Esztelen (Esztelenül 1.) 444 csillagozás

S. C. Stephens: Esztelen

Kiera és Denny már majd’ két éve járnak. Denny megtestesíti mindazt, amit a lány kíván: gyengéd, kedves, és határtalanul imádja őt. Amikor másik városba költöznek – Denny megkapta álmai állását, Kiera pedig egy kiváló egyetemen tanul tovább –, minden tökéletesnek tűnik. Ám egy nem várt körülmény miatt a párnak el kell válnia.

A magányos, zavart, vigasztalan Kiera a helyi rocksztárban, Kellan Kyle-ban lel támaszra. Eleinte csupán barátként tekint Kellanra, ám a lány magányosságának mélyülésével a kapcsolatuk is egyre elmélyültebbé válik.

Egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember…

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
620 oldal · ISBN: 9789632548951 · Fordította: Babits Péter
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
620 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548135 · Fordította: Babits Péter

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Kellan Kyle · Griffin Hancock · Kiera Allen · Denny Harris · Anna Allen


Kedvencelte 114

Most olvassa 28

Várólistára tette 207

Kívánságlistára tette 116

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Krisztina_Németh_2>!
S. C. Stephens: Esztelen

Nincs az a Isten, hogy még két könyvet végigszenvedjek. Ennél több hisztit és nyavajgást nem tudok elviselni. Nem okozott örömöt az olvasás mint máskor, már csak azon voltam, hogy tul legyek rajta. Nem tudom mi tetszett meg benne régen, de most tuti nem tetszik. A csaj a leg aprobb dolgon is képes volt hisztizni. Ha igazábol ismerném, már rég leütöttem volna. Egy ember volt akit sajnáltam az egész történetben és az Denny, mindent feladott egy hisztis picsáért.

