A ​kis klotyókirály 12 csillagozás

Sandra Grimm: A kis klotyókirály

A Ravensburger népszerű kiadványai mindig a kicsiket leginkább foglalkoztató kérdésekről szólnak. Ez a lapozgató is egy fontos lépés megtételéhez nyújt segítséget. Minden kisgyerek életében eljön a pillanat, amikor meg kell próbálnia vécébe pisilni. Ez történik Tomival is: egy napon vécéülőkét kap, melyet rögtön ki is próbál. A vécéülőkéjén trónolva nagyon nagynak érzi magát – mint egy igazi király! És a végén a várva várt eredmény sem marad el.

Kiadói ajánlás: 2 éves kortól · Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Scolar, Budapest, 2019
14 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632449685 · Fordította: Tihor Szilvia · Illusztrálta: Clara Suetens
>!
Scolar, Budapest, 2014
20 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632445311 · Fordította: Tihor Szilvia · Illusztrálta: Clara Suetens

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Boglárka_Madar>!
Sandra Grimm: A kis klotyókirály

Hát mi már szerencsére régen túl vagyunk a szobatisztuláson, csak azért olvastam el, mert egyik ismerősöm közös könyvrendelésnél ezt rendelte, és hozzám érkeztek a könyvek. :D
Az illusztrációk szépek, de a történet teljesen életszerűtlen, szerintem ettől a könyvtől egy gyereknek sem jön meg a kedve a szobatisztasághoz. spoiler Bár mivel élesben nem tudjuk már letesztelni, így mindez csak elméleti fejtegetés és lehet valójában ez egy szuper könyv.

5 hozzászólás
Hajnalcsillag>!
Sandra Grimm: A kis klotyókirály

5 csillagot kap, 6 milliószor elolvastuk és a mai napon nagy sikert produkált(unk)…

Gabriella_Balkó>!
Sandra Grimm: A kis klotyókirály

Teljesen egyetértek azzal, hogy minden kisgyerek (és szülei) életében fontos pillanat az, mikor elkezdi használni a vécét. Sőt én még emlékszem is arra a napra hogy kijövet az ajtófélfa belső felén voltak az ujjaim, s anyum nem értette, miért ordítok annyira, mikor csukja be az ajtót :D. De egy ilyen cím!! Nem tudom, melyik szülő nevezné a gyerekét klotyókirálynak. :D Habár csak emiatt olvastam el a könyvet, mert megakadt rajta a szemem a könyváruházban.

>!
Scolar, Budapest, 2014
20 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632445311 · Fordította: Tihor Szilvia · Illusztrálta: Clara Suetens
2 hozzászólás
Brigi007>!
Sandra Grimm: A kis klotyókirály

Nagyon meglepett, hogy ilyen lehúzó értékelések vannak erről a könyvről, bár ahogy látom, azért senki nem írt úgy, hogy „élesben” tesztelte volna, mindenki csak elméleti síkon. Tény, hogy elég bugyuta címe van (ami egyébként a könyvben egyszer sem jelenik meg, szóval nekem eszembe se jutott, hogy valaki így nevezné a gyerekét, ahogy másoknak…), szóval nálunk ez a „Tomis könyv” volt simán. Ezt leszámítva szerintem teljesen rendben van, nem világmegváltó, de a 2,5 évesemnek tetszett, sokat beszélgettünk ennek hatására a wc-ről és annak használatáról. Láttam pár könyvet a témában, ez a jobbak közül való sztm.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rotraut Susanne Berner: Nyári böngésző
Axel Scheffler: Hol az alvókám?
Thorsten Saleina: Hohó! Kié ez a popó?
Liane Schneider: Bori eltéved
Andrea Erne: Mentőjárművek
Markoló, traktor, kukásautó
Helme Heine: A három jóbarát
Brigitte Weninger: Pauli, gyere haza!
Katja Reider: Szeretlek, kisegérkém
Hans Christian Andersen – Jakob Grimm – Wilhelm Grimm: A három legszebb mese