17. legjobb ifjúsági könyv a molyok értékelése alapján
22. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
24. legjobb fantasy könyv a molyok értékelése alapján
44. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Empire ​of Storms – Viharok birodalma (Üvegtrón 5.) 1383 csillagozás

Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: 16 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
776 oldal · ISBN: 9789634572299 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
776 oldal · ISBN: 9789634572305 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
764 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572275 · Fordította: Hetesy Szilvia

3 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Üvegtrón

403 tag · 235 karc · Utolsó karc: 2022. augusztus 17., 15:24 · Bővebben


Enciklopédia 33

Szereplők népszerűség szerint

Celaena Sardothien · Rowan Whitethorn · Dorian Havilliard · Aelin Ashryver Galathynius · Feketecsőrű Manon · Aedion Ashryver · Lysandra · Lorcan Salvaterre · Abraxos · Elide Lochan · Fenrys · Nehemia Ytger · Feketecsőrű Asterin · Gavriel · Elena Galathynius Havilliard · Ansel · Rolfe · Brannon Galathynius · Erawan · Feketecsőrű Sorrel · Maeve · Gavin Havilliard · Lord Darrow · Mala

Helyszínek népszerűség szerint

Terrasen · mocsár


Kedvencelte 485

Most olvassa 83

Várólistára tette 239

Kívánságlistára tette 354

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/02/sarah-j-maas-viha…

"Mindegyik karaktertől tanulhatunk valamit. Lysandra megmutatja az igazi barátság erejét, s hogy a cél sokszor szentesíti az eszközt. Elide a kitartására lehet büszke, hiszen hiába görgetett az élet akadályokat elé, akkor is csak ment előre, míg révbe nem ért. Manon rávilágít, hogy sokszor nem a járt utunk van nekünk elrendelve, s igenis bármikor letérhetünk róla, de számolnunk kell a következményekkel is. Alein pedig… Aelin egy igazi példakép. A királynő, akit Mala megáldott, a tűzszívű lány, aki bármit megtenne a népéért.
(…)
Képes volt meglepni. Képes volt a lehető legszélsőségesebb érzéseket kihozni belőlem. Olvasás közben voltam boldog, könnyed, aggódó és összetört is. Sarah J. Maas még mindig rettenetesen jól ír, s örökre bebástyázta magát a kedvenceim közé. Amit itt, ebben a könyvben alkotott, az művészet. Ha kinyitjuk, a lapokról nem csak betűk, szavak néznek vissza ránk, hanem erős töltetű érzelmek is. Az utolsó szóig nem ereszt el, sőt, még utána sem. Egyszerűen fogta a szívemet, s elrabolta tőlem. Remélem, a folytatásban majd visszaadja.
Neked, kedves olvasó, aki majd most állnál neki a Viharok Birodalmának szólnak a következő szavaim: készítsd fel magad, acélozd meg a lelked, s hittel a szívedben tekints előre. S még egy pár jó tanács: mindenféleképpen olvasd el a kiegészítő kötetet, mielőtt az ötödik részt kézbe veszed. Rengeteget hozzáad, ráépítkezik. Emellett ne tévesszen a borító hátoldalán szereplő 14 éves kortól ajnáljuk felirat, mert ez téves. Ehhez a könyvhöz legalább 16 évesnek kell lenni! Erős töltete van, kell az a kis érettség, amit még az a két év tud adni!"

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Ennek nem lehet így vége! Így egy kissé durvára sikerült. Nem véletlenül nem olvastam el egyből ezt a részt, amikor megkaptam, vártam a többire, aztán mindig hátrébb került a várólistán. A rengeteg kaland és akció mellett a szerző rendesen párokba rakta a szereplőit, sok volt a romantikázás. Akinek legjobban drukkoltam, az Manon volt, tudtam, hogy a végső pillanatban lépni fog valamit. Legszívesebben átugornám Chaol kötetét, de jó kis molyként persze nem teszek ilyet. Remélem megéri majd elolvasni.

