Attack ​on Titan: Before the Fall 4. (Attack on Titan: Before the Fall 4.) 9 csillagozás

Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 4.

A VILIFIED EXILE

After escaping what should have been certain death and defeating a Titan outside the walls, Kuklo and the Survey Corps make it back to the safety of Shiganshina, where the Military Police are waiting to arrest him for the murder of his former master Dario. But there will be no trial and no execution for the Titan’s son. The MPs have a much crueler punishment in mind…

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Kodansha, New York, 2015
192 oldal · ISBN: 9781612629810 · Illusztrálta: Satoshi Shiki
>!
Kodansha, New York, 2015
198 oldal · ASIN: B00TZ009JI · Illusztrálta: Satoshi Shiki

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

TiaManta>!
Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 4.

Azt hiszem hívhatnák a virágok gyermekének, vagy a pénztárcák urának is, ha pár idióta ember valakit megverhet, uralkodhat felette akkor nem kell indok, csak ostobaság, IQ light ezerrel. Mintha ők jobbak lennének, pedig pont azt fitogtatják mennyire nem képesek gondolkodni, csak hajtogatni pár szót.
Nekem egész szimpi az új fickó. Nem kell mindenkinek ugyanolyan morcos fejűnek lenni. Legyenek más személyiségek is. És úgy tűnik maradandó szereplő lesz, aminek örülök.

ladybird12 P>!
Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 4.

Az elején kissé nehezen indultam neki, hiszen szerencsétlen főszereplőnk már megint egy sötét pöcegödör szerűségben kötött ki, de legalább így vele együtt megismerkedhettünk egy újabb szimpi szereplővel Cardinával. spoiler Örültem neki, hogy egy újabb titán-találkozás is megtörtént, amely majdnem a két fiú életébe került.

ujhelyiz P>!
Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 4.

A letartóztatott Kuklo megtapasztalja a Katonai Rendőrség ítélkezési gyakorlatát, aminek hatására száműzik a városból egy másik fiatal társaságában, akiről korábban már hallottunk. Az események gyorsan pörögnek, és többi hősünk segítségére is szükségük van, hogy túléljék a megpróbáltatást.

A végeredmény egy pörgős, ugyanakkor kiszámítható eseménysor, aminek hatására az összes hősünk eljut az emberiség utolsó bástyájához, a Felderítő Osztaghoz… Magam részéről feladtam, hogy az alapsorozathoz mérhető komplexitást kapjunk, és most már csak egyszerű kalandtörténetnek olvasom. Remélem, ennek meg fog felelni a továbbiakban.

Kaosmagier>!
Ryo Suzukaze: Attack on Titan: Before the Fall 4.

Kicsit néha úgy érzem, kicsit túldramatizálják ezt az egész „Titán fia” hacacárét, és ez a kötet pont ezt erősíti. Viszont valószínűleg most Kuklo szerencséjére játszott a dolog. Habár az akciós részek nagyon izgalmasak voltak, azért úgy érzem, hogy nem kis mázli is kellett ahhoz, hogy mindez ne a két hősünk halálával végződjön.


A sorozat következő kötete

Attack on Titan: Before the Fall sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gun Snark: Attack on Titan: No Regrets 1.
Hajime Isayama: Attack on Titan 22.
Hajime Isayama: The Best of Attack on Titan: In Color 1.
Hiroshi Seko: Attack on Titan: Lost Girls 2.
Kaiu Shirai: The Promised Neverland 4.
Justin Cronin: The City of Mirrors
Stephen King: The Stand
R. Lee Smith: Land of the Beautiful Dead
Stephen King: Night Shift
Stephen King: Cell