22 hozzászólás
ncsn87>!
S. C. Stephens: Esztelen

Hát, nem ment könnyen és közben én is esztelen lettem! :D
Kezdjük ott, hogy nem egy egyszerű helyzetről van szó a könyvben. Ez még nem is lenne gond. De amit többen is elmondtak már előttem, a női főszereplő, az az Kiera a gyenge pontja a történetnek, aki nálam is kiverte a biztosítékot… Ennyire még sohasem utáltam egy női karaktert sem. :P :D Pedig szerintem egész jól bírtam, csak az utolsó kb. 200 oldal készített ki… jobban… :D Mert azért előtte se szeretettem, csak eltűrtem Kellan miatt, aki viszont irtó édes, dögös istenség! :D
Ez a csaj… nevezzük hp-nak, mert szerintem ez a szó jellemzi a legjobban, minden szempontból nem normális egy jelenség: kiborító, döntésképtelen, hazug, önző, rinyálós, túlérzékeny… Totál kiakasztó! :S Akiért ugye oda van Denny és aztán Kellan is, akik totál az ellentétei neki: kedvesek, jószívűek, önzetlenek, megértőek. Mindig is tudtam, hogy a férfiak nem normálisak!!! Hogy tudnám, mit evett rajta Denny és Kellan is, az számomra a könyv végéig rejtély maradt! :S
A könyv első felében végig pirult minden egyes oldalon Kiera, aztán a másik felében meg végig sírta, könnyezte. Azt hittem, hogy a végén kiszáradás miatt fog kórházba kerülni, vagy én juttatom oda… Na jó, lenyugodtam! :D
Folyamatos hullámvölgy volt a könyv, amit az én szervezetem is nehezen bírt el… Hol az egyik pasit ámította, hol a másikat, hol az egyikkel szexelt, hol a másikkal… Jaj, és közben úgy szenvedett, mert nem akart senkit megbántani és mind a kettőt szerette, meg egyébként is, ő egy őszinte ember… Blablablaaa… Nőj már fel végre!!! Gusztustalan egy nő!!!! :S És a végén még majdnem, ismétlem, majdnem meg is sajnáltam Kierát. :D Amikor megkapta a magáét… Hát az sok mindennel felért! :D Viszont Dennyt és Kellant nagyon sajnáltam, egyáltalán nem ezt érdemelték! :(
Ja, és hogy szex közben a védekezésről még nem hallott egyikük sem… Komolyan röhej, hogy semmi óvszer, csak bummm bele a közepébe, aztán pár nap múlva: hát nem védekeztünk, de szerencsére nem lett baj… Aztán következő együttlétnél ugyanez… :P Azért nem ezt kéne sugallni az embereknek szerintem, hogy ez jó így és biztonságos!
DE! Mindez sokkal jobban elviselhető lett volna, ha nem 600 oldalon keresztül szenvednek, hanem mondjuk 300 oldalon. Állítom, sokkal többen bírták volt, sőt kedvelték volna a könyvet. Mert amikor még csak a felénél tartottam és még mindig kínlódtak és láttam, hogy még ugyanennyi őrlődés vár rám… hát az én térdeim is megremegtek… :D Csak @kis_macko bátorítása tartotta bennem a lelket. Köszönöm, hogy átsegítettél a nehéz pontokon és jókat nevettél azokon, amiket olvasás közben írtam neked! ;D
Amikor meg végre megtörtént, amire vártam, Kiera döntött, mondhatni inkább sodródott az árral… Nem hittem a szememnek!!!! Nem hittem, hogy ez valaha bekövetkezik! :D
Pedig voltak ám benne édes részek is, amikor Kiera és Kellan flörtölt egymással. Ahhh, olyan édes az a pasi!!! *.* A szerelmi vallomásai is olyan meghatóak voltak. Na, meg a forró jeleneteik is nagyon tetszettek. :D A bandatagok is jó fejek voltak, Griffin sokszor megnevettetett, vagy Anna, Kiera nővére is vicces egyéniség. Szóval na, voltak jó részek is, de Kellan volt a legjobb benne. *.* De ez mindössze kb. 100 oldalt tett ki a történetből sajnos… :(
Szóval nagyon remélem, hogy a folytatásban nem lesz ennyi szenvedés, főleg, hogy úgy tudom, továbbra is ők lesznek a középpontban… Már előre rettegek, nehogy megint bekopogjon egy 3., mert akkor megint lesz falkaparás! :P :D Viszont vagyok annyira mazochista, hogy elolvassam a 2. részt is. Hittétek volna??? ;D
Mindenesetre, aki elolvassa, készüljön fel Kiera ostobaságaira és gondoljon közben arra, hogy ez Kellan miatt megéri. :) Ezt a jó tanácsot anno @kis_macko -tól kaptam. ;)

99 hozzászólás
Hddorka>!
S. C. Stephens: Esztelen

Már régóta szemezgettem ezzel a sorozattal, de kicsit elbizonytalanodtam, miután láttam hány %- on áll ez a rész. Most, hogy már elolvastam illetve már a második részt bújon, azt kell hogy mondjam, hogy nem bánnom hogy olvastam.
Ez egyszer biztos, hogy elég sok ellentétes érzéseket kelt ez a könyv. Tényleg esztelen, főleg ezzel a szerelmi háromszöggel. Ez a könyv egy 600 oldalnyi érzelmi hullámvasút.
Az értékeléseket olvasva nem az olvasók szíve csücske Kiera. Ugyanakkor én nem ítélem el, mert nem tudhatom, hogy egy ilyen helyzetben én miként cselekednék. Nem volt egyszerű a helyzete. Igen tudta, hogy mi a lenne helyes döntés, de tetteivel az ellenkezőjét érte el. Talán ennek az oka a kevés élet tapasztalata, a fiatalsága. Meggondolatlanul ment a saját feje után, nem számolt tettei következményeivel és nem maradt utána más, csak a fájdalom. Ezért annyira ellenmondó az ő karaktere.
És akkor itt van nekünk Kellan. Nem csoda, hogy Kiera elvesztette a fejét tőle. Én is elveszíteném :))) Ennek a könyvnek a lelke, a vonzereje csakis Kellan Kyle♡. Már csak miatta érdemes elolvasni. Minden könyves rocksztár pasit letaszított nálam a trónról. Annyira intenzív, szenvedélyes, vonzó. A végletek embete. Imádtam az egész személyiségét. Ugyanakkor sajnáltam őt, hiszen ő szenvedett a legjobban ebben a szerelmi háromszögben. Annyira sajnálom, hogy a Thoughtful nem jelent meg magyar fordításban. Nagyon szívesen olvastam volna ezt a részt Kellan szemszögéből.
Én nem csalódtam annyira, mint vártam. Főleg a folytatás miatt érdemes, mert nagyon jó. :)))

