A ​legdrágább szív 19 csillagozás

Sandra Brown: A legdrágább szív Sandra Brown: A legdrágább szív Sandra Brown: A legdrágább szív

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cate Delaney nemcsak gyönyörű asszony, egyúttal neves tévésszemélyiség is. Szívbetegségéből valóságos orvosi csoda révén épül fel. Felgyógyulva ismét hozzálát, hogy helyreállítsa a hosszú távollét után megcsappant népszerűségét. Talpraállásában a vonzó Alex Pierce segíti. Alex valaha rendőrtiszt volt, majd bűnügyi regények szerzőjeként tett szert ismeretségre. Időközben Los Angeles környékén különös dolgok történnek: sorra végzetes baleset éri mindazokat, akik – Cathez hasonlóan – csak új szív beültetésével élhettek tovább. Cat pontosan tudja, hogy őt is éjjel-nappal követik, hogy egy árnyalak minden lépését figyeli, hogy ő lehet a következő áldozat. Elhatározza, hogy szembenéz a gyilkossal. De vajon törekvéseiben segíti-e őt Alex, vagy éppen…

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Maecenas, Budapest, 2016
366 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632032962 · Fordította: M. Szabó Csilla
>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 1998
362 oldal · ISBN: 9635486898 · Fordította: M. Szabó Csilla
>!
Maecenas, Budapest, 1996
362 oldal · ISBN: 9639025054 · Fordította: M. Szabó Csilla

Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

meteoritastar>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

Egy újjabb szupi könyv Sandra Brown-tól.
Bár a tettes kilétére hamar rájöttem, de így is sikerült többször elgondolkodtatnia az írónőnek, hogy bíztos a jó személyt gyanúsítom ? :)):)) Hiába, ha már hangos tippelgetésre, elmélet gyártásra ösztönöz egy könyv, az már engem megvett. :)):)) Szoval nem várjatok túl sok kritikát.
Voltak a könyvben egyértelmű dolgok, de meglepetésben se volt hiány. A teljes történet, a kapcsolatok oldalról oldalra derültek ki. Így fentartotta végig az érdeklődésemet. És az érzelmeimet se hagyta békén. Az a sok baleset és az a sok élet, akik így kaptak egy második esélyt, nem is beszélve a gyilkosságokról….. szomorú és elgondolkodtató.
A történet végefelé volt egy nagy csavar, amire lehetett számítani, de én másképp gonoltam. Teljesen másképp. spoiler Nekem ez úgy tetszett. :)):)) Határozottan meglepődtem.
Catet és Alexet hamar megkedveltem és a többi szereplővel se volt bajom.
Viszont nagyon csalódott voltam, hogy amint belevetették magukat a nyomozásba egyből rájöttek, hogy mi mozgatja a gyilkost. Legalább lett volna több elméletük, és nem egyből ezzel rukkolnak elő. Oké, hogy Alex író volt nagy fantáziával, de szerintem ez azért nem volt olyan egyértelmű ok, amit kisujjból ki lehetne rázni. :((:((
De így is csak ajánlani tudom ezt a könyvet. Nagyon tetszett.

Miah>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

Végig nagyon izgalmas volt. Eleinte nem értettem, hogy miért indul ennyi szál egyszerre, de a végén minden világossá válik az olvasó számára. Az írónő nagyon izgalmassá tette a történetet, legfőképpen a végét. Örülök, hogy nemcsak egy egyszerű szerelmes történetet adott, hanem egy izgalmas krimit is. Jó volt egy kis változatosság most már. :)

Sünike>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

Nagyon fontos, hogy a könyv borítója ne tévesszen meg senkit! Ránézésre egy csöpögős, szirupos szerelmi történetet várna az ember, pedig egyáltalán nem az..
Eszméletlenül jó könyv. Végig fordulatos, izgalmas, és magával ragadó.
Aki szereti a nem túl véres krimiket, amelyben szerelmi szál is van, csak javasolni tudom elolvasásra.

RoxiCs65>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

Csodálatos és lebilincselő olvasmány volt. A felénél nagyjából sejtettem, ki is áll a bűncselekmények hátterében.
Cat és Alex karakterét is nagyon megszerettem.

Birtler>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

A könyv nagyon összetett, jól megírt olvasmány, egy kedves főszereplővel, akinek az életébe betekintést nyerünk. Hogyan dolgozza fel az eseményeket, és miként reagál a váratlan eseményekre. Érdemes elolvasni.

dynamail>!
Sandra Brown: A legdrágább szív

Ez jól esett, nem a megszokott történet, és a végén már tényleg én sem tudtam, hogy mire számíthatok, ki áll az egész háta mögött. Nagyon jól felépített történet:-)


Népszerű idézetek

Birtler>!

„egyetlen ital is végzetes lehet, és hogy a problémàk megoldàsa nem a pohàr fenekén talàlható”

182. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Bleeding Bride: A téboly kertje
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Karen Rose: Halj meg értem
Nalini Singh: Angyalcsók
Kristin Cashore: Graceling – A garabonc
J. D. Robb: Halálos hálátlanság
Kristen Harnisch: A borász lánya
Nora Roberts: Tünékeny szerelem
Darynda Jones: Második sírhant