Lucca (Made Men 4.) 48 csillagozás

Sarah Brianne: Lucca

Lucca was made the underboss, being what nightmares are made of.
Chloe was scarred by her past, learning too young that nightmares are real.
He has waited long enough to claim her soul, but he must take it from the devil first.
Her soul might have been better off claimed by the devil.
The only way to save her from her past is to delve into his.
The world as she knows it will come crashing down.

I’m the fu**ing boogieman.
I’m just a fu**ing freak.

>!
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781946067036
>!
318 oldal · ASIN: B01N7XXZ9Y

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Lucca Caruso · Nero Caruso · Elle Buchanan · Chloe Masters · Amo · Drago De Santis · Maria Caruso · Angel Luciano · Dante Caruso · Lucifer Luciano · Matthias Luciano · Sal


Kedvencelte 15

Most olvassa 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Sarah Brianne: Lucca

Neeee! Nem lehet igaz! Annyira utálom a függővégeket. Az egészben az a bizarr, hogy a sorozat eddigi részei közül mindegyik kapott egy normálisnak nevezhető lezárást. Nem úgy, mint ez. És nincs következő rész, hogy meglessem mi lesz a válasza, de bízom benne, hogy azzal a bizonyos ABBA számmal lesz pótolható.
Már annyira vártam a Scar Girl és a Boogie Man történetét.
Szavamra, Lucca egy igazi „sötét herceg”és, ha Chloé-nak szüksége van/volt valakire, akkor az csakis ő. Éreztem Amo-t is és esküszöm, őt is nagyon bírtam, de közelében sincs annak, amit akkor éreztem, amikor Chloé és Lucca együtt voltak.
Kicsit olyannak éreztem, mint Nero-t (nem véletlenül testvérek) csak kevésbé forrófejű, de okkal pszichopatább. Hasonló volt a jelleme. Lucca minden, amit egy alfa hímtől elvárható – birtokló, rejtélyes, féltékeny, védelmező, és ami a legfontosabb, hűséges. Először furcsálltam, hogy miért éppen egy viselkedészavaros, bántalmazott fiatal lány kell egy olyan pasinak, aki sokkal többet tapasztalt, bárkit megkaphatna és még egy X is van közöttük. Az írónő olyan ügyes munkát végzett, hogy minden kétségem odalett. Chloé az, aki segít neki legyőzni a sötétséget.
A történet pedig felnőttesebb, mint az előző részek. Ebben azért volt néhány kemény, brutális jelenet. Eléggé részletezve.
Nagyon várom a következő kötetet. Remélem, Maria is kap egy saját kötetet. Nagyon bírom a csajt.

7 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Sarah Brianne: Lucca

Tudtam, hogy nagyon jó lesz, Lucca már az elejétől kezdve felkeltette az érdeklődésemet.
A történet egy amolyan Szépség és Szörnyeteg feldolgozás maffiaköntösben. Lucca a boogieman, magyarul leginkább mumus, a legfélelmetesebb Caruso. Viszont bármit megtenne Chloe biztonságáért. A visszaemlékezésekből tudhatjuk, hogy mióta odavan a lányért. Az a jelenet nagyon megfogott, amikor beolvas Amonak, hogy ha annyira odavan érte, akkor miért nem tett érte többet. Hát igen, Lucca már nem egy kisfiú, és ez a rész is egy kicsit véresebbre sikerült.

4 hozzászólás
>!
NaNa_88
Sarah Brianne: Lucca

„It was never a good thing to see Lucca dressed in a suit and tie. When the boogieman did put on his black suit, it always meant one thing… Death would follow.”

Én leborulok Sarah Brianne előtt. A sorozat eddigi részeit is nagyon élveztem, de Luccaval teljesen új szintre emelte az egészet.
Valamit azért szeretnék tisztázni. Igen. Tudjuk. Egyetlen pillantásától a női lábak megnyilnak, mint a Vörös-tenger. És lehet csorgatni a nyálunkat erre az olasz félistenre, de egy valamit nem szabad elfelejtenünk. Ez az ember beteg. Vannak azok a férfi karakterek, akik erőszakosabbak, agresszívabbak, szívtelenebbek, mint az átlag. Ők meg sem közelítik Lucca Carusot. A The boogieman nevet nem véletlenül aggatták rá. Minden cselekedetével kiérdemelte. Ez a pasi kegyetlen, szadista, lelketlen, egy elmebeteg állat. És nem az a jaj, de szexi, hogy sz*rrá verte azt a másik hapsit, mert megérdemelte módon. A könyv első egyharmada – ha nem a fele – nekem arra ment el, hogy azon agyaltam, hogy én egyáltalán meg tudom-e újra úgy szeretni, mint ez előtt. Miért? Mert konkrétan annyira brutális, hogy a sz*r is vigyázba állt bennem tőle. És számomra ebben rejlett a könyv varázsa. Sarah Brianne annyira jól írja le ezt a pszichopata jellemet, hogy tátott szájjal olvastam. Nem csak fizikailag, de pusztán csak szavakkal is az elevenébe vág az embernek. Azt mondanom sem kell, hogy idő közben bekerültek a hiányzó kirakós darabkák és minden egyes darabbal enyhültem felé. Magához édesgetett és megadtam magam neki. Ugyanakkor többször millió darabra tört.

