Csak ​két lépés a kertváros (Kertváros 2.) 25 csillagozás

Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

A Kertvárosi pletykából megismert Whisper Lane nevű közösségbe új lakók érkeznek. Vajon Queen és Alex barátságot köt velük?
Ha olvastad az írónő Csak két lépés Észak és a Kertvárosi pletyka című könyveit, akkor ezt se hagyd ki.

>!
Book Dreams, Orosháza, 2020
30 oldal · ISBN: 9786156098023
>!
Book Dreams, Orosháza, 2020
30 oldal · ISBN: 9786156098030

Kapcsolódó zóna

!

Ruby Saw

36 tag · 90 karc · Utolsó karc: 2021. január 19., 08:48 · Bővebben


Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Queen Weston


Kedvencelte 2

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

petroczki_kitti I>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Szuper volt, ahogy az Írónő összemosta a két könyv szereplőit. Olvastam volna még róluk szívesen. :)

_justreadwithme_>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Ôszintén megmerem kockáztatni, hogy ez a picike novella jobban tetszett, mint az eredeti történet, a Kertvárosi Pletyka. Igazából azzal sem volt bajom, szerettem azt is, de ez a történet csodálatos volt! Ahogy Ruby pár oldalba leírt két történet találkozását, az úgy volt remek ahogy… Sajnálom, hogy ilyen hamar vége lett, mert szívesen olvastam volna még a két párosról sokkal többet.
Köszönöm, hogy elolvashattam!♥

Karinaa7 P>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Még olvastam volna, de tetszett, hogy így összebarátkoztak.

Pesu>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Kellemes kis olvasás volt, nagyon hamar ment mert csak pár oldal! :) Én vártam volna még valami kis izgalmat, de azért így is egy aranyos kis történet ez! :) Jó volt újra olvasni róluk! Pláne, hogy Alex az egyik kedvenc pasim az írónőtől! ;) Ha ti is szerettétek ezeket a könyveit akkor mindenképpen olvassátok hozzá ezt a kis novellát is! :)

Pandaland P>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Nos, én bátran kimerem jelenteni, hogy egy titkos álmom vált ezzel valóra, mert a két legkedveltebb karakterem találkozott egymással ebben a novellában. Ez egy remek meglepetés volt az írónőtől, ugyanakkor fantasztikus lépés is, mert róluk tényleg el tudom hinni azt, hogy nagyon szoros barátság alakulhat ki közöttük és mindig ott lesznek egymásnak.
Külön-külön is fantasztikus a két leányzó, de így együtt még inkább azok. Jó volt bepillantást nyerni abba, hogy mi is történt a főszereplőkkel és iszonyat hálás vagyok azért, hogy nem forgatta ki őket a már megismert jellemükből az írónő. Mindenki hozta a megszokott formáját, de még is egy kis pluszt is kaptak azzal, hogy volt egy kisebb ugrás a korábbi történetekhez képest, ezáltal ők is kicsit változtak, ahogyan az életük is. :)
Könnyedén szippantott be, remekül kikapcsolt és szórakoztatott is. Nagyon szerettem, bátran ajánlom mindenkinek! Akik pedig olvasták már Csak két lépés észak és a Kertvárosi pletyka könyveket, azoknak meg még inkább!

nekonori29>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Végre én is eljutottan odáig, hogy elolvassam ezt a kis csodát :) Imádtam, negyon jól meg lett írva ahogy összebarátkoztak, jó volt újra „találkozni” velük, szívesen olvastam volna még róluk :)

agnesasszony P>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Előre bocsátom, hogy a Kertvárosi pletykát nem olvastam (még, és igen, tudom, most jól elspoilereztem magamnak :D), ennek ellenére kíváncsi voltam, mert a Csak két lépés Északot igen.
Tetszett a novella, és így is tökéletesen élvezhető volt. Számomra hatalmas pozitívum, hogy az írónő stílusa rengeteget csiszolódott,így sokkal közelebb került hozzám. :)
A fél csillag levonás azért jár, mert borzasztóan rövid volt, mire igazán elkezdett érdekelni, meg belerázódtam a történetbe, már vége is lett. :(
Remélem, lesz még folytatás, szívesen olvasnám. :)

2 hozzászólás
inci81 P>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Két olyan történet szereplőiről olvashattam a Csak két lépés a kertváros című novellában, akiket külön-külön is nagyon imádok, de így együtt eszméletlen szuperek voltak!
Nagyon jó volt bepillantást nyerni a kedvelt szereplők későbbi életébe.
Queen hozta a formáját, imádnivaló volt. Mind fantasztikusak voltak, de tény, hogy Queen volt a novella központi alakja.
Mindenkinek aki olvasta a Csak két lépés észak és a Kertvárosi pletyka című könyveket nagyon ajánlom! Ne hagyjátok ki! Nagyon jó!

orbanszandra>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

Nagyon tetszett, hogy összeértek a szálak a Csak két lépés Észak és a Kertvárosi pletykával. Jó volt megtudni, hogy mi lett Whisper Lane sorsa, miután Cordelia lelepleződött, illetve hogyan alakult Queen és Alex kapcsolata. Ráadásul, hogy mindebbe belekerült Hadley és az Ezredes is, külön öröm volt. Szívesen olvasnék még a két családról, bővebben megtudni miként alakult az életük a kertvárosban, egymás szomszédságában és a pletykák körében. És vajon mit szóltak Hadley könyvéhez a környéken, elhiszik-e, vagy csak kitalációnak gondolják? Esetleg tovább szövik az ott történteket, kiszínezik kicsit, vagy elfogadják, hogy úgy volt és kész?

NaRia>!
Ruby Saw: Csak két lépés a kertváros

A Csak két lépés a kertváros egy 30 oldalas kis szösszenet, amiben megtudhatjuk, hogy kik költöznek Cordeliáék házába néhány évvel később. Kedves kis kiegészítése ez a regénynek, hogy mindenki lelke megnyugodjon, hogy a „happy end” itt tényleg happy.


Népszerű idézetek

penzesliza>!

– Inkább pótoljuk be azt a reggeli félbe maradt izét – suttogtam az arcába, majd elnéztem a nappali felé. – A könyveim között – haraptam be az alsó ajkam. Nem is kellett tovább mondanom, a karjába kapott, és a kanapéig meg sem állt velem.

Kapcsolódó szócikkek: Queen Weston
Detty77 P>!

Tényleg olyanok lettünk, mint egy kertvárosi házaspár. Imádtam.

Kapcsolódó szócikkek: Queen Weston
Detty77 P>!

(…) mert ugye egy nő legyen szakács a konyhában, úrinő a társaságban, és szajha az ágyban – tartja a mondás.

Kapcsolódó szócikkek: Queen Weston
Hársi_Era >!

-Baszki', baszki'! – ismételgettem, és nagy szívdobogások közepette guggoltam le az IPhone-ért, ami pofával lefelé landolt. De szerencsére nem lett baja. Nagyot sóhajtottam, majd a köntös zsebébe csúsztattam, és emeltem volna a számhoz a bögrét, de akkor vettem észre, hogy a kávé tetején úszik a csikkem.

Kapcsolódó szócikkek: Queen Weston

Hasonló könyvek címkék alapján

Leiner Laura: Maradj velem
Szilágyi Sándorné (szerk.): Kedves
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Anne L. Green: Elvakult szerető
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star – A legsötétebb csillag
Marian Keyes: Rachel vakációja
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Leiner Laura: Valahol
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
M. G. Brown: Bimbózó Rózsaszirmok