5 hozzászólás
Szilvi00 P>!
S. C. Stephens: Esztelen

Nincs rá jobb szó, ez a könyv kiborító. Egyik felem kapásból megadná rá az 5 csillagot, a másik felem legszívesebben még egy felet sem. Mindez természetesen Kiera miatt van. Sok vívódás után végül úgy döntöttem, nem török pálcát felette. Leszögezném, egy percig sem tudtam egyetérteni tetteivel és az is előfordult, hogy magamban ronda szitokszavakkal illettem Őt, de nagy nehezen sikerült megenyhülnöm iránta. Szerintem egyszerűen az éretlenség és a bizonytalanság számlájára írható mindaz, amit művelt. A könyv harmadánál járhattam, amikor tudatosult bennem, hogy még 400 oldalon keresztül ezt a viselkedést leszek kénytelen eltűrni Tőle, szóval vagy lenyelem a békát és megpróbálom élvezni azt, amit kínál a könyv, vagy félreteszem. Utóbbi viszont ki volt zárva, hiszen minden porcikámmal rajongtam KELLAN KYLE-ért. Ennél fantasztikusabb, szívdöglesztőbb és imádnivalóbb karaktert álmodni sem lehetne. Szinte hallom, ahogy érzéki hangján énekel, és azokkal a gyönyörű dalokkal fejezi ki érzelmeit. Nem értem Kiera hogy nem látta, mekkora fájdalmat okoz?? Főleg miután mesélt pocsék szüleiről és gyerekkoráról. És ahogy haladt előre a történet, egyre jobban sajnáltam Őt. Nem ezt érdemelte, miképp Denny sem. Az utolsó 100 oldalon úgy magával ragadott a történet, hogy hol a dühtől, hol a bánattól, végül az örömtől lett könnyes a szemem.

5 hozzászólás
kis_macko>!
S. C. Stephens: Esztelen

Köszönet a családomnak, hogy hagyták, hogy nagyjából egy ültő helyemben végigolvassam a 600 oldalas könyvet! Ráadásul egy idő után teljesen kivontam magam a forgalomból, mert ráleltem a könyvhöz tartozó playlistre és azt hallgatva vonultam el. 50 szám van a listán és nagyon jól illenek hangulatban a történethez. http://authorscstephens.com/thoughtless/ (A többi kötethez is van saját.)

Valamit nagyon tud ez a könyv, ugyanis
1. alapvetően ez a felállás nagyon távol áll az életfelfogásomtól,
2. a három főszereplő mindegyike követ el olyan lépéseket, amitől a fejemet fogtam hajamat téptem (idegesítőt és hülyeséget egyaránt), mégis nagyjából 200 oldal után menthetetlenül beszippantott.
Ehhez nagyban hozzájárulhatott Kellan Kyle karaktere, egy dögös rocker. Egy guglis keresést is megér ez a név. ;)

Kedves Ulpius kiadó, legalább(!) ilyen minőségű könyvekkel kellene elárasztani a piacot, gondolok itt a történetre és a fordításra is! Bízom benne, hogy hamarosan a folytatásokat is olvashatom!

UPDATE: A történet lezárt, kerek egész, nincs komoly függővége, hiába sorozat.

