Crawford ​háborúja 16 csillagozás

Sandra Brown: Crawford háborúja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Felesége ​halála után Crawford Hunt, a Texas Rangers tagjának élete hullámvölgybe került, ezért irodai munkára ítélték és ötéves kislánya felügyeleti jogát is megvonták tőle. Crawford az eltelt évek alatt azonban összeszedte magát, maradéktalanul eleget tett a bíróság által elrendelt kötelezettségeinek, és most szeretné kislányát visszakapni. Sorsa Holly Spencer bírónő kezében van.
A becsvágyó Holly átmenetileg foglalhatja csak el a közelmúltban elhunyt mentora bírói székét, és mivel közeleg a bíróválasztás, minden döntésének nagy jelentősége van. Noha a bírónő számára nyilvánvaló, hogy Crawford szereti a kislányát, a férfi múltja miatt óvatosságra inti magát. De amikor Crawford a tárgyalóteremben megmenti az életét, gyökeresen megváltozik a véleménye.
A férfi feje fölött gyülekező felhők azonban egyre sötétebbé válnak, amikor rájön, hogy nem az igazi bűnöst ártalmatlanította. Ettől kezdve a maga szokásos kérlelhetetlenségével üldözi a tettest, ám ezzel kockáztatja az… (tovább)

Eredeti mű: Sandra Brown: Friction

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Maecenas, Budapest, 2017
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632033174

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

>!
meteoritastar P
Sandra Brown: Crawford háborúja

Nekem tetszett ez a történet.
Igaz, hogy a rendörség nem volt a helyzet magaslatán és a profizmus nagyon nagyon távol állt tőlük. Néha már hangosan osztottam ki Nealt, hogy lehet ekkora idióta és ennyire elvakult. Viszont, így jobban kiemelkedett Crawford személyisége és hozzáértése. Szimpatikus volt nagyon is. Okozott jó pár mosolygos pillanatot a temperamentumával.
De sajnáltam is szegényt, hogy ennyi minden szakadt a nyakába. Különösen a kislánya ügye miatt aggódtam érte. Haragudtam a nagyszülőkre.
Holly hozzáállása is tetszett. Tudott logikusan gondolkozni, pedig nem kis teher nehezedett rá se.
A krimi vonal megtudott lepni. Sajnos nem tartotta végig titokban előttem a tettes kilétét, de azért így is jó volt.
Örülök, hogy olvashattam.

>!
sztrapacska1213 P
Sandra Brown: Crawford háborúja

Egyszer olvasós krimi, romantikus beütéssel. Tökéletes kikapcsolódásra, nem kell túlgondolkodni. Az előző két szuper olvasmányom után levezetésként pont egy ilyen típusú történetre volt szükségem. Bár a nyomozók fafejűsége néha kissé túlzásnak tűnt, alapjában véve nekem tetszett.

>!
Gaby33
Sandra Brown: Crawford háborúja

Sandra Brown könyvei szinte az összes itt figyel a polcaimon. Régebben nagyon szerettem a könyveit és mindig szívesen olvastam tőle bármit. Elég rég nem volt tőle könyv a kezembe. Kiolvasva ezt a könyvet, valahogy nem kaptam meg tőle amit vártam. Nem mondom, hogy rossz volt, de valami hiányzott belőle. Egyszeri kikapcsolódásra megfelelő, de nem hagy az emberben semmi nyomot, és nem érez kéztetést, hogy esetleg máskor is elővegye.

>!
Kathreen
Sandra Brown: Crawford háborúja

Nagyon dühített – több soron – Joe és Neal viselkedése, legszívesebben mind a kettőnek akkorát bemostam volna. A végén biztos nem beszéltem volna velük szépen, és elfelejthették volna, a persze, semmi probléma hozzáállást is. De Crawford jobb ember, mint én.
Történetileg az írónő hozta a szokásos színvonalat, addig csavarta a szálat, amíg kisimult és megláttuk az egész értelmét.

>!
Cat8
Sandra Brown: Crawford háborúja

Az írónő a romantikus krimik egyik koronázatlan királynője.

Ha jó romantikus krimire vágysz, akkor rátaláltál. A történet majdnem legvégéről olvashatsz egy jelentet a könyv elején. Így még inkább olvasni akarod, hogy mi töténhetett 5 nappal korábban.

A férfiasan vonzó, kissé vad Ranger és a nőies bírónő között egy gyilkossági kísérlet túlélése után fellobban a szikra, amely tűzvésszé terejed. Viszont pont a bírónő tárgyalja azt azügyet, amelyben Crawford érintett, és etikai szempontok is felmerülnek.
Számos gyanúsított van, és csak jönnek és jönnek a csapások.

Három áldozatot sajnáltam, legjobban az egyik családtagot.

>!
Gabcsi77
Sandra Brown: Crawford háborúja

Jónak tűnt fül szöveg alapján…nem is csalódtam,bár sok bosszantó tényezőt kihagytam volna…ettől függetlenül jó kis krimi volt;-)

>!
vollys
Sandra Brown: Crawford háborúja

Kellemes kikapcsolódást nyújtó könyv. Szeretem S.B. könyveit, ez ismét egy jó választás volt, nem tudtam letenni, míg be nem fejeztem. A szereplők érdekesek, összetettek. Nagyon szerettem Crawford és a kislánya kapcsolatát, nagyon édesek voltak. A romantikus szál itt is-mint általában a romantikus krimikben-kicsit irreálisan gyorsan épül fel, de ettől függetlenül nagyon élvezetes olvasmány volt.

>!
Pallagi_Zoltánné_Ági
Sandra Brown: Crawford háborúja

Imádom. Igaz néha nagyon kiszámítható, de ettől kicsit sem unalmas. A konfliktus a családon belül, a nyomozás során és az etikai kérdések a kislány perében mind lassan fordítok a történet a katartikus vég felé.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephenie Meyer: A Vegyész
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Helena Silence: Ezüsthíd
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje
Karen Chance: A hajnal átka
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Becca Fitzpatrick: Black Ice – Tükörjég
Lakatos Levente: Aktus
Vavyan Fable: Sárkánykönny
Dan Wells: Fragments – Töredékek