Habit ​Stacking 1 csillagozás

127 Small Changes to Improve Your Health, Wealth, and Happiness (Most are Five Minutes or Less)
S. J. Scott: Habit Stacking

Want more time to work on important goals? Need to build a specific habit? Struggling to change your life?
Imagine what life would be like if you started every morning with small actions that created a chain reaction of positive benefits throughout your life.
You eat a healthy breakfast, have a great conversation with your loved ones, and then begin your workday focusing on the important tasks. Then, throughout the day, you complete other habits that positively impact your top goals. I guarantee you’d feel more fulfilled, get more accomplished, and have a better direction for your career.
All of this is possiple when you add DOZENS of small changes to your daily routine. These habits don’t require much effort. In fact…
Most of These Habits ONLY Take Five Minutes or Less to Complete
And all this can be done when you follow a strategy known as „Habit Stacking ™.”

>!
CreateSpace, Washington, 2017
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781545339121

Kiemelt értékelések

>!
Mariann_Czenema P
S. J. Scott: Habit Stacking

S. J. Scott: Habit Stacking 127 Small Changes to Improve Your Health, Wealth, and Happiness (Most are Five Minutes or Less)

Úgy nagyjából másfél éve foglalkozom alaposabban a szokások formálásával, Scott könyve – ha jól számoltam-, akkor 15. a sorban, ami ezzel a témával foglalkozik. Persze ebben a tizenötben bőven volt kindle könyv, vagy csak pszichológiai tárgyú kötetek, amelynek egy része foglalkozott a rutinokkal, de beleszámoltam az igazi Szokások hatalmát is, Charles Duhigg: The Power of Habit-ját.

Merthogy eredetileg Scott könyve a szokások csoportosításáról szól, ahogy a fülszövegben szerepel helyesen – számomra kicsit rejtély, hogy miért lett egy másik könyvhöz hasonló címe.
No de, ha csak a megnevezésében hasonlítana, nem is lenne vele gond, az viszont már probléma, hogy kevés benne az eredeti, egyedi tartalom.

Pontosan én, aki már egy tucat ilyen művet vettem kézbe, jól meg tudom ítélni, ha újabb szokásokat taglaló kötet kerül a kezembe, hiszen van mihez méricskélnem.
(továbbiakban itt:
http://czenema.blogspot.com/2018/09/s-j-scott-szokas-ha… )


Hasonló könyvek címkék alapján

Teal Swan: The Completion Process
Louise L. Hay: You Can Heal Your Life
Laura Vanderkam: What the Most Successful People Do Before Breakfast
Kevin Gise: Mindfulness
Corinne Sweet: The Mindfulness Journal
Gabrielle Bernstein: Judgement Detox
Mark Manson: The Subtle Art of Not Giving a F*ck
Michael W. Taft: The Mindful Geek
Richard Wiseman: 59 Seconds
Demi Lovato: Staying Strong