Megjelenésének várható időpontja: 2020. augusztus 9.

Inferno 10 csillagozás

Ruby Saw: Inferno Ruby Saw: Inferno

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel! Szól a díszesre festett felirat az Inferno vörös termében. Azonban ez nem a vendégekre vonatkozik, hanem a lányokra, akik fogságban vannak. Akik akaratuk ellenére játsszák el a megközelíthetetlen dámát. Az életük a tét. Elraboltak, meggyaláztak, kényszerítettek. Nem adom könnyen magam! Nem adom meg az örömöt Vergilius-nak! Szerepbe kényszerülök, a színpad az enyém, a nézők pedig velejéig rothadtak.
Pénz beszél, könny csurran, a lányok összeszorított ajakkal táncolnak; mert félnek. Felveszik az álarcot, behódolnak, de a lelküket nem adják.
Kiszabadulok! Nem hagyom, hogy így múljon el az életem. Megtörhetsz, de meg nem ölhetsz!

>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
180 oldal · ISBN: 9786156155337 · Megjelenés időpontja: 2020. augusztus 9.
>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
180 oldal · ISBN: 9786156155344 · Megjelenés időpontja: 2020. augusztus 9.
>!
Book Dreams, Gyömrő, 2020
180 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156155467 · Megjelenés időpontja: 2020. augusztus 9.

Kapcsolódó zóna

!

Ruby Saw

29 tag · 58 karc · Utolsó karc: 2020. július 31., 13:03 · Bővebben


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Darius · Raven · Lykke · Vergilius


Kedvencelte 8

Most olvassa 2

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 30

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ács_Milán>!
Ruby Saw: Inferno

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget és a bizalmat, hogy még a megjelenés előtt olvashattam az Inferno-t.
Végtelenül hálás vagyok és nagyon szépen köszönöm @Papillon_εïз! ❤❤❤

Amikor tudomásomra jutott, hogy az írónő dark romance műfajú könyvbe kezd, nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Aki olvasta már Ruby Saw műveit, az tudja, hogy az írónő azon szerzők közé tartozik, aki nem sablonos és nem mindennapi regényeket ír.

És akkor a történetről…
Inferno…
„Az Inferno fájdalomból született, és fájdalom táplálta.”

Nagyon nehéz megfogalmazni azokat a gondolatokat és érzéseket, amelyek most, olvasás után bennem vannak.
Az Inferno egy kegyetlen, mocskos és fájdalmakkal teli világ… legalábbis egyes szereplők részére…
Már a történet elején olyan esemény történt, amitől egy érző embernek kinyílik az a bizonyos bicska a zsebében. Hogy ne áruljak el pontos részleteket, úgy fogalmaznék, hogy főszereplőnk, Raven, egyik pillanatról a másikra egy olyan világba találja magát, ahova az ember lánya még álmába sem szívesen csöppenne bele. De Ravennek nem volt választása. Rettentően sajnáltam ezt a lányt, hogy ebbe a fertőbe, ebbe a megalázó és mocsok világba keveredett.
Olvasás közben többször belegondoltam, hogy én mit csinálnék egy ilyen helyzetben, mint amiben a lány kénytelen élni. Nem igazán tudtam rá válaszolni…

Maga a történet izgalmas és fordulatokban, meglepetésekben rendkívül gazdag. Sokszor majd' leesett az állam, amikor a bennem megfogalmazódó kérdésekre válaszokat kaptam.
Rengeteg érzés kavargott bennem az olvasás során végig. Sokszor úgy éreztem, mintha személyesen is jelen lettem volna és szemtanúja lettem volna a történet eseményeinek. Szinte ugyanolyan fájdalmat, kilátástalanságot és összetörtséget éreztem, mint főszereplőnk.
A romantika sem hiányzott a regényből. Viszont itt ne gondoljon senki rózsaszín és csöpögős vattacukorra, mert az ilyen szintű romantika nem ide való.

A befejezésről volt egyfajta elképzelésem. Az elképzelésem csak részben jött be, mert még az utószóban is meg tudott lepni az írónő. Azt mondanám, hogy egy édes befejezést kaptam, amire ugyan nem számítottam, de tökéletes lezárást adott a történetnek.

Kedvenc könyveim száma nem túl sűrűn gyarapodik, de most, az Inferno teljes mértékben megérdemli, hogy felkerüljön erre a listára!

„A remény ott van mindig, csak bátornak kell lenni, és ki kell nyújtani érte a kezünket.”

2 hozzászólás
Pandaland >!
Ruby Saw: Inferno

Mindenek előtt szeretném megköszönni a bizalmat és a lehetőséget, hogy megjelenés előtt olvashattam. Nagyon szépen köszönöm @Papillon_εïз! ♥

Ha egy kicsit sötétebb és nem szokványos romantikus történetre vágysz, akkor bátran ajánlom ezt a könyvet. Egyszerűen csak hagyd, hogy Inferno sötétsége magával rántson.

Amikor először találkoztam az írónőnek ezzel az ötletével, már akkor nagyon felkeltette az érdeklődésemet és tudtam, hogy nekem ez kelleni fog. Volt egy olyan érzésem, hogy merőben más oldalát ismerhetem meg, mint eddig bármelyik könyvével és nem is tévedtem. Egy sötétebb énjét ismerhettem meg ezzel a dark romance történettel, ami eszméletlenül jól sikerült. Brutálisan jó és sokkoló is egyben. Nehezen találom a szavakat, mert még mindig a történet hatása alatt vagyok és a fejemben is ezernyi gondolat zsong, miközben keresem a leesett államat és próbálok kikerülni ebből az érzelmi hullámvasútból, amibe ez a történet lökött.

„Ebben a könyvben megjelenik az emberi romlottság, kegyetlenség, a pénz bűvköre és az, hogy remény a legsötétebb pillanatban is megtalálható, illetve milyen emberi kötelékek szövődhetnek a legváratlanabb helyzetekben, pillanatokban!”

Eddig is úgy gondoltam, hogy egy remek stílussal megáldott írónőről van szó, de ez a történet után még inkább így gondolom. Ez a könyv szerintem többet érdemelne, mint 5 csillag és abszolút kedvencem lett. Remélem, hogy még fog hasonló stílusban írni, mert piszok jól bánik ezzel a sötétebb és kegyetlenebb világgal is. ♥

Bővebben: https://melcsisbookshelf.blogspot.com/2020/07/ruby-saw-…

Pesu>!
Ruby Saw: Inferno

Én ezt a történetet nagyon imádtam! Szerintem szuperül ki lett találva és fantasztikusan meg lett írva! Le a kalappal az írónő elétt! Minden mondatát imádtam! Egyszerűen nem találtam benne hibát! Úgy olvastam volna még, mert annyira jó volt! Nem egy boldog történet, nagyon is sok benne a fájdalom és a szenvedés, de mesterien meg lett írva és nagyon izgalmas volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem igazán olvastam még hasonlót sem, de engem le vett a lábamról! Nagyon jól állnak az ilyen történetek az írónőnek, ezek a kicsit sötétebb dolgok! Végig fent tartotta az érdeklődést, mindig történt valami! Gratulálok az írónőnek mert nekem most ez a könyv kedvenc lett! :))
Nagyon szépen köszönöm az írónőnek a bizalmat és hogy elolvashattam! Ismét egy fantasztikus könyvet adott ki a kezéből! ❤

2 hozzászólás
Slezi96>!
Ruby Saw: Inferno

Vajon van kiút a pokolból?
Nem szokványos romantikus mű, kicsit eltért az írónő általam eddig olvasott könyveitől..viszont nekem nagyon tetszett. Az elején még félve olvastam, majd egy idő után kíváncsian vártam, mi lesz a végkifejlet. Komoly érzelmi hullámvasút ez a mű, amely egyszerre taszít le a mélybe és emel fel a magasba. Megmaradtak a valódi érzelmek: bánat, gyengédség, emberség…számomra kicsit rövid volt, szívesen olvasnék egy kis folytatást, hogy mi lesz a továbbiakban Ravennel….aki számomra egy szimpatikus karakter lett.

2 hozzászólás
Lolácska_>!
Ruby Saw: Inferno

Ahogy a nagynéném szokta mondani: jött ki a szemem, mint a csigának. :D
Ez nagyon kemény! Egyszerre öl meg és emel fel. Igazi érzelmi hullámvasút.
Nekem nagyon szimpatikus volt Raven, és külön örültem annak, hogy a sztori nem ment el a tipikus dark romance vonal felé, hanem maradt benne emberség, gyengédség, valódi érzések. Minden karakter nagyon jól el lett találva és a Dante féle vonal is nagyon szuperül lett beleépítve a sztoriba.
Ez az írónő eddigi legjobb könyve! Egyetlen hibája van, rövid. :D

Barbara_Szitás P>!
Ruby Saw: Inferno

Először is köszönöm szépen az újabb bizalmat @Papillon_εïз , hogy előolvasója lehettem egy újabb könyvednek!! ❤

Nem mindennapi témát feldolgozó könyv, amiről gyakran olvashatunk. Viszont, olyat dolgoz fel, ami sajnos a világban még is előfordul. Az írónő, mindezt eseményekkel és élményekkel gazdag olvasásmóddal adja át az olvasók számára. Sőt, volt olyan is, hogy egyes szereplők még szimpatikusak is voltak számomra, attól eltekintve, hogy milyen „környezetben” játszódik az egész történet!

