Chloe (Made Men 3.) 76 csillagozás

Sarah Brianne: Chloe Sarah Brianne: Chloe

Chloe’s ​scarred face makes her the school’s freak.
Her reflection is a constant reminder of how she got them.
The man who scarred her haunts not only her dreams, but also her reality.
Some nightmares don’t go away in the daylight.

Two men stand up to save her from the nightmares.
Both are men of the mafia, waiting behind a door she doesn’t want to open.
Amo the soldier and Lucca the underboss.
The Beast and the Boogieman.

Who will she choose?

*WARNING*

THIS BOOK ENDS ON A CLIFFHANGER.

This work of fiction is intended for mature audiences only. All sexually active characters portrayed in this ebook are eighteen years of age or older. Please do not buy if sexual situations, violence, drugs, child abuse, and explicit language offends you.

*NOTE TO READERS*

AGAIN THIS BOOK ENDS ON A CLIFFHANGER.

This book is a stand alone story. However, to receive the full experience… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
ASIN: B01K8P8JCW · Felolvasta: Katie McAble
>!
234 oldal · ASIN: B01EZ2Z5MG
>!
232 oldal · ISBN: 9780692718186

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Lucca Caruso · Nero Caruso · Vincent Vitale · Elle Buchanan · Chloe Masters · Amo · Maxwell Masters


Kedvencelte 7

Most olvassa 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 6

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Sarah Brianne: Chloe

Az előző két rész (Nero, Vincent) egy kicsit Chloe szemszögén keresztül, de mégsem, mivel továbbra is E/3-ban íródott történet. Vagyis Chloe kötete, de sokkal inkább szólt Elle-ről és Nero-ról, mert ez a kötet főként az első két kötet cselekményeit foglalja össze. Nem panaszkodom, mert imádom őket, de azért alap, hogy többet vártam volna. /Még több Luccát./ A könyv második felénél sokszor úgy éreztem, mintha ez egy előkészítő kötet lenne a következő rész számára. Nem is értem, miért gondoltam azt, hogy Chloe legfeljebb semleges karakter lesz számomra, a Neroban olvasható semmilyenhez képest, de nagyot nőtt a szememben. spoiler Annyira sajnáltam. Brutális, ami vele történt és az, amiken át kellett mennie fiatalkora ellenére. Imádtam azt, amit Chloe és Lucca között éreztem, miközben ezt a könyvet olvastam.
Amo nagyon szeretni való és annyira sajnálom, mert durván elhalványul Lucca mellett, hogy esélye sincs nálam és előre érzem, hogy esélye se lesz. Talán nem véletlen, hogy a következő kötet a Lucca és nem az Amo címet kapta. Már várom.
Még valami: az eddig az eddigi borítómodellek közül ez áll a legközelebb a címszereplő kinézetéhez. Annyira gyönyörű ez a lány a borítón. Teljesen telitalálat.

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Sarah Brianne: Chloe

Először is, nagyon rövid volt és függővéges. A könyv kétharmada ráadásul visszaemlékezés négy évvel azelőtti dolgokra. Mi történt Chloeval, hogyan barátkozott össze Elle-lel. És persze Chloe szemszögéből is elolvashattam, Nero és Amo miként akaszkodott rájuk. Sebastian és Cassandra mellett Chloe apja is jó nagy tetű volt, csak a polgármesterré választása érdekelte, semmi más. Jó tanács – mielőtt belekezdel, már legyen kéznél Lucca története, mert szerintem ott folytatódik. Könnyen lehet vele haladni, kezdőknek is ajánlom. Hajrá!

Tamlilla>!
Sarah Brianne: Chloe

Tetszett ez a rész, igaz tényleg sok volt a visszaemlékezezés, így az ismétlés is. (nekem mondjuk jól jött, az angoltanuláshoz az ismétlés sosem árt).
Klassz volt belelátni Amo és Lucca gondolataiba. Az ő szemszögük itt – ott meglepett.
Rövidnek, tényleg rövid volt.

kocybaba P>!
Sarah Brianne: Chloe

Ha egy szóval kéne leírnom ezt a részt, akkor az az előétel. Ha pedig ez az volt, akkor azt hiszem Lucca könyve lesz a főfogás. Ez a rövidke kötet ugyanis csak még jobban felkorbácsolta a kíváncsiságot, szép kis ízelítőkén szolgált, főképp a végével. Tökéletesen kínzó és gonosz. A többit tekintve viszont valóban sok benne az ismétlés, a múlt felidézése. Chloe sem mosta el az összes fenntartásomat, annyira Elle árnyékában élt, de elkerülhetetlenül lehetett érezni a fájdalmát, a félelmét. Amon meg csodálkoztam, nem gondoltam volna, hogy spoiler.
Ezeket a darabkákat, kis morzsákat pedig nagyra értékeltem és azon kaptam magam, hogy simán és örömmel daráltam be a kötetet.
Hol vagy már Lucca?

meteoritastar>!
Sarah Brianne: Chloe

Többet vártam ettől a résztől, de így is tetszett.
Mivel régebben olvastam az első részt, így jó volt újra átélni bizonyos pillanatokat, feleveníteni az eseményeket, ahogy a fiúk beléptek a lányok életébe.
De persze volt pár újdonság is. Jó volt Chloeről is picit többet megtudni. De ez a könyv csak annyit ért el, hogy mégjobban drukkoljak neki és Lucanak. Ez egy felvezetés volt a következő részhez.

