Tökéletes (Hazug csajok társasága 3.) 56 csillagozás

Sara Shepard: Tökéletes

Aria nem tud ellenállni tiltott exének. Hanna közel áll hozzá, hogy elveszítse legjobb barátját. Emily egy egyszerű csók miatt idegeskedik. Spencer pedig semminek nem tud ellenállni, ami a nővéréé.

Jó nekem. Én jobban ismerem ezeket a hazug csajokat, mint ők magukat. De nehéz dolog magamban tartani a titkaikat. Jobb lesz, ha azt csinálják, amit mondok, különben…!
Ismerd meg a sötét titkokat!

Sara Shepard: Perfect

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: 14 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · ISBN: 9789635610310 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576853 · Fordította: Miks-Rédai Viktória
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
280 oldal · ISBN: 9789635610327 · Fordította: Miks-Rédai Viktória

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Aria Montgomery · Hanna Marin · Emily Fields · Spencer Hastings · Ezra Fitz · Alison DiLaurentis · Melissa Hastings


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 70


Kiemelt értékelések

Rituga P>!
Sara Shepard: Tökéletes

A három kötet közül eddig ez tetszett a legjobban, bár az elején nagyon szenvedtem… Napokig húztam. Aztán átrágtam magam a rinyálós, unalmas részen. Nem bántam meg. Igen, továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez bizony nem lesz a kedvencem. De a végén a csattanó nagyon tetszett. Hannat megszerettem és nagyon sajnálom is. A legnagyobb bánatom, hogy szerintem az egész sorozatot a következő részekkel együtt, egyetlen kötetben meg lehetne írni.

1 hozzászólás
Viviana97 P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Úgy érzem, ez a sorozat egyre jobb lesz, ahogy haladok a részekkel. Nagyon izgalmas volt, nagyon sok új információ derült ki és persze a rengeteg dráma is fokozta az egészet.
Kár, hogy a következő rész még nem jelent meg magyarul, mert azonnal olvasnám.

Regények_kalandora>!
Sara Shepard: Tökéletes

Sokkal jobban tetszett mint az előzőek, nagyon különbözik a sorozattól, és nekem ez volt fura. Ami nem tetszett benne az az, hogy nagyon rövid volt ez is, számomra ez a 280 oldal nem volt valami sok, úgy tudom a többi kötet is ilyen körül van, szóval hozzá kell szoknom. És mi volt ez a lezárás??? :O
Kíváncsian várom a folytatást. Ajánlom azoknak akik látták a sorozatot, de igazából azoknak is akik nem.

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!
Sara Shepard: Tökéletes

Szerintem ez volt az eddigi legizgalmasabb rész a sorozatból, A. már kezd egyre félelmetesebb lenni, Aliról is folyamatosan jöttek a múltbéli infók. Az egész kötet tele van izgalommal, feszültséggel, tök jó élmény az olvasás. Mondanom sem kell, még jobban várom a folytatást, annál is inkább, mert a lányok magánéleti szálai is zseniálisak, kíváncsian várom mi történik majd velük.

Bővebben a blogomon:
▶️ http://sorok-kozott.hu/2020/04/konyvkritika-sara-shepar…

brigus_27 P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Talán picit jobb folytatást vártam,mint amit kaptam.Egyszerűen nekem nagyon nehéz elvonatkoztatni a sorozattól.Olyan fordulatok voltak most is, ebben a kötetben, amikhez hiányzik a sorozatbeli folytatás és olvasom,olvasom,de minden fejezet után ráébredek,ez bizony nem abba az irányba megy,amit várok.
Pozitívuma ennek a kötetnek.hogy valóban jobb folytatás volt,most picit mélyebb,vadabb történetet olvashattunk. A végén a lezárás nagyon meglepett,de én még mindig nem tudom ki A. Mert a sorozatban nyilván tudom,de ez itt más és még nem állt össze. :D
Mivel megvettem a 4.részt,ezért illik folytatni,szóval megyek is. :)

Adrienn_Hujder_Spirit_Bliss I>!
Sara Shepard: Tökéletes

Egyfelől nosztalgikus érzést keltett bennem, mert a megszeretett karakterekről olvashattam, másfelől örültem, hogy a sztori eltért a filmsorozatétól, mert így elmélkedhettem, izgulhattam azon, vajon kiről mi derül ki, hogyan alakul a cselekmény. A lezárás pedig… Nos, azt éreztem, hogy most azonnal tudnám folytatni az olvasást, és csak remélni tudom, hogy a negyedik rész hamar kijön majd.

