Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai „útikalauzunkból”: – Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek – Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek – Jó hangulatot keltő ételek – Szerelmet ébresztő ételek – Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le – A boldog időskort támogató ételek.
Evésről, ivásról és az életről 1 csillagozás
Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept
Várólistára tette 3
Kívánságlistára tette 3
Hasonló könyvek címkék alapján
- Kövi Pál: Erdélyi lakoma 98% ·
Összehasonlítás - David Wolfe: Superfood ·
Összehasonlítás - Julie Morris: Superfood smoothie 96% ·
Összehasonlítás - Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben 93% ·
Összehasonlítás - Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe! ·
Összehasonlítás - Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód ·
Összehasonlítás - Gyógynövények kincsestára ·
Összehasonlítás - Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak ·
Összehasonlítás - Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül ·
Összehasonlítás