Erdei ​jógakaland 9 csillagozás

Salinger Richárd: Erdei jógakaland

A nagy esőzés elmosta az erdei állatok otthonát, és rád vár a feladat, hogy segíts rajtuk. A cél átjutni az erdőn, és elérni Durmi mackó házába, ahol mindenkinek jut hely a pihenésre. Nem lesz egyszerű dolgod, hiszen számtalan akadályt kell legyőznöd. Készen állsz?

Az Erdei jógakaland története Jógaországba repíti a gyerekeket, ahol különleges kalandok várnak rájuk. Izgalmas világba csöppennek, ahol az érzelmek fejlesztésével és a játékos mozgással átélhetik a jóga örömteli hatásait. Így válik a képeskönyv olvasása igazi mesés élménnyé, amelyet a gyerekek a szülőkkel és a barátokkal közösen élhetnek át.

>!
42 oldal · ISBN: 9789634331674 · Illusztrálta: Széll Adrienn

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
blueisthenewpink SMP
Salinger Richárd: Erdei jógakaland

Ez nekünk nagyon bejött. A képek szépek, a feladatok nem bonyolultak, de nem is túl könnyűek, a történet jó keretet ad nekik. A hét és fél éves iszonyúan élvezte, hogy jógázik, és sikerélménye van. (Hozzám is megpróbál beállni időnként, de kapkod, és az nem az ő szintje. A kicsi csak annyit csinál belőle, amennyit tud, és elégedett magával.) A végén a lazítás is annyira jól sikerült, hogy azt hittem, el is fog aludni. Kell belőle saját példány!

1 hozzászólás
>!
meseanyu MP
Salinger Richárd: Erdei jógakaland

Szeretem az ilyen mozgásos könyveket, ez is aranyos volt. Jók a feladatok, nagyon helyesek a rajzok, csak a kerettörténet lehetett volna kicsit izgalmasabb.

>!
dianna76 P
Salinger Richárd: Erdei jógakaland

Ha mint mozgásra késztető könyvet nézem, akkor elégedett vagyok. A történet azonban, amibe beleszőtte a szerző a gyakorlatokat, nem túl extra. Az illusztrációk viszont tetszettek. Az állatok ábrázolása kimondottan cuki lett. Jó a könyv végén lévő pozitív, önbizalmat építő dicsérő jellegű felsorolás.

>!
42 oldal · ISBN: 9789634331674 · Illusztrálta: Széll Adrienn

Hasonló könyvek címkék alapján

Gál Éva – Karádi Róbert – Szentesi Csaba – Varró Dániel: Verses-képes gyerekjóga
Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Sven Nordqvist: Amikor Findusz kicsi volt és eltűnt
Kiss Ottó: Csillagszedő Márió
Bálint Ágnes: Frakk, a macskák réme
Romhányi József: Szamárfül
L. M. Montgomery: Anne otthonra talál
Walt Disney – Macskarisztokraták
Fésűs Éva: Az ezüst hegedű