A bővebb véleményemet itt találhatod: http://spiritblissoldala.blogspot.com/2020/04/sara-shep…

rekice P>!
Sara Shepard: Tökéletes

Annyira megörültem amikor megláttam, hogy végre lefordították a harmadik részt is! Már nagyon rég vártam, hogy tovább olvassam a történetet (oké, tudom, hogy van a sorozat is de azért vannak eltérések és én az eredetire is kíváncsi voltam). A első adandó alkalommal beszereztem és kicsit sem csalódtam benne! Nagyon jó volt, izgalmas, érdekes, pörgős és még sorolhatnám. NAGYON remélem hamarosan lefordítják a negyedik részt is (és természetesen a többi könyvet is)! Ha megteszik biztos, hogy az elsők között leszek, akik beszerzik és elolvassák.

Lovely_Angel21>!
Sara Shepard: Tökéletes

Szerencsére ez a könyv sem okozott csalódást. Picit lassabban indultak be a dolgok, legalábbis nekem, de ettől függetlenül nagyon élveztem és a vége nagyon izgalmasra sikeredett! Várom a folytatást!

interstellarcloud>!
Sara Shepard: Tökéletes

egyértelműen ez volt a legdurvább rész az eddigi háromból. mind a négy lányt végtelenül sajnáltam, a legjobban Emilyt, hiszen ő a többiekkel ellentétben semmi rosszat nem csinált. Lucas nagy kedvencem volt a sorozatban, örülök, hogy most ő is felbukkant, kíváncsi leszek, hogy alakul majd az ő karaktere. ami meglepett, hogy Alison itt mennyivel ellenszenvesebb nekem. spoiler
a borítója is ennek a résznek a legjobb amúgy.

Sophean>!
Sara Shepard: Tökéletes

Valahol hozta azt az érzést, mint a sorozat első kötete, valahol nem. Az adaptációjától eltérő változások meglehetősen üdítően hatnak a történetre, bár a karakterek lassan kezdenek egy kicsit egydimenzióssá torzulni. Összességében örülök, hogy a Hibátlanok csalódása után tudott még újat nyújtani a kötet, de ha szabad megjegyeznem: Még mindig emlékszem, kinek milyen színű a haja, nem kell két fejezetenként emlékeztetni. Ahhoz pedig, hogy egy mondatba belesűrítsünk öt márkanevet. nos tehetség kell.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

A sokszínű lufik, amelyeket az anyja vett néhány napja, hogy megünnepeljék az Arany Orchideát, még mindig a veranda korlátjához voltak kötözve. Gratulálunk, Spencer! – állt rajtuk kék szalagok és trófeák képeivel. Spencer a fényes gumit nézte, és a saját, visszanéző, torz arcképét. Mint az elvarázsolt kastély tükrében, a képmása hosszú volt, nem kerek, a szeme kicsi, nem hatalmas, fitos orra óriásira szélesedett. Talán ez a lufilány volt, nem Spencer, aki csalt, hogy bejusson az Arany Orchidea döntőjébe. És talán a lufilány veszekedett Alival az eltűnése estéjén is.

Könyvmolyképző KU>!

Lemeztelenítették Ali előtt a lelküket, olyasmiket is elmondtak neki, amit a többieknek nem, olyasmiket, amiket igazából mindenki előtt titokban tartottak volna – és azt várták, hogy ő majd viszonozza. Ali talán nem ígértette meg velük egy éve, azután, hogy Jennával megtörtént az a szörnyűség, hogy mindent elmondanak egymásnak, egészen mindent, az idők végezetéig?
A lányok utálták a gondolatot, hogy milyen lesz a nyolcadik osztály, ha a dolgok így mennek tovább. De attól még nem utálták Alit.

Kapcsolódó szócikkek: Hanna Marin
Könyvmolyképző KU>!

Ahogy mentek visszafelé, a biciklikhez, Aria az előtte sétáló Seant nézte, de hirtelen úgy érezte, mintha a tarkóján égnek állnának az apró hajszálak. Mintha valaki figyelné. Amikor azonban megfordult, mindössze egy hatalmas, fekete hollót látott Ali sírkövén.
A madár rábámult – aztán kiterjesztette széles szárnyait, és elrepült a fák irányába.

Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!

Ezra hirtelen elkapta Aria kezét. A tenyere széles volt, meleg és kissé izzadt. Aria szemébe nézett… aztán megcsókolta. Először csak gyengéden, de aztán Aria közelebb hajolt, és határozottan visszacsókolta.
Egy pillanatra megálltak – aztán Aria hátradőlt a kanapén.
– Jól vagy? – kérdezte Ezra halkan.
Ariának fogalma sem volt, mi a válasz. Életében nem érzett még ennyi mindent egyszerre, és azt sem igazán tudta, mit kezdhetne a szájával.
– Én nem…
– Tudom, hogy nem volna szabad ezt csinálnunk – szakította félbe Ezra. – A diákom vagy, én meg a tanárod. De… – Sóhajtott, hátrasimította egy tincsét. – De azt szeretném, hogy hátha… ha valahogy… mégis működhetne.

Kapcsolódó szócikkek: Aria Montgomery · Ezra Fitz
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!

– Ali nem állt közel túl sok emberhez. Csak hozzánk. És mi mind halálosan szerettük.

Kapcsolódó szócikkek: Alison DiLaurentis
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!

Emily, drága, tudom, hogy hiszel a szemet szemért dologban, ezért amikor eldöntötted, hogy kiadsz engem, én is eldöntöttem, hogy kiadlak téged. Csók! A

Kapcsolódó szócikkek: Emily Fields
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog>!

Nem sokkal Ali eltűnése előtt Spencer apja elvitte őket egy paintballmeccsre. Melissa is velük ment.
– El fogom mondani neki, mit tettél – énekelgette Ali az öltözőben, miközben ruhát váltottak.
– Nem fogod – sziszegte Spencer.
– Nem? – cukkolta Ali. – Csak figyelj!
Spencer követte Alit és a többieket a játéktérre. Mind lekuporodtak egy nagy szénabála mögé, és várták, hogy elkezdődjön a játék. Ali akkor odahajolt Melissához, és megkocogtatta a vállát.
– Figyelj, Melissa, valamit el kell mondanom neked.
– Hagyd abba! – bökte oldalba Spencer.
Ebben a pillanatban megszólalt a síp; mindenki előrerontott, és vadul lőni kezdte a másik felet. Mindenki, kivéve Alit és Spencert. Spencer elkapta Ali könyökét, és berántotta egy másik szénabála mögé. Dühében egész testében remegett.
– Miért csinálod ezt? – tudakolta.
Ali gúnyos nevetéssel dőlt a szénának.
– Miért csinálod ezt? – imitálta magas, nyafogó hangon. – Mert helytelen. Melissa megérdemli, hogy megtudja.
A harag úgy gyűlt össze Spencer testében, mint a felhők egy hatalmas vihar előtt. Nem úgy volt, hogy a barátok megtartják egymás titkait? Hiszen ők megtartották Jenna titkát Aliért – Ali volt az, aki meggyújtotta azt a rakétát. Ali vakította meg Jennát, és mind megesküdtek, hogy nem árulják el. Talán elfelejtette?
Spencer nem akarta meghúzni a festékpuska ravaszát, csak úgy megtörtént a dolog. Kék festék terítette be Ali kezeslábasát. Ali riadtan felkiáltott, aztán haragos pillantást vetett Spencerre, és elviharzott. Mi van, ha egyenesen Melissához ment, és elmondta neki… és Melissa azóta is várta a megfelelő pillanatot, hogy Spencer fejére borítsa a dolgot? Talán ez volt az a pillanat.
– Nincs tipped, ki lehetett? – cukkolta Melissa, kirántva Spencert az emlékből.
Spencer még mélyebbre csúszott a buborékok közé, bár a szemét csípte a klór. Egy csók aligha megcsalás, ráadásul olyan régen történt


A sorozat következő kötete

Hazug csajok társasága sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Eileen Cook: Címlapsztori
Robert Beatty: Szerafina és a Fekete Köpeny
Karen M. McManus: Tartsd meg a titkot
Marisha Pessl: Örök ébredés
Sarah Pinborough: 13 perc
Barry Lyga: Gyilkosokra vadászom
Frances Hardinge: Hazugságok fája
Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos
Robert McCammon: Egy fiú élete