Tökéletes (Hazug csajok társasága 3.) 37 csillagozás

Sara Shepard: Tökéletes

Aria nem tud ellenállni tiltott exének. Hanna közel áll hozzá, hogy elveszítse legjobb barátját. Emily egy egyszerű csók miatt idegeskedik. Spencer pedig semminek nem tud ellenállni, ami a nővéréé.

Jó nekem. Én jobban ismerem ezeket a hazug csajokat, mint ők magukat. De nehéz dolog magamban tartani a titkaikat. Jobb lesz, ha azt csinálják, amit mondok, különben…!
Ismerd meg a sötét titkokat!

Sara Shepard: Perfect

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: 14 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · ISBN: 9789635610310 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576853 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · ISBN: 9789635610327 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Aria Montgomery · Hanna Marin · Emily Fields · Ezra Fitz · Spencer Hastings · Alison DiLaurentis · Melissa Hastings


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 54


Kiemelt értékelések

Muki75 P>!
Sara Shepard: Tökéletes

A három kötet közül eddig ez tetszett a legjobban, bár az elején nagyon szenvedtem… Napokig húztam. Aztán átrágtam magam a rinyálós, unalmas részen. Nem bántam meg. Igen, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez bizony nem lesz a kedvencem. De a végén a csattanó nagyon tetszett. Hannat megszerettem és nagyon sajnálom is. A legnagyobb bánatom, hogy szerintem az egész sorozatot a következő részekkel együtt, egyetlen kötetben meg lehetne írni.

Attila20>!
Sara Shepard: Tökéletes

Sokkal jobban tetszett mint az előzőek, nagyon különbözik a sorozattól, és nekem ez volt fura. Ami nem tetszett benne az az, hogy nagyon rövid volt ez is, számomra ez a 280 oldal nem volt valami sok, úgy tudom a többi kötet is ilyen körül van, szóval hozzá kell szoknom. És mi volt ez a lezárás??? :O
Kíváncsian várom a folytatást. Ajánlom azoknak akik látták a sorozatot, de igazából azoknak is akik nem.

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Szerintem ez volt az eddigi legizgalmasabb rész a sorozatból, A. már kezd egyre félelmetesebb lenni, Aliról is folyamatosan jöttek a múltbéli infók. Az egész kötet tele van izgalommal, feszültséggel, tök jó élmény az olvasás. Mondanom sem kell, még jobban várom a folytatást, annál is inkább, mert a lányok magánéleti szálai is zseniálisak, kíváncsian várom mi történik majd velük.

Bővebben a blogomon:
▶️ http://sorok-kozott.hu/2020/04/konyvkritika-sara-shepar…

Adrienn_Hujder_Spirit_Bliss I>!
Sara Shepard: Tökéletes

Egyfelől nosztalgikus érzést keltett bennem, mert a megszeretett karakterekről olvashattam, másfelől örültem, hogy a sztori eltért a filmsorozatétól, mert így elmélkedhettem, izgulhattam azon, vajon kiről mi derül ki, hogyan alakul a cselekmény. A lezárás pedig… Nos, azt éreztem, hogy most azonnal tudnám folytatni az olvasást, és csak remélni tudom, hogy a negyedik rész hamar kijön majd.

A bővebb véleményemet itt találhatod: http://spiritblissoldala.blogspot.com/2020/04/sara-shep…

rekice P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Annyira megörültem amikor megláttam, hogy végre lefordították a harmadik részt is! Már nagyon rég vártam, hogy tovább olvassam a történetet (oké, tudom, hogy van a sorozat is de azért vannak eltérések és én az eredetire is kíváncsi voltam). A első adandó alkalommal beszereztem és kicsit sem csalódtam benne! Nagyon jó volt, izgalmas, érdekes, pörgős és még sorolhatnám. NAGYON remélem hamarosan lefordítják a negyedik részt is (és természetesen a többi könyvet is)! Ha megteszik biztos, hogy az elsők között leszek, akik beszerzik és elolvassák.

Lovely_Angel21>!
Sara Shepard: Tökéletes

Szerencsére ez a könyv sem okozott csalódást. Picit lassabban indultak be a dolgok, legalábbis nekem, de ettől függetlenül nagyon élveztem és a vége nagyon izgalmasra sikeredett! Várom a folytatást!

interstellarcloud>!
Sara Shepard: Tökéletes

egyértelműen ez volt a legdurvább rész az eddigi háromból. mind a négy lányt végtelenül sajnáltam, a legjobban Emilyt, hiszen ő a többiekkel ellentétben semmi rosszat nem csinált. Lucas nagy kedvencem volt a sorozatban, örülök, hogy most ő is felbukkant, kíváncsi leszek, hogy alakul majd az ő karaktere. ami meglepett, hogy Alison itt mennyivel ellenszenvesebb nekem. spoiler
a borítója is ennek a résznek a legjobb amúgy.