Ez megint egy a lelkem egy darabját magával vitte történet. És bár magamban egyáltalán nem így képzeltem el, nem így akartam, mégis… Így tökéletes.

4 hozzászólás
>!
Tamlilla
Sarah Brianne: Lucca

Az első egyharmada felmérgesített egy picit, itt is volt jó pár visszaemlékezés, akár csak az előző részben, majd felforrósodott a hangulat és a könyv végéig kitartott.
Hmm, hát voltak benne kemény részek és megismertem a Boogieman igazi valóját. Lucca tényleg egy mumus, de igazán szerethető szörnyeteg. Talán ez a rész lett a kedvencem, tényleg nagyon izgalmas volt.

4 hozzászólás
>!
Detty89 P
Sarah Brianne: Lucca

Ezezezez valami fenomenális volt! Ritkán mondok ilyet egy könyvre, de konkrétan együtt éltem a szereplőkkel. Megéltem a fájdalmukat, örömüket, bánatukat, minden kínt és gyötrődést, majd a spoiler.
Lucca mindig is birizgálta a fantáziámat, elképzelni sem tudtam, hogy valahol mélyen elásva neki is van egy élő, dobogó szíve!
Nagyon tetszett, ahogy ugrált az időben a történet, így sikerült megismernem több szereplő szemszögéből is a szituációkat.
Ez a sorozat megérdemelné, hogy itthon is megismerjék!
Mindenképp a polcomon szeretném tudni, muszáj beszereznem! :)

Oh, kereken a 300. olvasásom volt, örülök, hogy ilyen jó könyvre esett a választásom! ;)

7 hozzászólás
>!
kocybaba P
Sarah Brianne: Lucca

Ha Chloe könyve volt az előétel, akkor tényleg Lucca-é volt a főfogás. De még milyen! *-* …olyan, ami után mind a 10 ujjamat lenyalnám és még a tányért is tisztára pucolnám! Lucca egy elsőrangú és ritka alapanyag volt, aki olyan elemi erővel bírt, olyan intenzív volt, mint kevesen. Csak neve hallatán elöntött a borzongás, minden egyes mozdulatából, szavából sütöttek az érzelmek és egy olyan megfoghatatlan kettősség övezte, ami megigézett. A megzabolázatlan sötétség volt, veszedelmes, rémisztő, és ezek nem csak ráaggatott jelzők, tettek, brutális jelenetek igazolták. Mégis volt egy oldala, amit csak Chloenak tartogatott. A lánnyal szemben olyan adaadó, gondoskodó volt, gyengédséggel és türelemmel fordult felé… ugyanakkor ezek nem oltották ki egymást. A tenyerén hordozta a lányt miközben nem tagadta meg önmagát, és bár elsőre nem igazán értettem, miért ő kellett neki mindenáron, végül bizonyosságot nyert. Láttam Chloet Amoval is, de Luccaval egy teljesen mást szint voltak. Mélységesen elcseszett, de gyönyörű párost alkottak. Csüngtem minden megnyilvánulásukon és eszement mód faltam be a könyvüket. Kedvenc lett.

Köszönet a rajongói fordításért!