10 hozzászólás
Naiva>!
S. C. Stephens: Esztelen

A mindenit! Még mindig felkavaró sztori és szerintem az egyik legfájóbb, legzavaróbb szerelmi háromszöges történet. Alapvetően nem szeretem a szerelmi háromszöges történeteket. A megcsalós történeteket viszont egyenesen utálom. Ezt a storyt a sok és állandóan váltakozó érzelem miatt szerettem. Hatalmas érzelmi kilengések.
Kierát próbáltam más szemmel nézni/látni, mint amilyen. Nem volt könnyű. Vannak ugyan jó gondolatai, helyes meglátásai és alapvetően szimpatikus karakter lenne, de hát a tettei egészen mást igazolnak. Főként ezért képtelen az olvasó vele azonosulni. Arra a következtetésre jutottam vele kapcsolatban, hogy még fiatal, éretlen, tapasztalatlan. Későn érő típus. Még abban az életszakaszban jár, amikor még nem gondol arra, hogy a tettei, döntései felelősséggel járnak és azok hogyan hatnak a körülötte élőkre. Csak ment a maga feje után. Azt tette, amit abban a pillanatban helyesnek vélt. Egyetlen kapcsolata volt még. Amiben nem volt semmi szenvedély, változás. Egyszerűen túl szép volt. Azonban mindezek ellenére, egyik sem mentség a tetteire.
Éreztem a szerelmet, Denny és Kiera között. Aki valóban csodálatos volt. Gondoskodó, romantikus, törődő. Túlságosan is tökéletes. Ez volt a legnagyobb baja. spoiler Többször dühös voltam Kierára. Amiért olyan ostobán naiv. Közben önző módon kihasználta (és használta) Kellant. Nem volt hajlandó elengedni, arra kényszerítve őt, hogy azt nézze, mikor kinél van éppen kedve lehorganyozni. Sokszor elszomorodtam, amiért annak ellenére, hogy Kellan szerette a lányt, mégis neki jutott ki ebből a háromszögből a legtöbb fájdalom, és elutasítás. Szerettem a D’Bags zenekar többi tagjait is. Különösen Griffin-t. A legtalálóbb kifejezés rá talán; a viccesen vulgáris.
A történet legnagyobb bónusza természetesen Kellan Kyle. Köszönöm S.C Stephens-nek, hogy megalkotta őt. Sokszor a lélegzetem is elállt tőle. Mit is mondhatnék. „Hottie” és imádnivaló. Egy rakás olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit méltányolok egy fiúban. Kedves és gondoskodó. Vicces és szórakoztató és hát' a dögössége.
A kinézete nyilvánvaló, mivel majdnem minden fejezetben le van írva, hogy néz ki, de hogy ne legyen túl tökéletes; ő is egy meggyötört lélek; mint a legtöbb könyves pasicsoda’.
Kell hozzá egy kis hedonista mazochizmus és egy kis kitartás, mert van benne huzavona és nem rövid könyv.

2 hozzászólás
Magdi1017>!
S. C. Stephens: Esztelen

Hűha….:)
Nekem nagyon bejött pedig làttam, hogy nem mindenki szerette.
Fél csillagot muszàj volt levonnom,mert szàmomra is kicsit idegesítő volt Kiera.
Nem a legjobb egy regényben,ha szerelmi hàromszög alakul ki,mert valaki biztos sérülni fog,ez esetben Dannyt nagyon sajnáltam. Hihetetlenül oda volt Kieráért,ő pedig elàrulta a szerelmüket…
Na,de a Kiera meg tényleg egy döntésképtelen lány,túl sokat dràmàzott…
Kellan Kyle pedig most átvette a vezető helyet a kicsi szívemben Mal Ericson helyett,pedig őn nagyon csípem..
Nekem nem fog dilemmát okozni, hogy folytassam-e,ez nem is kérdéses

2 hozzászólás
turanett P>!
S. C. Stephens: Esztelen

A csillagozással bajban voltam. Első érzésre csak 3,5 csillag, de egy kicsit átgondolva a, a srácok megérdemlik a 4 csillagot.
Én annyira nem vagyok oda a szerelmi háromszögekért. Valaki mindig hoppon marad. Akkor nem gond, ha olyan,aki kibírhatatlan, de itt egyik srácról sem mondható el a dolog. Csak Kieraról. off
Persze, a szituáció nem egyszerű, Denny lelépett több hónapra,így kettesben maradt Kiera és Kellan. Jól egymásba is szeretnek. Eddig oké, de utána több száz oldalon ment a lány szenvedése, hogy kit is válasszon. Sajnáltam a srácokat. Főleg Kellant. Neki mennyi szarságot el kellett viselnie. Nem is értem, hogy miért nem lépett már le. A vége megoldás tetszett. Denny annyira érett. Sajnáltam őt. Kiera is megkapta, amit megérdemelt. Volt ideje gondolkodni. Annak ellenére, hogy sok volt a szenvedés, olvasmányos volt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz ebből. Azt olvastam a következő részről, hogy sokkal jobb lesz. Alig várom

