A ​szívmágnes titkai 13 csillagozás

Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

Az ​életben semmi sem történik véletlenül.

Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget – értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás… (tovább)

Eredeti cím: Das Geheimnis des Herzmagneten

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Édesvíz, Budapest, 2009
206 oldal · ISBN: 9789635290536 · Fordította: Szilágyi Eszter

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

H_Monika>!
Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

E könyv, életem egyik legjobb választása volt. Megváltoztatta az életemet. Ráeszméltem, hogy miként tudom irányítani a belőlem áradó energiát (nem gondolok valami varázslatos hullámokra amiket a tenyeremből lövök) és eltaszítani azokat az embereket, főként férfiakat, melyeket örök életemben vonzottam de a személyiségük nem felelt meg az enyémnek. Ez megváltozott. Tudom, hogy elég hihetetlenül hangzik és meglehet hogy az egész csak az én fejemben van, de a könyv elolvasása és különböző technikák alkalmazása után, jelentkezett álmaim férfija akivel öt éve tökéletes kapcsolatban élünk. Úgy érzem, mintha őt megrendelésre küldte volna számomra az univerzum.

A könyv, azokról az energiákról mesél nekünk, melyek körülölelnek minket, melyek bennünk vannak és másokban. Rávesz minket arra, hogy végig gondoljuk életünk minden pontját és ráeszméljünk az események összefüggésére. Minden gondolatunk, különösen melyhez egy erős érzés is társul, energia foszlányt hagy maga után, melyet mérni és érzékelni is lehet. Ha az ember megtanulja irányítani az érzéseit és a gondolatait, nagyon sok dolgot elérhet és nagyon boldog életet élhet. A könyv nagyon közel áll a Buddhizmushoz, de mégis egy másik oldalról mutatja be a lelki életünk fontosságát.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy varázskönyv és amikor elolvassuk, nem fog minden álmunk valóra válni. Nem a könyvben van a varázslat, hanem bennünk. Ezért, olvasása során fel kell ébreszteni az érzéseinket és követni őket. Mit érzünk és miért érezzük? Ha megtaláljuk a belső harmóniát, meg leszünk jutalmazva. Ez tény.

Lovely_Angel21>!
Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

Sok újat nem adott, de ennek ellenére kellemes olvasmány volt. Gyönyörű idézetekkel és pár tanító jellegű történettel is találkozhatunk a könyvben. Ami negatívum, hogy sokszor éreztem zagyvának és ismétlődönek, semmitmondónak bizonyos részeket, mintha maga az író sem tudná eldönteni mi a véleménye. Nem kell sokat várni tőle, egy kis pozitív táplálék a léleknek.
(A margóra megjegyezném, hogy szinte mintha R.B.- Titok című könyvéből inspirálódott volna a szerző, de nem sikerült hasonlóan mély tartalmat átadnia, persze ez csupán a saját tapasztalatom.)

rekettyevirág P>!
Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

Nem tudom utólag megítélni, hogy történt, de ez a könyv pont ott és akkor talált meg engem, amikor a legjobban szükségem volt rá.


Népszerű idézetek

Enisz>!

Minden azon múlik, bízunk-e a saját életünkben, és abban, hogy minden, ami velünk történik, helyesen történik.

61. oldal

Daru>!

Az alatt az idő alatt, amíg az értelem tízig számol, megérzésed már ötszázezernél is tovább jutott. Miközben elkezdesz gondolkodni egy problémán, megérzésed már meg is találta rá a megoldást, és azon dolgozik, hogy ezt veled is közölje. Talán nem hallod meg, mert az értelmed még mindig azzal van elfoglalva, hogy tízig számoljon, és egy kevésbé használható megoldásra jusson: ahelyett hogy hallgatna a megérzéseire, újra elölről számol, mert nem biztos abban, hogy jól számolt.

188. oldal (Édesvíz)

Kasztór_Polüdeukész>!

Miért van az, hogy egyes emberekhez mindenki vonzódik, míg másoknak ki kell harcolniuk a szeretetet?

Miért vonzol magadhoz mágikusan egy bizonyos típusú férfit vagy nőt, míg másokat, akikkel a párkapcsolatod is jobban működne, nem?

Miért alakul minden kapcsolatod feltűnően ugyanúgy, függetlenül attól, hogy megpróbálsz ezen változtatni?

Miért nem képes a partnered hosszú távon is másképp viselkedni, mint szokott, bármennyire is próbálkozik?

Miért az ellenkezőjét kapod a világegyetemtől annak, amit minden erőddel el akarsz érni?

A válasz szívmágnesed vonzóerejében keresendő. Ez az erő független a külsődtől, a képzettségedtől, a korodtól, az anyanyelvedtől és az anyagi körülményeidtől.
Úgy működik, mint egy mágnes: gondoskodik arról, hogy találkozz bizonyos emberekkel és körülményekkel, reagálj rájuk vagy közömbös maradj. Mint egy program,
eléri, hogy az érintettek bizonyos módon, és ne másképp viselkedjenek.

Kasztór_Polüdeukész>!

Te magad sokkal több vagy annál az anyagnál, mint amit a tükörben látsz. A tested, a gondolataid és az érzéseid különböző formájú energiák, amelyek hatással
vannak más energiákra.

A rezgés és a rezonancia alaptörvénye szerint a hasonló vagy az ellentétes különösen nagy hatással vannak egymásra – rezonanciába lépnek egymással. Ez a
reakció mindig másképp történik: hozzánk illőnek vagy nem hozzánk illőnek, kellemesnek vagy kellemetlennek érezzük, majd ezekre az érzésekre is megfelelő
gondolatokkal és cselekedetekkel reagálunk.

Kasztór_Polüdeukész>!

Minden emberi kapcsolatnak ugyanaz a célja:

* erősíteni a meglévőt,

* kiegészíteni a hiányzót,

* egyesíteni a különbözőt,

* felismerni saját magunkat.

Kasztór_Polüdeukész>!

Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, nyolcvan százalékban saját mágnesed ereje, húsz százalékban pedig a külső
tényezők vonzották hozzád. Még ha bizonyos emberek vagy események látszólag véletlenül léptek is be az életedbe, jó okuk volt rá, még ha ez olykor nem is olyan
kézenfekvő. Minél több titkot megtudsz a szívmágnesedről, annál világosabban látod az okokat, és csodálatos felfedezőutat tehetsz önmagadban és másokban.

Kasztór_Polüdeukész>!

Azok, akik

a közelségedet keresik,

vonzódnak valamihez,

ami mágnesedben

rejlik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Barry K. Weinhold – Janae B. Weinhold: Törj ki a társfüggőségből!
Harry Lorayne: A szellemi erő titkai
Dan Millman: A békés harcos bölcsessége
Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő istennők
Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban
Clarissa Pinkola Estés: Farkasokkal futó asszonyok
Háen: Tükörszerelem
Kurt Tepperwein: Illúziók nélkül
Lise Bourbeau: Az öt sérülés mely megakadályozza, hogy önmagad légy
Jiddu Krishnamurti: Végső szabadság