Evésről, ​ivásról és az életről 1 csillagozás

Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept
Rüdiger Dahlke – Dorothea Neumayr: Evésről, ivásról és az életről

Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra. Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek. Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai „útikalauzunkból”: – Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek – Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek – Jó hangulatot keltő ételek – Szerelmet ébresztő ételek – Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le – A boldog időskort támogató ételek.

>!
Bioenergetic, Budapest, 2008
190 oldal · ISBN: 9789639652583

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Kövi Pál: Erdélyi lakoma
David Wolfe: Superfood
Julie Morris: Superfood smoothie
Ella Mills: Deliciously Ella vegán szakácskönyve
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Gyógynövények kincsestára
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül