Megjelenésének várható időpontja: 2021. május 7.

Hihetetlen (Hazug csajok társasága 4.) 0 csillagozás

Sara Shepard: Hihetetlen

Rosewoodban, ahol a levegőben alma és Chanel No5 illata úszik, semmi sem az, aminek látszik. Öt legjobb barátnő valaha mindent megosztott egymással, még a legmélyebb, legsötétebb titkaikat is. Akkoriban Aria, Spencer, Hanna és Emily számára álomszép volt az élet – amíg Alison, a legszebb lány váratlanul el nem tűnt.

Most pedig valaki, aki A.-nak nevezi magát, rémálommá tette varázslatos életüket. A. fenyegetései egyre veszedelmesebbek, és Ali gyilkosa is szabadlábon van még. A lányoknak fel kell fedniük az igazságot, hogy véget vessenek a szörnyűségeknek.

Vagy ez talán csak a kezdet?

A tévésorozatot kiegészítő fordulatos történetek.

Fedezd fel a könyvsorozat minden meglepetését!

Eredeti megjelenés éve: 2008

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574453 · Fordította: Miks-Rédai Viktória · Megjelenés időpontja: 2021. május 7.

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 52


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Melissa lassan ingatta a fejét, aztán felemelte a babát, és azzal is nemet intett.
– Különleges személyiség kell ahhoz, hogy valaki öljön, és neked nem ilyen van. – Felhajtotta a csészéje tartalmát, aztán az ép kezével megfogta a Barbie-t, és lepattintotta a fejét, végül átadta a babafejet a kerek szemmel bámuló Spencernek. – Egyáltalán nem.
A baba feje tökéletesen illett Spencer tenyerébe. Az ajka csábító mosolyra csücsörödött, a szeme ragyogó zafírkék volt. Spencert elöntötte a hányinger. Korábban nem vette észre, de a baba éppen úgy nézett ki… mint Ali.

Könyvmolyképző KU>!

Szerda délután Spencer a Rosewood Country Club teraszán várta, hogy Mona Vanderwaallal elkezdjék megtervezni Hanna visszatérési álarcosbálját. Oda sem figyelve lapozgatta a közgazdaságtan esszét, amit Arany Orchidea-díjra jelöltek. Amikor ellopta Melissa régi középiskolás írásai közül, a felét sem értette… és ez azóta sem változott. De mivel pénteken, a reggelinél a bírák levizsgáztatják belőle, úgy döntött, szó szerint megtanulja. Nem lehet olyan nehéz! Alkalmanként egész monológokat vágott be a színjátszó társulatnak. Ráadásul azt is remélte, hogy ez eltereli a gondolatait A.-ról.
Lehunyta a szemét, és hibátlanul elismételte az első néhány bekezdést, aztán elképzelte a ruhát, amit a beszélgetésen visel majd. Egyértelműen valami Calvin Klein vagy Chanel lesz, talán világos keretű, tudós hatást keltő szemüveggel. Esetleg elviszi a Philadelphia Sentinel róla szóló cikkét is, és hagyja, hogy csak úgy kikandikáljon a táskájából. A kérdezők meglátják majd, és azt gondolják: Nahát, máris egy nagy újság címlapjára került!

Könyvmolyképző KU>!

Aznap éjjel esett az eső, sőt, zuhogott: tócsákba gyűlt a járdán, meglocsolta a kerteket, és a Hastings család medencéjének ponyváján minimedencéket képezett. Amikor az éjjel közepén elállt, Aria, Emily, Spencer és Hanna csaknem ugyanabban a pillanatban ébredt meg és ült fel az ágyban. Különös előérzet uralkodott el rajtuk. Nem tudták, hogy csak álmodtak-e valamit az imént, vagy izgatottak a másnap miatt… vagy valami egészen másról volt szó, valami mélyebbről fakadóról…
Mind a négyen kinéztek Rosewood nyugodt, üres utcáira. A felhők felszakadoztak, ragyogtak a csillagok. A járda esőtől fénylett.


Hasonló könyvek címkék alapján

Karen M. McManus: Lehull a lepel
Helena Silence: Ezüsthíd
Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
Marni Bates: Gyilkos a vonal végén
Sarah Pinborough: 13 perc
Mészáros Dorka: Én vagy senki
Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos
Tara Altebrando: A távozás
Mel Wallis de Vries: Bűnös
Barry Lyga: Gyilkosokra vadászom