Ikerlángok 6 csillagozás

Rose Woods: Ikerlángok Rose Woods: Ikerlángok

Michaela súlyos titkot őriz: képes összegyűjteni a körülötte tomboló emberi érzelmeket, és pusztító erővé formálni őket. Évek alatt sikerül ugyan megtanulnia uralkodni ezen a képességén, de csak addig, amíg nem találkozik Mathieu-vel, akinek elég egyetlen pillantása, hogy a lány elveszítse az önuralmát – minden lehetséges módon.

>!
Adamo Books, 2022
puhatáblás · ISBN: 9789634538097
>!
Adamo Books, Szarvas, 2013
320 oldal · ISBN: 9786155408373

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Rose Woods: Ikerlángok

Nagyon jó volt, mint kiderült Az Átjáró című könyv folytatása, amiben már megismerhettük Mathieu vonzó személyiségét. Ebben a részben Ő is megtalálja élete párját. Sok izgalmon és megpróbáltatáson kell keresztül menniük, de segítségükre sietnek a Green család tagjai, hogy legyőzzék a gonoszt.
Kár, hogy nincsenek megjelölve az írónő összetartozó könyvei, bár most sikerült megfelelő sorrendben olvasnom ezeket. A Kitaszított sorozatnál már nem volt ilyen szerencsém, ott csak a Konstantin közepénél jöttem rá, hogy előbb a Xander-t kellett volna elolvasnom. De sebaj, azért így is élveztem a könyveket.

Zsókica>!
Rose Woods: Ikerlángok

Ez történet is tetszett, az Átjáróban megismert szerelőkkel találkozhattunk ismét ebben a részben. Egy kedves, visszafogott lány a főszereplő, aki nagy hatalommal született és egész életében rejtőzködött. Aztán belecsöppen egy olyan világba, ahol hozzá hasonló képességű emberekkel találkozik. Sok furcsaság, fájdalom éri és minden megkérdőjeleződik, amit addigi életéről, rokonairól tudott. Új barátokra lel és szerelemre, akik átsegítik a rossz dolgokon.

>!
Adamo Books, Szarvas, 2013
320 oldal · ISBN: 9786155408373
Lilàna>!
Rose Woods: Ikerlángok

Olvastam az e-könyvet. Fantasztikus. Lenyűgözött nagyon minden sora, minden szakasza. Vad utazás volt és sok tanìtást adott.
Sokat segìtett az ébredésben. Magam is ebben a kapcsolatban vagyok, Ikerláng, ahol a tükör válaszol. De vajon mikor, s hol?


Népszerű idézetek

Vany>!

– De az ellenkezőjét is éreztethetem veled – nézett rá kihívóan Shania, miközben rendületlenül folytatta. – Képes vagyok elhitetni, hogy imádod őt. Olyan ellenállhatatlan vonzalmat éreznél iránta, amit még soha, senki iránt.
Inkább leharaptam volna a nyelvemet, mint sem bevalljam, hogy ezt már maga Mathieu is elérte, méghozzá minden külső segítség nélkül.

Vany>!

Egyszerűen csak ott volt az érzés. Valódi volt, a legigazibb, amit csak érezhettem, ebben száz százalékig biztos voltam. Mentes minden kényszerítéstől, minden befolyástól, az enyém volt, csakis belőlem fakadt, tehát megismételtem.
– Szeretlek

Vany>!

Magnus összecsukta hófehér szárnyait, és a hátához simította őket, majd előre nyúlt és felemelte az államat. A fogaim hangos csattanással koccantak össze, ahogy a szám bezárult. Ellöktem a kezét, és nekiszegeztem az első kérdést, ami az eszembe jutott.
– Azok az izék meg, hogy kerültek a hátadra?
– Alapvető dolgokon lepődsz meg. Angyal vagyok, mi abban olyan különleges, hogy szárnyaim vannak?

Vany>!

Mint egy idióta – forrt fel azonnal az agyvizem. – Egy férfias arc, gyönyörű szempár, némi izom, és máris azt csinál velem, amit csak akar.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
Krencz Nóra: A hófehér másvilág
Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
M. G. Brown: Lángoló Rózsaszirmok
Philippa Gregory: A folyók asszonya
Bridget Collins: A könyvkötő
Alix E. Harrow: Tízezer ajtó
Ilona Andrews: Áradó hold
Astrid Scholte: Négy halott királynő
Aurora Lewis Turner: A hetedik bolygó