>!
bankicsniki
Sarah Brianne: Lucca

Nem hiába lettem én Team Lucca!:D
Ez nem egy nyálas szerelmi történet,amiben az addig zárkózott,sötét lelkű srácból,hirtelen egy teljesen más ember lesz,de nem ám! És külön tetszett,hogy Chloe-nak se játszotta meg magát egy percig se.
Nem mondok semmit mást,olvassátok!:)

>!
Scriptum
Sarah Brianne: Lucca

Egyszerűen szerelem ez a sorozat!Lucca története minden várakozásomat felülmúlta!Néha azt hittem összesz….. magam annyira durva énje tört elő belőle,néha viszont oda-meg vissza voltam azokért a dolgokért amiket tett!DE és ez tényleg nagybetűs DE !Ő nem változott meg a történetben és a történet végén sem!Maradt az a kiszámíthatatlan ragadozó aki volt, és én ezért rettentő hálás vagyok!Biztos,hogy sokszor újra olvasás lesz, akárcsak a sorozat többi része ♥

3 hozzászólás
>!
Angie0
Sarah Brianne: Lucca

Előre elnézést szeretnék kérni, azt hiszem fangörcsöt kaptam.♥
Azt hiszem ez az értékelésem nem lesz túl összeszedett, mert pont ebben a pillantban végeztem vele. Ezt a részt vártam a legjobban, Lucca-ba már az első kötetben beleszerettem, pedig alig szerepelt benne. Nem hiszem, hogy normális vagyok, de nekem kéne egy ilyen pali. Igen, tudom egy gyilkos, de hogy mennyire tud szeretni! Chloe és Lucca annyira tökéletesen tökéletlenek ahhh♥
Nagyon tetszett amikor kertészkedtek, és az nagyon durva volt mikor spoiler. A forró jelenetek mocskosak voltak, és úristen imádtam♥ És hol a vége??? Mért kellet igy végződnie? spoiler

>!
Karol00
Sarah Brianne: Lucca

Wao. Hát ez nem egy aranyos, cukormázzal borított történet az biztos.
Lucca karaktere, hát mit ne mondjak, elég brutális. Igaz van egy fokkal kedvesebb oldala, de azt is csak Chloenak mutatja meg, és valljuk be őszintén. Ha én valaha is találkoznék, egy Luccahoz hasonló emberrel, hanyatt homlok menekülnék.xd
spoiler
Chloet az előző részekben nem igazán tudtam hova tenni, ebben viszont kimondottan megkedveltem. Valóban nagyon erős, ahogy azt Lucca többször is megjegyezte.:)
A maga sötétségével és furcsaságaival is, talán ez a sorozat eddigi legjobban sikerült része.


Népszerű idézetek

>!
Mrs_Curran_Lennart P

“A taste of you … is worth a lifetime in Hell.”

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!
bankicsniki

“You will never know the love I feel for her. How beautiful it is. How painful it can be. What it felt like when I first looked at her. And what it felt like when I thought I might lose her before I could even save her. You will never know true love until you experience true fear. And you will never feel those toward her, as I am the only one for her. She. Is. Mine.”

Chapter 32- How Beautiful It Is.How Painful It Can Be.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!
Szelén P

“Chloe …” His voice came out in a broken whisper. Please wake up, darlin’.

She was breaking his heart, and if her nightmare lasted much longer, he was going to break.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
>!
Naiva P

Lucca sat somewhere between those two men, having the skills and intellect, but it was his sadistic, twisted, demented mind that made him the worst of all. With him commanding the two men under him, there wasn’t going to be anything or anyone to stand in his way.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!
NaNa_88

“You’re a killer.”
“Yes, I am. I have killed many and tortured more.”

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
2 hozzászólás
>!
bankicsniki

“It took me one look to fall in love with her. One look to want to know everything and anything about her. One look to feel protective of her, like my life depended on it. One look to want to kill whoever gave her those scars.”

Chapter 32-How Beautiful It Is. How Painful It Can Be.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!
Szelén P

Lucca took a step to leave but stopped. “If you try to make a run for it, you’ll be lucky if he catches you.” He paused for a brief instant before his voice turned so dark that it sent every hair on her body straight up. “If I catch you, I won’t be able to stop myself from taking what I want the moment I saw you.”
Blood trickled in her palms. It wasn’t a threat he was making. It was a promise.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
>!
Szelén P

He was … hauntingly beautiful.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!
Naiva P

His purpose was saving Chloe Masters, but his true purpose was them saving each other. Every day, he had felt himself become more insatiable. The darkness in him was walking a path of no return … And then he had touched her, and the heinous being inside that had been desolate and alone finally found hope. He was reborn.

>!
Naiva P

His combination of terrifying yet beautiful was too much for one man to have.


A sorozat következő kötete

Made Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Beautiful Mistake
M. Robinson: El Diablo (angol)
Jessica Park: Left Drowning
Jay Crownover: Honor
M. Leighton: Up to Me
L. J. Shen: Sparrow (angol)
Tara Sivec: Seduction and Snacks
J. Lynn: Stay With Me