Nehéz megfogalmazni, hogy mit is érzek a könyv elolvasása után, illetve mit éreztem közben. Annak ellenére, hogy dark romance stílus, nekem még is tetszett, pedig azt hittem, ezek a műfajok tőlem messze állnak. Hát tévedtem .. :)

Alig várom,hogy a könyvet a kezembe tarthassam!!! ❤

booksflatlay>!
Ruby Saw: Inferno

. –

Ki itt belépsz..

Hálás vagyok drága a Ruby az előolvasás lehetőségért és a bizalmadért♥Megtiszteltél♥

Ez a könyv ..hát úr Isten..nem is tudom elmondani milyen érzés volt olvasni.. nehéz megfogalmazni azokat a gondolatokat és érzéseket amelyeket kiváltott belőlem..az első pár fejeztnél úgy éreztem megkell állnom mert nem bírom a lapokról ordító kétségbeesést,fájdalmat,..még sem tudtam leállni és imádtaaam mert az első pár fejezet után a sztori inkább izgalmas mint fájdalmas ..LETEHETETLEN!!
Az Inferno sötét,mocskos,megbontrákoztató, réményvesztett mégis rémennyel teli…egyszerre tiport el és emelt fel …olyan érzelmi hullámvasút ,hogy hihetetlen..ez sokkal többről szól mint azt elsőránézésre sejtené az ember…sokat lehet belőle tanulni arról ,hogyan tartson ki az ember ha leketpróbáló helyzetbe kerül és reménytelennek látja a életét ,mert bármekkora is a sötétség megtalálható a fény…
Emberi életek akiket egyre mélyebbre húz a sötétség mocska…sötét sorsok melyek életeket ,emberek kovácsolnak össze..
Ha felkészültél lelkileg az Inferno sötét világára lépj be te is,de vigyázz mert a Inferno leláncol és magához köt..nem bírod majd letenni!

1 hozzászólás
pinkprincessreads>!
Ruby Saw: Inferno

Kiruccanás a pokolba

Első körben szeretném megköszönni az írónőnek a lehetőséget, hogy előolvashattam ezt a történetet. Sokan tudják rólam, hogy szeretem a kicsit beteg romantikus történeteket, így nem volt kérdés, hogy elolvasom az írónő első dark romance regényét.
Első körben hadd mutassam be nektek Ravent, őslakos indián családból származó lányt, akit egyik pillanatról a másikra elrabolnak és bekerül az Inferno mocskos falai közé. Eme bűnbarlang mocskos tulajdonosa Vergilius, aki nem csak az épületre, hanem a benne raboskodó szegény lányokra is igényt tart, nem is akárhogyan.
A könyv alapvetően az Inferno életét mutatja be egy olyan lány szemszögéből, aki szabad akaratából sosem lépett volna be a pokol e legmélyebb bugyrába. Hogyan lehet ezt a megrázkódtatást túlélni? Létezhet kiút ebből a világból vagy előbb felemészt az? Ezekre az igen kemény kérdésekre keresi a regény a választ, viszont készülj fel, többet kapsz, mint vártál.
Nem akarok kertelni, ehhez a történethez kell lelki erő és elhatározás, mert a könyv lapjain keresztül egy olyan világba kapsz betekintést, melybe a legnagyobb ősellenségedet se küldenéd szívesen.

Ezt a regényt leginkább azoknak ajánlom, akik szeretik a dark romance stílust, egészen biztos vagyok benne, hogy egy könnyed kikapcsolódást fog számotokra kínálni. Viszont ha te kedves olvasóm inkább rajongsz a könnyed történetekért, akkor tekintsd meg Ruby Saw többi kötetét.

