Lucca (Made Men 4.) 122 csillagozás

Sarah Brianne: Lucca Sarah Brianne: Lucca

Lucca was made the underboss, being what nightmares are made of.
Chloe was scarred by her past, learning too young that nightmares are real.
He has waited long enough to claim her soul, but he must take it from the devil first.
Her soul might have been better off claimed by the devil.
The only way to save her from her past is to delve into his.
The world as she knows it will come crashing down.

I’m the fu**ing boogieman.
I’m just a fu**ing freak.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781946067036
>!
318 oldal · ASIN: B01N7XXZ9Y
>!
ASIN: B071438XSR · Felolvasta: Aaron Landon

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Lucca Caruso · Nero Caruso · Elle Buchanan · Maria Caruso · Amo · Chloe Masters · Angel Luciano · Drago De Santis · Matthias Luciano · Dante Caruso · Lucifer Luciano · Sal


Kedvencelte 37

Most olvassa 5

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Sarah Brianne: Lucca

Neeee! Nem lehet igaz! Annyira utálom a függővégeket. Az egészben az a bizarr, hogy a sorozat eddigi részei közül mindegyik kapott egy normálisnak nevezhető lezárást. Nem úgy, mint ez. És nincs következő rész, hogy meglessem mi lesz a válasza, de bízom benne, hogy azzal a bizonyos ABBA számmal lesz pótolható.
Már annyira vártam a Scar Girl és a Boogie Man történetét.
Szavamra, Lucca egy igazi „sötét herceg”és, ha Chloé-nak szüksége van/volt valakire, akkor az csakis ő. Éreztem Amo-t is és esküszöm, őt is nagyon bírtam, de közelében sincs annak, amit akkor éreztem, amikor Chloé és Lucca együtt voltak.
Kicsit olyannak éreztem, mint Nero-t (nem véletlenül testvérek) csak kevésbé forrófejű, de okkal pszichopatább. Hasonló volt a jelleme. Lucca minden, amit egy alfa hímtől elvárható – birtokló, rejtélyes, féltékeny, védelmező, és ami a legfontosabb, hűséges. Először furcsálltam, hogy miért éppen egy viselkedészavaros, bántalmazott fiatal lány kell egy olyan pasinak, aki sokkal többet tapasztalt, bárkit megkaphatna és még egy X is van közöttük. Az írónő olyan ügyes munkát végzett, hogy minden kétségem odalett. Chloé az, aki segít neki legyőzni a sötétséget.
A történet pedig felnőttesebb, mint az előző részek. Ebben azért volt néhány kemény, brutális jelenet. Eléggé részletezve.
Nagyon várom a következő kötetet. Remélem, Maria is kap egy saját kötetet. Nagyon bírom a csajt.

7 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Sarah Brianne: Lucca

Tudtam, hogy nagyon jó lesz, Lucca már az elejétől kezdve felkeltette az érdeklődésemet.
A történet egy amolyan Szépség és Szörnyeteg feldolgozás maffiaköntösben. Lucca a boogieman, magyarul leginkább mumus, a legfélelmetesebb Caruso. Viszont bármit megtenne Chloe biztonságáért. A visszaemlékezésekből tudhatjuk, hogy mióta odavan a lányért. Az a jelenet nagyon megfogott, amikor beolvas Amonak, hogy ha annyira odavan érte, akkor miért nem tett érte többet. Hát igen, Lucca már nem egy kisfiú, és ez a rész is egy kicsit véresebbre sikerült.

4 hozzászólás
Hddorka>!
Sarah Brianne: Lucca

Nem terveztem értékelést írni, de ez a rész annyira jó volt, hogy nem tudom szó nélkül hagyni. Megbabozott ez a könyv. Durva, mocskos, sokkoló, mégsem tudtam letenni! Tudtam, hogy ez lesz a legjobb rész, de nem gondoltam, hogy ennyire magával ragad a Mumus. Szerettem Nerot és Vincentet is de Lucca♡ teljesen túltett rajtuk. Igen attól függetlenül, hogy kegyetlen és brutális. Ugyanakkor Chloe olyan hatással van rá, hogy megláthatjuk a szeretetre éhes lelkét is a sötétségben megbújva. Annyira összeillenek ők ketten. A történetük szívbemarkoló, kegyetlen, de mégis magávalragadó
Ki merem jelenteni, hogy ez volt az eddigi (számomra) legjobb maffia/dark romance történet amit olvastam.

NaNa_88>!
Sarah Brianne: Lucca

„It was never a good thing to see Lucca dressed in a suit and tie. When the boogieman did put on his black suit, it always meant one thing… Death would follow.”

