Oddball (Sarah's Scribbles 4.) 3 csillagozás

Sarah Andersen: Oddball

Winner of the Goodreads Choice Awards winner for Best Graphic Novel in 2016

The fourth book in the enormously popular graphic novel series, the latest collection of Sarah's Scribbles comics explores the evils of procrastination, the trials of the creative process, the cuteness of kittens, and the beauty of not caring about your appearance as much as you did when you were younger. In addition to their honest and insightful humor, Sarah's Scribbles comics also contain a social conscience, touching on different issues of personal and societal importance. When it comes to humorous illustrations of the awkwardness and hilarity of millennial life, Sarah's Scribbles is without peer.

Eredeti megjelenés éve: 2022

>!
Andrews McMeel, Kansas, 2021
128 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781449489793 · Illusztrálta: Sarah Andersen

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 27


Kiemelt értékelések

theodora P>!
Sarah Andersen: Oddball

Sarah Andersen minden könyvére vevő vagyok, így voltam természetesen a legújabb – még megjelenés előtt álló – Oddballal is. Több képkocka már ismerős volt korábbról, de tartogatott újdonságokat is a kötetet. A témákat tekintve megjelenik a cicatartás, az alkotás, az Y generáció (millenials) és az introvertált hétköznapok, barátságok. Könnyed kikapcsolódást nyújtott – ahogy szokott, de sok újdonságot már nem adott.

1 hozzászólás
littlelinda P>!
Sarah Andersen: Oddball

Egyszerűen nem tudom megunni, még akkor sem, ha a legtöbb képkockát már láttam, amikor megjelent. Talán eddig ez volt az a kötet, amivel a legjobban tudtam azonosulni: szinte minden oldalnál felkiálthattam volna, hogy „hé, ez én vagyok!”, hiszen tényleg arról szólt, milyen egy oddball fiatal (főleg a millenialok, mivel Sarah is az), tele macskákkal, introvertált furcsaságokkal, halloweennel, millenial slanggel és a halogatásra hajlamosak problémáival. Szeretem, hogy tényleg bármikor előveheti az ember és jól elszórakozhat azon, ahogy Sarah megjeleníti ezeket a mindennapi életben megjelenő problémákat


Hasonló könyvek címkék alapján

Noelle Stevenson: Nimona (angol)
Terri Libenson: Invisible Emmie
Max Brallier: The Last Kids on Earth and the Doomsday Race
Terri Libenson: Just Jaime
Nidhi Chanani: Disney Princess 1. – Jasmine's New Pet
Tom Gauld: Mooncop
Mariah Marsden: Anne of Green Gables
Christophe Arleston: Ekhö 1. – New York
John Allison – Whitney Cogar – Liz Fleming: Giant Days 6.
Benjamin Renner: The Big Bad Fox