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

Noncus>!
Ruby Saw: Inferno

Ismételten abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy előolvasója lehettem az Írónő könyvének. Ezúton is nagyon szépen köszönöm Kedves @Papillon_εïз !
Na de mégis mi a jó b*dös fene volt ez?!? Még mindig alig térek magamhoz… Tudom, hogy az Írónő ezzel a könyvével igencsak kilépett a komfortzónájából, de azt kell hogy mondjam, nagyon, de nagyon megérte. Alapból szeretem a dark romance történeteket, de ezt egyszerűen imádtam. Igaz, hogy számomra egy kicsit rövid volt a könyv, mégis minden meg volt benne, ami ahhoz kell, hogy faljam a sorokat. Nem volt túlmagyarázva a történet, nem volt benne felesleges duma vagy mozzanat. Mindenből pont annyi volt benne, hogy érthető legyen a történet és ezáltal szerethető a könyv. A cselekmény pörgős volt, minden bennem felmerülő kérdésre választ kaptam, nem maradt bennem hiányérzet semmilyen téren.
Adott egy indián lány, Raven, akinek egyik pillanatról a másikra felfordul az élete. Elrabolják és egy bordélyba viszik, hogy „szórakoztassa” Miami elitjét. Te mit tennél, ha hirtelen a pokolban találnád magad, ördögökkel körülvéve, akik folyamatosan csak gyötörnek és kínoznak? Mit választanál: megtörsz, vagy meghalsz? Melyik lehet a járható út, melyik a kisebbik rossz? Bár Raven behódol, de nem nyugszik bele a helyzetébe, a szíve mélyén ott pislákol a remény apró lángja, amely szabadulással kecsegteti.
„Magadat kell legyőznöd azért, hogy mások sohase győzhessenek le.”
Nem szeretnék spoilerezni, nem akarom senkitől elvenni a kedvet az olvasáshoz. Mert higyjétek el, megéri elolvasni ezt a könyvet. Az Inferno-val egy olyan züllött világba nyílik rálátásod, ahová saját akaratodból sosem mennél, még külső szemlélőként sem. Ez a könyv izgalmas, lebilincselő, letehetetlen, és érzelmileg teljesen megvisel. Igaz, hogy van benne egy cseppnyi romantika, ami egy kicsit kárpótol a sok szenvedésért, de ez inkább egy szívet megszorongató, majd helyéről kitépő történet. Ha egy szóval kellene jellemeznem az Inferno-t, akkor mind a könyvre, mind a helyre csak annyit mondanék: MOCSKOS, NAGYON, DE NAGYON MOCSKOS!
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nézz be te is az Inferno-ba, hogy betekintést nyerhess a földi pokolba!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Papillon_εïз IP>!

Ne a múlton rágódj, hanem tekints a jövőbe, azt formáld inkább. A múlt démonai csak visszahúznak.

Kapcsolódó szócikkek: Raven
Papillon_εïз IP>!

Az Inferno fájdalomból született, és fájdalom táplálta.

Kapcsolódó szócikkek: Raven
Papillon_εïз IP>!

Hiába kérsz bocsánatot, a bűn, bűn marad.

Kapcsolódó szócikkek: Raven
Papillon_εïз IP>!

Mind keresztet cipelünk, csak éppen a méretük eltérő.

Kapcsolódó szócikkek: Raven
Papillon_εïз IP>!

Ha szökni akarsz, megölnek. Ha nem engedelmeskedsz, megölnek. Ha nem úgy nézel valakire, megölnek. Itt neked már nincs személyiséged. Te mától senki vagy.

Kapcsolódó szócikkek: Lykke
Papillon_εïз IP>!

Gondolnád, hogy pár nap elég ahhoz, hogy ilyen erős kapocs jöjjön létre két, egymás számára ismeretlen ember között? Két sors állt abban a szobában, két megtört lélek, akik erősek akartak maradni, de egyedül képtelenek voltak rá.

Kapcsolódó szócikkek: Lykke · Raven
Papillon_εïз IP>!

– Van egy mondás, amit nálunk szoktak mondani – lassan kezdtem beszélni, nem tudtam, hogy hogyan fogadja majd, de így éreztem, és ki kellett mondanom. Kíváncsian felszegte az állát, folytattam: – Ha megdöglött a lovad, szállj le róla. – Felnevetett. A terítőbe martam, hogy talán mégsem volt ez olyan jó ötlet.
– Igen, ez igaz, csak az a probléma, hogy az istálló hét lakatra van zárva, és a lovam is meg van kötve – emelte meg egyik sűrű szemöldökét. Kissé ingerült lett, a hajába túrt, lenyugodott. Értettem.
– Bocsáss meg, kérlek – kértem a bocsánatát.
– Nem történt semmi. Okos vagy, figyelsz. De ezt többet inkább ne hozd fel, vagy legalábbis Vergilius előtt ne beszélj így, mert a ló mellé kerülsz.

Kapcsolódó szócikkek: Darius · Raven
Stella_Cohen P>!

Igyekeztem mosolyt rajzolni az arcomra, de tompák voltak a ceruzáim.

Kapcsolódó szócikkek: Raven
Papillon_εïз IP>!

Különösebben már nem motivál semmi. Ez az életvitelem, amiért te szörnyetegnek tartasz, pedig csak egy milliomos vagyok, aki előtt nincsenek szabályok.

Kapcsolódó szócikkek: Vergilius
Stella_Cohen P>!

Bíztam benne, hogy minden jó lesz egyszer. Hittem a család erejében.

Kapcsolódó szócikkek: Raven

Hasonló könyvek címkék alapján

C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Robin O'Wrightly: Kettős kereszt
Karina Halle: Veszélyes trükkök
Dot Hutchison: Pillangók kertje
Baráth Viktória: A főnök 2.
Laurelin Paige: Utolsó csók