Csak ​két lépés a kertváros (Kertváros 2.) 9 csillagozás

Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

A Kertvárosi pletykából megismert Whisper Lane nevű közösségbe új lakók érkeznek. Vajon Queen és Alex barátságot köt velük?
Ha olvastad az írónő Csak két lépés Észak és a Kertvárosi pletyka című könyveit, akkor ezt se hagyd ki.

>!
Book Dreams, Orosháza, 2020
30 oldal · ISBN: 9786156098023
>!
Book Dreams, Orosháza, 2020
30 oldal · ISBN: 9786156098030

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Queen Weston


Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

>!
Pandaland
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Nos, én bátran kimerem jelenteni, hogy egy titkos álmom vált ezzel valóra, mert a két legkedveltebb karakterem találkozott egymással ebben a novellában. Ez egy remek meglepetés volt az írónőtől, ugyanakkor fantasztikus lépés is, mert róluk tényleg el tudom hinni azt, hogy nagyon szoros barátság alakulhat ki közöttük és mindig ott lesznek egymásnak.
Külön-külön is fantasztikus a két leányzó, de így együtt még inkább azok. Jó volt bepillantást nyerni abba, hogy mi is történt a főszereplőkkel és iszonyat hálás vagyok azért, hogy nem forgatta ki őket a már megismert jellemükből az írónő. Mindenki hozta a megszokott formáját, de még is egy kis pluszt is kaptak azzal, hogy volt egy kisebb ugrás a korábbi történetekhez képest, ezáltal ők is kicsit változtak, ahogyan az életük is. :)
Könnyedén szippantott be, remekül kikapcsolt és szórakoztatott is. Nagyon szerettem, bátran ajánlom mindenkinek! Akik pedig olvasták már Csak két lépés észak és a Kertvárosi pletyka könyveket, azoknak meg még inkább!

>!
inci81
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Két olyan történet szereplőiről olvashattam a Csak két lépés a kertváros című novellában, akiket külön-külön is nagyon imádok, de így együtt eszméletlen szuperek voltak!
Nagyon jó volt bepillantást nyerni a kedvelt szereplők későbbi életébe.
Queen hozta a formáját, imádnivaló volt. Mind fantasztikusak voltak, de tény, hogy Queen volt a novella központi alakja.
Mindenkinek aki olvasta a Csak két lépés észak és a Kertvárosi pletyka című könyveket nagyon ajánlom! Ne hagyjátok ki! Nagyon jó!

>!
agnesasszony P
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Előre bocsátom, hogy a Kertvárosi pletykát nem olvastam (még, és igen, tudom, most jól elspoilereztem magamnak :D), ennek ellenére kíváncsi voltam, mert a Csak két lépés Északot igen.
Tetszett a novella, és így is tökéletesen élvezhető volt. Számomra hatalmas pozitívum, hogy az írónő stílusa rengeteget csiszolódott,így sokkal közelebb került hozzám. :)
A fél csillag levonás azért jár, mert borzasztóan rövid volt, mire igazán elkezdett érdekelni, meg belerázódtam a történetbe, már vége is lett. :(
Remélem, lesz még folytatás, szívesen olvasnám. :)

2 hozzászólás
>!
Lolácska_
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Imádom ezt a bolond Queent :D Nagyon jó döntés volt megírni. :)

>!
Noncus
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Nagyon örültem, hogy ismét találkozhattam a két kedvenc párosommal. Aranyos kis szösszenet volt. De pont ez a problémám…hogy csak szösszenet. :) Azért a fél pont levonás, mert épp belelendültem, és már vége is volt. Még olvastam volna tovább. ;)


Népszerű idézetek

>!
penzesliza P

– Inkább pótoljuk be azt a reggeli félbe maradt izét – suttogtam az arcába, majd elnéztem a nappali felé. – A könyveim között – haraptam be az alsó ajkam. Nem is kellett tovább mondanom, a karjába kapott, és a kanapéig meg sem állt velem.

Kapcsolódó szócikkek: Queen Weston

Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Maradj velem
Szilágyi Sándorné (szerk.): Kedves
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Anne L. Green: Elvakult szerető
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star – A legsötétebb csillag
Marian Keyes: Rachel vakációja
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Leiner Laura: Valahol
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok