A ​szívmágnes titkai 10 csillagozás

Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

Az ​életben semmi sem történik véletlenül.

Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget – értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás… (tovább)

Eredeti cím: Das Geheimnis des Herzmagneten

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Édesvíz, Budapest, 2009
206 oldal · ISBN: 9789635290536 · Fordította: Szilágyi Eszter

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Moon93
Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

E könyv, életem egyik legjobb választása volt. Megváltoztatta az életemet. Ráeszméltem, hogy miként tudom irányítani a belőlem áradó energiát (nem gondolok valami varázslatos hullámokra amiket a tenyeremből lövök) és eltaszítani azokat az embereket, főként férfiakat, melyeket örök életemben vonzottam de a személyiségük nem felelt meg az enyémnek. Ez megváltozott. Tudom, hogy elég hihetetlenül hangzik és meglehet hogy az egész csak az én fejemben van, de a könyv elolvasása és különböző technikák alkalmazása után, jelentkezett álmaim férfija akivel öt éve tökéletes kapcsolatban élünk. Úgy érzem, mintha őt megrendelésre küldte volna számomra az univerzum.

A könyv, azokról az energiákról mesél nekünk, melyek körülölelnek minket, melyek bennünk vannak és másokban. Rávesz minket arra, hogy végig gondoljuk életünk minden pontját és ráeszméljünk az események összefüggésére. Minden gondolatunk, különösen melyhez egy erős érzés is társul, energia foszlányt hagy maga után, melyet mérni és érzékelni is lehet. Ha az ember megtanulja irányítani az érzéseit és a gondolatait, nagyon sok dolgot elérhet és nagyon boldog életet élhet. A könyv nagyon közel áll a Buddhizmushoz, de mégis egy másik oldalról mutatja be a lelki életünk fontosságát.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy varázskönyv és amikor elolvassuk, nem fog minden álmunk valóra válni. Nem a könyvben van a varázslat, hanem bennünk. Ezért, olvasása során fel kell ébreszteni az érzéseinket és követni őket. Mit érzünk és miért érezzük? Ha megtaláljuk a belső harmóniát, meg leszünk jutalmazva. Ez tény.


Népszerű idézetek

>!
enisz

Minden azon múlik, bízunk-e a saját életünkben, és abban, hogy minden, ami velünk történik, helyesen történik.

61. oldal

>!
Daru

Az alatt az idő alatt, amíg az értelem tízig számol, megérzésed már ötszázezernél is tovább jutott. Miközben elkezdesz gondolkodni egy problémán, megérzésed már meg is találta rá a megoldást, és azon dolgozik, hogy ezt veled is közölje. Talán nem hallod meg, mert az értelmed még mindig azzal van elfoglalva, hogy tízig számoljon, és egy kevésbé használható megoldásra jusson: ahelyett hogy hallgatna a megérzéseire, újra elölről számol, mert nem biztos abban, hogy jól számolt.

188. oldal (Édesvíz)


Hasonló könyvek címkék alapján

Harry Lorayne: A szellemi erő titkai
Barry K. Weinhold – Janae B. Weinhold: Törj ki a társfüggőségből!
Emerson Eggerichs: Love & Respect
Nagy Zsóka: Megoldjuk, szívem
Charles Whitfield: Boundaries and Relationships
Paul Hauck: Légy jó önmagadhoz!
Manuela Rösel: Ha fáj szeretni
Gonda István – Illés Csilla: Esszencia a szépség szimfóniájából
Kurt Tepperwein: Válságból fakadó új élet
Eric Klinenberg: Going Solo