4 hozzászólás
Smurfettereads P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

❤ I.M.Á.D.O.M. Imádom. ❤ Imádom, annyira, de annyira imádom, ezt a sorozatot, de most legszívesebben elbújnék a kis búvóhelyemre, sírni, vagy egyenest az írónőt megrángatni, hogy mégis, hogy képzelte így lezárni ezt a részt? Utálom, utálom, de legjobban Maeve-t, azért, amit tett Aelinnel, és hogy ezt az egészet, kitervelte. Gyűlölöm, gyűlölöm. Nagyon mérges vagyok rá, per pillanat. XD Már amikor a Tűz örököse részben is megjelent már akkor sem volt szimpatikus, de most annál is inkább utálom. spoiler Egyébként még Elenára, Brannonra és Malára, meg mindegyik istenségre dühös vagyok… Elena is pfff… spoiler Végig nagyon izgalmas volt ez a része is, pörgős, a cselekmény fordulatos, tetszettek a párbeszédek, és olykor olykor a beszólások is, voltak vicces jelenetek, a verekedős részeket nagyon szeretem, főleg a csatajeleneteket, nagyon jól meglett írva az egész. :-) Még mindig imádom Aelin karakterét, annyira bátor és erős, kemény csaj, már az első résztől kezdve nagyon, nagy kedvencem lett spoiler :-) Rowant is nagyon szeretem, és Aediont, Doriant, Lysandrát, Lorcant is azért bírtam Elide-al együtt, és Manont is Abraxossal, és a Tizenhármakkal együtt. :-) ❤ Sőt még Gavrielt is és Fenryst, meg Rolfe-t is. :-) ❤ Az viszont meglepő volt, spoiler Sarah J. Maas tud meglepetéseket okozni, jól keveri az izgalmakat, a feszültséget, a romantikát, az akciót, a drámát, amivel élvezhetővé teszi a történeteit, és odaszegezni az olvasót a könyv elé, ami teljesen beszippantja Aelin elképesztő fantasy világa. :-) ❤ Én nagyon, nagyon szeretem ahogy ír, és ahogy kibontakozik fejezetről fejezetig egy teljesen kerek történet, és részről részre elkápráztat, hogy még többet, és többet akarjak tudni, olvasni az írónőtől, és a lenyűgöző kalandjaiba szárnyalhatok oldalról oldalra, én ezt nagyon élvezem, bárki bármit is mond, én imádom ezt a sorozatot, úgy ahogy van. :-) ❤

9 hozzászólás
Ashriver>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Itt az angol értékelésem: https://moly.hu/ertekelesek/2260781
Az érzéseim azóta sem változtak, sőt inkább csak erősödtek. És hol van még a befejező rész? Oh, a fenébe is! Ez fájt, újra, de nagyon! Miért kellett feltépnem a sebeket? Pedig a Tower of Dawn után is sajgott a szívem, vagyis csak az utolsó fejezet után, ami előtte volt az nem lényeg, számomra. De most…. mondanám, hogy erős leszek és összeszorított foggal, felemelt fejjel csak azért is kivárom a befejező részt, de inkább megyek bebújok egy sötét sarokba, s ott várom ki összegörnyedve a folytatást. Húzós egy új év lesz!

Pár nap után még hozzátennék egy két gondolatot. Már egy kicsit lenyugodtam és tudom használni az agyam, hogy normális gondolatokat is megformáljak és leírjak.
Először egy kicsit nem tetszett, hogy ennyire sok szemszögből olvashatjuk a történetet, ha tehetném én az egészet csak Aelin és Rowen szemszögéből olvasnám. De a végére minden értelmet nyert, összefutottak a szálak és a karakterek is. Más szemszögéből nézve Aelin egy kicsit távolságtartónak, érzéketlennek tűnt, mintha nem a nagyobb képre koncentrált volna. De a végére mindenki rájön, hogy ő még mindig az a hihetetlenül bátor, határozott, önzetlen karakter, akit mindannyian szeretünk és tisztelünk. Ebben a részben már sokkal összetettebb és érettebb a karaktere és maga az utazása is csodálatos.
És a többi karakter…ahh csak annyit róluk, hogy imádom őket, még Manont is megszerettem ebben a részben.
https://images.gr-assets.com/hostedimages/1382191360ra/…

9 hozzászólás
DarknessAngel >!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Ez a könyv egy mestermű! Sarah pedig egy istennő, aki szeret minket kínozni, csak hogy még inkább izguljunk kedvenc szereplőinkért.
Ez az első könyv az Üvegtrón sorozatból, amit angolul olvastam, és egyben az első könyv is, aminek a végétől tépni-zúzni tudnék. Igen, Maeve fejét, egy bazi nagy kalapáccsal!!! spoiler
A Viharok birodalma hatalmas kedvenc lett nálam csakúgy, mint az összes többi rész is , főleg mivel itt végre egyesülnek, vagy újraegyesülnek különböző szereplők útjai. Tényleg minden egyes szemszöget imádtam, és végigizgultam. Unalomnak nincs helye, ha egyszer belekezd az ember. Még így újraolvasva is összeszorult a szívem bizonyos jeleneteknél, és igen… sajnos a könyv vége, még most is kizsigerelt.
Aelin, Rowan, Manon, Dorian, Aedion, Lysandra, Elide, Lorcan, Asterin, ők mind-mind már a szívemhez nőttek, így csakis a legjobbakat kívánom nekik. Úristen, annyira félek a befejező résztől!!!
Chaol könyve még hátra van, így azt is minél hamarabb be kell pótolnom, hogy ha jön az új rész, mindjárt neki is kezdhessek.
Értékelésem az első olvasás után: https://moly.hu/ertekelesek/2537893

2 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Nem hittem volna hogy az előző résznél ez jobb lehet, de jobb volt. Ahogy haladunk a részekkel, úgy komolyodik a történet. Az, ami egy szimpla élvezhető YA fantasy volt kezdetben, az egy súlyos témákat feszegető történetté vált. Imádtam a karaktereket, hogy sok közülük nem fekete vagy fehér, van bennük érték de a múltjukról és a sötét oldalukról sem tudunk megfeledkezni. Ahogy az előző részben Manon volt a kedvencem, úgy olvastam izgatottan most is, hogy ő melyik irányba halad.

Mulán P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Kicsit nekem vissza esés ez a rész az előzőhöz képest, valahogy eltúlozta az írónő, és nem tudok ez mellett elmenni de már az előző résznél is éreztem hogy kicsit nekem ez gyűrűk ura vagy hobbit érzés van bennem mikor a sötét erő gyűjti a hadsereget minden felől aztán a hőseink is ezt teszik készülnek a harcra stb stb. Tetszett ez a rész is csak úgy érzem hogy sok, ezt a sorozatot kilehetett volna hozni összesen 5 részből is nagyon kíváncsi vagyok hogy tud e még adni valamit a következő rész vagy megmarad az érzés ami eddig is bennem volt hogy elvan nyújtva a sorozat feleslegesen.

Naiva P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Oh Mah Lort! A vége durván aljas, leírhatatlanul gonosz húzás volt! Ezt azok után mondom/érzem, hogy nem indult könnyen a „kapcsolatunk” a sorozattal. Minden megvan benne, amit egy könyvben szeretek. Jó karakterek, kaland, zseniális írásmód, spoiler de egy felmagasztalt sorozattól mindig többet vár el az olvasó. Most megérkezett!
A könyv utolsó negyedét lélegzetvisszafojtva, és minél kevesebbet pislogva próbáltam olvasni. Az eddigi részek közül ez tetszett a legjobban. Már nem olyan könnyen avatok kedvenceket és hosszú idők után úgy éreztem, hogy végre új kedvenc könyvet és meglesz végre az év könyves álompasija. Mind a kettő elúszott. Kár értük. Pedig annyira éreztem. Már a könyv hangulatából kitalálhattam volna. Füst, romok és a győzelem ígérete. Paradox módon, ha lehetne, 6 csillagot kapna, de én sajnálom a legjobban, mégsem lett kedvenc.
Nem kérdés, muszáj folytatni, mert megőrjít, hogy ilyen csúnyán elbánt velem az írónő. A Kingdom of Ash hamarosan érkezik, de addig is, csak az lenne a kérdésem, hogy melyikkel érdemes folytatni? Chaol kötetével, ami bár nincs bajom vele, valamiért mégsem igazán érdekel (csak, ha a sorozat szempontjából fontos), vagy az első rész előtti kiegészítő kötettel, aminek bár tudom, hogy mi lesz a végkimenetele, mégis érdekel.

3 hozzászólás
vargasz___>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Nagyon nehéz egy ilyen nagy kiterjedésű, sokrészes sorozatról összeszedni a gondolatait az embernek, mert míg vannak részek, amik kevésbé tetszettek, vannak, amiket imád az ember, ezt a részt például a maga 700 akárhány oldalával le feleztem volna, és legszívesebben csak a felét csillagoznám, mert csak a felében éreztem valami mondanivaló szagút.
Nagyon sok titok ki tudódik, nagyon sok rejtéjre fény derül, de rengeteg benne az időhúzás. Az írónő ezt a részt már nem csak szívvel, de méginkább ésszel írja, számomra ez abban nyilvánul meg, ahogy a főhőseink szerelmi szála kiteljesedik a lapokon (kicsit olyanok ezek a jelenetek, mintha ötvenszer árnyalták volna a szürkét), viszont mivel Rowanról és Alineről már az összes leplet lehúzta az írónő, ezért tele csempészte a kötetet más szerethető, egyszerre potenciális „se veled se nélküled” párossal.
Én kicsit több stratégiát olvastam volna, több izmos férfi tündér kardcsapást, de sajnos sokszor elterelődött a hangsúly magáról a cselekményről, és inkább a lelkekben dúló harcokra koncentrál.
A csillagozásom inkább a sorozatnak szól, mint a kötetnek, na meg Lorcan Salvaterrének, igen, érted érdemes volt elolvasni az összes betűt, baby.

