Nito 5 csillagozás

Az új otthon
Sáfár Sándor: Nito

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– ​A legénység figyelmét kérem! Tobion Forranti parancsnok vagyok! – szólt a parancsnok az űrhajón tartózkodókhoz. Szavára elcsendesedett a híd, és minden bizonnyal az űrhajó teljes legénysége, sőt talán még maga az Enporater is, hogy figyelmesen hallgathassa a parancsnok szavait a hangszórókból. Persze mindenki tudta, hogy nagyjából mi fog következni, hisz az utóbbi időben már mindenki izgatott volt közelgő megérkezésük miatt. Mindenki erről suttogott mostanában. Tobion várt néhány pillanatot, hogy mindenkinek legyen ideje teljes figyelmével a mondanivalójára összpontosítani, majd folytatta.

– Ahogy az utóbbi időben a szóbeszéd és a biztonsági ellenőrzések is egyre inkább egy kézenfekvő tényről tanúskodtak, eljött az a pillanat, amire már oly régen vártunk. Amiért oly sokat szenvedtünk, amiért eddig kitartottunk. Hamarosan megérkezünk a Földhöz! – ismét egy kis hatásszünet. – Bár még mindig több, mint egy fényévnyire vagyunk, de a nagy sebességünk miatt el kell kezdenünk a… (tovább)

>!
244 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150103013

Kedvencelte 1

Most olvassa 1


Kiemelt értékelések

Nemeth_Ervin>!
Sáfár Sándor: Nito

Sáfár Sándor: Nito Az új otthon

A szerző második könyve a Kirrda univerzumot bővíti: a földre érkeznek a kirrdaiak. Kíváncsian vártam, és egy könnyed olvasmányt kaptam, amivel kiválóan el lehet tölteni az üres perceket. Szórakoztató, könnyen érthető és logikus leírása annak, amikor két teljesen eltérő civilizáció – ezúttal a galaxis átalsó szegleteiből – egymásra talál.


Hasonló könyvek címkék alapján

On Sai: Szürke szobák
J. Goldenlane: Csillagok szikrái
Raana Raas: Hazatérők
Raana Raas: Ellenállók
Zsoldos Péter: Távoli tűz
Romhányi József: Mézga Aladár különös kalandjai
Fonyódi Tibor: Katedrális
Zsivicz Norbert: Zárt Birodalom
R. J. Hendon: Gyomláló
Kertész Erzsi: A küldetés