Amit ​csak ő akar 246 csillagozás

Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Usa Today bestseller írónőjének erotikus vallomása. Még sosem találkozott ilyen vonzó férfival. Tudja, hogy gazdag, befolyásos, okos. Mégis, nem ez a legfontosabb. Valami más hajtja egy eddig ismeretlen útra, ahol megadja magát legsötétebb vágyainak. Olyan szenvedély tör elő belőle, amelynek létezéséről nem is tudott. Vajon a férfi csak használja, hogy mind mélyebbre lökje kegyetlen játékaiban? A nő annyira belebonyolódik a szenvedélyes viszonyba, hogy már nem is akar mást, csak amit Ő. Meddig tarthat ez az őrjöngő, egyre veszélyesebb játszma? Az érzékek és érzelmek harcában ki kerül ki győztesen? A perzselően érzéki könyv szenvedélyes utazás az élvezetek sötét oldalán.

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Geopen, Budapest, 2012
328 oldal · ISBN: 9789639973923 · Fordította: Farkas Krisztina
>!
Geopen, Budapest, 2012
ISBN: 9789639973954

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Jeremiah Hamilton · Lucille Delacourt


Kedvencelte 17

Most olvassa 14

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 49

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

5 csillag azért, mert sajnos nem lehet többet adni
Ez a könyv valami brutál jó volt!
Kezdjük a végén: Nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert ez így nem érhet véget.
És akkor a történetről: A feléig, ami nem nélkülözte a szexet töménytelen mennyiségben, egy film jutott eszembe, a Secretary, aki látta a filmet szerintem egyetért velem, hogy miért :) Aztán a dolgok a szexből átcsaptak izgalomba: gyilkossági kísérlet, családi titkok.
Izgalmas volt!
Összegezve: szex + izgalom = garantált szórakozás :)
IMÁDTAM!!!
Folytatást akarok, és egy olyan főnököt, mint Jeremiah Hamilton :D

Ps: @Lilla_Kissné_Tamás köszönet ezért a szuper könyvért, mert ha emlékeim nem csalnak, akkor Tőled vettem :)

62 hozzászólás
Bleeding_Bride IP>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Olvasom itt a sok „nesze semmi fogd meg jól” "de ügyes vagyok, ki bírtam olvasni" „KRITIKÁT” és rájövök én még nem is szóltam hozzá.
Mna, kezdjük ott, hogy ezt a könyvet csak azért vettem meg mert @Chrissie sok szépet mondott róla, de az, hogy közel 5000 ft-ba került, és ilyen vékony, az azóta is a begyemben van :)) Mellékes információk.
Továbbá, nekem külön kell egy értékelés, mert nem csak, hogy ki bírtam olvasni, hanem azt egy seggen ülés alatt roppantottam, és az utolsó oldalnál háromszor csekkoltam, hogy TÉNYLEG? ENNYI? Ne szívass…
Az egésszel egy bajom van: az eleje és a vége. Szerintem túl hirtelen csap a lecsóba, én szeretem a plusz 10 oldalas bevezetőket :D és pont olyan pofánverősen ér véget, bár merem remélni, hogy lesz folytatás, és csak azt melegítette így elő a szerző (mert igen, én még a következő részt is ki akarom bírni olvasni)

Egyébként az előttem szóló, szépirodalmi kritikusokhoz címzem: az erotikus könyvekbe szokott lenni erotika. Ha már erotika, akkor lehet, hogy szex is lesz. A szex az meg ilyen, mint ahogy le van írva. Erre azért fel lehet készülni, amikor az ember hasonló regényt vesz kézbe s nem halomra csalódni. Aki prűd, szűz avagy szégyenlős kerülje. Akinek meg egyszerűen rossz a nemi élete, az savanyú irigységét ne egy könyvön élje ki, avagy épp azért kerülje az ilyesmit, hogy ne szembesüljön azzal, hogy mekkora buli lehetne, ha rendesen s jól csinálná otthon. Mert túlkapások azért nincsenek benne.

45 hozzászólás
szymba23>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Én nem is értem, mi ez a 62%, emberek, ez piszok jó volt!!
Fordulatos, nem lehetett letenni és mindig történt valami amitől újra és újra izgalomba jött az ember.
A főszereplők nagyon szimpatikusak voltak, rosszat nem tudok írni erről a könyvről, nagyon tetszett. Kár, hogy a folytatása nem akar magyarul megjelenni, de reménykedem….hátha. :)

frel>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

…ez a fél pont is személy szerint engem illet, amiért képes voltam végigolvasni…

4 hozzászólás
ladydark>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Istenem! Ez valami fergeteges könyv volt.
Nem értem mi ez a 62% értékelés, de komolyan. Egy ilyen pörgős, csattanókkal teli könyv minimum 80% érdemel.
Már rögtön az elején belecsaptak a lecsóba, jött egy rakat forró jelenet, de aztán a könyv második felétől a krimi szálra feküdtek rám, és olyan csavarok voltak benne, hogy amikor már felfedeztem volna, hogy mi a szitu, rá kellett jönnöm, hogy még a közelében se vagyok.
De könyörgőm, ez a függővég, már megint! Hol a folytatás? Be sincs jelölve, hogy ez egyáltalán sorozat lenne!

