My ​Lucky Days 4 csillagozás

S. D. Hendrickson: My Lucky Days

He was an up-and-coming country singer.
She was the last girl you'd ever see in a bar.
But one night, under those neon lights,
Lucky and Katie found each other.

Beginnings are always exciting.
Always fun. Always hopeful.

Katie was in her last year of college.
Lucky was still playing local stages.
She fell for his voice. She fell for his words.
They fell in love.
It was beautiful.

But time changed their world.
She was alone. He was on the road.
Life happened.
And that love was torn apart.

Endings are always painful.
Always heart wrenching.
But not always final.

One day, Lucky came back to Katie.
And this is their story.

Author Note: My Lucky Days is a standalone novel with sets of original song lyrics that read as poetic passages. New Adult & College / Contemporary Romance / Coming of Age / Second Chance Love Story.
104,000 words in length.

>!
350 oldal · ASIN: B01HN4YGFA

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

pveronika>!
S. D. Hendrickson: My Lucky Days

ARC kindly provided by the author in exchange for an honest review

Minden SD Hendricson könyvnek van egy olyan sajátos hangulata, amiért úgy érzem, hogy a történet filmvászonért kiált. Olyan történetek ezek, amelyekről el tudom képzelni, hogy leülök otthon a családdal, és együtt veszünk részt a szereplők érzelmekkel teli utazásában, és azt még inkább el tudom képzelni, hogy később titokban mikor már mindenki alszik, újra beteszem a filmet, hogy anélkül, hogy bárki is látná, szabadon is megkönnyezhessem.

Ahogy az írónő minden története, a My Lucky Days is lassan épül, keveredik benne az édesen imádnivaló, és a szívet összetörő, a gyász és boldogság, az életen át tartó szerelem és második esélyek. Nagyon szép történet kiváló karakterekkel, szép gondolatokkal és nagyon szép egyedi dalszövegekkel.

A történet főszereplője Katie, aki egész életében egyik helyről a másikra költözött a szülei munkája miatt, egészen addig, míg meg nem találta az otthonát az egyetemi évei alatt Oklahoma egy kisvárosában. Ebben a városkában találkozik Landon „Lucky” Evans-al, aki egy fiatal feltörekvő countryénekes, és aki egyetlen kedves mosollyal mindenki szívébe utat tud találni. Katie és Lucky egy Halloween estén találkoznak az egyik helyi kis bárban, ahol Lucky is fellép. Egyből megvan közöttük a szikra és Lucky sármja hamar leveszi a lábáról a tanítónőnek tanuló lányt, azonban Lucky akkor még nem is sejti, hogy álmainak elérése nem is olyan távoli. Kérdés az, hogy Lucky karrierjének hirtelen virágzása útjába állhat-e egy olyan elsöprő szerelemnek, ami közte és Katie között alakul.

Imádtam! Beszippantott a country világa, és beszippantott a könyv egyedi hangulata. Úgy éreztem, hogy együtt élem meg a szereplők álmait, magaménak éreztem a boldog pillanatainkat, a könnycseppieket, a múltjuk által hordott sebeiket, és a tragédiájukat. A zene egy mélyebb réteget adott a történetnek, és SD Hendricson a hangjegyek összevisszaságából csodálatos harmóniákat varázsolt elő a szavai segítségével. A karakterek igazán a szívemhez nőttek, főleg persze Lucky, aki engem is elvarázsolt őszinte, csodálatos szívével, de mindenkit igazán megkedveltem. A lezárást talán egy picit gyorsnak éreztem, de igazán gyönyörű second chance történettel lettem gazdagabb. <3

http://veronikasreaderfeeder.com/sd-hendrickson-my-luck…

8 hozzászólás
fruzsi829>!
S. D. Hendrickson: My Lucky Days

"A glimpse of your smlie
Won't ever be enough
'Cause my heart keeps tellin' me
I've fallen in love."

Szavak nincsenek arra, mennyire imádtam! Csak azt sajnáltam, hogy pont iskolaidőben kerítettem a regény olvasására és mindig alig vártam, hogy végre hazaérhessek és folytathassam, viszont ezt a másnapra megtanulni való tananyagmennyiség nem mindig engedte. Tetszett, hogy minden fejezetcím egy dal volt (külön kedvencem: Sam Hunt: I Met a Girl). Imádtam, amikor Lucky egy általa írt dalszöveg részleteit küldte el Katie-nek SMS-ben, meg úgy az összes együtt töltött pillanatuk leírhatatlanul jó volt. Annyira örülök, hogy elolvastam! ♥

Bővebben: http://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2016/11/s-d-he…

viky0222>!
S. D. Hendrickson: My Lucky Days

Nem tudom, pontosan mit vártam a könyvtől, kicsit olyan, „ja, ez is egy new adult regány lesz, semmi extra.” Aha, persze. Sokkal több volt, egyszerűen beszippantott a történet, imádtam minden sorát, minden szereplőjét.
Az eleje a történetnek szinte már túl tökéletes volt, de egyáltalán nem zavaró módón. Aztán sajnos ennek el kellett múlnia, én pedig a padlóm találom magam. Volt egy rész, mikor abba kellett kicsit hagynom az olvasást, mert nem láttam a könnyeimtől.
Lucky egyszerűen álompasi, annyira jó lenne egy ilyen sráccal a való életben is összefutni!! Szinte már tökéletes volt. Imádtam őt is, de Katie-t is megszerettem, ő sem egy tipikus NA szereplő volt, nem hisztizett random dolgokon, ok nélkül.
Aztán ehhez még hozzácsapták a zenét, a dalszövegeket, és kaptam egy tényleg fantasztikus könyvet. Örülök, hogy kézbe vettem. :)


Népszerű idézetek

pveronika>!

“You’re funny.” He kissed my lips. “And beautiful. And sometimes I forget to breathe when I look at you.”
“You should put that in a song,” I whispered. “Might make you famous.”
“Maybe.” I heard him laugh as he held me a little tighter. “Or maybe I just want to say it to you.”

pveronika>!

I saw through the jokes. I saw the real Lucky. (…) When he loved, he loved hard.

pveronika>!

“In this brief moment,” he whispered. “We are the Center of the Universe and nothing else matters. All the chaos out there is gone. It’s just you and me.”
Maybe it was his voice. Maybe it was the words. Or maybe it was the magic of this strange place. But something was happening between us. I didn’t have a name for it. But I felt it. And it wasn’t predictable. Nothing about Lucky was remotely predictable

pveronika>!

I love you in a way that can’t be captured in music. And I will probably spend the rest of my life trying. ’Cause you’re the only girl I ever want to be in here.

pveronika>!

A glimpse of your smile.
Won’t ever be enough.
’Cause my heart keeps tellin’ me.
I’ve fallen in love.

pveronika>!

Maybe it's fast. But if you spend your whole life worrying, then you will forget to live. Don't get caught up in the maybes.

pveronika>!

"I don’t know. Maybe it’s crazy to think that life is possible. But that’s what I want.”
I smiled, feeling the honesty of his words. “Someone once told me that anything is possible if you want it bad enough.”
“Sounds like a really awesome guy.”
“He is,” I whispered.

pveronika>!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change. The courage to change the things I can. And the wisdom to know the difference. While living one day at a time and enjoying one moment at a time. And accepting hardships as the pathway to peace.

pveronika>!

There are moments you remember in life. Moments scratched into your soul with the ink of a tattoo that will never fade away—moments that can’t be removed by scrubbing or cleaning.

pveronika>!

Those moments with him had been beautiful. I would never forget my days with Lucky.
Because those were truly my lucky days.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kylie Scott: Play
Emma Scott: Rush
Staci Stallings: Lucky
T. I. Lowe: Goodbyes and Second Chances
Mandy Baggot: Made in Nashville
Kennedy Ryan: My Soul to Keep
Heidi McLaughlin: Forever My Girl
Lesley Jones: The Story of Us
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never