Gimnasztika ​mindenkinek 1 csillagozás

Fogyasztó torna, táplálkozás, légzés, nyújtás, aerobic
Sabrina Carollo (szerk.): Gimnasztika mindenkinek

Testmozgás és légzési technikák; táplálkozás és testmozgás; hagyományos gimnasztika és a legújabb technikák; torna sportszerekkel; torna szülés után; mozgás idősebb korban – mindezt megtalálja az olvasó ebben a praktikus, könnyen kezelhető, számos fotóval és ábrával illusztrált kézikönyvben, amely lépésről-lépésre haladva, a testmozgás örömteli élményével is megismerteti.

Eredeti cím: Tutti in forma con la ginnastica

Eredeti megjelenés éve: 2002

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Fitnesz könyvek Sziget

>!
Sziget, Budapest, 2009
96 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789637268670 · Fordította: Patkós Judit

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Jeffi P>!
Sabrina Carollo (szerk.): Gimnasztika mindenkinek

Sabrina Carollo (szerk.): Gimnasztika mindenkinek Fogyasztó torna, táplálkozás, légzés, nyújtás, aerobic

Úgy két hete kezdtem használni a szobabiciklit, arra amire való. Tehát már nem a ruháimat akasztom rá, hanem tekerek, mindig egy kicsit többet, mint előző nap. Persze még mindig csak 16 percnél tartok (10-ről indultam, csak sokáig az éppen elég volt), és gondoltam, hogy valami kellene mellé még. Mert hát jó a tekerés, de akkor is az csak tekerés. Gondoltam van nekem egy ilyen gimnasztikás könyvem, ebből majd lesek gyakorlatokat, meg hasonlókat, és jó lesz!
Nos elolvastam! Gyakorlat nem sok van benne, információ nem sok van benne, amit fel is hoz dolgot azt két mondattal kifejtettnek tekinti, úgyhogy nem megyek vele túl sokra. Mindenesetre most próbálok majd összeállítani egy fél órás edzéstervet, vagy valami hasonlót, hogy legyen napi mozgás, amit itthon is meg lehet csinálni, nem unom halálra magam benne, és nem megy el a kedvem tőle három nap után, és amibe nem is halok bele két percen belül! Ebben ez a könyv feltehetően túl sokat nem fog segíteni…
Gondolhattam volna persze, hogy 94 oldal alatt nem lehet megváltani a világot, de azért ennél több információt is csepegtethetett volna az összeállítója egy-egy dologról. A könyv alcíme: Fogyasztó torna, táplálkozás, légzés, nyújtás, aerobic. Valóban mindegyikről van két mondat a könyvben, esetleg két oldal, egy egyoldalas képpel :P Keresek inkább a neten infókat -.-”
A fogyasztó torna amúgy 6 elemből áll, az aerob gimnasztika 7-ből és így tovább. Jó tény, ha ezeket a végtelenségig ismételem feltehetően jó lesz arra amire mondják, de végtelenül unalmas lesz….
Ötletek kellenének, hogyha fogyni akar az ember mit tornázzon OTTHON, mert nem nagyon akarok eljárni edzőterembe meg hasonlókba, és mivel éritek el, hogy ne unjátok meg, vagy ne menjen el a kedvetek tőle rövid időn belül? :D Vagy ez szimplán elhatározás, kitartás kérdése? És mikor érdemes tornázni. Reggel, este, délután, vagy tökmindegy? :D
(írhatnám, hogy bővebben a blogomban, de ennyi van ott is csak :D)

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Caron Bosler: Jóga & Pilates
Benedek Endre: Fittprogram
Nikolic Anita: Az egészséges gerinc
Susie Dinan – Joan Bassey: Testgyakorlás az erős csontokért
Suzanne Scott: Pilates
Mák Erzsébet – Neducza Judit: Fitneszdiéta
Benita Cantieni: Medencefenék-tréning
Roger Russell: Hátat fordítani a fájdalomnak
Carla Galli: Fiatalító jóga
Surányi Nelly: A test és lélek fejlesztése Pilates gyakorlatokkal