20. legjobb ifjúsági könyv a molyok értékelése alapján
24. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
26. legjobb fantasy könyv a molyok értékelése alapján
46. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Empire ​of Storms – Viharok birodalma (Üvegtrón 5.) 871 csillagozás

Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: 16 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
776 oldal · ISBN: 9789634572299 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
776 oldal · ISBN: 9789634572305 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
764 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572275 · Fordította: Hetesy Szilvia

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Üvegtrón

329 tag · 212 karc · Utolsó karc: 2020. szeptember 15., 20:25 · Bővebben


Enciklopédia 25

Szereplők népszerűség szerint

Celaena Sardothien · Rowan Whitethorn · Dorian Havilliard · Feketecsőrű Manon · Aelin Ashryver Galathynius · Aedion Ashryver · Lysandra · Nehemia Ytger · Abraxos · Elide Lochan · Lorcan Salvaterre · Fenrys · Feketecsőrű Asterin · Elena Galathynius Havilliard · Ansel · Gavriel · Rolfe · Brannon Galathynius · Erawan · Feketecsőrű Sorrel

Helyszínek népszerűség szerint

Terrasen


Kedvencelte 344

Most olvassa 72

Várólistára tette 194

Kívánságlistára tette 278

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2018/02/sarah-j-maas-viha…

"Mindegyik karaktertől tanulhatunk valamit. Lysandra megmutatja az igazi barátság erejét, s hogy a cél sokszor szentesíti az eszközt. Elide a kitartására lehet büszke, hiszen hiába görgetett az élet akadályokat elé, akkor is csak ment előre, míg révbe nem ért. Manon rávilágít, hogy sokszor nem a járt utunk van nekünk elrendelve, s igenis bármikor letérhetünk róla, de számolnunk kell a következményekkel is. Alein pedig… Aelin egy igazi példakép. A királynő, akit Mala megáldott, a tűzszívű lány, aki bármit megtenne a népéért.
(…)
Képes volt meglepni. Képes volt a lehető legszélsőségesebb érzéseket kihozni belőlem. Olvasás közben voltam boldog, könnyed, aggódó és összetört is. Sarah J. Maas még mindig rettenetesen jól ír, s örökre bebástyázta magát a kedvenceim közé. Amit itt, ebben a könyvben alkotott, az művészet. Ha kinyitjuk, a lapokról nem csak betűk, szavak néznek vissza ránk, hanem erős töltetű érzelmek is. Az utolsó szóig nem ereszt el, sőt, még utána sem. Egyszerűen fogta a szívemet, s elrabolta tőlem. Remélem, a folytatásban majd visszaadja.
Neked, kedves olvasó, aki majd most állnál neki a Viharok Birodalmának szólnak a következő szavaim: készítsd fel magad, acélozd meg a lelked, s hittel a szívedben tekints előre. S még egy pár jó tanács: mindenféleképpen olvasd el a kiegészítő kötetet, mielőtt az ötödik részt kézbe veszed. Rengeteget hozzáad, ráépítkezik. Emellett ne tévesszen a borító hátoldalán szereplő 14 éves kortól ajnáljuk felirat, mert ez téves. Ehhez a könyvhöz legalább 16 évesnek kell lenni! Erős töltete van, kell az a kis érettség, amit még az a két év tud adni!"

5 hozzászólás
Ashriver>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Itt az angol értékelésem: https://moly.hu/ertekelesek/2260781
Az érzéseim azóta sem változtak, sőt inkább csak erősödtek. És hol van még a befejező rész? Oh, a fenébe is! Ez fájt, újra, de nagyon! Miért kellett feltépnem a sebeket? Pedig a Tower of Dawn után is sajgott a szívem, vagyis csak az utolsó fejezet után, ami előtte volt az nem lényeg, számomra. De most…. mondanám, hogy erős leszek és összeszorított foggal, felemelt fejjel csak azért is kivárom a befejező részt, de inkább megyek bebújok egy sötét sarokba, s ott várom ki összegörnyedve a folytatást. Húzós egy új év lesz!

