Egy ​kardhoz öt hüvely 2 csillagozás

Samuel S. Morten: Egy kardhoz öt hüvely

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Héléne ​halkan felnyögött, és hanyatt feküdt az ágyon. A férfi fölébe hajolt, s csókolgatni kezdte az arcát és a nyakát. Ahogy az asszony a lábait kissé magasabbra emelte, a hálóing felcsúszott a combja közepéig. Richard benyúlt a ruha alá, és kézfejével végigszántott a lábak belső ívén, úgy, hogy egy hosszabb mozdulat után keze nedves szőrzetet tapintott. Héléne nem viselt semmit a ruha alatt.
Ez a felismerés hirtelen vaddá és célratörővé tette a férfit. Felhajtotta a hálóinget, és módszeresen fölfelé haladva végigcsókolta a márkiné meleg, sima testét a szeméremajkaitól a lágyékán, a hasán, a mellein keresztül egészen a nyakáig, közben fokozatosan lebontotta róla a ruhát.
Ezalatt a márkiné kis ujjaival babrálva kigombolta Richard ingét, és amikor nem boldogult a levételével, egy hirtelen mozdulattal letépte, miközben az angol kibújt a nadrágjából. Midőn a férfi nagy és erős testével ránehezedett az asszonyra, Héléne a kezével segített, hogy Richard behatolhasson a… (tovább)

>!
Népszava, Budapest, 1990
164 oldal · ISBN: 9633230071

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Elisabeth Blackship · Richard Wilcox


Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Avely
Samuel S. Morten: Egy kardhoz öt hüvely

Nagy örömömre szolgál, hogy én vagyok itt az első értékelője és talán olvasója is ennek.
Az, hogy izgatottan vágtam bele a könyvbe, erős túlzás, tudtam mire számítsak a sokat sejtető fülszöveg alapján. „Erotikus kalandregény”, gondoltam, ó hamar túl leszek rajta, és hátha nem szúrják el ezt a kemény 164 oldalt. De sikerült!
Rengeteg problémával küszködött ez a könnyű kisregény.
Első: elfuserálta a kerettörténetet az író(ka). Már ha volt olyan benne. Adott egy állítólag szerelmes férfi aki nem lehet együtt szerelmével származása miatt, ezért fűvel fával összefekszik, az után meg töpreng és „gyötrődik” menyasszonya(!) miatt és sajnáltatja magát, hogy nem lehetnek együtt. Másnap természetesen talál egy újabb kielégítendő asszonykát..és utána richtig ugyanezt csinálja. Változatossága gyönyörködtet… Már elnézést…de csak nekem irracionális ez a viselkedés? Hol nevelkedett ez a bunkó? Addig nem hiányzott míg az ágyába csalogatta egy másik nő? És most idézem ezt az eszes legényt ezzel kapcsolatban:
„Végtére is megbánni nem volt oka(*az aktust), de szégyen és lelkifurdalás kínozta.”
Érzem, hogy a tehetetlenség mennnnyire eluralkodott bárgyú fején.

Második: a könyvben minden egyes nő egy szex éhes hiéna. Nem viccelek. Töpörödött agyuk minden egyes sejtje erre van ráhangolva. És ami még hihetetlenebb…minden francia férfi impotens! MIND! Állítólag ezért ilyenek ezek az úri nők…

Harmadik: ez a könyv degradáló a férfiakra és a nőkre nézve is. A leírások alapján, ha egy férfi meglát egy jól szituált nőt akkor olyan lesz, mint egy őz a fényszórók kereszttüzében..köpni nyelni nem tud, de azért csakis AZON jár az esze. Csodálkozom, hogy egy férfi írta ezt…se a férfiak sem a nők gondolkodásmódját nem érti. Érdekes.

Negyedik: van benne krimi szál. Ó igen. Ez is menthetetlen része az egésznek. Nyomozás egy fikarcnyi sincs, csak agyatlan össze-vissza vádaskodás.Semmi jel arra, hogy ki a gyilkos, hanem a végén egyszer csak kiderül. Hopp, ő volt az!

Azért kapott hármast, mert egyedül az erotikus jelenetek leírása volt érdekes és említésre méltó. Én a perverz…


Népszerű idézetek

>!
Chrissie

Hirtelen elhatározással felállt az ágyról, az ablakhoz lépett, és kinyitotta.
– Van itt valaki? – kérdezte. Nem kiabálva, inkább csak egyszerűen érdeklődve. Egy fej bukkant elő a sötétségből, s amikor ez a fej közelebb nyomult és egy kéz is megjelent az ablakpárkányba kapaszkodva, Elisabeth apró sikkantással vette tudomásul, hogy Richard Wilcox csüng a fenyőfán, csuromvizesen, csapzottan, a haja szerteszét áll, és a máskor mindig oly elegáns férfi ruhája enyhén szólva is kívánnivalót hagy maga után.
– Na de az istenért, Richard! Kérem, mit csinál itt?
Elisabeth zavarban volt. A nevelőnője olyan aprólékos gonddal készítette fel az életre, hogy a lány biztos volt afelől, soha a legkisebb problémája sem akad, minden adott helyzetben feltalálja magát, és a legtökéletesebben viselkedik, bármilyen szituációba sodorja is a sors. Ezúttal azonban némi nehezteléssel gondolt a jó öreg Maggy nénire, akinek a figyelme nem terjedt ki egy ennyire nyilvánvaló esetre, mint hogy mi a teendő, ha viharos éjszakán – a szívünknek egyébként meglehetősen kedves – férfi zörget az ablakunkon.
– Engedjen be, könyörgöm! – panaszkodott a férfi, és különös kérésének alátámasztására végigmutatott ázott külsején.
– De hát hogyan képzeli, uram? – kérdezte a hölgy megrovóan, és közelebb hajolt a férfihoz.
– Úgy, hogy félreáll. És természetesen elvi hozzájárulását adja ahhoz, hogy bemásszak, mivel nem szokásom betörni ifjú hölgyek hálószobájába.

5-6. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elisabeth Blackship · Richard Wilcox

Hasonló könyvek címkék alapján

Nőuralom