Angel (Made Men 5.) 17 csillagozás

Sarah Brianne: Angel Sarah Brianne: Angel

Angel is the son of devil, bleeding Luciano blood.

Adalyn is fascinated by bad boys, bleeding Caruso blood.

Seized by his enemies, he's only a moment away from death.

Toying with the enemy, she's about get caught in her own trap.

One kiss could betray his family and seal his fate.

That kiss could cost her life.

I'M JUST A F***ING PAWN
I JUST WANT TO BE A F***ING MOB WIFE.

>!
ASIN: B0857HRQ5R · Felolvasta: Aaron Landon
>!
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781946067074
>!
204 oldal · ASIN: B079GXG2SG

Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Lucca Caruso · Nero Caruso · Vincent Vitale · Elle Buchanan · Maria Caruso · Dominic Luciano · Amo · Angel Luciano · Lake Turner · Matthias Luciano · Sal · Adalyn · Angel · Dante Caruso · Lucifer Luciano


Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva>!
Sarah Brianne: Angel

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de Lucca kötete után többet vártam. Még egy Lucca kötetet. Vagy egy dark Amo-ról szóló történetet.
Annyi lehetőség van ebben a sorozatban, Sarah Brianne nagyon jól ír, de ez messze alulmúlta az eddigi részeket ás ennek nem csak Adalyn (Vincent húga) és a szereplők közötti kémia teljes hiánya volt az oka. Egyszerűen nem volt megteremtve a kapcsolat közöttük.
Továbbra is Nero &Lucca a kedvenc Made Menem.
Maria könyvét pedig egyre jobban várom. Nagyon bírom őt. Bízom benne, hogy ő kapja a következő részt.

6 hozzászólás
NaNa_88>!
Sarah Brianne: Angel

The hand around her neck tightened slightly as he pressed his body harder into hers. “Are you sure you wanna do this, sweetness?”
As she smiled up at the mad man before her, every hair on her body stood straight up. It was a sign anyone else would have had when they were frightened, but to her, it was a sign that she was enticed, a sign she had been waiting for.
“Oh, yes.”

Nem vitatkozom azzal a ténnyel, hogy ez a rész gyengébbre sikerült. Viszont erre már akkor felkészítettem magam, amikor láttam, hogy az amazonon Lucca könyve az egyetlen, ami drágább, mint a többi. :D Így alacsonyabbra tettem a lécet. És jól is tettem, mert így maximálisan tudtam élvezni. Nem is volt szívem lecsillagozni. Nagyon a gyomromban őrültek módjára repkedő pillangókra hallgattam, bár az eszem tudta, hogy valóban egy 4,5* körül mozog ez a könyv.
Luccaval lényegében lezárul a Neroval megkezdett történet, így itt már a nagy feszültségből nem sok maradt. Ezt inkább egy új fejezetnek tekinteném. Ezzel kezdünk új szálakat nyitni. És hát ki kell mondanom kerek-perec: istenigazából nem történik semmi. De én rettenetesen élveztem, mert így a humor faktor nagyobb teret kapott. Nagyon jókat nevettem megint. Egyedül Lake ájuldozása volt nekem is sok, de nem tudom hibáztatni érte. XD Szerintem nekem a józan eszemet megint ez vette el, hogy Angel túlságosan is egy megvalósult rémálom. Kettőt nem szólt a pasi én már halmazállapotot váltottam. spoiler
Pedig igazából ezen is félrement a sztori. Kevés volt Angel. Nem igazán bontakozik ki a karaktere. Elmondások alapján tudjuk, hogy ugyanolyan beteg állat, mint Lucca, de eme „áldásos” tulajdonságát nem csillogtatja meg. Csak a múltjába nyerünk nagyobb betekintést. Ezek a visszaemlékezések egyébként a legjobbak. Ott volt benne kraft.

