Hisztaminintolerancia ​szakácskönyv 3 csillagozás

Alacsony hisztamintartalmú, glutén-, tej-, szója-, kukorica-, cukor- és édesítőszer-mentes receptek
Rubin Eszter: Hisztaminintolerancia szakácskönyv

A Hisztaminintolerancia ​szakácskönyv az első magyar nyelven megjelenő, alacsony hisztamintartalmú recepteket tartalmazó receptgyűjtemény. A csodás fotókkal illusztrált kötet az író, gasztronómus Rubin Eszter – mint hisztaminintoleranciában érintett – saját tapasztalatain alapul. A kötet nemcsak hisztaminintoleranciában, de összetett táplálékallergiában érintetteknek is óriási segítséget nyújt. Minden recepthez Kulcsár Angéla funkcionális táplálkozási szakértő írt tudományos alapokon nyugvó kommentárt.
A Hisztaminintolerancia szakácskönyv nemcsak azoknak szól, akik már tudják, hogy érintettek, de azoknak is, akiknek életében valaha jelentkezett vörösbortól, csokoládétól, paradicsomtól, erjesztett ételektől vagy tartósítószerektől (például szulfitoktól), akár gyógyszerektől (például szaliciláttól, aszpirintől) orrdugulás, tüsszögés, fulladás, szapora pulzus, csalánkiütés, bélrendszeri panaszok, vagy régóta megmagyarázhatatlan tünetektől szenvednek, de az… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2020
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634753544 · Illusztrálta: Moravcsik Borka

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 13


Hasonló könyvek címkék alapján

Tolnai Orsolya: Érzékenyek szakácskönyve
Kiss Móni: 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával!
Adorján Éva: Egészséges finomságok
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Biokonyha
Olivia Dupin: Egészségesen, gluténmentesen
Ella Woodward: Egyél jókat Ellával! A hét minden napján
David Perlmutter: Gabonaagy – szakácskönyv
Sabine Perndl: Süssünk cukor nélkül!