Egy ​hölgy sosem enged (Halstead Hall bajkeverői 5.) 92 csillagozás

Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Lady Celia Sharpe mindig is óvatos volt a házasság kérdését illetően, de most a jövője múlik rajta. Két hónapja van arra, hogy férjet találjon magának, és teljesítse nagyanyja kérését. Három gazdag, magas rangú agglegényt mutatnak be neki, akik közül az egyik biztosan elnyeri a tetszését. Ugyanakkor felbéreli Jackson Pintert, hogy nyomozzon a három választottja után, de Jacksont annyira megbabonázza Celia, hogy a legutolsó dolog, amit szeretne, hogy segítségére legyen férjet találni…

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Romantikus Regények

>!
General Press, Budapest, 2015
336 oldal · ISBN: 9789636437589 · Fordította: Hajnal Gabriella
>!
General Press, Budapest, 2015
336 oldal · ISBN: 9789636437824 · Fordította: Hajnal Gabriella

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jackson Pinter · Lady Celia Sharpe


Kedvencelte 9

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Hát vége, újra búcsúznom kell egy szeretett sorozattól.*
Nagyon tetszett ez a rész is, méltó befejezése lett a sorozatnak. Főleg úgy, hogy félve indultam neki, Celiát ugyanis nem igazán tudtam hova tenni az előző kötetekben. Szerencsére azonban teljesen pozitívan csalódtam benne, kissé különc, de imádnivaló párost alkottak Mr. Pinterrel.
Ami a szülők halála körüli rejtélyt illeti, én egy kicsit ütősebb, csavarosabb megoldásra számítottam, bár jobban belegondolva, volt ebben is logika. Hetty nagyinak pedig sikerült alaposan elvetnie a sulykot, annyira mérges voltam amiatt, ahogy Jacksonnal viselkedett!
Összességében szerettem ezt a történetet is, de nem lett belőle kedvenc.

*Tudom, hogy van hatodik rész is, de azt én amolyan kiegészítő kötetnek tekintem.

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Jackson Pinter és Lady Celia kedvenc párosommá lépett elő. A hölgy igazi szilárd jellem, aki képes megvédeni magát a tolakodó úriemberektől, Pinter nyomozó pedig egy talpig becsületes keményen dolgozó férfi. Csak hát időnként mindketten olyan vakok. Olyan dolgokat feltételeznek egymásról, ami messze áll a valóságtól. Legszívesebben rájuk kiabálna az ember, valld be az érséseidet te mafla! Ebben a részben ráadásul a nagyi is nagyon gonosz volt Pinterrel. Végre a végén neki is beolvasvalaki.
És ezennel el is búcsuzunk a sorozattól. Mindenki megtalálta a boldogságot és a gyilkos is meg lett. Csupa móka és kacagás.

>!
anikho P
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Hozta az elvárt szintet, ugyanúgy szerettem, mint a sorozat korábbi köteteit.

Lámlám, ki hitte volna, hogy a mindig rideg, komoly Mr. Pinter ennyire szenvedélyes férfi? :O Celia bizony emberére akadt vele. Tetszett a párosuk. Pláne amikor egymást cukkolták és hergelték.. amíg már nem kellettek szavak. :)
Kedvenc lett.
Már mondtam párszor, hogy átélnék én is egy ilyen történetet, és ez is az átélendők közé került. Persze szigorúan Jackson Pinterrel. :)

Újraolvasós kategória mind az 5 testvér kalandja :)
Aki szereti Julia Quinnt, annak ez a sorozat is kötelező! Garantálom, hogy tetszeni fog.

>!
SzAngelika
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

„… szerelem dolgában egy okos hölgy mindig enged.”

✓ nagyszerű stílusban tálalt regency
✓ botrányos múltbéli titkok
✓ társadalmi különbségeket áthágó szerelem
✓ mulatságos, civódó párbeszédek
✓ egymást bosszantó, de összetartó családtagok

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2015/06/sabrina-jeffr…

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Méltó befejezése a sorozatnak. Imádtam a szereplőket, Jackson már eddig is szimpatikus volt, most pedig kedvenc lett belőle. Celia vagány kishölgy, nagyon kedveltem. A nagyi itt az utolsó részre a viselkedésével kicsit elvetette a sulykot, de aztán csak megjött az esze. :-)
Összességében nagyon megszerettem a Sharpe tesókat és párjaikat, hiányozni fognak. :-)
(Pierce-ről szívesen olvasnék még, és úgy látom, hogy van 6.rész is, ami róla szól. Remélem elhozza nekünk a kiadó.)

>!
felícia97
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Tavaly ősz óta áll a polcomon ez a könyv,mire végre sikerült eljutnom addig,hogy el is olvassam.Akkor ott a könyvesboltban megtetszett a borítója,és a fülszöveg is kecsegtetőnek tűnt,szóval úgy döntöttem haza jön velem.Aztán már csak otthon döbbentem rá,hogy egy sorozat utolsó részét sikerült megvennem.De mivel minden rész másról szól,gondoltam nem lesz nagy hátrányom.És igazam lett,úgyhogy ismét csak azt mondhatom,hogy kár volt vele eddig várni.Kellemesen kikapcsolt és élveztem:tipikusan olyan könyv ez,ahol az ember sodródik az árral,és egyszerűen csak élvezi azt amit olvas.Jó volt a történet,és a szereplőket is meg lehetett kedvelni,a Celia-Jackson páros pedig természetesen vitte a pálmát.Nagyon élveztem a szóváltásaikat,meg szinte az összes jelenetüket. Celia egy igazi belevaló hölgy,aki jobban ért a fegyverekhez mint a flörtöléshez,egyszóval nem lehetett nem kedvelni,és a nyomozót sem akármilyen fából faragták.Bár szerintem azért a nagymama igencsak túllőtt a célon,és szívem szerint agyoncsaptam volna egy péklapáttal. :D De ettől eltekintve,a későbbiekben biztos,hogy megismerkedek majd a sorozat többi részével.

>!
KATARYNA
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Igen én most megint alakítottam… képes voltam tegnap elkezdeni ezt a könyvet, és olyan tökfej vagyok, hogy kiderült, hogy hoppácska, ennek ez már az 5 -ik része.
De sebaj, így legalább elolvasom az előző négyet is. :D
És a könyv: Jackson Pinter te egy csökönyös, büszke szamár vagy apukám. Amilyen magabiztos volt a nyomozásban, olyan bizonytalan Celia érzelmeiben.
spoiler
Romantika kedvelőknek kötelező, viszont Mr. Pinter lehetett volna egy kicsit tökösebb is, spoiler
És van 6- ik rész is? ;)

>!
Bagneso
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Ezennel tehát az ötödik, egyben utolsó bajkeverő a Sharpe testvérek sorában is párra talált. Nem is akármilyen párra, mert ez a Mr. Pinter nekem már a legelső részben felkeltette a figyelmemet. Jó, hogy az írónő végül összeboronálta őt Celiaval, és akárcsak az előző történetek, ez is nagyon aranyosra és romantikusra sikeredett. Volt kis izgalom is, kicsit megcsűrte-csavarta ebben az utolsó felvonásban a szülők halála utáni nyomozást, a végkifejletet nem különben. Végül persze minden kiderült, mindenki szerelmes lett, még a nagyi is, a történet pedig nagy boldogan, kerek egészében lezárult. Élveztem olvasni ezt a sorozatot, végigkövetni Hallstead Hall bajkeverőinek kalandjait, romantikázásait és sziporkázásait! :)

>!
pillangovirag
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

Méltó befejezése egy nagyszerű sorozatnak. Nem titok nálam nagy kedvenc a bajkeverök sorozat. Mindig is kiváncsi voltam a Pinter és Celia történetére, mert a történetek folyaman rengeteg izelitöt kaptunk arra nézve, hogy ez egy igen izgalmas és parázs vitákkal tarkitott olvasmány lesz. Na igen nem is okozott csalódást. Volt benne minden ami egy igen jó romantikus történetől elvárunk, szerelem, felreértés, viták, szenvedély , leányrablás, titkok, na és végre a nagy titok is kiderül a szűleik halálával kapcsolatban, ami atörténet kisebb jól irányzott csavarának tartottam. Remek, könyed olvasmány. Mind Celia mind Pinter belopták magukat a szívembe, a maguk hibáikkal és sebeikkel amik egész életüket megbélyegezte, nem hagyta öket élni az életüket szabadon.
Nagyon ajánlóm minden kedves romantika kedveköjének, hisz nem fog csalódni, mert ez egy nagyon de nagyon jó könyv.
Olvasásra fel.