Mikor befejeztem ráraktam a Kedvenc jelzést. 5 perc múlva levettem. Aludtam rá egyet és most azt mondom F*ck it! Kedvenc. De sajnos nem az egész történet. Csak a pasi. Beraksz itt nekem egy tarkótól bokáig tetovált, szakállas pasit, aki úgy játszik a csajjal, hogy már a hajam tépem, hogy miért nem velem?!

https://media.tenor.com/images/22c3d7a968914f042d74cca5…
Ez van. Egy gyenge sz*r vagyok. :D

És most jön az a rész, amit a legjobban utálok. https://storytimewithjohn.files.wordpress.com/2016/05/w…
Várok… Kéne már egy hibernáló kabin, hogy ne szenvedjek ennyire. XD Szerintem sok jót és izgalmas fordulatot ígér a folytatás. spoiler

45 hozzászólás
Detty89 P>!
Sarah Brianne: Angel

Tudom, hogy Lucca könyve után nem szabadott volna, hogy nagy elvárásaim legyenek, de mégis reménykedtem benne, hogy hozza ugyanazt a szintet, mint az előző kötetek. Sajnos tévedtem. :(
A két főszereplő között 0 kémia volt, nagyjából olyan volt az egész, mintha két idegen hirtelen egymásnak esett volna. Nem volt semmi izgalom abban, ahogy és amikor összejöttek.
Sajnos elég laposra sikerült ez a rész, bízom benne, hogy Drago kötete meghozza majd a hangulatomat a sorozat folytatásához.

Karol00>!
Sarah Brianne: Angel

Olyan kis rövidke volt hogy mire feleszméltem már vége is lett.
Angelt naaagyon megszerettem (azt nem mondanám, hogy vetekedik Luccával az első helyért, de azért imádtam őt is). Igazándiból ez a könyv nem szólt másról, minthogy hogyan alakul Adalyn és Angel kapcsolata, magához a történethez semmi pluszt nem adott.
Imádom mikor a régi szereplők is felbukkannak, de most valahogy Vincent és Lake kifejezetten zavart.
Amo is megjelent, kíváncsi leszek vele mi lesz…
Számomra Angel lekörözte Nerot, így második kedvencé avanzsálódott♥
A következő Drago kötete lesz, amitől egy kicsit még tartok, de remélhetőleg ugyanolyan jó lesz, mint az előtte lévő kettő.

Agnes_Kovacs>!
Sarah Brianne: Angel

Adok neki egy négyest, mert sokkal sokkal jobb volt mint az előző kettő, de még valamit mindig hiányolok, ami valahogy az első két könyvben benne volt. Olyan kevés volt benne az a szenvedős rész, ami az első kettőben pont megfelelő mennyiségű volt, és nem volt túltolva.
Persze azért ez is elég „Harr” volt ;)

Monday>!
Sarah Brianne: Angel

:( Jó, hát én tudtam, hogy Luccát nem tudja felülmúlni, de nekem ez nagyon kevés volt. spoiler

Pásztor_Gabriella>!
Sarah Brianne: Angel

Olvasva az előttem szőlők kommentjeit, kicsit őszintén aggódtam, hogy esetleg ez a könyv rosszabb lesz, mint az előzőek. De őszintén, abszolút nem így éreztem. Nagyon pozitív csalódás volt.
Az első két kötet alaptörténete valóban fordulatosabb volt, de a szereplők bizonyos cselekedeteit én nem éreztem normálisnak. A személyiségüktől távol állt, nem voltak kiforrottak igazán, és egészen jellemző volt rájuk a tudathasadás különböző foka. Félreértés ne essék, nem leszólom Nero vagy Vincent történetét, csak számomra a nárcizmus és pszichopátia ezen foka nem igazán vonzó.
Chloé kötete szintén elég brutális volt számomra, és tulajdonképpen a nosztalgia vitte.
Lucca kötete pedig abszolút kedvenc. Igazából miatta kezdtem olvasni az egész sorozatot, és imádtam. Az első kötet volt, amit az írónő nem sietett el. Kidolgozta szépen, hogy a szereplők hogy szeretnek egymásba, nem csak egyik pillanatról a másikra történt, és igazi kapcsolat volt köztük.
Mivel Lucca könyve ennyire tetszett, féltem, hogy ehhez képest az Angel kevésbé fog.
De őszintén, nagyon szuper lett!
Örülök, hogy a sorozatban elsőként itt van Adalyn, aki nem sérült lelkileg vagy bántalmazott. Egy nagyon erős karakternek tartom, és pont egy lelkileg stabil lány kellett Angel mellé, hogy megküzdhessen a démonaival. Imádtam ahogy húzzák egymást, a kis játékaikat, nagyon nagyon szépen ki volt dolgozva, hogy kerülnek ők igazán közel egymáshoz. Néhol őszintén a szívem szakadt meg Angelért.
Az utolsó pár oldal gyönyörű volt. Én picit azért lezáratlannak érzem, még pár oldalt elbírt volna a kötet, de összességében nagyon nagyon jó volt és tényleg csak ajánlani tudom. Egyáltalán nem okozott csalódást.

