Míg ​enyém leszel (Lorraine Fisher 1.) 50 csillagozás

Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Egyedül vagy.
Sebezhető vagy.
És van valamid, amit valaki meg akar szerezni.
Bármi áron…

Úgy tűnik, Claudia Morgan-Brown élete végre révbe ér: övé a majdnem tökéletes álomférj két édes négyévessel, szépen alakul a karrierje is, és számtalan fájdalmas vetélés után végre saját babáját várja.

Férje gyakori távolléte miatt hirdetést adnak fel, hogy megfelelő dadust találjanak, aki segít Claudiának. Zoéra esik a választás, aki szinte maga a tökély: a gyerekek imádják, képzett és tapasztalt, a referenciái is jók. Claudiát az ösztöne mégis óvatosságra inti.

Vajon mit titkol Zoe? Van oka félni Claudiának? Vajon milyen messzire képes elmenni egy nő azért, hogy saját gyermeke lehessen?

Eredeti mű: Samantha Hayes: Until You're Mine

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Pipacs könyvek

>!
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155435065

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 71

Kívánságlistára tette 57

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Zsófi_és_Bea P
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Hát ez a könyv!!??
Már nagyon rég ott csücsült a várólistámon, mire pár hete hirtelen felindulásból előjegyeztem a könyvtárban.

A borítón persze ott virít az utóbbi idők egyik szinte kötelező thriller borító kiegészítője, mégpedig, hogy a Holtodiglan rajongóinak. A Holtodiglant szerettem, úgyhogy gondoltam lássunk hozzá.

A történet jól indult, vannak, akik a könyv elejét vontatottnak neveznék, és egyet is értenék velük, de egyébként nekem thrillerek esetében semmi gondom sincs a hosszú felvezetéssel, amennyiben a briliáns befejezés kárpótol majd a végén.

Most is ugyanígy voltam ezzel a könyvvel, az első oldalakon egy igen ígéretesnek induló történet kezdett kibontakozni előttünk, a gond csak az volt, hogy ez a kibontakozás szinte egész a történet végéig tartott, amikor pedig is az írónő olyan csavaros befejezést kanyarított az eseményeknek, hogy csak lestem.

Egy-két oldalt még vissza is kellett lapoznom, hogy lássam, tényleg az történt, ami…, de ez a csavar közel sem volt nevezhető briliánsnak, inkább amatőrnek és nevetségesnek.
Váratlannak váratlan volt, ez biztos, de szerintem ezt az egészet még Samantha Hayes sem gondolta át rendesen.
Kár volt ezért az egész jó kezdésért és a történetért egyébként.
http://konyvutca.blogspot.hu/2017/10/thriller-csutortok…

2 hozzászólás
>!
FairyDust P
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Jajjjj…kavarognak bennem az érzelmek. A fülszöveg alapján megvett, az eleje tök jó volt…DE. Hogy lehet egy könyv ennyire vontatott? Ha a felét nem lapoztam át, akkor keveset mondok. A sztorit megértettem, a csavar a végén elég megdöbbentő. Ennek ellenére indokolatlanul hosszú, és indokolatlanul lassú cselekményvezetése van, és ez a halálom. 2.5 csillagnál kevesebbet nem szívesen adnék neki, mert a vége tényleg erős volt, de könyörgöm, ne fussunk már felesleges köröket, a kevesebb néha több…mikor értik meg végre az írók?…
Aki egy jó kis thrillerre vágyik, az tegye le ezt a könyvet és vegyen elő bármi mást, akinek viszont van jó pár órája és unatkozni szeretne, annak ajánlom.

>!
Lénaanyukája P
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Hát nem voltam elájulva tőle. @smetalin kartársnővel ellentétben nekem pont az elején voltak érdekesebb dolgok, aztán nagyjából a háromnegyedénél rájöttem, mi a szitu, hiába próbálkozott itt az író megkavarni a sok E/1 monológgal. Ez a szenvedő nyomozópáros meg rohadtul az idegeimre ment. A vége meg olyan majdnem nevetséges spoiler.
Egynek elment. Nem csoda, hogy nincs több része magyarul.

>!
smetalin
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Mindenképp el kell olvasni a könyvet, mert tényleg jó!!!!! de amiért nem adtam több csillagot, sőt! 3,5 -en gondolkoztam sokáig, annak oka abban rejlik, hogy iszonyatosan lassú!!!!!
319. oldalon kezdenek felgyorsulni az események, és akkor született meg a plusz fél csillag is, addig is kitartást kívánok a leendő olvasóknak, mert így elolvasva már azt mondom megéri!!!
Egyébként a hajam égnek áll ettől, hogy mindent a Holtodiglanhoz hasonlítgatnak, nem-nem nem!
A cselekményről nem írnék és éppen ezért a szereplőkről sem, kell az, hogy mindenki megismerje őket , de a könyv által!
( oké, csak ennyit, több szálon fut a cselekmény, pontosan 3, – ebből kettő E/1, és néha zavaró, mert nem jön rá az ember egyből, melyik hölgyről van szó- a végén persze mind-mind összeér majd!)
Az biztos, hogy nagy meglepetéseket tartogat a vége!

2 hozzászólás
>!
Pepe0810
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Összességében tetszett. Volt, ahol elég vontatott volt, és nem olyan fontos dolgokról olvashattunk, de összességében megérte ezeket is elolvasni, mert a vége mindenért kárpótol. Hát nem gondoltam volna.. Végig az orromnál fogva vezetett az írónő, és egyáltalán nem hittem, hogy ilyen lesz a végkimenetel! :) Itt semmi sem az, aminek látszik! A borító gyönyörű, nekem nagyon tetszik! :)

>!
Kókuszka
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Több szálon futó történet sokkoló befejezéssel. Női sorsok bemutatása, gyermek utáni olthatatlan vágy, párkapcsolati problémák, a család és a munka megfelelő összhangjának kezelése. Azt hisszük minden a helyén van, kezd kibontakozni egy kép az elménkben, aztán egész más megvilágításba kerülnek a dolgok. Claudia monológjai egész mást sejtetnek, és igencsak vakvágányra visznek. Ezt talán túlzásba is viszi az írónő.

>!
szilvamag
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Nem volt rossz ez a könyv, és a végén is sikerült igazán meglepnie az írónak. Egyetlen hibája volt csak, hogy nagyon lassan csordogáltak benne az események… Irtózatosan lassan.
Bővebben: http://szilvamagolvas.blogspot.hu/2016/03/samantha-haye…

>!
Zoe27 
Samantha Hayes: Míg enyém leszel

Fordulatos, hátborzongató thriller.
Ugyan nagyon lassan bontakozik ki a cselekmény, de cserébe egy olyan összetett képet kapunk, amelyért érdemes kitartani az olvasmány mellett. :-)
Ha tehettem volna le sem hunyom a szemem, míg el nem olvasom az utolsó oldalt is!
Mindenképpen kedvenc lett!!!


Népszerű idézetek

>!
Kókuszka

– Tudod, milyen érzés, ha az egyik ember, akit a legjobban szeretsz a világon, egyetlen gyors mozdulattal eltaszít magától, és kisétál az életedből úgy, hogy vissza se néz?

341. oldal, 42.fejezet

>!
Pirimari

Hogy is lehetnének a dolgok valaha is ugyan olyanok?

339. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Bleeding Bride: A téboly kertje
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Andy Weir: A marsi
Karen Rose: Sikíts értem
John Cure: A gonosz új arca
Donato Carrisi: Démoni suttogás
Lakatos Levente: Aktus
Helena Silence: Ezüsthíd
Karen Chance: A hajnal átka