NaNa_88>!
Sarah Brianne: Chloe

"There’s always a moment one faces in life,
A moment one could never forget.
And in this moment, you would swear time stood still.
After that moment, the tears begin to burn your cheeks.
Your soul feels as if it were touched by darkness.
And even if you never believed in God, your knees begin to bleed from praying so much."

✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗✗

Az értékelések alapján eléggé beszrtam, hogy majd halálra fogom unni magam ezen a részen. Eleinte kicsit nehéz volt elfogadnom, hogy nagyon az elejéről kezdi a sztorit és majdnem minden lényeges eseményen végigszaladunk még egyszer. Viszont egy idő után azt vettem észre, hogy azért lényegesen több olyan rész van, ami új volt. Lehet hogy a múltban, de olyan részekbe is sokszor belekukkantottunk, amiket eddig nem láthattunk. Néhol eluntam, amikor ténylegesen ismétlés volt, de egyébként teljesen élvezhető volt ez a rész is számomra. Az új jelenetek nagyon tetszettek. És most sikerült belezúgnom egy picit Amoba is. :D Eddig eszembe se jutott ilyesmi, de érte most ejtettem egy könnycseppet. Csúnyán megcsavarta a szívem szegény srác. :'(
A végén megint eldobtam az agyam, jobban, mint eddig bármikor. Teljesen be vagyok zsongva. Tiszta ideg vagyok. Azonnal folytatnom is kell, mert nem bírom ki. Ez… Ez… Embertelen. :D Fangörcsöm van. A vége kárpótolt az összes unalmasabb részért. Kéne a sorozat a polcomra is. XD

5 hozzászólás
bankicsniki>!
Sarah Brianne: Chloe

Öhm..nos…hát…izé…
Nem igazán tudom eldönteni, hogy mit is mondjak erről a könyvről. Iszonyatosan vártam az tény. Sarah remekül ír. Csak úgy faltam a lapokat,hogy végre eljussak a végéig és kiderüljön egy-két dolog,de egy hatalmas falba ütköztem,amiért egy kicsit mérges vagyok. Mondjuk azt sikerült elérnie,hogy epekedve várjam a következő részt.:D
Szóval hol van már??? :D

2 hozzászólás
angelmanna>!
Sarah Brianne: Chloe

Nagyon sokáig dilemmáztam olvassam-e egyáltalán ezt a részt. A GR-es értékelésekből már tudtam, hogy nem igazán szól semmiről a könyv, de arra, hogy szinte halálra unom magam olvasás közben igazán nem számítottam.
Tulajdonképpen újraolvastam a Nero-t, csak Chloe szemszögéből. Csak sajnos az ő nézőpontja abból állt, hogy non stop rettegett, sírt, és vérzésig szorította ökölbe a kezeit, ami háromszáz oldalon keresztül baromi fárasztó, és unalmas. Kaptam pár extra jelenetet, de ezek miatt sem értem miért kellett egy külön könyvet kapnia Chloenak.

Scriptum>!
Sarah Brianne: Chloe

Igaz ,hogy rettentő sok az ismétlés, szinte az első két könyv összefoglalója, itt-ott némi plusz információval megtoldva!Na DE ezek a plusz információk….teljesen összetörnek…és bizonytalanná tesznek!Még azon is elgondolkodtam percekig, hogy Amo basszus, megérdemelné Chloe-t….aztán ez a pár perc elillant egy pillanat alatt, amikor a Mumus belép a képbe, minden figyelmet magának követelve ,úgy hogy ezért nem tesz semmit ,csak egyszerűen létezik!Elkezd az ember szíve hevesebben verni tőle és elveszni a kékes-zöld szemekben, miközben a lábai menekülésre készen várakoznak!Bár csak egy bolond képzeli azt, hogy el tudna futni előle!így megadom magam ennek az őrült vonzásnak és hagyom , hogy magával ragadjon Lucca, a Mumus az ő tébolyult világába.

Újra: 2020.05.05.

2 hozzászólás
Detty89 P>!
Sarah Brianne: Chloe

Nem azt mondom, hogy gyengébb, mint az előzőek, csak nagyon kevés benne az új történés.
Újraéljük az első két kötetet Chloe szemszögéből.
Sajnos néhány rész untatott, kivéve az utolsó pár fejezetet. Na azokat nagyon bírtam! :D
Hogy lehet így vége?! Jöhet a folytatás!

