Meggondolatlan (Esztelenül 3.) 214 csillagozás

S. C. Stephens: Meggondolatlan

Az Esztelenül trilógia harmadik kötete.
Kiera ujján immár jegygyűrű csillog, és kezében tarthatja a diplomáját. Hát lehet egy lány ennél boldogabb?
Igen! Akkor, ha rocksztár vőlegénye is a siker küszöbén áll, és ő elkísérheti a tervezett turnéra. Bizony, Kellan és a bandája országos hírnévre tett szert, ám a következmények árnyékot vetnek a felhőtlennek ígérkező boldogságra. Egy popdíva, akinek leáldozóban van a csillaga, egy terhes nővér, egy bosszúvágyó exbarátnő, valamint paparazzók és riporterek hada – Kierának és Kellannek nem kevés nehézséggel kell megbirkóznia. Amikor a médiacirkusz a tetőfokára hág, a lány már nem tudja eldönteni, kinek higgyen: a sajtónak, a saját szemének vagy élete nagy szerelmének…
„Még egy rocksztár élete sem mindig fenékig tejfel!”
„Megmérgezik-e a szerelmet a meggondolatlan döntések?”

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
652 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548449 · Fordította: Babits Péter, Eff Balázs
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
652 oldal · ISBN: 9789633830642 · Fordította: Babits Péter, Eff Balázs

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Kellan Kyle · Griffin Hancock · Kiera Allen · Anna Allen


Kedvencelte 77

Most olvassa 15

Várólistára tette 88

Kívánságlistára tette 85

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Ez a sorozat bizony részről-részre csak jobb lett és kétségkívül ez a trilógia legjobb része. Annyi dráma és megpróbáltatás után egy tisztességes befejezést kapott a harmadik rész.
A szerelem, a romantika és a szenvedély annyira átszőtte ezt a kötetet. Minden egyes lapon lehetett érezni.
Kiera jelleme nagyon sokat változott. Minden korábbi dühöm, amit iránta éreztem, eltűnt. Mondhatni rengeteget fejlődött. Ebben a kötetben, erős, kitartó, bátor és hihetetlenül önzetlen. Végre sokkal határozottabb, magabiztosabb lett. Ha ilyen lett volna az első résztől fogva, egészen biztos, hogy kedveltem volna. Kellan pedig csak hozta a tőle megszokott odaadó, szexi önmagát. Ő a könyvbe zárt tökéletesség és milyen kár érte…
Ő és az ő rózsaszirom üzenetei *swoon*
Sienna jelleme nagyon jól meg volt írva. Tipikus spoiler, akinek semmi se szent. Bármin és bárkin átgázol, csakis a hírnévért cserébe, de majd, ha kiöregszik, megunják, elfelejtik a nevét, nem marad semmi biztos az életében, csak az elvonó. Szerencsére erős volt a kapocs és a bizalom a két főszereplő között. A mellékszereplőket is nagyon imádtam. Anna és Griffin jeleneteit különösen. A vége és a befejezés maga volt a tökéletesség.

21 hozzászólás
Magdi1017>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Mozgalmas 4 napon vagyok túl, de ez a sorozat megér minden percet és kialvatlanságot…
Annyi érzelem vonult benne fel, és annyira át tudtam élni…. Szerelem, szenvedély, szomorúság, féltékenység, düh, félelem, zsarolás….
Volt minden, mint a búcsúban!
Örültem Kellan vér szerinti apjának, valamint féltestvéreinek is, végre átérezhette az igazi apai és testvéri szeretetet, mert még is érdemelte, szenvedett már eleget.
Na és az az esküvő….! Esküszöm ilyet nem pipáltam még.
Örülök, hogy mindenkinek sínre került az élete, boldogság ezerrel…
Tudom, hogy ezt a könyvsorozatot el fogom olvasni újra, és újra.
Sőt!!! Ha a kislányom nagylány lesz, majd neki is fogom ajánlani, de az még odébb van! :)

klara_matravolgyi>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Reméltem hogy az első részt felül tudja múlni ez az utolsó, de nekem még mindig az Esztelen a legütősebb. Nem volt rossz a történet, valószínűleg nekem nagyok az elvárásaim, de én több balhét, intrikát és érzelmeket vártam volna.

Mrs_Curran_Lennart P>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Az írónő rendesen bevitt minket a sűrűbe. Bár már sok olyan könyvet olvastam sztárokról, akik függő viszonyban vannak a médiával, ekkora görénységet még nem. Sienna rendesen megvezetett mindenkit. Csodáltam, hogy Kiera nem rohant el mindjárt az elején, olyanokat kellett eltűrnie, amit a régi énje (első könyv) biztos nem viselt volna el. Az írónő Griffin jellemfejlődésével is meglepett, ő és Anna egész jó páros lettek. A történet nagyon jó, fordulatos, izgalmas, helyenként megható és rendesen olvastatja magát. Mi az a 600 oldal, ha jól van megírva?!
Olvasva a köszönetnyilvánításokat, Stephennek rengeteg befutott írónő segített, jó egy ilyen baráti kör. Remélem a következő történet is ilyen jól fog sikerülni! Bár Kellant felülmúlni nehéz lesz.

5 hozzászólás
catilde>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Az írónő nagyon jól felépítette ezt a sorozatot. Keira rengeteget változott csak jó irányba. Nagyon meglepett, hogy mennyire szerettem ezt a részt. Griffint már az előző kötetben is nagyon közel került a szívemhez, de itt még jobban belopta magát. Kellan csodálatos, fantasztikus meg még sorolhatnám, hogy milyen ember, de aki olvassa az nem fog benne csalódni. Az egyik olyan személy, aki benne van nálam a top 3 pasi listában. Sokszor feleslegesnek tartom ugyan azt a történetet megírva elolvasni más szemszögből, DE ÉN elsők között leszek, aki megveszi Kellan könyvét!!!! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a sorozatott./csak az első kötet kell túl élni/

1 hozzászólás
snoemi86>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ K.K.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Kellan Kyle….a legfantasztikusabb nem létező pasi,akiről valaha olvastam.Annyira valóságos,életszerű ,hogy teljesen az agyamba égett minden részlet vele kapcsolatban…a mélykék szeme, a kócos haja,a szexi pimasz mosolya,a kockás hasa,a tetoválása, a mozdulatai,esküszöm még a hangja is.Olvasás közben annyira valódi volt,h nem tudom elhinni,csak a fantázia szüleménye.Azt hiszem hiányozni fog,de megnyugtat a gondolat,h bármikor újra láthatom,ha fellapozom a történetüket.
Imádtam a szenvedélyességét,a humorát,a tehetségét….mindent…
Talán az írónőnek,talán a képzeletemnek köszönhetem ,de ez a kis díszes társaság örökre a szívembe lopta magát.Minden szereplő szinte kézzel foghatóvá vált,annyira könnyű volt elképzelni őket.Nagyon jó kis családdá kovácsolódtak,aminek szerencsére olvasás közben kicsit mi is a részese lehettünk.
Végre Kiera is kilépett az idegesítő kiscsaj szerepből,és végre igazi nővé avanzsált,aki bizonyította,h kiérdemli ezt a pasit.
Még Sienna sem tudott felhúzni,annyira tudtam,h minden rendben lesz,és happy end vár,h nem aggódtam miatta.Kiszámítható volt,mégis így volt jó,ezt vártam.
Órákig tudnék ömlengeni,és így is kissé szentimentális vagyok,mert még most fejeztem be a könyvet,túlságosan frissek az élmények.
Szóval imádtam,és mikor már néha kissé kezdett laposodni a történet, akkor jött Kellan,és mindig feldobott vmivel.Na jó, a szórakoztatásomhoz nagyban Griffin is hozzájárult(istenem,mekkora ökör…)Sosem hagyták,h unni kezdjem a történetet.
Millió puszi az írónőnek,h megírta nekünk ezt a klassz kis sztorit,továbbra is a kedvencem marad…Ez is az a könyv,amivel a külvilágot teljesen figyelmen kívül tudom hagyni olvasás közben…
Egyetlen apró dolog tudott nagyon bosszantani…azt hittem MÁR SOSEM JELENIK MEG!!!Áprilistól július végéig húzták az agyunkat,és a várakozás minden újabb napját utáltam!!!Ennyit várni a befejezésre….szerencse,h megérte!;) Ulpius….megbocsátok!:P

16 hozzászólás
DarknessAngel >!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Mikor elkezdtem a könyvet már eldöntöttem, hogy itt csak a pozitív kritikára fogok koncentrálni, és a negatívat most hanyagolom.
Viszont, hogy nagyon elszámoltam magam az biztos, mivelhogy negatív részt alig tudok mondani, talán egyet sem.
Ez a sorozat legjobb része!