Ramóna>!
Sarah Brianne: Angel

Tulajdonképpen ez a 3,5 csillag lehetne több is, de kevésnek éreztem a történetet. Kidolgozatlannak.

Az alap ötlet teljesen jó, Adalyn ilyen karakter (átérzem, mert én is :D) és Angel passzolna hozzá. De úgy egy fél kötet még elfért volna. Hirtelen alakult a történet vége, arról, hogy Angel mesélne egyáltalán magáról vagy a családjáról, vagy hogy egyáltalán mi történt, amikor spoiler, vagy hogy hogyan történt; semmi nincs.
A spoiler srác a suliban is piff-paff le lett tudva. Pedig ez lehetett volna jó is… A következő kötetet ezek után félve veszem elő.


Népszerű idézetek

Szelén>!

A smile started to upturn one side of his lips. “You came in skipping and smiling into Lucca Caruso’s office, so you’re either really fucking stupid or you don’t scare easy.” His hand that was holding onto her wrist began traveling slowly up her arm. “Let’s find out, shall we?” Adalyn stood dangerously still wondering what he was going to do till his hand stopped over her throat and his thumb caught her pulse.
“Strong… but steady.”

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Angel · Lucca Caruso
Szelén>!

“Why are you here?”
“Last time I checked, this was still my home.”
Throwing herself down on the couch, she sunk into it. “Oh yeah, I forgot you have, like, five homes.”
“I have three.” Lifting three fingers, he began to list them. “My dad’s, my penthouse, and here.”
“Aren’t you always over at the Caruso house. That’s like four.”
“We don’t really hang out over there much anymore since we got the penthouses. Plus …” Vincent paused for a second. “Lucca may or may not have banned me from the house for the time being.”
Busting out in laughter, she could barely get her words out. “He banned you? What did you do now?”
“He didn’t like the way I smiled at Chloe; said I was flirting with her.”
“Were you?” She laughed even harder.
“No! That’s just my fucking face!” he yelled over her cackling, getting frustrated.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Chloe Masters · Lucca Caruso · Vincent Vitale
Szelén>!

Angel? Jeez,was she in trouble with a man like him who had a name like that. […] she realized that it was a sign from God telling her to stay very fucking far away from him. Reminding her that Lucifer was a fallen angel before he became the king of hell.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Angel
Szelén>!

It was like if Jonah Hill smiled at you; it would just be a nice gesture. But if Channing Tatum smiled at you, then … I don’t know about you, but I’m goin’ to my grave claiming Channing fucking Tatum flirted with me.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn
Szelén>!

Oh shit, oh shit, oh shit.
There was a slight pep in her step as she got off the elevator and headed toward his office. To say she was head over heels and completely and utterly obsessed with the man would be an understatement.
Stop it. He’s with Chloe now…

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Chloe Masters · Lucca Caruso
Szelén>!

Staring at the angel before her who held her body spellbound, you could see that this was no angel of the light; this angel was of the dark, and his eyes held a promise of wickedness unlike any she had seen before.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Angel
Naiva>!

“That’s how Elle felt with Nero, how I felt with Vincent, and how Chloe felt with Lucca. You see where I’m getting at?”

Szelén>!

All she could hope for was to find a man who was made for her, a man who could make her forget all about Lucca, a man who could make her forget all about the boogieman.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Lucca Caruso
Szelén>!

Her eyes couldn’t move from his dark orbs; it was like they were black with a light shining behind them, turning them into a strange dark gray color. Drifting her eyes lower, she noticed a tattoo he had under his left eye high on his cheek consisting of four little dots that formed a diamond. When she slowly drifted her eyes farther,she noticed his neck was completely covered in obscure tats as well. He was unlike anyone she had ever seen, too used to the well-groomed men who made up the Caruso mafia family. One thing was for sure. He sure as hell isn’t a Caruso.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn · Angel
Szelén>!

[…] she couldn’t explain it, and she didn’t know how she knew, but one thing was for certain. That golden smile of death was for her and her alone.

Kapcsolódó szócikkek: Adalyn

A sorozat következő kötete

Made Men sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Reilly: Bound By Temptation
Tillie Cole: Raze
J. Lynn: Stay With Me
Jennifer L. Armentrout: The Return
Bethany-Kris: Deathless & Divided
Danielle Lori: The Sweetest Oblivion
Emma Chase: Royally Screwed
M. Robinson: El Diablo (angol)