Karcok 9

blacksoul>!
Debreceni Moly Klub

Sziasztok!
Eladnám pár könyvemet:
Svetlana Chmakova – Esti tagozat (500 Ft)
Sarah Fine – Sanctum (keménytáblás, 2000 Ft)
Kami Garcia – Lenyűgöző megváltás (1700 Ft)
Marie Rutkoski – A nyertes átka (2000 Ft)
Samantha Shannon – Csontszüret, A mímes rend (1500 Ft külön-külön, a kettő együtt 2500)
Monaldi & Sorti – Salaì tojásai (1000 Ft)
Julie Plec – Stefan naplója 2. rész (1000 Ft)
Rachel Vincent – Falka (keménytáblás, 2000 Ft)
Leiner Laura – SzJG 2. rész (régi borítós, 1500 Ft)
Shannon könyveit, A nyertes átkát, valamint az Esti tagozatot egyszer olvastam, a többit egyszer sem. A mímes rendnek a borítója kicsit kopott a borítója (vagy nem is tudom, hogy mondjam ezt). Esetleg csere is érdekel.

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 2. – Együtt · Svetlana Chmakova: Esti tagozat 1. · Kevin Williamson – Julie Plec: Vérszomj · Rita Monaldi – Francesco Sorti: Salaì tojása · Rachel Vincent: Pride – Falka · Samantha Shannon: Csontszüret · Sarah Fine: Sanctum · Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Redemption – Lenyűgöző megváltás · Samantha Shannon: A Mímes Rend · Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka

Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 2. – Együtt
Svetlana Chmakova: Esti tagozat 1.
Kevin Williamson – Julie Plec: Vérszomj
Rita Monaldi – Francesco Sorti: Salaì tojása
Rachel Vincent: Pride – Falka
Samantha Shannon: Csontszüret
Sarah Fine: Sanctum
Kami Garcia – Margaret Stohl: Beautiful Redemption – Lenyűgöző megváltás
Samantha Shannon: A Mímes Rend
Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka
Gothic01>!
Disztópia

Helló!

Egy tetszetős, alternatív történelem-disztópia hibrid bemutatásával örvendeztetlek meg titeket most, ami nem más, mint Samantha Shannon: Csontszüret c. regénye, amelynek kiadási jogaira J. K. Rowling kiadója már az első ötven oldal elolvasásakor lecsapott… idehaza mégse örvendett akkora sikernek, hogy kiadják az összes folytatás kötetét. Nagy elvárásokkal merültem el a Scion-féle London és a látók univerzumába, a kritikámból kiderül, mennyire szolgált rá ez a történet a világszintre kiterjedő sztárolásra :)
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/04/samantha-sha…

Kapcsolódó könyvek: Samantha Shannon: Csontszüret

Samantha Shannon: Csontszüret
borostyan>!

„A gramofon még mindig szomorúan nyekergett. Azonnal felismertem Saint-Saën „Danse Macabre”-ját, és megijedtem. Jax csak akkor hallgatta, ha kifejezetten rémes kedve volt, és többnyire megivott mellé egy pohár ódon bort is.”

Nem ismertem ezt a zenét, rá kellett keresnem :)
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Samantha Shannon: Csontszüret

Samantha Shannon: Csontszüret
adrykacska>!

mert ha nyár akkor Balaton, és ha Balaton akkor Alsóörs, és strand és könyv :)

Kapcsolódó könyvek: Samantha Shannon: Csontszüret

Samantha Shannon: Csontszüret
4 hozzászólás
Hirdetés
Maate>!

Azért ez a fülszöveg író is tud.
Kb. mintha azt írná, hogy olyan, mint a Nobel-díj vagy a Pornó-oscar, tehát egy értékes szobor, és a belőle készült filmet profik csinálják, de ettől még ha jól sikerül szar is lehet belőle.
Mondjuk a történetleírás is ilyen felemásan érdekes, úgyhogy nem tudok vele mit kezdni, de azért nem bánnám, ha csak minden 50. kiadott könyv után jelenhetne meg új ifjúsági-fantasy, főleg, hogy elvileg az ifjúság nem is olvas.
„A The Bone Season trilógia, akár a Mátrix és Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A könyveket immár 24 országban magas előlegért vették meg a legjobb ifjúsági-fantasy kiadók, a történetből készülő filmet a Hobbit stábja készíti, akár az új Twilight is lehet belőle.”

Kapcsolódó könyvek: Samantha Shannon: Csontszüret

Samantha Shannon: Csontszüret
Roni_olvas>!
Blogturné Klub

A blogturné Klub ezúttal egy olyan regényfolyam bevezető kötetét veszi górcső alá, amelyet a világ 24 országában a legjobb ifjúsági és fantasy kiadók adnak ki, s melynek első része a megjelenést követően azonnal a sikerlisták élén landolt.

Reméljük, a történet Nektek is hamarosan elnyeri majd a tetszéseteket, hiszen október 28-án, az Athenaeum Kiadó jóvoltában Magyarországon is megjelenik a regény!

Kedvcsinálónak látogassatok el a turné 6 állomására, olvassátok el a véleményeket, tudjatok meg minél több érdekességet a könyvről, a karakterekről, a helyszínekről, és végső soron: játsszatok Velünk és nyerjétek meg a 2 Csontszüret egyikét!

Íme, az első állomás Samantha Shannon: Csontszüret c. könyvével, valamint Paige és Arcturus nagymester bemutatásával. És természetesen nyereményjátékkal!
http://roni-olvas.blogspot.hu/2013/10/samantha-shannon-…

A többi állomás pedig? Nos, íme a résztvevők!

Kapcsolódó könyvek: Samantha Shannon: Csontszüret

Samantha Shannon: Csontszüret