Into ​the Deep – Mély víz (Mélyvíz 1.) 229 csillagozás

Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Maradj ​fiatal! Élj veszélyesen! Szeress szenvedéllyel!
Charley Redford csak egy hétköznapi lány volt, amíg Jake Caplin meg nem jelent otthonában, az indianai kisvárosban, és meg nem győzte őt, hogy rendkívüli teremtés. Jake szinte már az első napon a mélyvízbe dobta Charley-t, és megígérte a lánynak, hogy kitart mellette. Ám később tragikus baleset árnyékolta be Jake életét, és a fiú gyorsan kievickélt a partra, magára hagyva Charley-t.
Négy év telt el azóta, és Charley végre úgy érzi, sikerült továbblépnie. Aztán Edinburghba utazik, hogy ott folytassa tanulmányait, és egy partin merő véletlenségből éppen Jake Caplinbe meg az új barátnőjébe botlik. A jó útra tért rosszfiú Charley bocsánatáért esedezik, aki ezek után egyre több időt tölt egykori szerelmével. Charley fegyverszünetet köt, és végül ráébred: egyre szorosabb barátság fűzi a fiúhoz.
Ahogy Charley és Jake közelebb kerül egymáshoz, újra fellángol közöttük a régi szenvedély, ami komoly fenyegetést jelent… (tovább)

Eredeti mű: Samantha Young: Into the Deep

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633994665 · Fordította: Molnár Edit

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Jake Caplin · Charley Redford


Kedvencelte 27

Most olvassa 4

Várólistára tette 154

Kívánságlistára tette 105

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Nem tudom, hogy mi a probléma ezzel a könyvvel. Nekem kimondottan tetszett. Oké, nem volt tökéletes, de mérföldekkel jobb, volt az Afternél. Már csak az írónő stílusa miatt is. Az meg plusz pont, hogy főleg Skóciában játszódik. Nemcsak Charley vágyik Edinburghbe, hanem én is. A könyv elég jól körbevezet a helyszínen. Röviden, ez egy második esély könyv és a fülszöveg nem adta vissza rendesen a tartalmat. Jake és Charley 16 évesen szeretnek egymásba, mikor is a fiú a családjával Charley kisvárosába költözik. A könyvben a történet két idősíkban játszódik, tanúi lehetünk szerelembe esésüknek is, és a második találkozásnak ugyanúgy. Lehet, hogy az előzmény egy kicsit szirupos volt, de hát a tizenévesek nagy lángon égnek. Nagyon bírtam a későbbi időszakból Jake barátait. A Lopott Holmi együttes tagjait. Lowe és Beck nagyon jó fejek voltak. És végre mindkét főhősünknek normális család jutott. Hurrá!

11 hozzászólás
>!
Milli88 P
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Csak a tavalyi évben kezdtem aktívabban molyolni, értékelni. Idén eldöntöttem, hogy csak az igazi WoW élményt kiváltó könyvek kaphatnak tőlem 5 csillagot. Hát ezért a fél csillag levonás. Na, de lássuk a lényeget…

Erről a könyvről egy régi közhely jut az eszembe: Akit a sors neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán.
Én ehhez tudnám hasonlítani Charley és Jake történetét.

A borító első pillantásra megfogott, szerintem valami meseszép.
A történetvezetés jól kialakított. Tetszett, hogy az egyik fejezet a jelenben játszódik, míg a következőben a múltba tekintünk vissza. Így kaphat teljes képet az olvasó Charley tetteire, reakcióira.
Mind a főszereplők, mind pedig a mellékszereplők jól felépített karakterek, teljesen életszerű ábrázolással. Az embernek az az érzése velük kapcsolatban, mintha csak a szomszédai lennének.
Mindent összevetve egy kellemes kis romantikus történetet olvastam amiben nem csak a szépet és a jót mutatta be az írónő.

Ja, a lényeg. Skóciában játszódik, tehát eleve fantasztikus. Wááá! Gyönyörűek a táj leírásai, főleg a kiránduláson és a vonatúton leírt képek. :)

1 hozzászólás
>!
Sippancs P
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Atya isten, nem térek magamhoz! Letettem a könyvet, de a szívem még mindig ezerrel ver, és legszívesebben kifutnék a világból. Mit a világból, egyenesen Samantha Young házához! Hogy aztán leboruljak a lába elé, és megköszönjem, hogy sok évvel ezelőtt tollat ragadott a kezébe…
Hát mi volt ez? Mi volt ez a csoda? És én miért nem bukkantam rá korábban, egyáltalán miért nem hallottam róla?
Egyszerűen… erre nincsenek szavak. Olyan hatással volt rám ez a könyv, mint összevetve másik tíz, amire 5 csillagot adnék. Hatalmas kedvenc lett, és biztos vagyok benne, hogy az év végi top10-ben is ott lesz a helye – mind Jake-nek, mind a történetnek.
Őrült módon várom a folytatást!