alexa19900726>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Ha az ember az első fejezettől és a kezdeti sokktól eltud tekinteni akkor tökéletes. Izgalmas erotikus magaval ragadja az olvasót, csak úgy pörögnek a dolgok….viszont ez a vég ??? Most akkor van/lesz folytatása vagy nem ??? Nem igazán éreztem lezarva. Igazi erotikus viszont a bűnügy mint extra fúszer igazi pikánssá teszi a dolgot :) Jajj úgy szerettem Lucast is róla is olvasnék…nah meg Ethan is érdekelne….ugye kapunk még belőle ?

3 hozzászólás
Casperson>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Úgy ahogy volt nem szépítek a dolgokon és nem is fogom magam visszafogni elmondom, hogy ez egy förtelmes undormány.
Kérem szépen ez … a teátrális baromságok tetőfoka. Nem hiába is adtam neki az év legrosszabb erotikus díjat. Nem tudnám még egyszer végigszenvedni, mert ez minden rossznak elmondható csak könyvnek nem.

Nem fogom mondani , hogy ne olvasd el kedvesem, mert mindenki maga kell megtapasztalja és aztán fog kialakítani egy véleményt róla, de amondó vagyok, hogy ne vesztegesd ilyesmire az időd. Ha egy kicsit is hasonlít a véleményünk nem fog tetszeni, biztosan állítom.Visszatérek kicsit a paranormális világba, ahol azért ilyen mennyiségben gutaütést még nem kaptam.

Először is nagy cselekményre nem számítottam hisz alapból úgy álltam neki, hogy kapok két főhőst akik eszeveszetten akarják egymást, de persze ez nem valósulhat meg egykönnyen. Nos, ez a feltételezés félig meddig igaz is hisz a szappanoperákba nincs ennyi lövöldözés, elárulások, baljós fellegek, karakterek, mint itt. Másrészt viszont a két főkolompos konkrétan a negyedik oldalt egymásnak ugranak , majd ugyanazon a napon körülbelül két oldallal később, tehát a hatodikon már a parkolóba döngölik a vágyaikat .
Most mondjátok, hogy nem vagyok okkal kiakadva!

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2013/03/sara-fa…

LoveRosie>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Nem is tudom, mit írjak…

Nem értettem Lucy rajongását Jeremiah iránt. Annyira ellenszenves volt az egész pasi, hogy az valami félelmetes! Semmi extra nincs benne. Birtokló, sötét mint az éjszaka, féltékeny, mogorva és még sorolhatnám!
Legnagyobb megdöbbenésemre, nem utáltam Lucyt! Lehet, hogy volt már igazán idióta döntése, cselekedete, de ezek piti dolgok voltak a többi főhősnőkhöz képest (lásd: Fallen- Luce :D).
Akit viszont nagyon nagyon imádtam: *dobpergés-dobpergés* Lucas!
Szinte az egyetlen olyan ember a könyvben, aki ér bármit is, és van története.
Még több Lucaaaaast!!! *—*

2015. június 10.: Rájöttem, hogy én nagyon szerettem ezt a könyvet…! Szóval módosítom 5 csillagra. :)

Lettka>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Korábban nem hallottam róla semmit, így a könyvtárban – amikor teljesen véletlenül rábukkantam – nem volt mire hagyatkoznom a fülszövegen kívül, ami egyébként elnyerte a tetszésemet. Majd, amikor elsőre megláttam itt az értékeléseket és szembesültem azzal, hogy az emberek a könyveknek járó csillagokat maguknak osztogatják, mert borzalmas volt az olvasásélményük… hát, meglehetősen megijedtem, mibe választottam bele.
Nos, szerencsére engem igazán kellemes csalódás ért. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz ez a történet, mint ahogy az be van állítva. Nyilván nem kell nagy dolgokra, sem filozofikus gondolatmenetre számítani, de szerintem ez nem az a kategóriájú könyv, ahol szükség lenne elmélkedésre. Nem érzem azt, hogy el lett volna túlozva az erotikus jelenetek száma; illetve külön örültem annak, hogy nemcsak a tömény szexről szólt a történet, hanem volt benne néhány akciódús, váratlan fordulatokkal teli szituáció is. Mondjuk néha, amikor csapongtak egyik jelenettől a másikhoz, volt, hogy azt éreztem, mintha két szálon futna a cselekmény.
Annyira az in medias res jellegű nyitás sem zavart, egyedül a befejezését sajnálom, mert nem érzem lezártnak a történetet.
Ami pedig jó még benne és szerintem abszolút pozitívuma egy könyvnek, hogy olvastatja magát, gyorsan lehet haladni vele. Nekem alapvetően semmi problémám nem volt ezzel a sztorival, egyszeri olvasásra alkalmas.

