„Az erősek feldolgozzák a traumákat, a gyengék viszont egy életen át hordozzák magukkal, mintha egy vaskos súlyt cipelnének. A szívemet évekkel ezelőtt kalitkába zártam, a kulcsot pedig darabokra zúztam, hogy senki se nyithassa ki. Tovább kellene lépnem, de egyszerűen nem megy. A sebeim mélyek, de nem mutatom ki, hogy még most is fáj. Szeretnék élni, de félek, hogy a múlt sötét árnyként követ, figyeli a lépteim, és elragad. Talán nem kellene, de mi van, ha végleg bezárult a szívem?”
Az Inferno-ból megismert Lykke története a regényben történtek után négy évvel.
Nézz rám! (Álomfogó 3.) 24 csillagozás
Kapcsolódó zóna

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Jesse, azaz Lykke szemszögéből is teljesen másként láthatjuk az Inferno világát , illetve annak hatását az emberekre.
spoiler Olyan világba került, ami felemésztette a lelkét, ahol a túlélésért meg kell küzdeni. Ravennel egymásban tartottak a lelket, egymásra tamaszkodtak, mert szükségük volt a másikra.
spoiler
Örülök, hogy a végén spoiler

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Hihetetlen mennyi érzelem, humor és erotika fér egy ilyen rövid történetbe. Fantasztikus.

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Az Inferno az egyik kedvenc regényem, így természetesen kíváncsi voltam, hogy mi történt a szereplőkkel a borzalmak után 4 évvel.
Tetszett, hogy Raven is szerepet kapott a történetben, annak ellenére, hogy itt ő most mellékszereplő volt.
Ugyan rövid volt a történet, de annál érzelmesebb. Számomra megható volt olvasni, hogy Lykke a történtek után ennyi idővel hogy is érzi magát testileg és lelkileg.
A vége nagyon tetszett és bevallom, hogy pont egy ilyen befejezésben bizakodtam.

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Lykke és Angel nagyon érdekes karakter volt számomra az Infernoban és eléggé meglepett, hogy kik is ők valójában és miként keveredtek bele ebbe a világba. Lykket nagyon sajnálom azért, amiken keresztül kellett menni és most már kicsit Angelt is sajnáltam, amikor ráébredt ő is arra, hogy miket tett off. Mind a két karakter érdekes és sok lehetőséget rajt magában, együtt pedig még inkább, hiszen mind a ketten hordoznak sebeket, amiket ki tudna jobban megérteni, mint a másik? De mégis nekem egy picit túlzottan gyors volt az, ahogyan Lykke nyitni kezdett, mivel a novella eleje arról szólt, hogy mennyire sebzett és mennyire zárkózott, aztán meg hirtelen már nem volt annyira az. Úgy gondolom, hogy az ő gyógyulása sokkal lassabbnak kellett volna lennie, mint amilyen volt ebben a történetben. De ennek ellenére is nagyon megszerettem őket és nehéz lesz elengedni, szóval náluk is reménykedem, hogy később még kapunk majd róluk valami morzsát. <3 :D

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Mivel imádtam az Infernot nem is volt kérdés, hogy minden novellát el fogok olvasni hozzá! :)
Én minden rossz tulajdonságával együtt igazság szerint nagyon bírtam mindig is Angelt! Ő egy igazán jó pasi és ez szerintem mindenki számára tagadhatatlan! Tehát jár neki is egy Happy End! :))
Nekem kicsit nyálasra sikerültek most ebben az egyébként nagyon erős és magabiztos karakterek, de ettől eltekintve nem tudom őket nem szeretni! :)

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Nagyon szerettem Lykke és Angel karakterét, azaz Jesst és Jacket. Így duplán örültem, hogy végül összejöttek. Imádnivaló páros.
Ez a novella igazán szenvedélyes, megható és humoros egyben. Ahhoz képest, hogy egész rövid, nagyon sok dolgot kifejez. A két szerelmes együtt dolgozza fel a történteket. Számomra teljesen reális karakterek, Jess helyében én is bezárkóztam volna.
Mindegyik rész végén meghatódtam kicsit, nagyon tetszettek a novellák és a könyv is.

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
A Valóság vízipisztolyos jelenete után alig vártam, hogy Jack és Jessa is megkapja a saját kis történetét. spoiler Szerencsére nem is kellett sokáig várnom. :D
A történet igen rövidke, de annál több érzelem van belesűrítve. Kicsit talán túl érzelgősre is sikerült néhol, de hát na, ilyen a szerelem. Jack eddig is a kedvenc szereplőim közé tartozott és ez a kötet, csak még jobban megerősített benne, hogy milyen csodálatos ember. Sajnálom, ami Jessával történt. A történtek ellenére én reménykedek benne, hogy pozitív lesz a jövője.

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Nagyon örülök, hogy ők is kaptak egy külön kis novellát, jó volt olvasni, miként élték meg az Infernot, az utána lévő időszakot. És mivel nem szeretném elspoilerezni a kis történetüket, nem is írok róla többet. Olvasd el, ha érdekel téged is, és hidd el, az Inferno után kíváncsi leszel rá.

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Minden kívánságom így váljon valóra. :)
Nagyon szerettem Jessát és Jacket már az Inferno-ban is, számomra sokkal szimpatikusabbak voltak, mint Raven és Keith, úgyhogy nagyon örülök, hogy ők is kaptak egy aprócska saját befejezést. Jópofák voltak a párbeszédeik, a cívódásaik, és külön értékelem, hogy Jessa és Jack azért nem esett túl olyan egyszerűen a múlton.
Olvastam volna még egy kicsit tovább, de ugye ez „csak” egy novella… :')

Ruby Saw: Nézz rám! 96% Angyali érintés
Jessa és Jack története (is) a Pokolban született! Egy skandináv szépségű, törékeny lány fel tudja dolgozni azokat a traumákat, amiket az Infernoban átélt? Lesz elég ereje túllépni és újrakezdeni? Nagyon tetszett ez a novella is♥ Érzelmileg Lykka és Angel múltja a legkegyetlenebb. Így azt sejtettem, hogy nem egy pikk-pakk love-storyt kapunk majd, nagyon szerettem őket, és igazán drukkoltam, hogy megtalálják a boldogságot!

– Viszek bort. Vörös vagy fehér?
– Whiski! – vágtam rá. Elkerekedett a szeme, de bólogatott. Kemény alkoholra volt szükségem.
– Legyen vodka. Vodka? – emelte meg egyik szemöldökét. Nem tudtam válaszolni, azon kaptam magam, hogy bámulom az arcát, a mimikáját, és azokat a gyönyörű kék szemeket.
Az istenit!
– A vodka jó – egyeztem bele, majd a telefonomra pillantottam.