Pár nap után még hozzátennék egy két gondolatot. Már egy kicsit lenyugodtam és tudom használni az agyam, hogy normális gondolatokat is megformáljak és leírjak.
Először egy kicsit nem tetszett, hogy ennyire sok szemszögből olvashatjuk a történetet, ha tehetném én az egészet csak Aelin és Rowen szemszögéből olvasnám. De a végére minden értelmet nyert, összefutottak a szálak és a karakterek is. Más szemszögéből nézve Aelin egy kicsit távolságtartónak, érzéketlennek tűnt, mintha nem a nagyobb képre koncentrált volna. De a végére mindenki rájön, hogy ő még mindig az a hihetetlenül bátor, határozott, önzetlen karakter, akit mindannyian szeretünk és tisztelünk. Ebben a részben már sokkal összetettebb és érettebb a karaktere és maga az utazása is csodálatos.
És a többi karakter…ahh csak annyit róluk, hogy imádom őket, még Manont is megszerettem ebben a részben.
https://images.gr-assets.com/hostedimages/1382191360ra/…

9 hozzászólás
DarknessAngel >!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Ez a könyv egy mestermű! Sarah pedig egy istennő, aki szeret minket kínozni, csak hogy még inkább izguljunk kedvenc szereplőinkért.
Ez az első könyv az Üvegtrón sorozatból, amit angolul olvastam, és egyben az első könyv is, aminek a végétől tépni-zúzni tudnék. Igen, Maeve fejét, egy bazi nagy kalapáccsal!!! spoiler
A Viharok birodalma hatalmas kedvenc lett nálam csakúgy, mint az összes többi rész is , főleg mivel itt végre egyesülnek, vagy újraegyesülnek különböző szereplők útjai. Tényleg minden egyes szemszöget imádtam, és végigizgultam. Unalomnak nincs helye, ha egyszer belekezd az ember. Még így újraolvasva is összeszorult a szívem bizonyos jeleneteknél, és igen… sajnos a könyv vége, még most is kizsigerelt.
Aelin, Rowan, Manon, Dorian, Aedion, Lysandra, Elide, Lorcan, Asterin, ők mind-mind már a szívemhez nőttek, így csakis a legjobbakat kívánom nekik. Úristen, annyira félek a befejező résztől!!!
Chaol könyve még hátra van, így azt is minél hamarabb be kell pótolnom, hogy ha jön az új rész, mindjárt neki is kezdhessek.
Értékelésem az első olvasás után: https://moly.hu/ertekelesek/2537893

2 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Nem hittem volna hogy az előző résznél ez jobb lehet, de jobb volt. Ahogy haladunk a részekkel, úgy komolyodik a történet. Az, ami egy szimpla élvezhető YA fantasy volt kezdetben, az egy súlyos témákat feszegető történetté vált. Imádtam a karaktereket, hogy sok közülük nem fekete vagy fehér, van bennük érték de a múltjukról és a sötét oldalukról sem tudunk megfeledkezni. Ahogy az előző részben Manon volt a kedvencem, úgy olvastam izgatottan most is, hogy ő melyik irányba halad.

Naiva P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Oh Mah Lort! A vége durván aljas, leírhatatlanul gonosz húzás volt! Ezt azok után mondom/érzem, hogy nem indult könnyen a „kapcsolatunk” a sorozattal. Minden megvan benne, amit egy könyvben szeretek. Jó karakterek, kaland, zseniális írásmód, spoiler de egy felmagasztalt sorozattól mindig többet vár el az olvasó. Most megérkezett!
A könyv utolsó negyedét lélegzetvisszafojtva, és minél kevesebbet pislogva próbáltam olvasni. Az eddigi részek közül ez tetszett a legjobban. Már nem olyan könnyen avatok kedvenceket és hosszú idők után úgy éreztem, hogy végre új kedvenc könyvet és meglesz végre az év könyves álompasija. Mind a kettő elúszott. Kár értük. Pedig annyira éreztem. Már a könyv hangulatából kitalálhattam volna. Füst, romok és a győzelem ígérete. Paradox módon, ha lehetne, 6 csillagot kapna, de én sajnálom a legjobban, mégsem lett kedvenc.
Nem kérdés, muszáj folytatni, mert megőrjít, hogy ilyen csúnyán elbánt velem az írónő. A Kingdom of Ash hamarosan érkezik, de addig is, csak az lenne a kérdésem, hogy melyikkel érdemes folytatni? Chaol kötetével, ami bár nincs bajom vele, valamiért mégsem igazán érdekel (csak, ha a sorozat szempontjából fontos), vagy az első rész előtti kiegészítő kötettel, aminek bár tudom, hogy mi lesz a végkimenetele, mégis érdekel.

3 hozzászólás
szandrabene>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Nagyon nehéz egy ilyen nagy kiterjedésű, sokrészes sorozatról összeszedni a gondolatait az embernek, mert míg vannak részek, amik kevésbé tetszettek, vannak, amiket imád az ember, ezt a részt például a maga 700 akárhány oldalával le feleztem volna, és legszívesebben csak a felét csillagoznám, mert csak a felében éreztem valami mondanivaló szagút.
Nagyon sok titok ki tudódik, nagyon sok rejtéjre fény derül, de rengeteg benne az időhúzás. Az írónő ezt a részt már nem csak szívvel, de méginkább ésszel írja, számomra ez abban nyilvánul meg, ahogy a főhőseink szerelmi szála kiteljesedik a lapokon (kicsit olyanok ezek a jelenetek, mintha ötvenszer árnyalták volna a szürkét), viszont mivel Rowanról és Alineről már az összes leplet lehúzta az írónő, ezért tele csempészte a kötetet más szerethető, egyszerre potenciális „se veled se nélküled” párossal.
Én kicsit több stratégiát olvastam volna, több izmos férfi tündér kardcsapást, de sajnos sokszor elterelődött a hangsúly magáról a cselekményről, és inkább a lelkekben dúló harcokra koncentrál.
A csillagozásom inkább a sorozatnak szól, mint a kötetnek, na meg Lorcan Salvaterrének, igen, érted érdemes volt elolvasni az összes betűt, baby.

1 hozzászólás
perpetua P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Befejeztem. *-* Bámultam magam elé, pedig most már aludhatnék, de helyette inkább felkeltem, bekapcsoltam a gépet, mert muszáj vagyok kiírni magamból a gondolataimat. Pedig szinte szavaim sincsenek és mégis csak úgy kavarognak a gondolataim.
Az biztos, hogy ezért az érzésért szeretek olvasni, amit az ehhez hasonlóan zseniális könyvek tudnak kiváltani belőlem. Végig izgalmas volt az egész, de természetesen a könyv utolsó kb száz oldala volt most is az, ami miatt igazi érzelmi vihar dúlt bennem. Néha úgy érzem, nem is szeret minket az írónő, nem értem, hogy alakíthatja ilyen kegyetlenül a szálakat. Mi ez a lezárás? És akármennyire szeretem Chaol-t (mert igen, nekem még mindig a szívem csücske), de akkor is, hogy jöhet ez a könyv után egy kitérő, és várjunk még tovább a lezárásra? Most komolyan???
De, hogy konkrétan erről is beszéljek: szerintem senkit se lep meg, hogy a cselekmény lebilincselő volt. Felfokozott, háborúra készülő hangulat volt jellemző az eseményekre. Aelin látja maga előtt a célt, de még rengeteget kell küzdenie csupán azért, hogy esélye legyen felvenni a küzdelmet a sötét fenyegetéssel. Kis létszámú, de annál ütősebb csapatot gyűjtött maga köré, és ebben a részben futnak végre össze a szálak. Nagyon sok, sőt talán az összes eddigi kérdésünkre választ kapunk és hirtelen még örültem is, hogy ilyen kegyes hozzánk az alkotó, hogy legalább nem húzza tovább a mézesmadzagot. De ez csak álca, jelen esetben jobb lett volna nem tudni ezt az igazságot. Rettegek, hogy ebből a helyzetből, miként tud kimászni a mi Tűzszívű királynőnk.
Az előző résznél odáig jutottam, hogy kezdtem elfogadni, hogy nem Chaol lesz Aelin társa (oké, oké… kövezzetek meg, de én szerettem ezt a párosítást). Most viszont nem csak, hogy képes voltam elfogadni Rowan-t és Aelin-t, de egyenesen kedvenceimmé tornázták fel magukat. Aelin minden egyes részben bebizonyította, milyen erős hősnő, de eddig ebben a részben volt a legnagyobb. És egy ilyen erővel megáldott lány mellett nem lehet akármilyen férfi. Csak egy Rowan kaliberű herceg lehet méltó párja. *-*
Nagyon örültem, hogy a korábban elindított sok-sok cselekményszál itt végre összefutott. Gyülekezik mindenki, Aelin a legváratlanabb helyekről is szövetségeseket varázsol elő és jó mindenkit együtt látni spoiler És amit még jobban szeretettem ebben a részben, hogy csak úgy sütkérezhettem a romantikus érzelmekben is. Számos párosnál kezdenek alakulni a dolgok és egyszerűen szárnyalt a lelkem, mert ezt a szakaszt szeretem a legjobban amikor még a beteljesülés előtt vagyunk, csak érezzük a szikrákat és a vonzalmat és a gyomromban érzem az izgalmat, hogy mikor jön már a fordulópont. Ebből most egyáltalán nem volt hiány.
Áááá, sajnálom, ha túl hosszúra sikerült, de tényleg úgy éreztem, most szükségem van arra, hogy áradozzak egy sort. Igazi kínszenvedés lesz, ha az eddigi ütemet tartva 2 évet kell várni, hogy megtudjuk, hogyan zárul ez a remek sorozat.

9 hozzászólás
Milli88 P>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Hol is kezdjem? Ismét egy megismételhetetlen kötetet olvastam olyan kiszámíthatatlan fordulatokkal, hogy csak pislogni tudtam és az államat keresni a padlón.
A könyv vége megint iszonyú ütősre sikeredett.

Továbbra is imádom az összes szereplőt, na jó, azért akad pár kivétel.
Kellemeset csalódtam Gavrielben és Fenrysben. Tetszett, hogy egy aprócska trükkel spoiler. Remélem, hogy a későbbi kötetekben kicsit közelebb kerül egymáshoz Gavriel és Aedion. Jó lenne látni, ahogy a kapcsolatuk felépül.
Imádtam nézni, ahogy izzik a levegő Elide és Lorcan között. Mondjuk a végén nem veregettem volna meg Lorcan vállát, mert hát na, aki olvasta az tudja, hogy miért. De ezt leszámítva szép kis párost alkotnak ők ketten. Kíváncsian várom a folytatást, hogy a továbbiakban mi vár rájuk együtt vagy külön.
Általában minden könyvben/ sorozatban van egy kis kedvenc, akiért megveszek. Eddig azt hittem, hogy itt Fürge lesz az. Na jó, őt is komálom, de azért lássuk be, hogy Abraxos mennyire jó már. :D Imádom azt a wyvernt. Eszes, jólnevelt, a helyén a szíve. Imádnivaló kis cukiság. :D
Jaj, de szerettem azt a részt, amikor spoiler között volt egy kis entyem-pentyem. Annyira jó volt, hogy libabőrös lettem tőle a jó értelemben. Hihetetlenül izgalmas, hogy akármennyire is tiltakozik ellene az esze Manonnak mégis a helyén van a szíve, amivel bizony érezni is tud.
Lysandra brutál, hogy mikké nem tud alakulni. Be kell látni, hogy sok esetben nélküle már rég be lehetett volna dobni a gyeplőt. Igazi fantasztikus női karakter, ráadásul még jó fej is. Ritka az ilyen párosítás. :) Őt talán már csak Aelin múlja felül. Eszes, furfangos, kiszámíthatatlan. Rowan továbbra is libabőr a szó jó értelmében. Úgy érzem, hogy ez az ezüst hajú, időnként szárnyas, tetovált gazfickó lett az új kedvenc férfi karakterem. *-*
Maeveról csak annyit írnék, hogy egy rohadt off. -.-"

Evelena>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Még mindig nem tudom feldolgozni a végét, elképesztő és annyira szükségem van arra, hogy tudjam mi fog történni.
Az írónő újra és újra megcsinálja ezt az olvasókkal, csűri-csavarja a dolgokat, elhinti a potenciális szerelmi lehetőségeket, a megoldandó rejtélyeket (ahol semmi sem az, aminek tűnik), mágiát, ami nehezen irányítható, új tájakat, jóslatokat, uralkodókat, családi titkokat, utazásokat, harcot, amiben mindig egyre nő az ellenségek száma, míg szinte lehetetlennek tűnik a megoldás.
Aelin és Rowan nagyon tetszetős páros, de most valahogy a mellék párosok jobban lekötöttek, különösen tetszett Lorcan és Elide útja, mindig vártam, hogy ők jöjjenek.
Dorian most háttérbe szorult kissé, de azért volt egy kis ez meg az vele is. A Manon szobájába lépős részeknél folyton hangosan kuncogtam. Végre jön vissza a drága Dorian humora. :))
Minden sorozatba kell hajózás, tengeri út, kalózok, legalábbis úgy tűnik. :D
Azt hittem hosszú lesz ez a közel 800 oldal, de nem is… :)
Hol van a folytatás? (Ilyenkor kicsit örülök, hogy nem kezdtem el még korábban a sorozatot, mert valószínűleg minden rész végén alig bírtam volna ki a következőig.)
Igencsak tetszett, tessék ezt a részt is elolvasni, mert megéri! :)

lind>!
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

FOKOZTA A FOKOZHATATLANT!
Harc… küzdelem… szerelem… kalandok… öröm… bánat és MINDEN, amit el lehet képzelni egy fantasy regényben. Talán még annál is TÖBB, mert rengeteg műfajt integrált ebben a kötetben az írónő. Ebből kifolyólag voltak olyan részek, amik mintha egy háborús témát dolgoztal volna fel, míg mások a történelem felé vagy a romantika egyes pillanatai felé fordultak volna. Majd kiugrott a szívem az izgalmaktól olvasás közben és, ha esetleg a pulzusom helyreállítása érdekében megpróbáltam letenni a könyvet, nem ment, mert ÚJABB és ÚJABB kaland vette kezdetét minden fejezetben! Ez nem vicc. Napokig a hatása alatt leszek… ennyit én is meg tudok jövendölni ;)
Fizikai FÁJDALOM lenne NEM FOLYTATNI!


Népszerű idézetek

GVivien>!

– Nem ismerlek, de szívesen megismerkednék veled.
– Sajnos foglalt vagyok – felelte Rowan mosolyogva.
– Kár – (…) – Ritka szép lány lehet, ha ilyen hűséges vagy hozzá.

270. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Celaena Sardothien · Rowan Whitethorn
5 hozzászólás
Sz_Nóra>!

– Szeretlek. Nincs határa annak, amit adni tudok neked, nincs szükségem több időre. Amikor ez a világ már csak elfeledett porfelleg suttogása lesz a csillagok között, még akkor is szeretni foglak.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Rowan Whitethorn
DarknessAngel>!

