Mászkák 17 csillagozás

Sam Enthoven: Mászkák

Négy fiú és négy lány színházba indul. Sejtelmük sincs arról, hogy nem fogják látni a darabot. Egy rémálom veszi kezdetét. Az épület alatt szörnyű titok lappang. És most szabadon engedték…

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Pongrác, 2012
290 oldal · ISBN: 9786155131158 · Fordította: Zubovics Kata

Enciklopédia 1


Most olvassa 1

Várólistára tette 42

Kívánságlistára tette 84

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Zsuszty
Sam Enthoven: Mászkák

A 13. szülinapomra kaptam a Mászkákat, első olvasásra is tetszett. Egész jó könyv, főként az, hogy a főgonosz szemszögéből írta le. Vannak benne elég félelmetes részek (sőt, az egész történetet félelmetes hangulat lengi körül) A könyv elolvasása után másképp néztem a színházakra…

>!
Emma__G
Sam Enthoven: Mászkák

Nos..először kicsit furcsa volt a történet , de megtette a hatását. Néhol sokkal horrorisztikusabb jelenetet vártam volna. Az viszont nagyon tetszett. hogy az író eltért a megszokott stílustól és E/3. személyben írta a törénetet( szerintem ). A szereplőknek is jó karakterük volt . Én bátran merném ajánlani minden gyereknek, aki szereti az izgalmakat . :D :D

>!
Shion_Blanc
Sam Enthoven: Mászkák

Ilyen látványos Alien koppintást ritkán látni.
Sokkal sokkal többet vártam. Fene egye a csalóka borítót….
Tini horrorként adják el, de szerintem egyáltalán nem ijesztő,
sőt kifejezetten vontatott.
A karakterek amerikai klisék.
Maximum az félhet közben, aki irtózik a rovaroktól.
Inkább nézettek horror filmet helyette.

>!
pieta4
Sam Enthoven: Mászkák

Jó pörgős történet remek helyszínnel!!

>!
Véda MP
Sam Enthoven: Mászkák

Tyűha! Ahhoz képest, hogy ez egy ifjúsági irodalmi fantasy lenne, meglepően erős. Az eddig olvasottakhoz képest meg pláne.
Nem tudok Enthovenről semmit, de bámulatosan jól felépítette a karaktereket és tartja fönn feszültséget. Le a kalappal!

>!
evol
Sam Enthoven: Mászkák

Bár kicsit túlkorosnak éreztem magam a könyvhöz, mégis beleéltem magam egy idő után és komolyan felállt a szőr a hátamon ezektől a mászkáktól. Az egész könyv pár óra eseményeit meséli el, de nem csak ettől pörögnek az események. A lezárás sem sikerült valami megnyugtatóra, de ha van is folytatás nem vagyok biztos benne, hogy lenne gyomrom azt is elolvasni. Eddig is utáltam a pókokat és mindent ami rájuk hasonlít, de most…

>!
Netti_10
Sam Enthoven: Mászkák

Rég olvastam ilyen izgalmas ifjúsági könyvet. Végig érdekelt, hogy mi lesz a gyerekekkel, az író stílusa és fogalmazása magával ragadt, a könyv olvastatja magát. A problémám mégis az, hogy olyan, mint egy jó átlagos „félelmetes” film, amit végig izgulunk, a végén ott van a folytatás lehetősége, de csak egyszer nézős. Jó volt,de ennyi volt. Fiatal fiúknak tökéletes olvasmány! Jó eszköz megszerettetni velük az olvasást. Bátran lehet ezt a könyvet példának mondani, hogy nem csak egy film lehet izgalmas és félelmetes, de egy könyv is a fiatalok számára.

>!
Dinnyeszörp
Sam Enthoven: Mászkák

Kicsit többet vártam a történettől. Ijesztő nemigazán volt számomra, csak undorodtam a mászkáktól. Eddig se szerettem semmit, aminek kettőnél kevesebb vagy négynél több lába van. :) Ifjúsági regénynek nem rossz, én már kicsit öreg vagyok és a sztori is éreztette ezt velem. Régen voltam 13-14 éves :)

>!
danlin
Sam Enthoven: Mászkák

Amikor elkezdtem olvasni, egyből a Faculty című film jutott az eszembe. Sok közös van a két történet alapjába, így olvasás közben elfogott a nosztalgia. A regény izgalmas volt, kicsit gyerekes és kiszámítható, de ez egy tiniknek írt horror. A vége viszont tetszett, remélem, hogy nem lesz belőle sorozat, mert így hatásosabb.

>!
vöri P
Sam Enthoven: Mászkák

Újabb izgalmas ifjúsági regény, meglepő fordulatokkal, érdekes karakterekkel! Különösen tetszett, ahogyan folyamatosan váltott szemszögből meséli a történetet. Egyáltalán nem éreztem sablonosnak, sőt! Remek kikapcsolódást nyújtott! Illetve nem utolsó sorban, nem nagyon lehet letenni :)


Népszerű idézetek

>!
blankaveronika IP

(…) Gresham kisasszony szenvedélyesen szerette a tárgyat, amit tanított – az angol irodalmat –, ezért is szervezte ezt a színházlátogatást. Gresham tanárnő ezen kívül fekete öves aikidómester is volt. És egy Harley-Davidsonon egyszer már átszelte egész Amerikát.

26. oldal, GR, Kelet-Közép-London Kettes körzete

Kapcsolódó szócikkek: Harley-Davidson

Hasonló könyvek címkék alapján

C. S. Lewis: A Hajnalvándor útja
C. S. Lewis: Az ezüsttrón
C. S. Lewis: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
C. S. Lewis: A végső ütközet
C. S. Lewis: Caspian herceg
C. S. Lewis: Az ezüst trón
C. S. Lewis: A varázsló unokaöccse
C. S. Lewis: A ló és kis gazdája
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
J. R. R. Tolkien: A hobbit