Delfin-öböl (Titkos királyság Extra 2.) 5 csillagozás

Rosie Banks: Delfin-öböl

Hurrá, itt a nyár! Nelli, Fanni és Jázmin egy tengerparti kempingben vakációznak, amikor észreveszik, hogy üzenet érkezett a Titkos Királyságból. Vidám király és birodalmának kedves lakói a Delfin-öbölben nyaralnak és szeretnék, hogy a lányok is csatlakozzanak hozzájuk. Kanyargós csúszdák, finom fagyik és kényelmes repülő párnák biztosítják a felhőtlen szórakozást a három barátnőnek, akik alig várják, hogy megcsodálhassák a fő műsorszámot, a delfinek táncát. Igen ám, de

Keserű királynő egyszer csak felbukkan gonosz viharmanóival, hogy tönkretegye a vidám mulatságot. Ezúttal is a lányokra vár a feladat, hogy hatástalanítsák a királynő álnok varázslatát. Olvasd el ezt a nyári különkiadást, melyben két történetet is találsz, és megtudhatod, sikerült-e végül a mentőakció.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634031017

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Kata511
Rosie Banks: Delfin-öböl

Elég kiszámítható volt. Annyira, hogy ha el nem olvasnék becsületesen, akkor elég lett volna elolvasni minden második oldalt, azt is csak a harmadik fejezetig, és máris ismertem volna az egész cselekményt, kilogikáztam volna a megoldást és a vége meg minden résznek ugyan az: boldog befejezés. Ennek ellenére, ha már neki kezdtem a sorozatnak, akkor be is fejezem, és közben abban reménykedem, hogy észreveszek valami újdonságot, vagy valami hasonlót.


A sorozat következő kötete

Titkos királyság sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sven Nordqvist: Amikor Findusz kicsi volt és eltűnt
Csukás István: Pom Pom meséi – Festéktüsszentő Hapci Benő
Berg Judit: Rumini kapitány
Holly Webb: Mazsi elszökik
Timothée de Fombelle: Ágról szakadt Tóbiás – Lilia szeme
Csukás István: Süsü, a sárkány
Roald Dahl: Charlie és a csokigyár
Mélanie Watt: Cidrimókus barátot szerez
Bálint Ágnes: Megint Mazsola
Gilbert Delahaye: Márti Meseországban