Crawford ​háborúja 3 csillagozás

Sandra Brown: Crawford háborúja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Felesége ​halála után Crawford Hunt, a Texas Rangers tagjának élete hullámvölgybe került, ezért irodai munkára ítélték és ötéves kislánya felügyeleti jogát is megvonták tőle. Crawford az eltelt évek alatt azonban összeszedte magát, maradéktalanul eleget tett a bíróság által elrendelt kötelezettségeinek, és most szeretné kislányát visszakapni. Sorsa Holly Spencer bírónő kezében van.
A becsvágyó Holly átmenetileg foglalhatja csak el a közelmúltban elhunyt mentora bírói székét, és mivel közeleg a bíróválasztás, minden döntésének nagy jelentősége van. Noha a bírónő számára nyilvánvaló, hogy Crawford szereti a kislányát, a férfi múltja miatt óvatosságra inti magát. De amikor Crawford a tárgyalóteremben megmenti az életét, gyökeresen megváltozik a véleménye.
A férfi feje fölött gyülekező felhők azonban egyre sötétebbé válnak, amikor rájön, hogy nem az igazi bűnöst ártalmatlanította. Ettől kezdve a maga szokásos kérlelhetetlenségével üldözi a tettest, ám ezzel kockáztatja az… (tovább)

Eredeti mű: Sandra Brown: Friction

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Maecenas, Budapest, 2017
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033174

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

>!
Kathreen
Sandra Brown: Crawford háborúja

Nagyon dühített – több soron – Joe és Neal viselkedése, legszívesebben mind a kettőnek akkorát bemostam volna. A végén biztos nem beszéltem volna velük szépen, és elfelejthették volna, a persze, semmi probléma hozzáállást is. De Crawford jobb ember, mint én.
Történetileg az írónő hozta a szokásos színvonalat, addig csavarta a szálat, amíg kisimult és megláttuk az egész értelmét.

>!
Cat8
Sandra Brown: Crawford háborúja

Az írónő a romantikus krimik egyik koronázatlan királynője.

Ha jó romantikus krimire vágysz, akkor rátaláltál. A történet majdnem legvégéről olvashatsz egy jelentet a könyv elején. Így még inkább olvasni akarod, hogy mi töténhetett 5 nappal korábban.

A férfiasan vonzó, kissé vad Ranger és a nőies bírónő között egy gyilkossági kísérlet túlélése után fellobban a szikra, amely tűzvésszé terejed. Viszont pont a bírónő tárgyalja azt azügyet, amelyben Crawford érintett, és etikai szempontok is felmerülnek.
Számos gyanúsított van, és csak jönnek és jönnek a csapások.

Három áldozatot sajnáltam, legjobban az egyik családtagot.

>!
vollys
Sandra Brown: Crawford háborúja

Kellemes kikapcsolódást nyújtó könyv. Szeretem S.B. könyveit, ez ismét egy jó választás volt, nem tudtam letenni, míg be nem fejeztem. A szereplők érdekesek, összetettek. Nagyon szerettem Crawford és a kislánya kapcsolatát, nagyon édesek voltak. A romantikus szál itt is-mint általában a romantikus krimikben-kicsit irreálisan gyorsan épül fel, de ettől függetlenül nagyon élvezetes olvasmány volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephenie Meyer: A Vegyész
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Helena Silence: Ezüsthíd
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje
Karen Chance: A hajnal átka
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Becca Fitzpatrick: Black Ice – Tükörjég
Lakatos Levente: Aktus
Vavyan Fable: Sárkánykönny
Dan Wells: Fragments – Töredékek