Halételek 1 csillagozás

Sabine Salzer: Halételek

A halételek kifejezetten egészségesek, és az elkészítésük igazán egyszerű. A pontytól a pisztrángon át a kagylóig egyszerű és meglepő recepteket gyűjtöttünk össze. Vásárlási tanácsok és villám-főzőtanfolyam biztosítja, hogy minden jól sikerüljön.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2003
64 oldal · ISBN: 9636841314

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Judith M. Fertig: 500 halétel
Halételek – Változatos, könnyű és nagyon finom
Lusztig Tamás – Csigó László: Halételek
Verhóczki István (szerk.): Hal- és vadételek könyve
Jeni Wright: 101 hal- és tengeri étel
Túrós Emil – Venesz József: Vad – hal
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Kedvenc receptjeim mikrohullámon