1 hozzászólás
perpetua P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Befejeztem. *-* Bámultam magam elé, pedig most már aludhatnék, de helyette inkább felkeltem, bekapcsoltam a gépet, mert muszáj vagyok kiírni magamból a gondolataimat. Pedig szinte szavaim sincsenek és mégis csak úgy kavarognak a gondolataim.
Az biztos, hogy ezért az érzésért szeretek olvasni, amit az ehhez hasonlóan zseniális könyvek tudnak kiváltani belőlem. Végig izgalmas volt az egész, de természetesen a könyv utolsó kb száz oldala volt most is az, ami miatt igazi érzelmi vihar dúlt bennem. Néha úgy érzem, nem is szeret minket az írónő, nem értem, hogy alakíthatja ilyen kegyetlenül a szálakat. Mi ez a lezárás? És akármennyire szeretem Chaol-t (mert igen, nekem még mindig a szívem csücske), de akkor is, hogy jöhet ez a könyv után egy kitérő, és várjunk még tovább a lezárásra? Most komolyan???
De, hogy konkrétan erről is beszéljek: szerintem senkit se lep meg, hogy a cselekmény lebilincselő volt. Felfokozott, háborúra készülő hangulat volt jellemző az eseményekre. Aelin látja maga előtt a célt, de még rengeteget kell küzdenie csupán azért, hogy esélye legyen felvenni a küzdelmet a sötét fenyegetéssel. Kis létszámú, de annál ütősebb csapatot gyűjtött maga köré, és ebben a részben futnak végre össze a szálak. Nagyon sok, sőt talán az összes eddigi kérdésünkre választ kapunk és hirtelen még örültem is, hogy ilyen kegyes hozzánk az alkotó, hogy legalább nem húzza tovább a mézesmadzagot. De ez csak álca, jelen esetben jobb lett volna nem tudni ezt az igazságot. Rettegek, hogy ebből a helyzetből, miként tud kimászni a mi Tűzszívű királynőnk.
Az előző résznél odáig jutottam, hogy kezdtem elfogadni, hogy nem Chaol lesz Aelin társa (oké, oké… kövezzetek meg, de én szerettem ezt a párosítást). Most viszont nem csak, hogy képes voltam elfogadni Rowan-t és Aelin-t, de egyenesen kedvenceimmé tornázták fel magukat. Aelin minden egyes részben bebizonyította, milyen erős hősnő, de eddig ebben a részben volt a legnagyobb. És egy ilyen erővel megáldott lány mellett nem lehet akármilyen férfi. Csak egy Rowan kaliberű herceg lehet méltó párja. *-*
Nagyon örültem, hogy a korábban elindított sok-sok cselekményszál itt végre összefutott. Gyülekezik mindenki, Aelin a legváratlanabb helyekről is szövetségeseket varázsol elő és jó mindenkit együtt látni spoiler És amit még jobban szeretettem ebben a részben, hogy csak úgy sütkérezhettem a romantikus érzelmekben is. Számos párosnál kezdenek alakulni a dolgok és egyszerűen szárnyalt a lelkem, mert ezt a szakaszt szeretem a legjobban amikor még a beteljesülés előtt vagyunk, csak érezzük a szikrákat és a vonzalmat és a gyomromban érzem az izgalmat, hogy mikor jön már a fordulópont. Ebből most egyáltalán nem volt hiány.
Áááá, sajnálom, ha túl hosszúra sikerült, de tényleg úgy éreztem, most szükségem van arra, hogy áradozzak egy sort. Igazi kínszenvedés lesz, ha az eddigi ütemet tartva 2 évet kell várni, hogy megtudjuk, hogyan zárul ez a remek sorozat.

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

GVivien>!

– Nem ismerlek, de szívesen megismerkednék veled.
– Sajnos foglalt vagyok – felelte Rowan mosolyogva.
– Kár – […] – Ritka szép lány lehet, ha ilyen hűséges vagy hozzá.

270. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Celaena Sardothien · Rowan Whitethorn
5 hozzászólás
DarknessAngel >!

– Fogadjunk egy aranyban,hogy nem találja el! – hörögte Fenrys.
– Most ne beszélj, a gyógyulásra koncentrálj! – szólt rá Aelin.
– Legyen kettő! – szólalt meg Aedion mögülük. – Szerintem eltalálja.
– Menjetek a pokolba! – morgott Aelin, de aztán hozzátette: – Legyen öt, sőt tízet teszek arra, hogy az első lövéssel eltalálja.
– Megegyeztünk – nyögte Fenrys fájdalmas hangon.
Rowan a fogát csikorgatta.
– Hogy én mit keresek köztetek!
Ezzel kilőtte a nyilat.

495. oldal

Sz_Nóra>!

– Szeretlek. Nincs határa annak, amit adni tudok neked, nincs szükségem több időre. Amikor ez a világ már csak elfeledett porfelleg suttogása lesz a csillagok között, még akkor is szeretni foglak.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Rowan Whitethorn
Sz_Nóra>!

– Amikor először találkoztatok Aelinnel, te tudtad hogy…?
Rowan nagyot fújtatott.
– Dehogy, te jó ég, honnan tudtam volna! Meg akartuk ölni egymást. – Arca ekkor felderült. – Nagyon sötét időszakában volt, én is, de kihoztuk egymást belőle. Együtt sikerült.