>!
Szami81
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Az egyetlen dolog, ami miatt 5*-ot adok a konyvnek, az a kemia. Annyira jol atadja az irono a vagyakozast, varakozast, csak ugy sut belole a szexualis feszultseg. Az a fajta, amikor egy erintestol is hevesebben ver a szived.
Minden mas a konyvben teljesen kozepszeru, klises volt, de olvasas kozben meg ez sem zavart.

>!
molybarby
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

A Dublin Streetet nagyon szerettem. De ez most annyira nem nyerte el a tetszésemet. Voltak részek amikor azt vettem észre, hogy elkalandoznak a gondolataim és vissza kellett olvasnom, hogy hol is tartok. Charley és Jake között ott volt a kémia rendesen, de volt rész amikor azt vettem észre, hogy jobban olvasnám Beck és Claud történetét. Összességében élvezhető olvasmány, egyszer megéri olvasni :)

>!
Violet_Finch_PMónika 
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

„Jött” és tarolt!!!!!

Hihetetlenül imádtam!!!!!!!
A könyv, várólistámon csücsült màr egy ideje ,és eszem ágában sem volt mostanában olvasni.
A frissben viszont láttam egy idézetet a könyvből,ami tetszett. (kávézó,Jacob,legyünk barátok) Gondoltam miért ne!??
L.E.S.E.T.E.T.T.E.M!!!!!!
Hajnali 5kor csuktak be a könyvet és el voltam ájulva Tőle.
Igen,tele van hibával és igen sok a klisé,de én akkor is nagyon megszerettem a történetet.
Charley és Jake kapcsolata egyszerűen magával ragadott és nem ereszettek. <3
Az ami velük történt,tényleg nehéz lehetett feldolgozni,főleg 16-17évesen. Megértettem Jaket és most komolyan,egy annyi idős sráctól mit lehetett volna várni??
Charley nagyon hősiesen viselkedett (csak Ő Supergirl) :D és felnőttek módján tudta túl tenni magát a történeken. Ha annyi év után úgy találkozom azzal a sráccal,aki összetörte a szívem,ahogy Ő,tuti ugyanazt csináltam volna mint Charley.
Az Ő karakterét kifejezetten szerettem. Olyan jól tudta osztani az embereket maga körül. :D
Claudiát is nagyon megszerettem és hihetetlen amit Becks-sel leszerencsétlenkednek!!! Néha őket is megvettem volna,hogy ne sz*arozzanak már annyit! :D
Annyira nem akarom kivesézni a könyvet,mivel ez az értékelés abszolút csak áradózás egy olyan könyvről ami nem sok mindenkinek tetszett. (Sajnos)!
De én akkor is imádtam és remélem hamarosan jön a folytatás. :)))

3 hozzászólás
>!
Wello_Book
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Imádtam.!
Először mikor megláttam attól féltem, hogy lesznek benne túldrámázott dolgok, tinédzseres hülyeségek, amik a való életben nincsenek, stb. Kellemeset csalódtam. Minden a helyén volt, a karakterek nagyon szerethetőek voltak, Jake-be pedig beleszerettem. Izgatottan várom a folytatást.!:)

>!
J_Evie_Lina
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Hol is kezdjem?
Maga a könyvvel nem volt semmi bajom, remek törénet, de valahogy nem fogott meg.
Valami hiányzott belőle, miközben kerek volt az egész történet.
Jók voltak a karakterek, szimpatikus volt a történet, de nem lett a kedvencem.
Amivel nagyon meglepett az spoiler
Alapjáva véve szuper könyv, de nekem nem nőtt a szívemhez. Remélem másnak nagy kedvence lesz :)

>!
Pepe0810
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Ami először megfogott ebben a könyvben, az a gyönyörű borítója. Összességében tetszett, nem tökéletes egyáltalán, kicsit szirupos, mikor a múltbéli eseményeket idézik vissza, de két 16 éves fiatalról van szó. Tetszett nagyon, hogy két idősíkban játszódik, így megismerhettük az előzményeket is. A szereplők szerethetőek :) Imádtam, hogy Chaley-nak ilyen aranyos apukája van. :)

>!
Hópárduc P
Samantha Young: Into the Deep – Mély víz

Egyszer mindenképpen megéri elolvasni a könyvet.
Bár, szerintem nem volt vele probléma.
Néha idegesített Charley….
Jake szemszögéből is kíváncsi lennék rá. :)

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Cheril

Pasik! Azt kívántam, bárcsak megint tizenöt éves lehetnék, amikor még magasról leszartam mindet

>!
Milli88 P

Ez a pasi még a Jeges-tengerből is termálvizet csinál.

