Tavaszi ​böngésző (Évszakos böngésző 2.) 63 csillagozás

Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

A hideg, havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk fel a képekbe rejtve, és a téli részből megismert szereplőket is viszontláthatjuk. Ha elég figyelmesen böngésszük a képeket, megtudhatjuk, hogy kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Naphegy, Budapest, 2023
16 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634760702 · Fordította: Szigethy Katalin · Illusztrálta: Rotraut Susanne Berner
>!
Naphegy, 2022
keménytáblás · ISBN: 9789639869158
>!
Naphegy, Budapest, 2021
14 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789639869158 · Fordította: Szigethy Katalin

3 további kiadás


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 38

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

worsi P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Ha nem lenne önmagában is nagyszerű a kukásautó miatt, akkor is megkapná az öt csillagot. Leginkább azért, mert az előbb mondtam a lányomnak, hogy fogok virágot horgolni a sapkájára. Erre azt válaszolta nekem, hogy csak a láma meg ne egye majd. Ha nem vigyázunk, ebből a gyerekből is könyvmoly lesz, mindenről a könyveiből jut eszébe valami.

1 hozzászólás
Izolda P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Ez eddig a legjobb. :) Az őszivel kezdtük, az tök jó, az őszből is a szépséget emeli ki. A téli kicsit szomorúbb, ebben meg buzog az élet, minden csupa virág és csupa egymásracsodálkozós szeretet. És – szokás szerint – rengeteg minden van benne, sok apró poénnal.
Minden 2 1 évesnek böngészőt!

3 hozzászólás
Trudiz >!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Ez egy Nagyon tetszetős, színes, ötletes kötet, mely megörvendeztetett.
Első a sorban a tavasz számomra, s kíváncsian várom a további évszakos böngészőket is! Sok-sok kutatnivaló, megfigyelni való vár minden egyes oldalon. Jót játszhatunk a kicsi gyerkőcünkkel, fejlesztve megfigyelőképességét. Jó szívvel Ajánlom!

imma P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Rájöttem, hogy nem is az orruk a fura, hanem hogy itt szinte kivétel nélkül mindenkinek (értsd: a malacoknak is) fekete szemöldöke van. De azért tetszik, jobb, mint a téli, egyrészt, mert Helga leszokott a cigiről, másrészt, mert több benne az élet.

2 hozzászólás
anni_olvas>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Időtálló, nagy kedvenceink a böngészők, a legkisebbekkel is jó kapcsolódási pont a közös keresgélés, majd a közös beszélgetés. Kicsit nagyobbakkal pedig apró történeteket lehet találni az oldalról oldalra felbukkanó szereplőkkel. Sőt, még évszakról évszakra is végigkövethetők egyes szereplők.

Juca P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Ezek a nagyméretű évszakos böngészők nagy kedvenceink. Ezúttal nyomonkövethetjük a kukásautó útvonalát. Az olvasó lány az egyik favoritom, minden kötetben megkeressük. Illetve a nőt, aki folyton elhagyja a kalapját. :D Mindig találunk benne valami érdekes vagy éppen vicces dolgot. A parkban is nagy az élet, különösen a játszótéren.

atomarcú P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Kukásautó, libát kergető róka, az életet élvező apácák, ismerkedés nadrágszakadással… Rengeteg nézegetni- és keresgélnivaló, ami napokra leköt gyereket-felnőttet egyaránt. És nekem senki ne mondja, hogy a zöld malaclopós ürge nem rosszban sántikál!

Millázs>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Elszórakozunk vele, de könyvtári példányként pont elég három hétre.

latinta P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Az az igazság, hogy mostanában többször is „elolvastam”. Márti nevű unokám előszeretettel hurcolássza magával a nagyot (mert van neki két minije is), természetesen a másikkal (Rotraut Susanne Berner: Nyári böngésző) együtt, és boldogan meséli belőle az embereket, állatokat, növényeket, tárgyakat.
A közös olvasás miatt is megéri az öt csillagot.

Honey_Fly P>!
Rotraut Susanne Berner: Tavaszi böngésző

Itt a tavasz, pezsdül a természet, virágzik a cseresznyefa, utaznak az apácák, kukázik a róka és Géza megismerkedik Vilmával. Az Éjszakai böngészőben Vilma már nagy hassal üldögél a padon, úgyhogy a háttérben is történnek események. És még mondja azt valaki, hogy a böngésző nem egy összetett könyv!


A sorozat következő kötete

Évszakos böngésző sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Guido Wandrey: Egy nap az állatkertben
Florencia Cafferata: Piroska és a farkas
Susanne Gernhäuser: Ősszel
Guido Wandrey: Vidám nyüzsgés karácsonykor
Anne Suess: Sürgés-forgás Macivárosban
Molnár Rebeka – Gilicze Gergő: Vidámparki böngésző
Aludni megyünk
Florencia Cafferata: Óriási meseböngésző
Medvebocsok a tengernél
Melanie Brockamp: Meseböngésző