– Fogadjunk egy aranyban,hogy nem találja el! – hörögte Fenrys.
– Most ne beszélj, a gyógyulásra koncentrálj! – szólt rá Aelin.
– Legyen kettő! – szólalt meg Aedion mögülük. – Szerintem eltalálja.
– Menjetek a pokolba! – morgott Aelin, de aztán hozzátette: – Legyen öt, sőt tízet teszek arra, hogy az első lövéssel eltalálja.
– Megegyeztünk – nyögte Fenrys fájdalmas hangon.
Rowan a fogát csikorgatta.
– Hogy én mit keresek köztetek!
Ezzel kilőtte a nyilat.

495. oldal

Sz_Nóra>!

– Amikor először találkoztatok Aelinnel, te tudtad hogy…?
Rowan nagyot fújtatott.
– Dehogy, te jó ég, honnan tudtam volna! Meg akartuk ölni egymást. – Arca ekkor felderült. – Nagyon sötét időszakában volt, én is, de kihoztuk egymást belőle. Együtt sikerült.

155. oldal

Sz_Nóra>!

Ha ezt olvasod, talán kreatívabb jelzők is eszedbe jutnak rólam, mint a céda.
Szeretettel:
A.A.G.

462. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Lorcan Salvaterre
Sz_Nóra>!

– Eddigi életem során sok királyt ismertem, Dorian Havilliard, de nagyon ritkán akadtam össze olyannal, aki segítséget kért volna, amikor szüksége volt rá. Aki hajlandó volt félretenni a büszkeségét.

154. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dorian Havilliard · Rowan Whitethorn
perpetua P>!

– A tied vagyok – mondta Rowan.
– És te szeretsz engem – jelentette ki Aelin. Ez nem kérdés volt.
– A világ végéig – lehelte a férfi.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Rowan Whitethorn
perpetua P>!

Lehetséges-e valakit annyira szeretni, hogy ne számítson sem idő, sem távolság, sem halál.

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Rowan Whitethorn
Sz_Nóra>!

Dorian rájött, hogy Aelin megőrült. Ragyogóan okos és veszélyes, de őrült.

340. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Aelin Ashryver Galathynius · Dorian Havilliard
2 hozzászólás
gyongyos>!

Aelin ekkor titokzatos mosollyal így szólt hozzá:
-Nem ismerlek, de szívesen megismerkednék veled.
-Sajnos foglalt vagyok- felelte Rowan mosolyogva.
-Kár- mondta Aelin és oldalra billentette a fejét, amikor meglátott egy tálat kisebb smaragdokkal Rolfe asztalán. Ne csináld, ne…
Aelin a kezébe söpörte a smaragdokat, aztán egyenként szemezgetett belőlük, és nagyokat pislogva így szólt Rowanhez:
-Ritka szép lány lehet, ha ilyen hűséges vagy hozzá.
Az istenek könyörüljenek meg rajtuk! Rowan esküdni mert volna rá, hogy Fenrys mögötte elköhintette magát.
Aelin úgy tette vissza a fémtálba a smaragdokat, mintha rézpénzek lettek volna. A néma csendet csak a smaragdok csörrenése törte meg.
-Okos lány lehet- csörrenés –, gyönyörű- csörrenés – és nagyon, nagyon tehetséges. – A smaragdok egyenként koppantak a tálban, Aelin a kezében maradt négy darabot nézegette. -Ő lehet a legcsodálatosabb lény, akit valaha is hátán hordott a föld!

270. oldal

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Üvegtrón sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Mary E. Pearson: Az árulás csókja
Sara Raasch: Jég mint tűz
V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia
Alwyn Hamilton: A vég hősnője
Anthony Ryan: Az ébredő tűz
Sabaa Tahir: Szunnyadó parázs
Stephanie Garber: Legendary
Renée Ahdieh: Harag & hajnal
Raymond E. Feist: Az érzőszívű mágus
Arwen Elys Dayton: Seeker