The ​Seasons of Callan Reed 2 csillagozás

S. M. Soto: The Seasons of Callan Reed S. M. Soto: The Seasons of Callan Reed S. M. Soto: The Seasons of Callan Reed

He ​was my childhood bully.
And my new boss.

After the death of her husband, Daisy Casillas is lost, desperately trying to repair the wreckage that has now become her life. In need of a job and money to stay afloat, her best friend suggests a position no one in New York is willing to take.
Callan Reed’s executive assistant.

The man is a tyrant.
Incredibly rude.
Notoriously arrogant.
Strikingly handsome.
And as fate would have it, her former childhood best friend.

Daisy promised herself she’d never speak to the man again after the destruction of their friendship years ago, but she’s desperate. Desperate enough to withstand his cold glares, to follow his impossible tasks to a T, and endure his ridiculous demands.

The hate and animosity they have for each other is real. The barbs they shoot at each other in the office are effective and all too spiteful. But Daisy is willing to risk it all, even if it means another… (tovább)

>!
406 oldal · ASIN: B08N9XL5G5
>!
S. M. Soto, 2021
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781087933085
>!
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781087939834

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Everglow P>!
S. M. Soto: The Seasons of Callan Reed

UPDATE (2021. 02. 09.)

Az írónő plagizált, ennek a könyvnek több részletét máshonnan vette át. Ahogy a SEASONS OF CALLAN REED egyik morális kérdése az, hogy „van jogunk mást elítélni úgy, hogy nem tudjuk, mi folyik a háttérben?”, úgy a válasz rá: nincs. Ettől függetlenül azonban – akármennyire vártam a többi könyvét, és akárhány könnyet sírtam el a korábbiaknál – én sem szeretem, ha becsapnak. Ezért nemsokára az értékelés lekerül a blogról. A lelkiismeret nagy úr, az emberek pedig nem felejtenek. Főleg ha még elnézést sem kér az illető, csak a hallgatás marad.

Sajnálom az írónőt, mert a saját karrierjét tette tönkre, ráadásul nem „ZS-listás” alkotóként követte el mindezt. Ez a könyv nem kukába való szemét – ahogy sokan nevezik most a Goodreadsen – csak…jobb lett volna, ha az egész saját fejből megy. Iszonyatosan vérzik a szívem, majd megpusztulok,hiszen így kétséges mind az írónő karrierje, mind annak a könyvnek a jövője, aminek a beleolvasója ennek a végén van, és valószínűleg az lett volna nálam a következő kedvenc. Nagyon fáj.

Bocsáss meg, Easton.
Talán még egyszer találkozunk, egy másik életben.

https://letyourheartruleyouread.blogspot.com/2021/02/th…

20 hozzászólás

Népszerű idézetek

Everglow P>!

Sometimes, you just have to stop and wonder if the man upstairs laughs at all your prayers and wishes. Does he look down on you with pity? Because he knows he truly holds all the cards, or does he not feel an ounce of remorse?


Hasonló könyvek címkék alapján

Janet Evanovich: High Five
Lila Rose: Making Changes
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Sherrilyn Kenyon: Seize the night
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 4.
Kyousuke Motomi: Dengeki Daisy 1.
Rick Riordan: The Blood of Olympus
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Sophie Kinsella: I've Got Your Number