First ​and First (Five Boroughs 3.) 7 csillagozás

Santino Hassell: First and First Santino Hassell: First and First

Caleb Stone was raised on the Upper East Side, where wealth and lineage reigns, and “alternative lifestyles” are hidden. It took him years to come out to his family, but he’s still stuck in the stranglehold of their expectations. Caleb knows he has to build his confidence and shake things up, but he doesn’t know how… until Oliver Buckley enters the picture.

Oli is everything Caleb isn’t—risk-taking, provocative, and fiercely independent. Disowned by his family, Oli has made his own way in the world and is beholden to no one. After a chance encounter on New Year’s Eve, Caleb is smitten.

As Caleb sheds the insecurities that have held him back for years, he makes bold steps toward changing his career and escaping years of sexual repression. But for Caleb to take full control of his life, he has to be brave enough to confront his feelings and trust Oli with his heart.

>!
244 oldal · ISBN: 1634770897

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Ashton Townsend · Caleb Stone · Raymond Rodriguez · Aiden Fairbairn · David Butler · Jace Fairbairn · Oliver Buckley · Meredith Stone


Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

loveQhuay>!
Santino Hassell: First and First

SOS! Valaki tudja a tűzoltók számát? Hívjátok már fel, mert kigyulladtam. Vagy begyulladtam? Mindegy, a lényeg hogy tüzelek… :D

Eszméletlen volt ez a könyv! Nincsenek rá szavaim. Ez mindent felülmúlt. Mindent! Oliver jött, látott, és leigázott. Pedig Caleb mesélt csak, és mégis az Oliver spirálba kerültem bele visszavonhatatlanul.
Nem mellesleg az audiobook, fúú, tényleg nincsenek szavaim erre az élményre. Maga a nagybetűs Tökély!

Amit Santino művel a szereplőivel, és velünk, olvasókkal, azt egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni. Minden érzékszervemet és testrészemet uralja egyetlen csettintéssel. Hogy írhat valaki ennyire jól, ennyire hihetően, ennyire izgalmasan, sőt, ennyire szexisen?!

Imádtam ennek a könyvnek minden pillanatát. Azt a két fuckathon-t, amit lenyomtak ezek… fúha, még mindig nem tértem magamhoz. Olivert annyira de annyira megszerettem. Minden mozdulatából, minden mondatából érződött a szerelem, és Caleb is annyira szeretni való volt, de annyira vak… Annyit mosolyogtam, annyiszor szorult össze a szívem, és egyszerűen csak annyira boldog voltam olvasás közben, hjaj, miért lett vége? Olyan rövid volt!

Egyszerűen csak olvassátok, és élvezzétek. És könyörgöm, nem akar valamelyik magyar kiadó felfigyelni Santino írásaira?! Minden betű egy csoda amit ez a csávó ír.

Jajj, Oliver Buckley, jelenleg mindenkinél jobban imádlak♥


Újraolvasás, illetve újra hallgatás:

Annyira jó volt most úgy olvasni, hogy már ismertem őket, és csomó jelenetet annyiszor de annyiszor visszahallgattam, hogy úgy érzem, kívülről tudom az egész könyvet :) Még jó párszor fogom elővenni őket, mert Oliver és Caleb örök szerelem♥ És awww Aiden és Jace itt bukkant fel először, ááá szerelmes lettem ismét :)

Harmadszorra is még mindig megkönnyezem, annyira imádom őket. És Jaiden awww♡♡♡ kijöhetne az ő előzmény novellájuk is, mert azt is imádtam, és olyan édesek együtt!

9 hozzászólás
gigy>!
Santino Hassell: First and First

Annyira magával ragadó ez a sorozat, hogy arra szavak nincsenek…

A szereplők mind egytől-egyig annyira életszerűek és valóságosak, hogy már-már lassan megveszem a repjegyet NY-ba és megyek megkeresem őket! :D

Caleb-et sikerült jobban megkedvelnem ebben a részben, de most ő valahogy nem lett a szívemcsücske. Oli viszont annál inkább! Anyám ez a pasi… Minden, amit csak szem, száj és persze a szívünk kívánhat! Nagyon kemény pasi akart maradni, de mégis annyira figyelmes, annyira gondoskodó volt végig Caleb-vel!

Nekem most kicsit sok volt a kinky szex… :D Na sosem gondoltam, hogy ilyen kicsúszik a számon… :D Azért azt a black magic-et muszáj volt kiguggliznom! És OMG…, nem tudom azóta sem, hogy sírjak vagy nevessek… :DDD
De összességében azt mondom, hogy Caleb zárkózott jelleme miatt szükség volt ezekre a dolgokra, hogy kicsit kilépjen a komfortzónájából és el tudja lazítani magát. Oliver ennek érdekében mindent be is vetett!

A narráció pedig még mindig fantasztikus! <3

Az egyetlen nagy hibája a könyvnek, hogy csak Caleb szemszögéből íródott és én annyira de nagyon vágytam Oli fejébe is!!!

4 hozzászólás
lilice>!
Santino Hassell: First and First

Imádtam! De nagyon.
Az nem volt kérdés, hogy tetszeni fog, totálisan odavagyok Santino Hassell könyveiért, szerintem zseniális. Annyira gördülékeny a stílusa, és akkora beleérzéssel írja a karaktereit, hogy csak rajongani lehet értük, és mindent elhinni nekik, no meg körömrágva szorítani értük, még akkor is, ha egyébként nem voltak szimpatikusak korábban. Mint például a mostani főhős esetében. Caleb a sorozat előző részében az egyik főszereplő exe, és ott igazi seggfejnek tűnt.
De ahogy most az író beleláttat a fejébe, megtudjuk, hogy mi motiválta a lépéseit, teljesen érthető a viselkedése.
Nincs váltott nézőpont, csak Caleb szemén át látjuk az események alakulását, de – bár jobban szeretem a váltott történetmesélést – nem zavart. Így is kellő mennyiségű infót tudunk meg a másik főhősről, Oliról is.
Nem valami egyszerű egymásra találás az övék, szegény Caleb nem kapja meg egykönnyen Oli szívét, ő nem az leláncolható fajta.
Durván erotikus, de emellett érzelmes és vicces is, a ki nem mondott félmondatok és odavetett megjegyzések ütnek legnagyobbat, ezt már megfigyeltem a korábbi részekben is. Egyre jobb a sorozat, nekem ez tetszett idáig a legjobban. Várós a folytatás, és van is tippem, hogy ki lesz a párra találó benne.


Népszerű idézetek

loveQhuay>!

“Did you just call me the wandmaker from Harry Potter?”

“That I did. As far as I’m concerned, anyone who can create badass applications with nothing more than strings of code is a magician.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Stone · Oliver Buckley
1 hozzászólás
loveQhuay>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

“So, Aiden, we’re going to get going. I think we may have just become an actual monogamous couple, and I feel the need to fuck him a few times to consummate it.”Aiden’s eyes grew as round as my own.

“Wow. We’re all bros now.”

“Yes,”I said. “We are.”Oli and I both received a bear hug before Aiden ushered us to the door. Once we were outside of the warehouse, I turned to Oli.

“You’re sure this is what you want?”

“Positive.”Oli zipped my jacket and adjusted my scarf. “And you know what else I want?”

“What?”I asked, watching him fuss over me and enjoying every moment of it. “To go home and fuck until dawn?”

“Yeah….”Oli wrapped his arms around my neck.

Kapcsolódó szócikkek: Aiden Fairbairn · Caleb Stone · Oliver Buckley
gigy>!

„We can shower and then go,” I said against his lips. „Even though you ruined another of my shirts.”
Oli kissed the corner of my mouth, then my jaw. „At least it wasn't an expensive one?”
„Saint Laurent isn't cheap, sweetheart.”
„Jesus Christ. You're trained to buy top-notch everything.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Stone · Oliver Buckley
gigy>!

„Oliver, it won't be messing it up just to… to give this a name. I want to know what I am to you.”
„You're the guy I feel all of the feelings for.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Stone · Oliver Buckley
1 hozzászólás
gigy>!

We walked into the gloomy dampness of the night with his fingers curled into mine and our shoulders pressed together, and I finally understood why people were so unbearably affectionate in public. It wasn't neediness, and it wasn't clinginess. It was just pure unadulterated affection.
I had it for him, and every time he glanced over at me with those Caribbean-blue eyes, I knew he had it for me too.

gigy>!

I'd only meant to check the comments, but I couldn't tear my eyes away from the srong, angular lines of his face. The wide petal-soft mouth and piercing eyes. The man was artwork. Artwork made to be ravaged and destroyed. By me.

gigy>!

„I don't know what it was about that night,” he said. „I don't know what it was about the sight of you so fucking… wanting and shameless and passionate, but I couldn't forget it. I couldn't forget your taste, your smell, or the feel of your body against me, and I've wanted it since then. Every day. Every goddamn, cold, awful winter night. I want you so bad it scares me. I think about you so much I'm starting to scare myself. How could you think I'd want to be with someone else when I can't get enough of you? I hate the idea of anyone else touching you. And I know I was the one pushing it, but… not anymore. I just want it to be me and you, or I'll drive myself insane with jealousy.”

loveQhuay>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

“Fuck,”he whispered. “How do you do this to me?”
I stopped sucking when I was sure I’d left a mark.

“The same way you do it to me.”
Oli sagged against me and rested his head on my shoulder. It wasn’t what I’d expected, but I was ready to take anything he gave me, so I caressed his hair until he started to talk.

“I hate being insecure. And I hate being jealous.”

“How could you be either?”Another sigh. It was damp and warm against my neck.

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Stone · Oliver Buckley
gigy>!

„We slept together! Us?”
„Who else would it be?” Yawning, Oli smoothed his hair away from his face. „Don't tell me you don't remember any of it.”
„Oh God.”
„Maybe you do remember. You were saying that a lot last night too.”

Kapcsolódó szócikkek: Caleb Stone · Oliver Buckley
1 hozzászólás
gigy>!

I didn't understand how Oliver Buckley, a relative stranger, had reached in with little effort and yanked those secrets out.

Kapcsolódó szócikkek: Oliver Buckley

A sorozat következő kötete

Five Boroughs sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Reilly: Bound by Honor
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series
Jessica Clare: Beauty and the Billionaire
Nalini Singh: Archangel's Viper
Gail McHugh: Collide
Whitney G.: Two Weeks Notice
Kresley Cole: Lothaire