Milliomosok ​szigete 2 csillagozás

Samantha Howard: Milliomosok szigete Samantha Howard: Milliomosok szigete

Magánhelikopter, aranydíszes kastély, sofőr, inasok és szobalányok, velencei tükrök és csillárok: a vagyon, a hatalom, az összeköttetések világa, és a korrupcióé. Ahol még a gyilkosság is megengedhető, mert eltitkolható.
Ahol minden az ölébe hullik, feltehető-e az elveszett, lángra gyújtható-e a kihunyt és elérhető-e az elérhetetlen szerelem?

>!
Óceán, 1992
418 oldal · ISBN: 9637595239 · Fordította: Kőrös László

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Cs_N_Kinga P>!
Samantha Howard: Milliomosok szigete

Nos ez egy meglepően jó olvasmány volt. Nem is erre számítottam és nem is emlékeztem rá, de én ezt már olvastam. A borzalmas borító egy borzalmas történetet takar, ahol a második világháborúban kezdünk és az 1900-as évek vége felé fejezzük be. Egy nőről és egy férfiról, egy lányról és még annyi minden másról szól a történet. Van itt rasszizmus, pénz, betegség, hol fizikailag hol a fejekben. A végén pedig….. egy keserű, bús, de a végén valamiféle kis boldogság is jut a két főszereplőnknek Roycenak és Moninak, de míg odáig eljutnak….. Akik szeretik a romantikus de nem egyszerű történeteket, szeretik az ármányt, összeesküvést, egy fess és becsületes férfit és egy önérzetes nőt, akik hibákkal rendelkeznek és követnek el nem is keveset, azoknak bátran ajánlom.
Nem volt egyszerű olvasmány, volt benne egy rész, ami különösen megviselt.
Jó volt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 3.
Ella Steel: Hullámok foglyai
Rebecca Gablé: Fortuna mosolya
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
A. O. Esther: Megbocsátás
J. Goldenlane: A jósnő hercege
Chris Land: Jaguár árnyéka
Gaby Roney: Fly with Me
Emily Hart: A renegát