A ​pillangó öröksége (Pillangó 3.) 22 csillagozás

Ruby Saw: A pillangó öröksége Ruby Saw: A pillangó öröksége

A Pillangó-hatás és Az igazi című regényekből megismert Liv Jackson lányának története.

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Book Dreams, Orosháza, 2019
42 oldal · ISBN: 9786150067230
>!
Book Dreams, Orosháza, 2019
42 oldal · ISBN: 9786150067247

Kapcsolódó zóna

!

Ruby Saw

32 tag · 77 karc · Utolsó karc: 2020. november 11., 09:39 · Bővebben


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Liv Jackson · Rob Pierce · Lily Shen


Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Papírra_vetett_gondolataim>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

A Pillangó-hatás sorozat eddigi két részét nagyon szerettem, igazán megörültem annak, hogy jön a folytatása a történetnek. Jó volt újra Livről és Hiro-ról olvasni, akiken már az előző könyvekben is rengeteget nevettem. Ebben a kötetben is tökéletesen visszakaptam a számomra nagyon kedves két főszereplőt, és ráadásként még egy nagyon aranyos kamaszlányt is megismerhettem a lányuk személyében. Számomra ez az olvasás egy könnyed felüdülés volt, és nagyon örülök annak, hogy rövid, de annál szórakoztatóbb kötettel kezdtem el a 2020-as évemet.

https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2020/02/r…

Pesu>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Nagyon sokat nevettem ezen a sok beszólogatáson. Haláliak voltak! XD
Nekem annyi volt furi, hogy természetre mintha nem is Livék lennének. Ebben sokkal „csúnyábban” beszél, meg sokkal kötekedősebb! De egyébként vicces kis történet! :) A gyerek meg egyértelműen a szüleire ütött! :))

Ács_Milán>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Jó volt egy kicsit belecsöppenni a Shen család életébe.
Lily egy édes lány, aki maga is elérkezett a szerelem kapujába. Egy kicsit tökösebb fiút is el tudtam volna képzelni a lány mellé, mert számomra Ryan egy kicsit amolyan esetlen gyerek benyomását keltette.
Örültem, hogy Liv és Hiro aktív szereplője volt a novellának. Viszont nem tudok szemet hunyni Liv egy-egy vulgáris beszólásán, mert nem éreztem úgy, hogy illene hozzá ez a beszéd.

Viktória_Erdei >!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Túl rövid. Jó volt, hogy Liv és Hiro visszatért és láthattuk őket szülőként.

_justreadwithme_>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Mielőtt leírom az értékelést, azt leszeretném szögezni, hogy a novellának az első két részét nem olvastam! Tehát azokról nem tudok következtetni, de szerencsére (szerintem) nem is volt szükség arra ehhez a pici novellához.

Az elejét, mikor elkezdtem imádtam! Annyira varázslatosan kezdődött, hogy más szavam nincs is rá. Aztán persze hirtelen beindult a történet és picit kapkodósan sikerült, de ahogy haza értek a lányok, addigra újra lelassult a történet és onnantól szintén nagyon tetszett.
A vége pedig szintén varázslatos lett és azt is nagyon szerettem, bár én biztos nem mernék szeretkezni ilyen körülmények között… de nagyon szerettem, mert rövid volt, lényegre törő és varázslatos!

Stella_Cohen P>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

A Liv Jackson életei után nem sokkal sort kerítettem erre a kis novellára is.
A történetben Liv lányáról, Lilyről olvashatunk. Megőrizve a hozzá kapcsolódó regény stílusát, ez a történet is bővelkedik megható és humoros elemekben egyaránt. Jó volt kitekinteni a jövőbe, és megnézni, hogy hogyan is alakul Livék sorsa. Kicsit meglepő, de egyben logikus is volt a lányának a választása. Örülök, hogy ő is elindult, hogy megtalálj a boldogságát.
Ez a kis történet szintén elnyerte a tetszésem. :)

off

orbanszandra>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

A pillangó örökségében Liv és Hiro gyermeke, Lily szemszögéből olvashatunk. A lassan felnőtt lány első szerelme kerül középpontba, de mellette persze a szülei is nagy szerepet kapnak, és hogy még mindig mennyire szeretik egymást. Kicsit mindenkit visszahoz a történet, hogy miként élnek évekkel később, mi lett velük a majd húsz év alatt. Lilyn keresztül megismerhetjük Hiro szüleit is, akikről semmit nem lehetett olvasni a Liv Jackson életeiben, de így kicsit betekintést nyerhetünk honnan származik ez a szuper pasi.
Tökéletes kiegészítése a könyvnek!

cintiblogol>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Jó volt ismét találkozni Liv-vel és a családjával nem is beszélve a lányáról, Lilyről és az ő választottjàról. Imádtam, hogy Hiro mennyire féltette a lányát. Hiro és Liv kapcsolatát pedig öröm volt nézni sok sok év eltelte után is úgy imádták egymást mint a kezdetekkor. :)

luxfern>!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Jó volt egy kicsit újra belecsöppenni Liv és Hiro életébe, kellemes felüdülés volt számomra. Lily is aranyos volt, tetszett, hogy a „vér nem válik vízzé” és néhány dologban ő is olyan „szerencsés”, mint anyukája. Ryan nekem nem annyira nyerte el a tetszésemet, egy szív-lélek srác, nem azzal van a gond, szerintem egy hosszabb történet kellett volna nekem ahhoz, hogy érte is úgymond odáig legyek.
Tehát jó volt, aranyos volt, de ennyi. Ezért lett 4 csillagos.

Detty77 >!
Ruby Saw: A pillangó öröksége

Lily tüneményes története♥ Imádtam, hogy olvashattam még Liv-ről és Hiro-ról!!!


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Szeretni kell, és szeretve lenni jó!

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
Papillon_εïз IP>!

– Liv, te semmit sem változtál! – Végigfuttatta a szemét anyán, aki láthatóan elpirult.
– Ilyet ne mondj! Megöregedtem. És te pedig újra a mikulás feelinget választottad.
– Igen, csak annyi különbséggel, hogy én is megöregedtem – mutatott őszülő szakállára.

Kapcsolódó szócikkek: Liv Jackson · Rob Pierce
penzesliza>!

Shen mama születésem óta férjet akart keresni nekem, sőt miután megtanulta – sajnos – kezelni a Facebookot, több fényképet is küldött srácokról, hogy ezt és ezt találta nekem. Lelkes az öreglány.

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
penzesliza>!

– Apád, kérlek, a rohadt sövényt nyírja, amit nem tudom, mi a picsáért nem tép már ki tövestől. A fele meg van halva, a másik fele meg éppen a halál felé tart. Annyiszor elpofáztam neki, hogy kéne oda ültetni valami mást, mert ez a bokor már rohadtul menthetetlen, de beszélhetek én neki. Gőzöm sincs, mikor végez, úgyhogy gyorsan felöltözök, és mehetünk.

Kapcsolódó szócikkek: Liv Jackson
penzesliza>!

Na, és megláttam, aztán olyan állagú lett a testem, mint a puding.

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
penzesliza>!

Egyszer volt, hol nem volt – mert hogy ez a sztori rohadtul nemvolt –, volt egyszer egy hisztis hernyó és egy daliás Szamuráj.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
Viktória_Erdei >!

– Te vagy a legjobb háziasszony – lágy csókot lehelt Anya ajkára. Belepirultam, és elfordultam. Másrészt borzalmasan nagy löketet adott nekem a szüleim kapcsolata, hogy még ennyi év után is turbékolnak, akár a gerlék.

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
Viktória_Erdei >!

Mélyen egymás szemébe néztek, majd Apa mosolyra húzta a száját, és kisimított egy kósza tincset Anya arcából, aztán megcsókolta.
A szívem facsarodott belé, és én is olyan szerelemre vágytam. Olyanra, ami még ennyi év után is a zsigereimig hatol, ami arra késztet, hogy világokat hódítsak meg. Olyan boldog akartam lenni, mint Anya és Apa.

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen
Viktória_Erdei >!

Fiatal vagyok ugyan, de tisztában vagyok a szerelem jelentésével, mert a legjobbaktól tanultam. Anya és Apa volt a legjobb tanár, hogy tudjam, hogy milyen az igaz szerelem. És nekik hála, az én életem része is lett, és soha, de soha nem fogom elengedni. Boldog vagyok, őrülten szerelmes és hálás, hogy ennyire hamar megtaláltam a földöntúli boldogságot.
Szeretni kell, és szeretve lenni jó!

Kapcsolódó szócikkek: Lily Shen

A sorozat következő kötete

Pillangó sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Elvakult szerető
Leiner Laura: Maradj velem
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Gabriel Wolf: Something Sickly Unique
Gabriel Wolf: Valami betegesen más
Lackfi János: Három a magyar igazság
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
B. N. Toler: Lélekvesztők
Susan Elizabeth Phillips: Apafogó