Oddball (Sarah's Scribbles 4.) 32 csillagozás

Sarah Andersen: Oddball

Winner of the Goodreads Choice Awards winner for Best Graphic Novel in 2016

The fourth book in the enormously popular graphic novel series, the latest collection of Sarah's Scribbles comics explores the evils of procrastination, the trials of the creative process, the cuteness of kittens, and the beauty of not caring about your appearance as much as you did when you were younger. In addition to their honest and insightful humor, Sarah's Scribbles comics also contain a social conscience, touching on different issues of personal and societal importance. When it comes to humorous illustrations of the awkwardness and hilarity of millennial life, Sarah's Scribbles is without peer.

Eredeti megjelenés éve: 2022

>!
Andrews McMeel, Kansas, 2021
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781449489793 · Illusztrálta: Sarah Andersen
>!
Andrews McMeel, Kansas, 2021
112 oldal · ASIN: B09JLF22C3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

bemese05 P>!
Sarah Andersen: Oddball

Szerencsére ez megint egy hangosan nevetős rész volt! Nagyon szeretem Sarah humorát, öniróniáját és azt ahogyan ezt mind megmutatja nekünk! Tényleg szuper sorozat volt és az is biztos, h megunhatatlan lesz! :)

theodora P>!
Sarah Andersen: Oddball

Sarah Andersen minden könyvére vevő vagyok, így voltam természetesen a legújabb – még megjelenés előtt álló – Oddballal is. Több képkocka már ismerős volt korábbról, de tartogatott újdonságokat is a kötetet. A témákat tekintve megjelenik a cicatartás, az alkotás, az Y generáció (millenials) és az introvertált hétköznapok, barátságok. Könnyed kikapcsolódást nyújtott – ahogy szokott, de sok újdonságot már nem adott.

1 hozzászólás
hiviki P>!
Sarah Andersen: Oddball

Ténylegesen voltak benne ismétlések, mégis megunhatatlan Sarah humora. Én pár éve olvastam utoljára az előző könyveket, így nekem kicsit újként hatottak, a már látott képregények is. Valamint továbbra is szinte minden lapon magamra ismertem. Ebben a részben különösen az írós-olvasással kapcsolatos kis képek voltak a kedvenceim. Pár perc kikapcsolódáshoz tökéletes. :)

Coralie>!
Sarah Andersen: Oddball

Csak a szokásos. :D Ez a kötet is nagyon találó, többször is magamra ismertem. XD

Babó_Buca P>!
Sarah Andersen: Oddball

Andersennek sokkal inkább megy a rajzolás, mint a történetmesélés, ezt mi sem mutatja jobban, hogy a második és a harmadik rész után itt ismét csak különálló comic stripeket kapunk. Viszont érzem, hogy mintha kezdene kifáradni.

Bővebben: https://egy-lany-blogja.blogspot.com/2022/12/az-interne…

littlelinda>!
Sarah Andersen: Oddball

Egyszerűen nem tudom megunni, még akkor sem, ha a legtöbb képkockát már láttam, amikor megjelent. Talán eddig ez volt az a kötet, amivel a legjobban tudtam azonosulni: szinte minden oldalnál felkiálthattam volna, hogy „hé, ez én vagyok!”, hiszen tényleg arról szólt, milyen egy oddball fiatal (főleg a millenialok, mivel Sarah is az), tele macskákkal, introvertált furcsaságokkal, halloweennel, millenial slanggel és a halogatásra hajlamosak problémáival. Szeretem, hogy tényleg bármikor előveheti az ember és jól elszórakozhat azon, ahogy Sarah megjeleníti ezeket a mindennapi életben megjelenő problémákat

Képopera P>!
Sarah Andersen: Oddball

Hogy én ezen milyen jókat nevettem! :D Nagyon bírom a humorát a szerzőnek, meg az ábrázolásmódját egy-két általam is tapasztalt jelenségnél. Meg is lesz majd mindegyik kötet ezekből.

Sz_Gréti>!
Sarah Andersen: Oddball

Könnyed kikapcsolódásnak minősült. Szinte az összes oldalon felnevettem és nem egynél magamra is ismertem. Az írós-olvasós oldalak különösen tetszettek.


Népszerű idézetek

Coralie>!

„WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER.”
She shouted.
From her tower of complexes.

Coralie>!

Original author: Yes, I put my characters in crazy situations. But, there are lines I won't cross.
Fanfiction writer: *knuckle crack*

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Sarah's Scribbles sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Catana Chetwynd: Snug
Catana Chetwynd: Little Moments of Love
Bill Watterson: The Complete Calvin and Hobbes
Richard Thompson: Cul de Sac: This Exit
Ngozi Ukazu: Hockey
Rachel Smythe: Lore Olympus 5.
Catana Chetwynd: In Love & Pajamas
Simon Tofield: Simon's Cat: It's a Dog's Life
Gemma Gene: Living With Mochi
Simon Tofield: Simon's Cat in his very own book