Karcok 1

eeszter>!
Mennyei Manna, avagy mi kerül egy molyoló tányérjára?

A hétvégén ebből a könyvből, a „Spanyol csicseriborsóragu”-ból indultam ki ebédfőzéshez. Közben viszont annyi változtatást tettem, hogy szerintem rá sem ismerni az eredetire… :-o Mondjuk a lényeg az, hogy finom lett az eredmény :-) Kezdjük ott, hogy burgonya helyett édesburgonyát használtam (mivel egy ideje már a hűtőben tengődött és sürgősen el kellett használnom…), aztán kelkáposzta helyett kínai kelt (ez talán annyira nem nagy csúsztatás…), fehérrépát nem tettem bele, mert nem volt, petrezselymet pedig azért nem mert elfelejtettem (főzés vége felé eltettem a szakácskönyvet arra gondolva, hogy a „végén fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel” megjegyzéséhez már nem lesz szükségem könyvre, de csak a sóig és borsig jutottam, pedig itt virít az ablakban a petrezselyem… :D

Kapcsolódó könyvek: Rose Elliot: Nagy vegetáriánus szakácskönyv

Rose Elliot: Nagy vegetáriánus szakácskönyv