155. oldal

Sz_Nóra>!

Ha ezt olvasod, talán kreatívabb jelzők is eszedbe jutnak rólam, mint a céda.
Szeretettel:
A.A.G.

462. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Lorcan Salvaterre
perpetua P>!

– A tied vagyok – mondta Rowan.
– És te szeretsz engem – jelentette ki Aelin. Ez nem kérdés volt.
– A világ végéig – lehelte a férfi.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Rowan Whitethorn
Sz_Nóra>!

– Eddigi életem során sok királyt ismertem, Dorian Havilliard, de nagyon ritkán akadtam össze olyannal, aki segítséget kért volna, amikor szüksége volt rá. Aki hajlandó volt félretenni a büszkeségét.

154. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dorian Havilliard · Rowan Whitethorn
gyongyos>!

Aelin ekkor titokzatos mosollyal így szólt hozzá:
-Nem ismerlek, de szívesen megismerkednék veled.
-Sajnos foglalt vagyok- felelte Rowan mosolyogva.
-Kár- mondta Aelin és oldalra billentette a fejét, amikor meglátott egy tálat kisebb smaragdokkal Rolfe asztalán. Ne csináld, ne…
Aelin a kezébe söpörte a smaragdokat, aztán egyenként szemezgetett belőlük, és nagyokat pislogva így szólt Rowanhez:
-Ritka szép lány lehet, ha ilyen hűséges vagy hozzá.
Az istenek könyörüljenek meg rajtuk! Rowan esküdni mert volna rá, hogy Fenrys mögötte elköhintette magát.
Aelin úgy tette vissza a fémtálba a smaragdokat, mintha rézpénzek lettek volna. A néma csendet csak a smaragdok csörrenése törte meg.
-Okos lány lehet- csörrenés –, gyönyörű- csörrenés – és nagyon, nagyon tehetséges. – A smaragdok egyenként koppantak a tálban, Aelin a kezében maradt négy darabot nézegette. -Ő lehet a legcsodálatosabb lény, akit valaha is hátán hordott a föld!

270. oldal

2 hozzászólás
Sz_Nóra>!

Dorian rájött, hogy Aelin megőrült. Ragyogóan okos és veszélyes, de őrült.

340. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Dorian Havilliard
2 hozzászólás
Lady_Assassin P>!

– Ködvárban egyáltalán nem érdeklődtél ennyire utánam.
– Tévedsz – dörmögte Gavriel.
Aelin felvonta a szemöldökét. Fenrys viszont olyan pillantást vetett Garvrielre, ami lassú halált ígért.
Rowan magyarázta meg a helyzetet.
– Fenrys önként vállalkozott arra, hogy kiképez téged, amikor Maeve azt mondta, hogy Wendlynbe jösz.
Valóban? Érdekes.
– Miért?
Rowan már éppen válaszolt volna, de Fenrys félbeszakította.
– Így kijutottam volna Doranelle-ből. Egyébként pedig sokkal jobban éreztük volna magunkat mi együtt. Tudom, hogy a rohadék Whitethorn mire képes, ha edzésről van szó.
– Ti ketten ott ragadtatok volna Varese-ben, a háztetőn, és halálra ittátok volna magatokat – mondta Rowan. – Ami az edzést illeti… Csak a kiképzésetek miatt vagytok egyáltalán életben, fiúkák.
Fenrys a szemét forgatta.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Fenrys · Gavriel · Maeve · Rowan Whitethorn

A sorozat következő kötete

Üvegtrón sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Ross: A királynő felemelkedése
Arwen Elys Dayton: Seeker
Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája
Csóti Lili: Hetedvérig
Kendare Blake: A rémálmok lánya
Tracy Wolff: Sóvárgás
Shelby Mahurin: Kígyó & Galamb
Virág Emília: Sárkánycsalogató
Andrea Cremer: Wolfsbane – A keresők
Victoria Aveyard: Vörös királynő