The ​Ending I Want 3 csillagozás

Samantha Towle: The Ending I Want Samantha Towle: The Ending I Want

Taylor ​Shaw had the perfect life—until she was sixteen. That was when everything changed. From that moment on, life went from bad to worse…to the worst.
After recovering from a brain tumor, months later, she suffers the tragic loss of her whole family.
Since that fateful day, she’s been coasting through life.

Now, the brain tumor has returned, and Taylor decides she’s had enough. She’s going to take her fate into her own hands.
No more hospitals. No more surgeries. No more anything.
She’s going to join her family.
It’s her decision.
What she longs for.
The ending she wants.

She just has a list of things to do before she goes.
First, go to England.
Second, kiss a stranger…

Only, Taylor didn’t expect Liam Hunter, the stranger—with his handsome face, his six-foot-three of gorgeousness, and his oh-so-hot English accent—to change things.
To change her.
To change the ending she… (tovább)

>!
CreateSpace, Washington, 2016
424 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781532916328

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Samantha Towle: The Ending I Want

„I feel alive. For the first time in a really long time, I feel alive. And it's because of him. I'm smiling and laughing and doing something that scares the crap out of me.”

Kicsit hosszú lesz…
Nagyon szerettem ezt a történetet, mert összetett volt és akadt mondanivalója. Egyszerre volt szívszorító és komoly, miközben tele volt szórakoztató, könnyed pillanatokkal. Így a sztori üzenete nem veszítette el a komolyságát, gondoskodott a kellemes hangulatról, nem ment át paródiába, vagy túlságosan rózsaszínbe. Már a legelső fejezettel megnyert magának.
A történet egyszerűen indul, de minden bonyolulttá válik, amikor a hősnő szerelmes lesz. Vagyis romantikus film/romantikus könyv-szerűen indul, majd beüt a valóság. A 22 éves, Bostonban élő Taylor Shaw úgy érzi, kiújult az agydaganata, amit 16 éves korában már diagnosztizáltak nála, de akkor a családja segítségével sikerült legyőznie, spoiler Eddigi életét tragédiák keresztezték, ezért egy pszichológus segítségével eldönti, hogy ezentúl csakis a mának él. Készít egy több pontból álló Things to Do If I Live Before I Die címet viselő bakancslistát a legőrültebb ötletekkel, illetve olyan tevékenységekkel, amit eddig nem mert megtenni. De mivel egyszer élünk, miért is ne?! spoiler
Miközben pontokba szedte a feladatokat, dőltem a nevetéstől. Taylor nagyon pozitív hozzáállású, kiváló humorérzékkel rendelkezik, de a hangulatának árnyoldalát is meg tudtam érteni. Nagyon könnyen meg lehetett őt szeretni, pedig közel sem volt tökéletes főszereplő. A Londonba tartó járaton azonban úgy tűnik, szerencsés, mert a sors összehozza őt egy szexi, titokzatos és kissé mocskos szájú vadidegennel, aki éppen kapóra jön, hogy a listán szereplő teendők nagy részét valóra válthassa. spoiler
Az első pontot már le is húzhatja, miután hosszas és vicces belső monológ után csak úgy megcsókolja a mellette ülő Adoniszt, akinek angol akcentusa van. A tíz évvel idősebb Liam Hunter a légitársaság tulajdonosa, nem csak szexi és gazdag, de intelligens, figyelmes és nagyon jó a humora. Négy éve nem nevetett annyit, mint ezalatt a néhány óra alatt, amit lánnyal töltött. Őt is démonok gyötrik, viszont sokkal nyitottabb a személyisége.
Leírhatatlanul tökéletes. Az utolsó fejezet az övé volt és valósággal elolvadtam. Ha majd én is egyszer Londonba utazom, őt szeretném utastársnak. Ezzel a két látszólag teljesen különböző karakterrel egy igazi csodát alkotott az írónő. Hála az égnek, nem volt instalove, de az izzást az első pillanattól kezdve erősen lehetett érezni, ahogy a történet közben kialakuló valódi érzelmeket is. Annyira bírtam, amikor egymást ugratták, vagy az egymásra aggasztott beceneveket. Nagyon tetszett még a könyvben szereplő gyönyörű popdalok. Mindegyiket meghallgattam. Valamelyiket többször is. Összességében szépen megírt szerelmi történet, aranyos hősnővel, imádni való hőssel és nagyon forró, fülledt erotikus jelenetekkel. spoiler Nálam 5 csillagot érdemel. Be is fogom szerezni fizikális változatban. A borítója valami eszméletlenül gyönyörű.

11 hozzászólás
>!
pveronika P
Samantha Towle: The Ending I Want

Engem sajnos kevésbé nyűgözött le a könyv, mint az előttem szólókat, leginkább azért, mert úgy éreztem, hogy kicsit hatásvadász volt, és nem is sok újdonságot tartogatott. A fülszöveg nem rejti véka alá, hogy ismét egy bakancslistás történetről van szó, de úgy éreztem, hogy pusztán ennyi nem elég ahhoz, hogy lesöpörjön a lábamról egy könyv.

Taylornak meglehetősen tragikus lapokat osztott a sors keze. 16 évesen sikerült leküzdenie egy agydaganatot, majd néhány évvel később egy lakástűzben elveszítette egész családját. Most 22 évesen ismét érzi, hogy valami nincs rendben, és az erős fejfájásai arra utalnak, hogy a daganat valószínűleg visszatért. Azonban a lány úgy dönt, hogy nem megy el orvoshoz, spoiler, helyette elutazik oda, ahol minden kezdődött, és ahol a szülei egymásra találtak: Angliába. A repülőgépen ülve készít egy listát azokról a dolgokról, amelyeket halála előtt szeretne megcsinálni. A lista egyik pontját, a „csókolj meg egy idegent”, azonnal le is húzhatja, amikor hirtelen megcsókolja a mellette ülő férfit. Azonban azt nem is sejti, hogy a férfi nem más, mint Liam Hunter, az egész légitársaság, és a számos hotel fiatal tulajdonosa. Liam-ot egyből lenyűgözi Taylor merészsége és különleges személyisége, és úgy dönt, hogy segít a lánynak teljesíteni a listáját, azonban annak miértjéről mit sem sejt…

Én személy szerint nem szeretem azokat a típusú könyveket, aminél az egyik főszereplő megvezeti a másikat, és itt Taylor direkt nem mondja el az igazat a betegségéről, és hagyja, hogy a férfi ennek ellenére is belé szeressen. És az sem igazán tetszett, hogy a történet tele volt klisékkel, ami bizonyos esetekben nem szokott zavarni, de most valahogy nem annyira csúsztak. spoiler Az írónő több szereplőt is felsorakoztatott az előző könyveiből, és sajnos visszagondolva ezekre, meg kell állapítanom, hogy Samantha Towle talán egyszerűen csak nem az én stílusom… Igazán sem a Mighty Storm, sem a Revved nem jött át. Egynek elmentek, de semmi extra (még csak arra sem vettem a fáradságot, hogy értékelést írjak róluk. :/)

Szóval a nagyon magas GR értékekések ellenére, nekem ez most csalódás volt. Nem mondom, hogy egyszer nem lehetett elolvasni, de sajnos az átütő élményre hiába vártam.

3 hozzászólás
>!
CsepAdri 
Samantha Towle: The Ending I Want

Csúnya leszek :/ :D negatívummal fogom kezdeni, nekem kicsit sok volt Liam azzal a sok hot jelzővel és leheletnyit kevesebb szexnek is örültem volna :D
Amúgy nagyon tetszett a történet és a karakterek, izgultam értük :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Naiva P

But the heart can be a selfish and foolish thing. And mine is certainly both.

>!
Naiva P

Actual pure male hotness. All men should have been made to look like this. Seriously.
He looks like Clark Kent without the glasses, which would mean he looks like Superman – the Henry Cavill version.
Superman in a suit.
Lord, help me.
Dark brown hair with a natural wave to it. His nose has a slight bump, like it was once broken.
Gorgeous eyes with the kind of long dark lashes that girls envy, perfect full lips, and tan skin. He’s just…hot. I can’t think of another word to say – sexy, gorgeous, beautiful. Yep, he’s all of those.
I’m totally unprepared for this level of hotness – well, any kind of hotness, to be honest. I’m dressed in yoga pants and a T-shirt. I wanted to be comfortable for traveling, and now, I want to slap myself.
I am not dressed to meet a man of his caliber, especially not now while I’m going to be seated next to said man for the next six and a half hours.
Honestly, I can’t even remember if I put on deodorant.
Oh God, please let me have put on deodorant.

>!
Naiva P

“Pink,” I say, going with the first color on my list.
“Cool.” She smiles. “Pink, it is. Are we talking bright pink or light pink? Pastel, like candy-floss pink? That’s all the rage at the moment. That, and gray.”
“Candy floss?”
“Cotton candy,” Liam explains.
“Ah.” I nod. Dude talks my language.

“Well, I’m definitely not going gray. Candy-floss pink,” I tell her.”

>!
Naiva P

“Ducky can be a friend for Squishy,” I tell Liam.
He laughs. “Ducky and Squishy. Has quite a ring to it. But not as good as Hunter and Boston sound together.” He puts his arm around my shoulder, as we start to walk back into the crowd at the carnival. Hunter and Boston. Together.
If only.
Some things in life just aren’t meant to be forever.


Hasonló könyvek címkék alapján

Liz Fenton – Lisa Steinke: Your Perfect Life
Elle Kennedy: The Mistake
Kelly Oram: Cinder & Ella
Whitney G.: Reasonable Doubt 2.
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Jennifer Niven: All the Bright Places
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Simone Elkeles: Rules of Attraction