nagara>!
Sara Fawkes: Amit csak ő akar

Nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Nyers, mocskos fogalmazással megírt, tele közhelyes dolgokkal. Azért olvastam mégis végig, mert kíváncsi voltam a befejezésére.


Népszerű idézetek

Cicu>!

Kétségbeesetten vágytam valakire, aki átölel és megnyugtat, hogy minden rendben van.

165. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lucille Delacourt
SzAngelika>!

– Milyen volt Jeremiah annak idején?
– Fiatalabb.

168. oldal

SzAngelika>!

… valahogy nem sikerült megtalálnom a hangot a férfiakkal. Ők bulizni akartak, én olvasni; ők sportlap voltak, én meg a National Geographic.

14. oldal

Cicu>!

Hirtelen valaki elkapta a karomat, és oldalra rántott, az árnyékba. Mielőtt egyetlen árva hang kijött volna a torkomon, egy kéz tapadt a számra, és bevonszolt egy kisebb benyílóba, amelyik félig rejtve maradt a garázs többi részétől, a motorok számára. Ellenkeztem, de az engem fogva tartó kezek könyörtelenül szorítottak, akár a páncél.
– Mondtam, hogy nemsokára látjuk egymást. – Nyomban ráismertem az észbontóan mély hangra. Egész nap szünet nélkül ez zsongott a fejemben, hiába akartam kiűzni a képzeletemből.
Amint meghallottam az ismeretlen hangját, megkönnyebbülés hullámzott végig a testemben, amit tehetetlen harag váltott fel. Mi a fenéért bízom meg benne? Saját nyilvánvaló hülyeségemtől feldühödve teljes erővel rátapostam a férfi lábfejére. Ő felszisszent, de nem engedett el, hanem megfordított és nekinyomott a hideg betonfalnak. Mindkét csuklómat a betonhoz szorítva, teljes súlyával a hátamhoz préselődött.
– Harcolj, ha akarsz -suttogta, miközben ajkait végigfuttatta a fülcimpámon –, tetszel így.
Felbosszantott a fölényessége. Hátravetettem a fejem, hogy pofon vágjam, de ő kajánul nevetve kitért az ütés elől. Amikor megint megpróbálkoztam, hogy a cipőjére tapossak, hirtelen a két combom közé fúrta a lábát, és ezzel harcképtelenné tett. A csuklóm köré a bilincsnél puhábban, de ugyanolyan biztosan kulcsolódó ujjai égették a bőrömet, és moccanni sem tudtam tőlük.

15-16. oldal

Cicu>!

De nem értem rá azon filózni, hogy miért éppen engem választott vagy hogy mi lesz ezután, most csak érezni és élvezni akartam.

19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lucille Delacourt
Cicu>!

Az ilyen szívdöglesztő férfiak néhány lépéssel mindig kívül szoktak maradni az én hatáskörömön, és most is így volt.
De ez még nem jelentette azt, hogy egy lánynak ne lehetnének álmai.

7. oldal

Cicu>!

Jeremiah jóízűen nevetett rajtam, én meg rácsodálkoztam. Lazább és nyitottabb volt, mint amilyennek eddig láttam, és nem értettem, mi történt. Majdnem kisfiús vidámságától kalapálni kezdett a szívem. Vajon van fogalma arról, milyen szívdöglesztő, ha így néz a magamfajta lányra?

138. oldal

Cicu>!

Pontosan úgy történt, mint a liftben – egyetlen érintésétől elvesztem, és minden porcikámmal kívántam őt.

34. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lucille Delacourt
Cicu>!

Idegesített ez a férfi, a közelében nem bíztam magamban. Ha ott volt mellettem, beindult az erotikus fantáziám, és olyasmik jutottak róla eszembe, amilyenekről csak romantikus regényekben olvastam.

46-47. oldal

Cicu>!

Szavai körbefontak, akár valami érzéki háló, és én levegő után kapkodtam.

124. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: A szent
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
J. R. Ward: Feloldozott szerető
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Lakatos Levente: Bomlás
E. L. James: Sötét
Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
Sierra Cartwright: Megláncolva
Sylvia Day: Melléd láncolva