A ​jövő háborúja (T2-trilógia 3.) 9 csillagozás

S. M. Stirling: A jövő háborúja

Sarah ​és John Connor, valamint Dieter von Rossbach Alszkában rejtőzködnek, és várnak. Megpróbálnak normális életet élni, de a szemüket folyton a Skyneten tartják, amelyet immár a hadsereg fejleszt tovább.
Aztán az Egyesült Államok kormánya bejelenti, hogy a hadsereg valamennyi számítógépes hálózatának, így az atomfegyvereknek az ellenőrzését is egy rendkívül fejlett, Skynet elnevezésű számítógép alá rendelik. A Skynet azonban már öntudatára ébredt, és arra készül, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljon az emberiséggel. A mesterséges intelligencia a mit sem sejtő emberekre szabadítja az apokalipszist, halálos csapdává változtatva a nagyvárosokat, és százmilliókat pusztítva el az első csapással.
Az ezt követő atomtél során a világ mindörökre megváltozik. Járványok és éhínség tizedeli a túlélőket, mialatt az első Vadász/Gyilkosok és T-90-es Terminátor egységek megkezdik a hajtóvadászatot. Az életben maradottak elkeseredett harcot vívnak a túlélésért a könyörtelen… (tovább)

>!
Szukits, Szeged, 2007
364 oldal · ISBN: 9789634971443 · Fordította: Szente Mihály

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
jaspi
S. M. Stirling: A jövő háborúja

S.M.Stirling három részes Terminátor sorozata szerintem a legjobbak közé tartozik. Logikus, összeszedett, végig izgalmas és olvasmányos. Ma sem értem miért nem ez lett a hivatalos folytatás…


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Simmons: Hyperion
Gimesi Dóra – Jeli Viktória – Tasnádi István – Vészits Andrea: A próbák palotája
Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak – A világ leghosszabb trilógiája öt részben
Kurt Vonnegut: Az ötös számú vágóhíd
Robert Sheckley: Kozmikus főnyeremény
Harrison Fawcett: Katedrális
Isaac Asimov: A halhatatlanság halála
Michael Crichton: A Gömb
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Félix J. Palma: Az idő térképe