Ja, igen, továbbra sem kedvelem Chloe-t. Idegesít a tehetetlenségével. ;/


Népszerű idézetek

Naiva P>!

Lucca had the same skin color, but she couldn’t quite tell if his hair was black or brown. The same went with his eyes; she couldn’t tell if they were blue or green. She would swear they were one color before the string lights picked up the other color, changing her mind all over again. Lucca, however, was a billion times more frightening and a million times more handsome than Nero.

Kapcsolódó szócikkek: Lucca Caruso · Nero Caruso
Naiva P>!

She watched her friends roll their eyes before they grabbed their boyfriends up and took them to the dancefloor.
Watching Elle with Nero, she finally found a sort of peace within a part of her. She had hated herself so much for so long over how she had treated Elle. Chloe would never forgive herself for it, but the one thing she had done right was that she had always rooted for Nero. After all these years of Elle being a hero, it was time she found someone to be her armor.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Elle Buchanan · Nero Caruso
Naiva P>!

“Thank you for dancing with me.
” He looked down at her, grinning. “You’re not so bad.”
Chloe couldn’t help laughing. “Oh, thanks. You weren’t as terrible as I thought you would be, either.”

Kapcsolódó szócikkek: Amo · Chloe Masters
Naiva P>!

It was unfortunate she had been there when the trigger had been pulled, but some girls were just born unlucky, this one in particular. She was only going to make it another month to her eighteenth birthday.

Kapcsolódó szócikkek: Elle Buchanan
Naiva P>!

Vincent was the pretty blond, but Nero was like their group leader and perfection with his dark hair and skin along with his piercing green eyes. He and Vincent had managed to have every girl drooling after them last year, while Amo had been just a normal, awkward teenager. But now he was unrecognizable.

Kapcsolódó szócikkek: Amo · Nero Caruso · Vincent Vitale
Szelén>!

Elle never needed a hero. Elle would never quit being one, either. But what she did need was help. Every great hero needed some type of shield to protect them. Nero was her perfect match, and that was one thing Chloe had seen from day one.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Elle Buchanan · Nero Caruso
Szelén>!

The sand in Elle’s hourglass had now drained halfway down, and it was as if Chloe’s hourglass was broken on a constant loop, the sand pouring down, only for it not to fill the bottom. That was why Elle was been protecting her—because just like her hourglass, she was broken. There was no way Chloe would be able survive without her. She will break for good with no hope of return. But Elle could at least postpone the inevitable or, by some miracle, help put her back together enough to survive this place.

I just hope I have enough time to fix her and not enough time to break me.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Elle Buchanan
Szelén>!

Slowly, she started to place the picture of her and Chloe over it, covering the heinous picture and replacing it with something good.
Gone, but not forgotten.
Looking down at the new picture, she finally looked at herself. Her hair had grown quite a bit in a short amount of time, and it now grazed the top of her shoulders, showing her that all wounds heal with time, even though time wasn’t on their side …
“We will survive”—Elle closed the book with one last glance at the photo—“together.”

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Elle Buchanan
Szelén>!

Chloe practically laughed up her sandwich. I bet he’s going to give Nero and Vincent a run for their money now.
“Dang, he went from about a three or four to a solid ten really quickly.”
Definitely a run for their money.
“Don’t you think so?” Elle asked, still not moving her eyes from Amo once.
Chloe shrugged. “Eh, he’s all right.”
Elle finally moved her gaze to Chloe like she had been struck. “All right! Excuse me?”
“I think Nero is better looking in my opinion,” she told her matter-of-factly.
Elle busted out in laughter. “Too bad his ego is about as big as Amo, which makes Nero a zero out of ten.”
“We were ranking looks, not personality. If we were ranking personality, then they would all be zeros, and Vincent would round it out at negative one.”
“What’s wrong with Amo’s personality? He’s never really done anything.”
(…)
“And that was pre-pubescent Amo. Puberty Amo will be a jerk like them. I mean, come on, he looks scary now.” (…) “Like a beast.”

Kapcsolódó szócikkek: Amo · Chloe Masters · Elle Buchanan · Nero Caruso · Vincent Vitale
Naiva P>!

I haven’t been able to sleep since you told me, and I’m hoping now I’ll be able to get one night’s rest without having my own nightmares of what happened to you.

Kapcsolódó szócikkek: Chloe Masters · Elle Buchanan

A sorozat következő kötete

Made Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Reilly: Bound By Temptation
Tillie Cole: Raze
Bethany-Kris: Deathless & Divided
Jennifer L. Armentrout: The Return
M. Robinson: El Diablo (angol)
Marni Bates: Invisible
J. Lynn: Stay With Me
Monica James: Bad Saint