Lottinak és Miának újabb kívánságot kell teljesítenie! Lilla nagyon szeretne bekerülni a tornászcsapatba, de a rettentő Méreg hercegnő elvette tőle a szerencsehozó medálját, és anélkül egyszerűen nem mer versenyezni. Vajon sikerül-e a lányoknak bebizonyítani Lillának, hogy nincs szükség szerencsére ott, ahol barátság van?
Tündéri tornászok (Bűbájos hercegnők 11.) 6 csillagozás

Nagyon aranyos kis könyv. Rosie Banks nagy kedvence nagylányomnak, a Titkos királyság sorozat egésze megvan. Ez most egy másik sorozata az írónőnek, de ugyanolyan aranyos. Mint eddig is, a lányok kívánságot teljesítenek, amit a gonosz Méreg királynő megpróbál megakadályozni. Szerintem nagyon aranyos kis könyv a tornászok világáról, a kitartásról és a szeretetről.
Eléggé nagy betűs könyv, ezért aki már stabilan ismeri a betűket, annak élmény lehet egy ilyen komoly könyvet elolvasni. A sok igényes, részletes rajz szintén csökkenti a szöveg terjedelmét és talán még élvezhetőbbé teszi a történetet. Felolvasásra már akár az ovisokat is érdekelheti. Nem szeretek ilyet írni, de szerintem inkább kislányok számára íródott.
![]() | Bűbájos hercegnők sorozat · Összehasonlítás |