Én leborulok Sarah Brianne előtt. A sorozat eddigi részeit is nagyon élveztem, de Luccaval teljesen új szintre emelte az egészet.
Valamit azért szeretnék tisztázni. Igen. Tudjuk. Egyetlen pillantásától a női lábak megnyilnak, mint a Vörös-tenger. És lehet csorgatni a nyálunkat erre az olasz félistenre, de egy valamit nem szabad elfelejtenünk. Ez az ember beteg. Vannak azok a férfi karakterek, akik erőszakosabbak, agresszívabbak, szívtelenebbek, mint az átlag. Ők meg sem közelítik Lucca Carusot. A The boogieman nevet nem véletlenül aggatták rá. Minden cselekedetével kiérdemelte. Ez a pasi kegyetlen, szadista, lelketlen, egy elmebeteg állat. És nem az a jaj, de szexi, hogy sz*rrá verte azt a másik hapsit, mert megérdemelte módon. A könyv első egyharmada – ha nem a fele – nekem arra ment el, hogy azon agyaltam, hogy én egyáltalán meg tudom-e újra úgy szeretni, mint ez előtt. Miért? Mert konkrétan annyira brutális, hogy a sz*r is vigyázba állt bennem tőle. És számomra ebben rejlett a könyv varázsa. Sarah Brianne annyira jól írja le ezt a pszichopata jellemet, hogy tátott szájjal olvastam. Nem csak fizikailag, de pusztán csak szavakkal is az elevenébe vág az embernek. Azt mondanom sem kell, hogy idő közben bekerültek a hiányzó kirakós darabkák és minden egyes darabbal enyhültem felé. Magához édesgetett és megadtam magam neki. Ugyanakkor többször millió darabra tört.

Ez megint egy a lelkem egy darabját magával vitte történet. És bár magamban egyáltalán nem így képzeltem el, nem így akartam, mégis… Így tökéletes.

4 hozzászólás
Tamlilla>!
Sarah Brianne: Lucca

Az első egyharmada felmérgesített egy picit, itt is volt jó pár visszaemlékezés, akár csak az előző részben, majd felforrósodott a hangulat és a könyv végéig kitartott.
Hmm, hát voltak benne kemény részek és megismertem a Boogieman igazi valóját. Lucca tényleg egy mumus, de igazán szerethető szörnyeteg. Talán ez a rész lett a kedvencem, tényleg nagyon izgalmas volt.

4 hozzászólás
Detty89 P>!
Sarah Brianne: Lucca

Ezezezez valami fenomenális volt! Ritkán mondok ilyet egy könyvre, de konkrétan együtt éltem a szereplőkkel. Megéltem a fájdalmukat, örömüket, bánatukat, minden kínt és gyötrődést, majd a spoiler.
Lucca mindig is birizgálta a fantáziámat, elképzelni sem tudtam, hogy valahol mélyen elásva neki is van egy élő, dobogó szíve!
Nagyon tetszett, ahogy ugrált az időben a történet, így sikerült megismernem több szereplő szemszögéből is a szituációkat.
Ez a sorozat megérdemelné, hogy itthon is megismerjék!
Mindenképp a polcomon szeretném tudni, muszáj beszereznem! :) Oh, kereken a 300. olvasásom volt, örülök, hogy ilyen jó könyvre esett a választásom! ;)

7 hozzászólás
kocybaba P>!
Sarah Brianne: Lucca

Ha Chloe könyve volt az előétel, akkor tényleg Lucca-é volt a főfogás. De még milyen! *-* …olyan, ami után mind a 10 ujjamat lenyalnám és még a tányért is tisztára pucolnám! Lucca egy elsőrangú és ritka alapanyag volt, aki olyan elemi erővel bírt, olyan intenzív volt, mint kevesen. Csak neve hallatán elöntött a borzongás, minden egyes mozdulatából, szavából sütöttek az érzelmek és egy olyan megfoghatatlan kettősség övezte, ami megigézett. A megzabolázatlan sötétség volt, veszedelmes, rémisztő, és ezek nem csak ráaggatott jelzők, tettek, brutális jelenetek igazolták. Mégis volt egy oldala, amit csak Chloenak tartogatott. A lánnyal szemben olyan adaadó, gondoskodó volt, gyengédséggel és türelemmel fordult felé… ugyanakkor ezek nem oltották ki egymást. A tenyerén hordozta a lányt miközben nem tagadta meg önmagát, és bár elsőre nem igazán értettem, miért ő kellett neki mindenáron, végül bizonyosságot nyert. Láttam Chloet Amoval is, de Luccaval egy teljesen mást szint voltak. Mélységesen elcseszett, de gyönyörű párost alkottak. Csüngtem minden megnyilvánulásukon és eszement mód faltam be a könyvüket. Kedvenc lett. Köszönet a rajongói fordításért!

