On ​the Merits of Unnaturalness (The Bone Season) 2 csillagozás

Samantha Shannon: On the Merits of Unnaturalness

Be aware, my good Reader, that this Pamphlet, no matter how controversial its content, must never fall into enemy Hands.

The most important piece of clairvoyant literature written in the twenty-first century, On the Merits of Unnaturalness is a pamphlet first published anonymously in 2031 by Jaxon Hall, the voyant who would later become the mime-lord known as the White Binder.

Hall was the first to index both known and supposed forms of Unnaturalness, resulting in the classification of the Seven Orders. This controversial piece of literature spread across the voyant underworld like a plague, revolutionising the syndicate but also creating discord in the form of brutal gang wars between the newly-divided categories, the scars of which can still be seen today.

Revelatory and subversive, On the Merits of Unnaturalness is a must-read for any reader with a desire to further immerse themselves in the incredible world of Samantha Shannon's The Bone Season.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Bloomsbury, London, 2016
44 oldal · ISBN: 9781408881903 · ASIN: B01CKXS1RS

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

anemona P>!
Samantha Shannon: On the Merits of Unnaturalness

A röpirat, ami a novella címadója, sokszor említésre kerül a sorozatban, szóval az ötlet, hogy most mi is elolvashatjuk, nagyon jó, és még inkább segít elmerülni ebben a világban. Nagyon részletes leírást kapunk az eddig említésre került paranormális képességekről, és ezzel az adománnyal megáldott emberek rendjéről.
Mondjuk őszintén szólva, talán ha a felét meg tudtam jegyezni az összes információnak. Nekem úgy is jó lett volna, ha egyszerűen csak menet közben, a regények folyamán kapunk egy kicsit részletesebb leírást az egyes idegen kifejezésekről, de végül is így is jó.

Pabu P>!
Samantha Shannon: On the Merits of Unnaturalness

Baromi száraz, de legalább szépen összeszedi, amit tudni kell, ráadásul hatalmas segítség annak, aki magyarul kezdte el a sorozatot, szépen leírja, hogy ki mit tud. Inkább hasznos,mint élvezetes olvasmány, de egynek elmegy.
Meg annyit emlegetik a könyvekben, hogy már csak azért is muszáj volt elolvasnom :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Fine: Captive
Joss Stirling: Challenging Zed
Marissa Meyer: Glitches
Alexandra Bracken: In Time
Tahereh Mafi: Destroy Me
Marie Rutkoski: Bridge of Snow
Brandon Sanderson: Mitosis
Richard Matheson: I Am Legend
Aliette de Bodard: Lullaby for a Lost World
N. K. Jemisin: How Long 'til Black Future Month?