Enikő_Kristóf>!
Sara Shepard: Tökéletes

Én ezt a sorozatot egyszerűen I-M-Á-D-O-M. Még az is lehet, hogy e könyv hatására fogok nekigyürkőzni az angolnak, és megpróbálom elolvasni a következő részt, mert az tutifix, hogy én nem fogom kibírni, míg megjelenik az kövi kötet.

Én személy szerint még mindig Spencert és Hanna-t csípem a leginkább, na meg persze A.-t, aki kezében tartja a szálakat.

Tényleg, ez az a könyv, ami kiszakít a szürke és egyhangú hétköznapokból, egy kicsikét elfeledteti, hogy ki vagy. Szerintem ezt a sorozatot egyszerűen csak imádni vagy utálni lehet. Igen, tele van egy csomó megfizethetetlen márkával, na és? De mindamellett izgalmas, és az idegeid néha pattanásig feszülnek… legalább is én így voltam vele.

coffeecat>!
Sara Shepard: Tökéletes

Kicsit megijedtem, hogy milyen lesz a folytatás ilyen nagy kihagyás után, de bizton mondhatom, hogy akarom a folytatást!!!!! :o)

BrigiMoly P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Az előző részekhez hasonlóan itt is Hanna, Emily, Spencer és Aria harcát láthatjuk a zsarnoki A-val szemben (már amennyiben beszélhetünk itt harcról, hiszen nem titok, a lányok kezében nincs semmi A-val szemben, ellenben fordítva…). Bevallom, számomra ez volt a kedvenc rész, noha Emilyt végig nagyon sajnáltam, ahogy küzd önmaga ellen, Ellára viszont nagyon-nagyon haragudtam, mert ebben a részben nem anyaként és felnőttként viselkedik, hanem egy durcás kamaszként. Természetesen, ahogy eddig is, bonyodalom bonyodalmat követ, kapkodod a fejed jobbra-balra, szurkolsz a kedvencedért és azért még a többiekért is. Igazság szerint, nehéz kiemelni, hogy ki van a legszánalmasabb szituációban, olyan éles a verseny. Valahol ilyen család mellett megértem mindegyik Hazudozót, hogy lop, csal, törtet… Sajnáltam Spencert is, pedig ezeddig az ő története érdekelt a legkevésbé, számomra az ő háttere volt a legkevésbé megfogható, átélhető, most mégis szántam szegény lányt. Teljesen emberközelivé lett, ahogy Shepard őt is sebezhetővé tette. Értékeltem, hogy a sorozat folyamán fejlődnek, alakulnak a szereplők, nem csak úgy lógnak bele a nagyvilágba, pedig, mi tagadás, féltem attól, hogy négy főszereplő mellett szétcsúszik a sztori, de immár a harmadik résznél ért kellemes meglepetés: Shepard ügyesen bánik a lányok karakterével. Reméljük, továbbra is így lesz. „A” természetesen alaposan, jól indokolhatóan utálható karakter, ijesztő, hogy mindig mindent tud, még arról is, amiről elvileg senki sem. Tudom, nem lehet mindenki olyan, mint én, de mi tagadás, én már rég keresném A-t. Persze, lehet, hogy én már rég nem élnék, ha Rosewoodban laknék.
Igazság szerint, kicsit bánom, hogy a részek lassan érkeznek. Elvileg már le van fordítva a sorozat, hiszen pár éve az Ulpius-ház kiadó gondozásában már egyszer megjelent. De addig is tűkön ülve várom, mi lesz a következő részben… „Cause two can keep a secret if one of them is dead”

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576853 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

A sokszínű lufik, amelyeket az anyja vett néhány napja, hogy megünnepeljék az Arany Orchideát, még mindig a veranda korlátjához voltak kötözve. Gratulálunk, Spencer! – állt rajtuk kék szalagok és trófeák képeivel. Spencer a fényes gumit nézte, és a saját, visszanéző, torz arcképét. Mint az elvarázsolt kastély tükrében, a képmása hosszú volt, nem kerek, a szeme kicsi, nem hatalmas, fitos orra óriásira szélesedett. Talán ez a lufilány volt, nem Spencer, aki csalt, hogy bejusson az Arany Orchidea döntőjébe. És talán a lufilány veszekedett Alival az eltűnése estéjén is.

Könyvmolyképző KU>!

Lemeztelenítették Ali előtt a lelküket, olyasmiket is elmondtak neki, amit a többieknek nem, olyasmiket, amiket igazából mindenki előtt titokban tartottak volna – és azt várták, hogy ő majd viszonozza. Ali talán nem ígértette meg velük egy éve, azután, hogy Jennával megtörtént az a szörnyűség, hogy mindent elmondanak egymásnak, egészen mindent, az idők végezetéig?
A lányok utálták a gondolatot, hogy milyen lesz a nyolcadik osztály, ha a dolgok így mennek tovább. De attól még nem utálták Alit.

Kapcsolódó szócikkek: Hanna Marin
Könyvmolyképző KU>!

Ahogy mentek visszafelé, a biciklikhez, Aria az előtte sétáló Seant nézte, de hirtelen úgy érezte, mintha a tarkóján égnek állnának az apró hajszálak. Mintha valaki figyelné. Amikor azonban megfordult, mindössze egy hatalmas, fekete hollót látott Ali sírkövén.
A madár rábámult – aztán kiterjesztette széles szárnyait, és elrepült a fák irányába.

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!

Ezra hirtelen elkapta Aria kezét. A tenyere széles volt, meleg és kissé izzadt. Aria szemébe nézett… aztán megcsókolta. Először csak gyengéden, de aztán Aria közelebb hajolt, és határozottan visszacsókolta.
Egy pillanatra megálltak – aztán Aria hátradőlt a kanapén.
– Jól vagy? – kérdezte Ezra halkan.
Ariának fogalma sem volt, mi a válasz. Életében nem érzett még ennyi mindent egyszerre, és azt sem igazán tudta, mit kezdhetne a szájával.
– Én nem…
– Tudom, hogy nem volna szabad ezt csinálnunk – szakította félbe Ezra. – A diákom vagy, én meg a tanárod. De… – Sóhajtott, hátrasimította egy tincsét. – De azt szeretném, hogy hátha… ha valahogy… mégis működhetne.

Kapcsolódó szócikkek: Aria Montgomery · Ezra Fitz
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!

– Ali nem állt közel túl sok emberhez. Csak hozzánk. És mi mind halálosan szerettük.

Kapcsolódó szócikkek: Alison DiLaurentis
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!

Emily, drága, tudom, hogy hiszel a szemet szemért dologban, ezért amikor eldöntötted, hogy kiadsz engem, én is eldöntöttem, hogy kiadlak téged. Csók! A

Kapcsolódó szócikkek: Emily Fields
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!

Nem sokkal Ali eltűnése előtt Spencer apja elvitte őket egy paintballmeccsre. Melissa is velük ment.
– El fogom mondani neki, mit tettél – énekelgette Ali az öltözőben, miközben ruhát váltottak.
– Nem fogod – sziszegte Spencer.
– Nem? – cukkolta Ali. – Csak figyelj!
Spencer követte Alit és a többieket a játéktérre. Mind lekuporodtak egy nagy szénabála mögé, és várták, hogy elkezdődjön a játék. Ali akkor odahajolt Melissához, és megkocogtatta a vállát.
– Figyelj, Melissa, valamit el kell mondanom neked.
– Hagyd abba! – bökte oldalba Spencer.
Ebben a pillanatban megszólalt a síp; mindenki előrerontott, és vadul lőni kezdte a másik felet. Mindenki, kivéve Alit és Spencert. Spencer elkapta Ali könyökét, és berántotta egy másik szénabála mögé. Dühében egész testében remegett.
– Miért csinálod ezt? – tudakolta.
Ali gúnyos nevetéssel dőlt a szénának.
– Miért csinálod ezt? – imitálta magas, nyafogó hangon. – Mert helytelen. Melissa megérdemli, hogy megtudja.
A harag úgy gyűlt össze Spencer testében, mint a felhők egy hatalmas vihar előtt. Nem úgy volt, hogy a barátok megtartják egymás titkait? Hiszen ők megtartották Jenna titkát Aliért – Ali volt az, aki meggyújtotta azt a rakétát. Ali vakította meg Jennát, és mind megesküdtek, hogy nem árulják el. Talán elfelejtette?
Spencer nem akarta meghúzni a festékpuska ravaszát, csak úgy megtörtént a dolog. Kék festék terítette be Ali kezeslábasát. Ali riadtan felkiáltott, aztán haragos pillantást vetett Spencerre, és elviharzott. Mi van, ha egyenesen Melissához ment, és elmondta neki… és Melissa azóta is várta a megfelelő pillanatot, hogy Spencer fejére borítsa a dolgot? Talán ez volt az a pillanat.
– Nincs tipped, ki lehetett? – cukkolta Melissa, kirántva Spencert az emlékből.
Spencer még mélyebbre csúszott a buborékok közé, bár a szemét csípte a klór. Egy csók aligha megcsalás, ráadásul olyan régen történt


Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Dot Hutchison: Pillangók kertje
Karen M. McManus: Tartsd meg a titkot
Julie Garwood: Szívtipró
Celeste Ng: Amit sohase mondtam el
Stieg Larsson: A tetovált lány
Meg Cabot: Átlagméret nem akadály
Angela Marsons: Ördögi játszmák
M. J. Arlidge: Ecc, pecc
J.D. Barker: Az ötödik áldozat