16. oldal

>!
Könyvmolyképző KU

– Látom, most már tényleg túl van a nehezén.
– Melissa rendes lány – térített magamhoz Beck hangja. A srác hosszasan bámulta Jake-et, majd felém fordult. – Jake sokat köszönhet neki – mondta szomorkásan. – A haverom megérdemli, hogy végre boldog legyen. Nem gondolod? A történtek után… egy rendes lányra van szüksége, aki mindenben mellette áll.
Én is rendes lány voltam, és én is mindenben mellette álltam, gondoltam magamban dühösen, és csillagokat láttam a fájdalomtól.

>!
Könyvmolyképző KU

– Szeretném, ha barátok lennénk.
Jake szavai hallatán meglepetten kaptam fel a fejem.
– Mi?
– Egy teljes évig leszünk itt – vonta meg a vállát Jake. – És annak idején nagyon jóban voltunk…
Alig kaptam levegőt. Gyorsan felálltam, és leszámoltam a kávém árát.
– Figyelj, Jake, sajnálom, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak a bulin, és ígérem, hogy mostantól visszafogom magam. Én nem akarok rosszat neked. De sok idő telt el. Mind a ketten megváltoztunk. Ne erőltessük a dolgot.
Majd, mielőtt Jake válaszolhatott volna, a kijárat felé indultam, és olyan hanyagul intettem búcsút a nyomulós pultosnak, mintha legalábbis nem szakadna meg a szívem, amiért faképnél kell hagynom Jake Caplint.

>!
Evika82 P

"-Már attól orgazmusom van, ha ránézek — nyöszörögte, és vágyakozva nézett fel az épületre.
-Muszáj ezt? – fintorogtam.
-Most mit játszod az eszed? Ez a pasi még a Jeges-tengerből is termálvizet csinál."

>!
Delena

– Elképesztő! Azt hittem, hogy a csillagos égboltnál nincs csodálatosabb látvány. Amikor felnézek az égre, mindig úgy érzem, mintha valami óriási, valami felfoghatatlan egész része lennék. Ez a kedvenc hangulatom…és most már elég lesz rád néznem, ha fel akarom idézni.

162. oldal

>!
Cheril

– Jövő pénteken találkozunk.
A köd csak lassan oszlott fel az agyamban. Kábultan pislogtam.
– Meg sem kérdezed, hogy ráérek-e?
– Nem kockáztathatom, hogy nemet mondj – ingatta a fejét komoran Jake.

>!
Viviienne P

– Nagyon okosnak képzeled magad, mi?
– Nem. Tudom, hogy okos vagyok.
– Mit mondtál, ki az arrogáns?
Elnevettem magam.
– Minden okom megvan rá, hogy az legyek. Fantasztikus vagyok.

>!
Evika82 P

"Mikor megálltunk előtte, elismerő füttyentéssel stírölt végig.
-Nagyon dögös vagy, Charlotte.
-Luke, fogd vissza magad, különben leoperálom a retinád! – figyelmeztette Jake.
-Nem tehetek róla, hogy ilyen jó nőd van – vigyorgott kajánul az öccse.
-Lukas, ne bámulj már! Tiszta gáz! Pisis vagy!
-Én pisis – kapott a szívéhez sértődötten Lukas. – Vedd tudomásul, hogy már ötéves korom óta csajozok. Régi motoros vagyok, bébi. Rúgd ki a vén majmot, és megmutatom neked, mitől döglik a légy!
-Nem egészséges, hogy ennyi időt töltötök együtt – néztem vádlón Jake-re. – Rossz hatással vagy az öcsédre.
Jake teste finoman rázkódott a nevetéstől.
-Ehhez itt – bökött Lukasra – nekem semmi közöm. Vagy, ha szerintetek ilyen vagyok, inkább lőjetek agyon.
-Pfff! – húzta el a száját Lukas. – Szeretnéd, ha olyan menő lennél, mint én.
-Fájdalmas, komolyan mondom, fájdalmas! – hunyta le a szemét elkínzottan Jake.
Nevetve paskoltam meg a derekát.
-Gyere! Hagyjuk dolgozni a szívtiprót!"


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Meg Cabot: Tinibálvány
Kresley Cole: Szeress, ha tudsz!
Diana Gabaldon: Az idegen
Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Jennifer Ashley: Hart hitvese
Karen Hawkins: Kalandor
Lisa Kleypas: Az ördög télen
Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről
Gail Carriger: Blameless – Szégyentelen