The ​Diabolic (The Diabolic 1.) 6 csillagozás

S. J. Kincaid: The Diabolic S. J. Kincaid: The Diabolic

Red ​Queen meets The Hunger Games in this epic novel about what happens when the galaxy’s most deadly weapon masquerades as a senator’s daughter and a hostage of the galactic court.
A Diabolic is ruthless. A Diabolic is powerful. A Diabolic has a single task: Kill in order to protect the person you’ve been created for.
Nemesis is a Diabolic, a humanoid teenager created to protect a galactic senator’s daughter, Sidonia. The two have grown up side by side, but are in no way sisters. Nemesis is expected to give her life for Sidonia, and she would do so gladly. She would also take as many lives as necessary to keep Sidonia safe.
When the power-mad Emperor learns Sidonia’s father is participating in a rebellion, he summons Sidonia to the Galactic court. She is to serve as a hostage. Now, there is only one way for Nemesis to protect Sidonia. She must become her. Nemesis travels to the court disguised as Sidonia—a killing machine masquerading in a world of corrupt… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Simon & Schuster, New York, 2017
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781471147159
>!
Simon & Schuster, New York, 2016
416 oldal · ASIN: B01BKR43J0
>!
Simon & Schuster, New York, 2016
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781481472678

2 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Ri_ver>!
S. J. Kincaid: The Diabolic

Nem gyakran olvasok sci-fit, őszintén csak a pillangós borító miatt vettem meg és fogalmam sem volt, mi lesz benne… De megérte. Mindig is szerettem az eféle politikai sakkjátszmákat, de a benne rejlő valláskritika sem elhanyagolható. Nagyon élveztem, ahogy a történet alakult és Nemesist is egyre jobban megszerettem. Azt hittem, Sidonia karaktere unalmas lesz, de kellemesen csalódtam benne is. spoiler Mindezek ellenére Tyrus volt a kedvencem. spoiler
Egyedül arra vagyok kíváncsi, hogyan jöttek létre a Diabolic-ok (kárhozottak? nem tudom, hogy lehetne szépen lefordítani…). Ami vicces, hogy az emberek technológiához való hozzáállása miatt valószínűleg ők sem tudják… (azért ez is egy jó kritika, hogy ha valaki egy kicsit is próbálja megérteni a technológiát, az eretnek…)


A sorozat következő kötete

The Diabolic sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Katharine McGee: The Thousandth Floor
Katharine McGee: American Royals
Lissa Price: Starters
Zoraida Córdova: Galaxy's Edge: A Crash of Fate
Pittacus Lore: I am Number Four
Suzanne Collins: Mockingjay
Anna Sheehan: A Long, Long Sleep
Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars
Alex Flinn: Beastly
Simone Elkeles: Chain Reaction