meteoritastar>!
Sarah Brianne: Lucca

Nagyon vártam ezt a részt. Luccaból eddig nem kaptam eleget.
Húúú nem semmi érzelmeket rejtegetett. Meglepett többször is.
Ahogy Chloeval bánt, az olyan romantikus volt.
Itt is kaptam pár vicces jelenetet, de jóval kevesebbet, mint az előző részekben. Ezt azért sajnálom. Jó lett volna, ha Nero és a többiek nagyobb szerepet kapnak. Lucca és Chloe nagyon el voltak vonulva a többiektől. De jó kis terve volt Luccanak.
Furcsa volt, hogy mivel Lucca volt a főszereplő aki, igen csak nagy hatalmú pasi, így nagyon nyilvánvalóvá vált, hogy Neró és a barátai a létra alján vannak még. Ez eddig is világos volt, de az ők könyveikben nagyobb hatalommal bíró srácoknak voltak beállítva. Érdekes volt. De emiatt nem bántom a sorozatot. Férre ne értsen bárki. Ezt nem negatívnak írtam. Csak egy észrevétel. Imádom a sorozatot.
Könnyesre nevettem magam, mikor spoiler
Szoval Lucca az Lucca. Tetszett, hogy a viselkedése hol ilyen, hol olyan volt. A történet végén, amikor felpörögtek az események, ott aztán húúú. Elment az esze annak, aki kikezd vele.
Amit sajnálok, hogy az időugrásokkal a szereplők is távoliabbak lettek. Kizökkentettek az olvasásból, így érzelmileg nem tudtak olyan közel kerülni hozzám. Pedig már úgy kezdtem neki a történetnek, hogy imádtam őket.
De így is jó könyv volt.
Szeretném a következő részt és a többi részt is.

_Enii_>!
Sarah Brianne: Lucca

A taste of you … is worth a lifetime in Hell.

Kedves Olvasó!

Ha úgy döntesz van hely a szívedben egy csavaros észjárású szexi és dark sztorinak akkor hajrá,csak ajánlani tudom ezt a könyvet ;)

Ezzel a könyvvel újabb könyves álompasit avattam. Ohh Lucca újra rajongó tinilánnyá tettél :DDD A sorozat eddigi kötetei közül számomra ez az abszolút kedvenc. Mivel úgy érzem ezt überelni igen nehéz,így ezt a sorozatot pihentetem is egy időre. 5*,konfetti,meg minden más, akárhogyan is számolom ebből 336 oldal édeskevés volt.

1 hozzászólás
bankicsniki>!
Sarah Brianne: Lucca

Nem hiába lettem én Team Lucca!:D
Ez nem egy nyálas szerelmi történet,amiben az addig zárkózott,sötét lelkű srácból,hirtelen egy teljesen más ember lesz,de nem ám! És külön tetszett,hogy Chloe-nak se játszotta meg magát egy percig se.
Nem mondok semmit mást,olvassátok!:)


Népszerű idézetek

bankicsniki>!

“You will never know the love I feel for her. How beautiful it is. How painful it can be. What it felt like when I first looked at her. And what it felt like when I thought I might lose her before I could even save her. You will never know true love until you experience true fear. And you will never feel those toward her, as I am the only one for her. She. Is. Mine.”

Chapter 32- How Beautiful It Is.How Painful It Can Be.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
Mrs_Curran_Lennart P>!

“A taste of you … is worth a lifetime in Hell.”

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
>!

Only time will tell,
How a month spent with the boogieman,
Locked away from the outside world,
Will go.

Only time will tell,
How a month spent with the broken girl he loves,
That he has all to himself,
Will go.

Only time will tell,
How unbearable it can get,
How blissful it can be,
Or anywhere in between.

Only time will tell,
When the month comes to an end,
If it’s worth repeating for her,
And if it’s everything he thought it
Would be.

Szelén>!

“Chloe …” His voice came out in a broken whisper. Please wake up, darlin’.

She was breaking his heart, and if her nightmare lasted much longer, he was going to break.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
NaNa_88>!

“You’re a killer.”
“Yes, I am. I have killed many and tortured more.”

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
2 hozzászólás
bankicsniki>!

“It took me one look to fall in love with her. One look to want to know everything and anything about her. One look to feel protective of her, like my life depended on it. One look to want to kill whoever gave her those scars.”

Chapter 32-How Beautiful It Is. How Painful It Can Be.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
Naiva P>!

Lucca sat somewhere between those two men, having the skills and intellect, but it was his sadistic, twisted, demented mind that made him the worst of all. With him commanding the two men under him, there wasn’t going to be anything or anyone to stand in his way.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
Szelén>!

Lucca took a step to leave but stopped. “If you try to make a run for it, you’ll be lucky if he catches you.” He paused for a brief instant before his voice turned so dark that it sent every hair on her body straight up. “If I catch you, I won’t be able to stop myself from taking what I want the moment I saw you.”
Blood trickled in her palms. It wasn’t a threat he was making. It was a promise.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Lucca Caruso
Szelén>!

He was … hauntingly beautiful.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso
Naiva P>!

His purpose was saving Chloe Masters, but his true purpose was them saving each other. Every day, he had felt himself become more insatiable. The darkness in him was walking a path of no return … And then he had touched her, and the heinous being inside that had been desolate and alone finally found hope. He was reborn.


A sorozat következő kötete

Made Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: The Monster
L. J. Shen: Scandalous
L. J. Shen: Pretty Reckless
Ana Huang: Twisted Love (angol)
Cora Reilly: Bound by Honor
Vi Keeland: Beautiful Mistake
Cora Reilly: Twisted Pride
Leylah Attar: The Paper Swan
L. J. Shen: The Kiss Thief
Danielle Lori: The Sweetest Oblivion