Good 1 csillagozás

S. Walden: Good

Cadence Miller is a good girl. She just happens to make one terrible mistake her junior year in high school which costs her ten months in juvenile detention. Now a senior, she’s lost everything: her best friend, the trust of her parents, driving privileges, Internet access. It’s a lonely existence.

But there is one bright spot: Mark Connelly, her very cute, very off-limits 28-year-old calculus teacher. She falls hard for him—a ridiculous schoolgirl crush headed nowhere. She can’t help it. He’s the only good thing at Crestview High. She doesn’t expect him to reciprocate her feelings. How inappropriate, right? But he does. And he shows her.

And that’s when her life goes from bad to good.

>!
Penny Press, 2013
372 oldal · ISBN: 9781490971360
>!
Penny Press, 2013
370 oldal · ASIN: B00ESG4TLS

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Echoo>!
S. Walden: Good

Mindig is kedveltem a tanár-diák szerelem sztorikat. Izgalmas, érzéki s mégis teljesen helytelen. Pont ezért magával ragadó, mert titokban kell tartaniuk a szereplőknek a kapcsolatukat s az olvasó tűkön ülve várja vajon hogyan fog alakulni a szerelmük. Ha valóban szerelemről van-e szó. Ebben a sztoriban nem voltam erről teljesen meggyőződve. Nem éreztem azt, hogy itt tiszta, önzetlen szerelem lenne közöttük. Hiszen adott egy naiv, sebezhető lány és jön egy nála sokkal idősebb férfi aki (a tanára ráadásul)elcsavarja a fejét. Engem Mark nem győzött meg az érzelmei felől. Mintha manipulálta volna szerencsétlen lányt. Hiszen Cadence elkövetett egy ostoba hibát, így elveszítette szülei bizalmát akik sosem felejtették el ezt neki. Úgy érezte, hogy nem szeretik őt, a suliban is kipécézték, teljesen egyedül volt. Sebezhető lett. Azután jött Mark s hirtelen minden jó lett. Szeretve érezte magát, odafigyeltek rá, azt kapta amit otthon nem kapott meg: törődést. Viszont Mark amiket művelt és mondott nekem inkább egy perverz alaknak jött le. Szó se róla, a könyv elején nagyon megkedveltem, de azután hogy összejöttek mintha megmutatta volna foga fehérjét. Sokszor tett olyan megjegyzéseket, melyekkel mintha terelte volna Cadencet úgy, ahogy kedve tartotta pl.: spoiler Elmondta, hogy miért szeretett bele a lányba, de engem valahogy nem tudott erről meggyőzni. Aztán ott van a titokzatos múltja, amiről nem beszélt.
Na és a szereplők. Kedveltem mindkettőt meg nem is.
Cadence: Egy naiv, befolyásolható lány aki életében bekövetkezett egy olyan esemény amiért megbélyegezték.(ami szerintem eléggé el volt túlozva főleg a szülei részéről). Volt amikor aranyosnak és viccesnek tartottam. Volt amikor idegesített, rengetegszer gyerekesen viselkedett. Ezért is nem értettem hogyan tudott egy 28 éves férfi beleszeretni egy 17 éves lányba. Tapasztalatlan volt minden téren. Ezért is nem tudott engem meggyőzni Mark karaktere afelől, hogy tényleg szereti s nem pedig egy pedofil.
Mark: Vicces, kedves pasi, tényleg szerethető eleinte. Látszólag mindent megtenne a lányért. Amit végül is meg is tesz, hiszen mindent kockáztat azért, hogy vele lehessen. Viszont mint ahogy írtam voltak tettei ahol előbukkantak perverz vágyai pl.:spoiler. Volt amikor ő is gyerekesen viselkedett: spoiler Persze haragudott akkor, de ez inkább a hatalmának kimutatásáról szólt a lány felett. Aligha nevezhető szeretetnek.
Avery: Vicces és jó fej karakter, tetszett ahogy kialakult a barátságuk kettejük között.
Ami még nem tetszett az ahogyan Cadence környezete kezelte a dolgot (Avery, Fanny és még Mark is). Úgy gondolom, hogy nem biztató szavakat kellett volna neki mondaniuk, hanem igen is elmondani, hogy helytelen amit tesznek. Fogtam a fejem mikor elmondta Avery-nek, hogy mi történt a sulibanspoiler, erre a lány úgy viselkedett mintha tök normális dolog lenne.
Na és a szülei… Mit ne mondjak, nem lopták magukat a szívembe. Az apját főleg nem kedveltem. spoiler
A végkifejletre meg számítottam. Kíváncsi vagyok mi fog velük történni, vajon együtt maradnak? És vajon mit titkol Mark Cadence elől?
Meg vagyok elégedve a könyvvel. Olvastatta magát s azért voltak forró jelenetek amik jók voltak, de volt amin néztem egy nagyot s nekem volt kínos már olvasni :D. Kicsit másra számítottam, de nem mondanám azt, hogy csalódtam. Biztosan lesz akinek nem fog tetszeni, de hát ez minden könyvvel így van :).


Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Slays
Nalini Singh: Kiss of Snow
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Nalini Singh: Archangel's Legion
Kelly Oram: Cinder & Ella
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Tiffany Reisz: The Saint
Marquesate – Vashtan: Special Forces – Soldiers
Katie McGarry: Pushing the Limits
Colleen Hoover: Losing Hope