Szívtanácsadó 7 csillagozás

Ruediger Schache: Szívtanácsadó

Szerelmi ​élete, kapcsolatai és párkapcsolatai a szívében rejlő erőket követik.

Ha felismerte, hogy kapcsolatai nem véletlenül alakulnak úgy, ahogyan alakulnak, hanem meghatározott erők és mechanizmusok befolyásolják őket, felmerülhet önben a kérdés: Hogyan tudnám úgy megváltoztatni ezeket az erőket, hogy megtapasztalhassam a valódi szerelmet, az élet értelmét és a boldogságot?

Ruediger Schache hét felismerésen keresztül vezeti el Önt ezekhez a rejtett erőkhöz. A felismerések világossággal töltik meg az életét, és segítik, hogy elengedje a régi és nem szeretett dolgokat, hogy meghallja szíve vallomását, s így megteremtse életében az igaz szeretet lehetőségét.

Ruediger Schache immár világhírű bestsellerében, a Szívmágnesben a kapcsolatokban működő titkos belső törvényeket és mechanizmusokat fejtette ki. A Szívtanácsadó továbblép, hogy kiderítse, melyek azok a konkrét módszerek és változtatások, amelyektől hirtelen más emberek fognak vonzódni hozzánk,… (tovább)

Eredeti cím: Der Herzberater

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tartalomjegyzék

>!
Édesvíz, Budapest, 2012
160 oldal · ISBN: 9789635287437 · Fordította: Szilágyi Eszter

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Andrea_Kristóf
Ruediger Schache: Szívtanácsadó

Természetesen valamilyen szinten tetszett, mert fejlesztő könyv. Viszont nem veheti fel a versenyt A Titokkal. Ebben a könyvben nem találtam annyi mindent, ami igazán elgondolkodtatott volna.

>!
Hajnalka_Ferencsák
Ruediger Schache: Szívtanácsadó

Mindig is szerettem az önfejlesztő könyveket, amik arra késztetnek, hogy kicsit megálljon az ember és elgondolkodjon bizonyos dolgokon. Lehet, hogy ennek a kötetnek is van értelme, de miután már több, sokkal jobb ötletekkel és gondolatokkal teli kötetet olvastam, így számomra ez kevéske volt. Ha őszinte akarok lenni, az első fele még idegesített is, ezért is pakoltam jobbra balra és halogattam, hogy befejezzem – pedig nem egy hosszú olvasmány. Mindenesetre gondolatébresztőnek jó, bár szerintem eléggé a szélsőséges példákat helyezte előtérbe.


Népszerű idézetek

>!
XDóra

Még ha ezerszer is megsérülök, és ha bele is szakad a szívem, akkor is inkább a szeretet útját választom.

>!
XDóra

A boldogságod és az, ahogyan eléred, kizárólag a te dolgod. Csak saját magadnak tartozol elszámolással.

>!
XDóra

Egyetlen esély sem csak egyszer kopogtat az ajtódon. Újra felkeres és akkor készen kell állnod arra, hogy felismerd az alkalmat, és felszámold azokat az erőket, amelyek először visszatartottak.

>!
XDóra

A több szeretet felé vezető úton az egyik legfontosabb feladatunk, hogy megszabaduljunk azoktól a befolyásoktól, amelyek újra és újra felébresztik a bennünk szunnyadó önelutasítást.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!
John Gray: Mars és Vénusz mindennapi harcai
Barry K. Weinhold – Janae B. Weinhold: Törj ki a társfüggőségből!
Belső Nóra: Veled maradok!
Kurt Tepperwein: Válságból fakadó új élet
A. J. Christian: A férfiakkal csak a baj van?!
Kurt Tepperwein: Kapcsolataink
Popper Péter: Lélekrágcsálók
Pál Ferenc: A magánytól az összetartozásig
Patricia Evans: Szavakkal verve