>!
anesz P
Sabrina Jeffries: Egy hölgy sosem enged

A történet középpontjában a következő kérdés áll: vagyon vagy szerelem? Bár mint utólag kiderül, ez csak álkérdés. Emellett végre választ kapunk arra kérdésre, hogy ki ölte meg a gyerekek szüleit, tehát nyomozás is folyik. Kicsit meglepett a gyilkos személye, bár ha úgy vesszük, logikus volt.
Remek befejezése a sorozatnak, bár nem ez a legjobb rész, szerintem.


Népszerű idézetek

>!
MissBennet

A büszkeség komoly motiváló tényező. Néha az egyetlen módja annak, hogy az ember fia – vagy lánya – előrejusson, az az, ha késztetést érez rá, hogy bebizonyítsa, a többiek tévednek vele kapcsolatban.

45. oldal, 3.fejezet

>!
anikho P

– Ó, és igent mondtál volna? Úgy emlékszem, egyszer azt mondtad, hogy egy hölgy sosem enged.
– Nem is. – Celia szeme ragyogott, amikor kezével a férfi hajába túrt, és a fejét közelebb húzta magához. – Kivéve akkor, ha szerelemről van szó. Mert időközben rájöttem, hogy szerelem dolgában egy okos hölgy mindig enged.

epilógus

>!
KATARYNA

– A férfiaknál általában így kezdődik a dolog. Először megkívánják a nőt. A szerelem csak később jön. (…)
– Néha kizárólag a vágy motiválja őket – mutatott rá Celia. – Van, hogy szerelemről szó sincs.

>!
krisztin1 P

– Vannak sebek, amelyeket még az idő sem gyógyít be, mondjanak bármit is az emberek.

>!
miaow P

– Ó, a csodába, annyira zavaros ez az egész! – panaszkodott Celia. – Honnan tudhatná egy nő, hogy egy férfi mégis mit akar?
– Ha kideríted a választ a kérdésre, légy olyan jó, és oszd meg velünk, többiekkel is – csipkelődött Minerva. – Bár amennyire meg tudom ítélni, a férfiak végtelenül egyszerű teremtmények, minden különcségük ellenére. Étel, ital és egy nő az ágyban, ennyire vágynak, nem feltétlenül ebben a sorrendben.

146-147. oldal

>!
Kicsicsillag123

– A szeretet egyfajta kockázatvállalás, amikor a józan ész azt kiáltja: „Ne kockáztass!” Mert az ember csak akkor hajlandó kockáztatni, ha megtalálja azt az egyetlen személyt, aki a szíve minden bánatát elűzheti.

>!
KATARYNA

A férfiaknak megvan az a bosszantó szokásuk, hogy érdeklődést színlelnek egy nő iránt, csak azért, hogy megkaphassák, amit akarnak.

>!
kkata76 P

– Biztos vagyok benne, hogy nem titok ön előtt, hogy az apámnak volt egy… problémája.
– Az elmebajra céloz? – Ha már egyszer őszinték…

72. oldal


A sorozat következő kötete

Halstead Hall bajkeverői sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Amanda Quick: A szerető
Julie Garwood: Ha eljő a tavasz
Gail Carriger: Changeless – Változatlan
Julie Garwood: Kastélyok
Julia Quinn: Hogyan fogjunk örökösnőt
R. Kelényi Angelika: Mennyei bűnök 2.
Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten
Erin Watt: Cifra palota
Sylvia Day: Idegen a férjem
Johanna Lindsey: A szerelem hatalma