Kiera egyszerűen HATALMAS lépést tett meg az első kötettől kezdve egészen idáig. Le a kalapall előtte. Amennyi mindenen kellett keresztülmennie neki és Kellannak is, hogy együtt lehesennek, és hogy végre minden rendben legyen velük, hát az tényleg nem semmi.
Ami a Siennás ügyet, és a Kell-Sex rajongókat illeti, az elég durva volt. Nemtudom, Kiera ezt hogy bírta végigcsinálni, a legtöbb ember a helyében sokkal jobban kiborult vona, köztük én is (vagy maga Kiera is olyan egy évvel korábban).
♥ Kellan Kyle ♥ továbbra is marad minden nő álma, vágya… ő tényleg maga a tökély. Érte mindíg sajog a szívem, vagy éppen hevesebben ver a kelleténél. Nagyon sajnáltam őt is, és Kierát is, amiatt a pokol miatt, amin keresztülmentek (már megint), viszont kiderült, hogy mennyire összetartóak. Végre teljesen őszinték voltak egymáshoz, ami sokkal elviselhetőbbé tette az egészet, és így a történet is nagyszerű volt.

A poénok csak úgy repkedtek ide-oda… főleg Griffin közreműködésével, nemegyszer hangosan nevettem :D
Tele volt egy csomó édes jelenettel és nemcsak a KK párostól. Griffin és Anna óriási kedvenceim, egyszerűen imádom őket. Ha akarnak, tudnak ők romantikusak is lenni.
Szóval, igen, a szerelmi vallomásoknál, a baba születésekor, és amikor Griffin már a karjában tartotta az ő kis szíve csücskét, már egyszerűen olvadoztam és sóhajtoztam ^^ Az epilógus pedig a végletekig happy end.

Ami pedig a borítón levő szöveget illeti, szerintem nagyon találó.
„Szívszorító történet. Mocskos, aljas, kíméletlenül nyers, de IGAZ!”

Hópárduc P>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Hát, nem tudom….
Nekem ez a rész egy kicsit vontatott volt…kevesebb oldallal is értelmes lehetett volna.
Szeretem a sorozatot, és a szereplőket, de kevesebb szöveggel is érthető lett volna.
Izgalmakban nem volt hiány.
Végkifejlett persze, pozitív. :)

AustraliaFan P>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Hú, ez volt a legjobb! Kicsit fèltem, hogy valamelyikük majd meginog a kapcsolatukat illetően, de szerencsére nem ez történt. Izgi volt, mozgalmas, nem unatkoztam egy sort se!
Pasikért nem szoktam rajongani, de Kellan, háát…. megérne egy misét :DDD

Ja és én nem olvastam egyetlen kuncogàst sem :) Vagy legalàbbis nem tűnt fel ;-)

2 hozzászólás
loveQhuay>!
S. C. Stephens: Meggondolatlan

Olyan gyönyörű.
Olyan szép.
Olyan szeretni való.
Olyan szexisten-rockisten, imádlak az életem végéig és még tovább is Kellan Kyle.
Tökéletes lezárása egy tökéletes sorozatnak. Már most hiányzik Kellan és Kiera.
Jól kidolgozott történet, szerethető, és folyamatosan formálódó karakterekkel. Mindenki sokat változott az első részhez képest, mindenki az előnyére javult, de egy dolog változatlan maradt; Kellan határtalan szerelme és odaadása Kiera iránt. Imádom ahogy Kellan szereti Kiera-t.
És a történetvezetés! Három ilyen hosszú könyvön keresztül sikerült fent tartani az érdeklődést és az aggódást, és egy unalmas rész nem volt benne!
Kellan *nagy sóhaj* az Kellan. Csak imádni lehet. Mindenkinek egy ilyen pasi kéne.
Kiera. Sokat fejlődött, és igazán felnőtt Kellan-hez.
Anna. Még mindig dilis, de hát ő Anna.
Griffin. LOL. Hatalmas arc. Kedvenc! Főleg a beszólásai! És ahogy Annával egymásra találtak, eszméletlen! :)
Danny. Mindig is szerettem, és mindig is fogom. Ugyanúgy, ahogy Kiera is. (És megjegyezném, hogy nagyon nagyon örülök hogy nem csináltak belőle negatív karaktert egy részben sem, és ugyanolyan jól boldogult a továbbiakban mint Kellan és Kiera is. Szenvedő harmadik volt, még sem szenvedett "annyira")
Sienna. Utáltam. Az első megjelenésétől fogva. Undorító.
Az írónő jól vezette a többi szereplő megjelenését/megszólalását is, tetszett, hogy mindenki szerepelt, senki nem volt elhanyagolva, viszont úgy vettem észre, hogy Evan nem kapott semmi kiemelkedő részt, ő folyton a mackóölelésbe vonó „óriás” marad, aki vagy vigyorog, vagy ölelget, vagy bólogat, de semmi egyebet. Ő csak egy „óriás” aki mindig megölel mindenkit. Lehet már sok volt a szereplők közötti ugrálás, de ez kicsit zavart engem. Ezt leszámítva tökéletes. A turné, a dráma, a baleset, a szülés, az esküvő, az epilógus, minden. Kellan AZ abszolút álompasi. Pont.
Biztos újra fogom még olvasni a sorozatot, mert Kellan-ből sosem elég :)

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Vivuska>!

Szenvedély, barátság, szerelem, hűség, bizalom… Ha megtalálod a megfelelő embert, ez mind a tiéd lehet.

622. oldal

Vivuska>!

Nem is tudod, milyen csodálatos vagy, milyen őrülten szeretlek. Ugyanúgy tennék mindent újra, ha kellene. Érted visszamennék a kezdetekhez.

591. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
DarknessAngel >!

Csak nem Griffin oktatott ki engem? Ez biztos az apokalipszis egyik előjele.

DarknessAngel >!

– Én is szerelmes vagyok beléd, és én sem akarok senki mást. – Megfogta Griffin arcát, és hozzátette: – Elég vagy te nekem. (…)
– Te is elég vagy nekem.

SzRéka >!

– Végre te is megtudod, milyen csodálatos érzés bizonytalannak lenni és szorongani.
Homlokráncolva fogadta a helyzetelemzésemet.
– Én nem szorongok.
Hailey félbehagyta a főzést, hogy vessen rá egy szúrós pillantást.
– Nem mondod komolyan, ugye? Idáig érzem, hogyan sugárzik belőled a para. Érzem a félelem szagát.

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
Cyby>!

Bőre és a bőröm izzadt volt, és néhány kósza virágszirom a hátára került. Nem lepődtem meg. Ha szirom lennék, én is Kellan Kyle bőrére vágynék.

133. oldal

DarknessAngel >!

Szörnyen szúrt az oldalam, amikor a bár bejárata előtti lábtörlőre léptem, mindenesetre fél másodperccel megelőztem Kellant, amit én győzelemként könyveltem el. Kezemmel a térdemre támaszkodva próbáltam újra levegőhöz jutni, és közben felpillantottam Kellanre. Elég régen volt, hogy utoljára sprinteltem.
– Győztem – nyögtem ki lihegve. Kellan is zihált, miközben kinyitotta a bár ajtaját.
– Mert hagytam, hogy győzz. Tetszett a látvány – mondta, és rám kacsintott, miközben beléptem.

snoemi86>!

– Még mindig együtt vagyunk.
Rita füttyentett, és megragadta a kezemet.
– Az anyját! – Megint Kellanra pillantott. – A srácnak jó ízlése van.
Ahogy elnéztem a középkorú nőt, amint megnyalja kollagénnel feltöltött ajkát, úgy éreztem, ez azért nem egészen igaz. Voltak pillanatok Kellan életében, amikor az ízlése igencsak megkérdőjelezhető volt.

DarknessAngel >!

– Kellan Kyle, elveszel feleségül?
Levette a laptopot a combomról, és vidáman rám nevetett, miközben fölém kerekedett.
– Azt hittem, sosem kérdezed meg – mormolta, és a nyakamra szorította az ajkát.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó