Koktél- ​és partiételek 0 csillagozás

Útikalauz a snack- és koktélpartik világába
Rosemarie Saunders: Koktél- és partiételek

A koktélpartikon kínálható különleges és ínycsiklandozó ételek receptjeinek gyűjteménye ez a könyv. A menük rugalmasan alakíthatók, az italajánlás alapján az ételekhez és az alkalomhoz illő italok könnyen kiválaszthatók. Minden fejezet négy oldalból áll: két oldal színes fényképeken mutatja be a következő két, fekete-fehér oldalon leírt snackeket. Itt olvashatók mindazok az ismeretek, amelyek birtokában sikeres partit rendezhetünk. Ötletek, jó tanácsok, a konyhai munka megszervezésének leírása teszi könnyűvé az ételek elkészítését. Külön fejezet ismeretet meg az italválasztás és – készítés fortélyaival, a szükséges mennyiségek kiszámításának módjával.

Eredeti cím: Patty Food

>!
Panem, Budapest, 2001
80 oldal · ISBN: 9635453442 · Fordította: Schmidt Katalin

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Havas Dóra: Lila füge szakácskönyv
Vrábel Krisztina: Főzd magad!
Tóthné Libor Mária: Limara Praktikái: Fonom. Finom
Maria Constantino: A koktélok kézikönyve
Wolfgang Vogel: Sör házi készítése
A. J. Baime: Híres piák és nagy emberek
Stephen Blauer: Lékönyv
Györök Edina (szerk.): 1000 koktél a világ minden részéről
Rob Alcraft: Teák
Jane Pettigrew: Ínyencek kézikönyve – Tea