Lunèa_Charlotté>!
S. C. Stephens: Esztelen

Óhh! :D
Elsősorban kiemelném, hogy a magyar nyelvezete RITKA SZ*R! -.- Már értem is miért vontak le belőle annyit, mert ez sokat lehúz rajta… Már a második oldal után gondolkodtam, hogy áttérek angolra, de nem volt kedvem, így folytattam. :) Persze egyből megkedveltem az egészet. :D Még szerencse, mert mikor azt mondta, hogy nóta, egy rockszámra (!!) és, hogy üdvözült mosoly … És ez csak nagyon apró része amitől falra másztam. xD Sokszor a szöveg u-nal-mas volt! Attól az idétlen csitritől pedig sokszor agybajt kaptam, szerencsére voltak még jó pillanatai. :)
És most félre téve a negatívat,jöjjön a pozitív! Imádtam! :)))) Azt hiszem ez a második könyvem, vagyis az első könyvem, ahol nagyon benne vannak, hogy Akkor most csaljuk meg a pasid, de attól még maradhat az ipse,mert mind a kettőt szereted dolog. Ami igazán izgivé tette az egészet. :DD Rengeteg olyan rész volt amit imádtam és annyira élveztem! :)) Értem, hogy már az alaptéma miatt is ilyen kicsi a csillagozása, de megtörténnek ilyenek, és nem minden nap találkozunk ilyesmiben könyvekben. ;)
Mindig azt gondoltam, hogy Colleen Houck: Tigris sorozat szerelmi mizériájától bonyolultabb szerelmi háromszög nem nagyon van… Hűha! Most mekkorát tévedtem! SPOILER: a 4. részéhez a sorozatnak picit hasonlít xDDD VÉGE Ettől bonyolultabbat? O.o És az az, hogy mind a kettőt megkedveltem, mégis a rocksztár volt nálam mindig a nyerő. :)) Ő olyan… Hát eldobod az agyad! :D
És meg kell említenem, hogy a kedvenc részem, amikor Kiera tesója meglöki a végén Kellan-t. :))) Azt nem lehet nem imádni! :D
A könyvet azért olvastam el, mert @bárányfelhő kíváncsi volt a véleményemre… Hát akkor még nem olvastam, de közel álltam hozzá, csak egy kis löket kellet amit meg is kaptam. :D Hát köszönöm, hogy megadtad a löketett! :D
A folytatást pedig csak angolul ejthetem meg. :P És a közel jövőben. ;)
Bővebben:# Nemsokára! :)) Még van mit mesélnem róla. ;)#
http://lalalunea.blogspot.hu/2014/08/s-c-stephens-eszte…

11 hozzászólás
Felixa P>!
S. C. Stephens: Esztelen

Szívfacsaró történet. Mocskos, aljas, kíméletlenül nyers…
Valóban… Én sem tudnám jobban megfogalmazni.
Grimaszolva, de megadom rá az öt csillagot… A fintorgás oka azt hiszem, hogy egyértelmű: Kiera. Őrjítő egy karakter… De a könyvbéli szerepe és a történtek ellenére sem ítélkezem felette. Nem volt könnyű helyzetben, és hülyén kezelte a különböző szituációkat. Mondhatnám azt is, hogy nem nőtt még fel a körülményekhez.
Kellan viszont a szívem csücske lett!!! ❤❤
Na, miatta megérte elviselni Kiera esztelenségeit!
Folytatom, mert még többet akarok Kellanból!…


Népszerű idézetek

kellyolvas P>!

– Megígértem, hogy elmegyek, ha így döntesz…, és így is lesz. Nem állok közétek. – Szomorú, mégis gyöngéd és szerelmes tekintettel nézett rám. – Mindig tudtam, hogy igazából övé a szíved. Sosem kellett volna ilyen helyzetbe hozzalak…, hiszen nincs is miről döntened. Múlt éjjel mégis reménykedtem, hogy.. – Felsóhajtott, és az aszfaltra szegezte a tekintetét. – Már akkor el kellett volna mennem, csak olyan… önző voltam.

515. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Denny Harris · Kellan Kyle
Cyby>!

– Minden oké? – ekkora cirkusz után legalábbis egy baltás gyilkosra és egy vödör vérre számított.
– Egy pók. – feleltem megszégyenülten. Nem lehetne, hogy újra játsszuk az egész napot?
A tekintete visszatért rám, és alig bírta megállni nevetés nélkül. Ehhez be kellett harapnia az ajkát, de így is fölvillant arcán egy katasztrofálisan elragadó mosoly.
– Egy pók? – sikerült kinyögnie. – És még… életben vagy?

10. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
1 hozzászólás
Reika>!

Azt mondta, én vagyok a szíve, és az ember nem mond le csak úgy a szívéről. Szív nélkül nem élhet senki.

132. oldal, 6.fejezet - Együtt s külön

Pandalány>!

– Én a mindene akarok lenni valakinek. Tüzet és szenvedélyt akarok, egy olyan szerelmet, ami egyenrangú az enyémmel. Azt akarom, hogy én töltsem be a másik szívét.

8 hozzászólás
kis_macko>!

Világos, homokszínű haja tömött, vad fürtökben omlott a vállára. Felül rövidebbnek tűnt, körülötte mindenütt a loboncos rétegekkel, és éneklés közben imádni való módon túrt bele ujjaival. Kócossága láttán Anna nyilván megjegyezné: mint aki most kelt fel az ágyból. […]
Meglepően egyszerűen öltözködött, mint aki tudja, hogy kiegészítők nélkül is elég vonzó. Szürke pólót viselt, könyékig feltűrt hosszú ujjal – épp elég szűket ahhoz, hogy sejtesse a mögötte rejtőző mesés alakot. Tökéletesen hétköznapi fekete farmert vett hozzá, fekete bakanccsal. Egyszerű, de hatásos. Akár a rock istene.
Mindezzel együtt – és igéző hangját nem számítva – a legnagyobb hatást mégis hihetetlenül szexi mosolyával érte el.

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle
62 hozzászólás
Destinee>!

Ha egyszer átöllellek, még a nevedet is elfelejted.

17. oldal

Cyby>!

Előadás után a folyosón várt, a kezében nagy adag kávéval. Habozás nélkül a nyakába ugrottam, vigyázva, nehogy kilöttyintse az értékes italt.
– Á… kávé! Szeretlek!
Megdermedtem, miután tudatosult bennem a szó jelentősége, de ő csak nevetett, és mosolyogva nézett, ahogyan zavartan elhúzódtam.
– Miért van az, hogy nekem és a kávénak együtt sosem tudsz ellenállni? – kérdezte játékosan, azzal beharapta az ajkát, és felhúzta a szemöldökét.

12. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen
kis_macko>!

Az egyik könyvtárban ültem – ami azt illeti, a legcsodálatosabb könyvtárban, amit valaha láttam; mintha csak a Harry Potterből vágták volna ki.

167. oldal

Kapcsolódó szócikkek: könyvtár
Karinaa7 P>!

– Csak azért hallgattad végig, ahogy kiöntöm neked a szívem, mert látni akartál meztelenül?

kis_macko>!

– Te olyan… szeszélyes vagy. Sosem tudom, hányadán állok veled. – A haragom elpárolgott, ahogy felötlött bennem, hogy most talán én bántom meg őt.
Kellan csak zavartalanul mosolygott.
– A művészek már csak ilyenek… szeszélyesek.
– Akkor te vagy a legszeszélyesebb művész a földön… – Magam elé motyogva fejeztem be a gondolatot. – Mint egy hisztis kiscsaj.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kellan Kyle · Kiera Allen

A sorozat következő kötete

Esztelenül sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kristen Callihan: Idol
Kim Karr: Kötődés
Marni Bates: Segítség, YouTube-sztár lettem!
Rebecca Donovan: Boldogító lélegzet
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
J. A. Redmerski: A soha határa
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám