A ​róka vére 35 csillagozás

Ronnie W. A.: A róka vére

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rita Miller a fiatal FBI-ügynök lövöldözésbe keveredett és súlyosan megsebesült.

Miközben nyolchónapos lábadozása során az FBI-nál átmenetileg felfüggesztették, felépülését követően a New York-i Metropolitan rendőrkapitányságon segít be szakértőként a „Valentine”-nak nevezett, emberi szíveket kivágó sorozatgyilkos levadászásában.

Sikertelenül.

Eközben a felettese arra biztatja, hogy próbáljon beépülni a helyi maffiába, amelyre leginkább a Lázálom szexklubban lenne lehetősége. Csakhogy hiába ismerkedik össze a klub sármos vezetőjével, hű társa, a balszerencse nem hagyja el. Valentine újra gyilkol és az új kiszemeltjéről is csúnya dolgok kezdenek kiderülni… Ráadásul, Rita a legutóbbi gyilkosság helyszínén egy furcsa, vésett követ talál az áldozat közelében, és ez a korong teljesen megváltoztatja az életét. Valami nehéz és sötét kezd éledezni benne, és a suttogása őrült tettekre készteti…

…de vajon tud-e tenni ellene?

>!
Delta Vision, Budapest, 2021
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633953501 · Illusztrálta: Iván Eszter

Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 35

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

„Fesd a falra az ördögöt, és megjelenik.”

Erős túlzásnak fog tűnni, amit most szándékozok leírni, de én egy olyan sorozaton „nőttem” fel, ami elől más menekülne. Nem fogom titkolni, hogy Laurell K. Hamilton – Anita Blake kisasszony történeteiről írok éppen. Magával ragadó, szexi és tele varázslatos lényekkel. Ennek tudatában, mikor láttam ezt a történetet úgy voltam vele, hogy érdekel, még akkor is, ha a hasonlóság elenyésző. Inkább a stílus adta mámorban egyezik, de mielőtt ebbe belemennék, szeretném megköszönni az írónőnek, hogy olvashattam a könyvét. Hálásan köszönöm!

Ronnie W. A. – A róka vére című regénye egy napjainkban játszódó, átlagos történetnek tűnhet elsőre. Igaz a könyv helyszínei és karakterei már cseppet túl kontúrozottak, de ne siessünk ennyire előre.

Az első, amit mindig megvizsgálok az a borító, melyet most sem szándékozok elengedni. Elsődlegesen azért, mert nagyon kedvemre való, másodsorban pedig annak fényében, hogy rendkívül szépen kifejezi a történet lényegét, de erre csak olvasás után jöttem rá. A borítófestményt Iván Eszter készítette, amelyet szeretnék külön méltatni, mert számomra nagyon különleges, hiszen remek a színválasztás és szépek a kontúrvonalak. Nagyon tetszik.

Fülszöveg alapján nézzük is, hogy miről szól a történet:

Adott egy fiatal nő, aki nem is olyan régen megjárta a poklok legmélyebb bugyrait és bár az idő némiképpen begyógyította az átélt gyötrelmeket, mégis a történtek minden nap megkeserítik az életét. Rita Miller, a fiatal FBI-ügynök élete finoman szólva sem egyszerű, elvégre a munkahelye egy darázsfészek, a főnöke egy le nem zárt érzelmi cunami, aki ráadásul családon belül ragadt és hősnőnknek még a fájdalommal is meg kell küzdenie, hiszen a sebek sajgása nem múlik el………..

Bővebben:
https://konyvelvono.blogspot.com/2021/07/ronnie-w-a-rok…

>!
Delta Vision, Budapest, 2021
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633953501 · Illusztrálta: Iván Eszter
1 hozzászólás
Molymacska>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Nehéz szülés volt, mert gondoltalanul ugrottam bele egy felkérésbe, hogy olvassam ezt a kötetet. Elöljáróban meg kell említenem, hogy rengeteget gondolkoztam azon, hogy az én véleményezési rendszerem, mondhatjuk nyers. Ilyenkor, amikor azt mondom, nem rossz, akkor másnál, aki nem ennyire szófukar dícséretet illetően, teljességgel valószínű, azt mondaná jó volt. Vagy azt, szerethető, izgalmas, kellemes, olvasmányos. Én viszont ragaszkodom a nem rosszhoz, amit mostanság aktívan használok.
Amikor megkaptam a kötetet, akkor azt kérdezték tőlem, szeretem-e az erotikus könyveket, és hát húztam a számat, mert valójában a legtöbb erotikus könyvben a szexjeleneteket lapozom át legelőször, mert nem szokott hozzáadni annyit a történethez, mint amiért megérne elolvasnom, hogy ki, hova mit dugott. Ez a könyv ilyen szempontból meglepetés volt, mert a legtöbb szexjelenetnek (a legtöbbnek. Maradjunk annyiban, hogy azért egyes részeknél voltak hiányosságok) éreztem, hogy van értelme. Ez azért is lehet, mert a legtöbb ilyen jelent hat az olvasóra: érzelmileg, hiszen különféle kapcsolódásokat látunk, férfiakat, akik nagyon mások, nagyon más érzelmekkel kötődnek a főszereplőhöz. Másrészről nagyon jól vitte előre a történetet, tetszett, ahogyan megkapjuk a misztikus szálban lévő újabb és újabb információkat, és ahogyan újra és újra az aktus maga hatással van a történet szálaira. Kimondhatom, hogy ez nagyon élvezetes volt benne.
A könyvnek talán a legjobb része ehhez kapcsolódik: a szerző nagyon jól kezeli az érzelmeket, és úgy éreztem (valamennyire talán tudatosan) nagyon hatni akar az alapérzelmekre. Nem csak boldogságkeresés van (a péniszek tengerében), de nagyon jól mutatja be más alapérzelmeket is: misztikus szálban jól előjött az undor (az egyetemes emberi undor, nem pedig a konkrét cselekményre való reflektálás), a krimi szálban az elérhetetlen keresésésben szerintem meg-meg villant a félelem, ahogyan az erős női karakterben is sokszor lobogott a düh lángja. És ezeket az érzelmeket átadja a könyv, amikor kell, én is dühös vagyok, és csapnám az asztalt, amikor kell, ellazulok, és felkészülök egy érzelmi kielégülésre.
Ami talán picit zavart, hogy többször próbált katartikus lenni egy-egy rész, és ezt nem bírta el egyszerűen a kicsit bajosan egyszerű történet. Nem mindig volt teljesen felvezetve, és így sokszor nem jött ki teljesen az a katartikus élmény, amit szeretett volna. Ettől függetlenül (főleg, mivel ez inkább a történet erősítését szolgálná) nagyon tetszett benne az érzelmek leírása, éreztetése.
Ami viszont nem jött be, az a történet. Egyrészről néha NAGYON bugyuta hibák bennemaradtak, amitől nem tudtam eléggé forgatni a szememet. Értem, hogy előre kellett adni nyomokat az olvasóknak, de azért néha annyira problematikus dolgok bennemaradtak, hogy szanaszéjjel sírtam magamat a könyv felett. Például spoiler spoiler és a kedvencem spoiler
Másrészről én (egyáltalán nem ismerve a szerzőt) éreztem egyes helyeken az ihletettséget. Ez alapvetően nem baj, sőt, valószínűleg mindenkinek vannak ilyen részei aki ír, és az lenne baj, ha nem lenne ilyen benne, de sokszor ezek pontatlanul, rosszul kerültek bele a könyvbe. Néhol úgy éreztem, túlságosan részletekbe menően akar mondani valamit a szerző, amire igazából nincs szükség, máskor pedig pont ellenkezőleg, mintha a lényeget nem értené, és emiatt nagyon furcsán kerülnek bele részek spoiler
Ami engem még zavart, és ez borzasztóan személyes dolog, hogy nagyon túlírtnak éreztem a könyvet. Az elején mondtam, hogy a szexnek volt értelme, és volt is, de a közepe felé belefutunk egy spirálba, amikor Rita futja a köröket, és kb nem történik semmi „új” érzelmileg. Csak nyűglődik, és olyan érzésem van, hogy ez már egyszer írta, haladjunk. A könyvnek szerintem a negyede felesleges, mert az ilyen spirálokat erősíti, miközben a krimi történethez nem ad hozzá (és sajnos azt lehetett volna hova építeni is)
A könyv nem rossz. Csak iszonyatosan túlhúzott, és egy iszonyatosan kemény szerkesztő kellett volna, aki helyreteszi a történeti problémákat. Nem volt vészesen rossz, olvasható, de sokkal jobb is lehetett volna.
Ha engem kérdeztek, én ajánlom ezt a könyvet, de nem mindenkinek. a zsáner kedvelőinek nagyon fog tetszeni, szerintem minden hibájával együtt is, ám szerintem aki inkább a krimiszál miatt olvasná a könyvet, annak annyira nem fog bejön. Ez a könyv nem ebben erős. A szerzőt pedig figyelemmel fogom kísérni, mert az alapjai jók. Ez a kötet pedig… nos nem rossz.

1 hozzászólás
Garbai_Ildikó P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Ilyen könyvet még többet. Szeretem mikor ilyen izgalmas, lebilincselő és pörgős egy történet. Mikor utálom bármi miatt is abbahagyni, mert még olvasni akarom. Jól össze lettek hozva a szálak. Misztikum, fantasy, erotika. Teljesen jó arányban. A végén sejtettem, hogy lesz valami csavar és ezt is izgalmasra sikerült megírni. Nagyon úgy lett vége, hogy remélhetem lesz folytatás… :)

Odett P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Ha szereted a Zafír Pöttyös könyveket, akkor ez a kötet is tetszeni fog! Azért kezdem így, mert olvastam, hogy sokan nem tudják hová tenni ezt a zsánerkompozíciót, de hát az urbanfantasyval fűszerezett lightos krimi, amelybe erotikus jelenetek is vegyülnek a hazai könyvpiacon minimum Anita Blake óta ismert jelenség. De utána sok más hasonló sorozat jött, pl a Cat és Bones. A szerző nagyon is rácsatlakozik erre a vonulatra, az ő köpönyegük mögül bújt elő, de jól van ez így. A krimiszál azért igen diszkrét, szóval inkább azoknak ajánlom a könyvet, akik odavannak a dögös rosszfiúkért, mint Lee. Azt éreztem végig, hogy a regény hatalmas szeretettel íródott, minden sorát átszövi, hogy az író szerette írni a jeleneteket, és szereti a karaktereit is, ez főként abból tűnik ki, ahogy a karakterek évődnek egymással, ami így sok helyzetkomikumot eredményezett. El kellett telnie 300 oldalnak, mire én is annyira megkedveltem a szereplőket, hogy én is tudjak mosolyogni. És itt jön az egyik ellenvetésem, bár tényleg érződik a mesterségbeli tudás, a regény kissé túlírt. Mondat, jelenet és cselekményszinten is szerintem. Aztán érdekes módon pont a szerkezeti tetőpontoknál felgyorsít, és pár jelenetet „összecsap.” Azért mondom, hogy több tetőpont is van, mert több cselekményszál is fut párhuzamosan egymás mellett, nyomozás egy gyilkos után, az urban fantasy-szál, és Lee is vívja harcait, bár az ő cselekménye off-stage történik többnyire. Azt mondom, nagyon grandózus lett a sztori cselekmény szempontjából és oldalszám szempontjából. Ami nekem tetszett, bár voltak elemek, amelyekből a kevesebb több lehet volna néha, például Rita annyit vérzett különböző sérülések okán, hogy pont a „végső ütközet” alatt nem tudtam aggódni érte. Ugyanígy nem értettem meg, hogy működik a spoiler Istennő ereje. Úgy tűnt, annak talán nincs is logikája, csak igazodik a cselekményhez, hogy épp pont akkor nem fejti ki varázsos erejét, amikor a plot úgy kívánja. Kissé zavarban vagyok, hogy jön az azték kultúrához a vörös róka. A szövegből úgy tűnik, vörös rókáról van szó. Bár 15 éve is van, amikor még aktív merisként olvastam ennek a könyvnek az első verzióját, és már akkor ez volt a cím, így én örülök a legjobban, hogy ez nem változott, és örülök is, hogy nem a japán rókadémon került implentálásra. De mindent egybevetve jól sikerült első regény lett, emelem a kalapom. Jó érzés olyan regényt olvasni magyar szerzőtől, ami mögött érződik az írás mestersége iránti tisztelet és az évek kitartó munkája. Innentől kezdve ez már tényleg ízlés kérdése, kinek jön majd be ez a merész történet, de nekem bejött :) Lee meg kis szívemszottya lett, hát sajnos még mindig nem vagyok elég öreg ezekhez a tipik macsókhoz, bár csak regények lapjain tudom őket elviselni.

szilvamag>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Vannak a könyvnek hibái, de összességében jól szórakoztam. Lee miatt pedig – de csakis Lee miatt – a következő részre is kíváncsi vagyok. :)
Bővebben: https://szilvikonyvespolca.blogspot.com/2021/11/ronnie-…

susannahskiethen I>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Köszönöm, hogy megjelenés előtt elolvashattam a könyvet. Nagyon sokáig a hatása alatt voltam. Rita története magával ragadó, az írónő mesterien szőtte a szálakat, még a legvégén is akadt meglepő fordulat.
A misztikum átszövi az egész történetet. Az írónő ismeretei az aztékok világáról nem kevés kutatómunkát sejtetnek, amihez külön gratulálok.

A részletes leírások élvezetessé teszik az olvasást. A karakterek elég sokszínűek, vegyes érzelmeket váltottak ki belőlem: leginkább Rita, de ugyanúgy az őt körülvevő férfiak is, Lee, Matt és Stephen. A körülmények és a végkifejlet dacára azt kell mondjam, mindegyikük belopta magát a szívembe. Volt ami megdöbbentett, és volt, ami szomorúvá tett…
Végig voltak megérzéseim szinte mindegyikükkel kapcsolatban, de azért az írónőnek így is sikerült meglepetést okoznia. De aztán minden a helyére került. Nagyjából. Merthogy folytatást szimatolok és nagyon kíváncsi vagyok, mit tartogat az írónő.
Ebben a könyvben minden megtalálható: izgalom, fordulatok, akció, titkok, erotika és rengeteg fantázia.
A borító: fantasztikus lett, csodálatos munka. Tökéletesen illik a történethez. Gratulálok a készítőjének @Estell_Ivy
Köszönöm az élményt!

3 hozzászólás
donzella P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

A kiadó nem szokott indokolatlanul 18-as karikát pakolni a könyveire, mégis inkább fantasy-ra számítottam erotikus tartalommal, mint fordítva.
Persze egy idő után már van annyi információ, ami alapján kisakkozható, mi, merre, hány méter és miért így. De az azték kultúra ismerete nem tartozik feltétlenül a magyar alapműveltséghez (lehet cáfolni az állítást :P) nincsen sok kapaszkodó. A szereplők számos kérdésben a sötétben tapogatóznak egészen a történet végéig, ezzel együtt az olvasó is.
Annyi biztos, hogy ennek köszönhetően ilyen „anti-édes-hármast” még nem láttam.

Ami viszont csalódást okozott: az ügynöknőnk munkamorálja és háttere. Egész pontosan a szinte nem is létező nyomozása – ha már egy krimi-szálon indultunk el –, mert az erősen háttérbe szorult. Rendesen össze is zavarodtam, hány éves, milyen tapasztalatai vannak, mikor is volt zöldfülű, reális, hogy ebben a pozicióban van. Továbbá a fantasztikus megfigyelőképessége: az első célozgatásnál már tudtam, a beharangozóban „új kiszemeltnek” nevezett szereplő tulajdonképpen mit művel a színfalak mögött.
Neki meg az utolsó fejezetben lassan leesik a papírhúszfillér :D

Összességében egy gyorsan olvasható, szórakoztató történet, amelyben felsejlik a folytatás lehetősége, de ott már közel sem lenne elegendő ennyi mitológiai háttérismertető, mint ebben.

1 hozzászólás
Tímea_Szabó_4>!
Ronnie W. A.: A róka vére

A történet főszereplője Rita Miller, aki igazából csak egy évvel idősebb nálam. A személyisége teljesen ellentétes az enyémmel. Rita karakterével bajban voltam. Sokszor annyira szerettem volna megrázni, hogy térjen már észhez, és ne legyen felelőtlen. Lee karakterét nem lehet nem imádni, annyira sőt róla a rossz fiús image. Rejtélyes és titokzatos. Olyan titkot rejteget, amit ha nagyon akartam volna kikövetkeztetthettem volna. Viszont Matt karakterét egyszerűen utáltam, a hideg kirázott tőle. Nem javított a karakter megítélésén a közte és Rita között lévő kapcsolat.
A könyvben szerep kap az azték mitológia. Nagyon érdekes volt olvasni róla.
Ahogy haladtam a történettel egyre inkább kezdtem azt érezni, hogy hasonlít a könyv az Anita Blake sztorikra.
A könyv borítója igazán szép lett. Nagyobb jelentőséget akkor kapott számomra, amikor már rendesen belemerültem az olvasásba.
https://www.instagram.com/p/CXn4M-YAIrm/…

Harriet P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

A róka vére romantikus krimi és erotikus fantasy elegye, mely olyan jól van vegyítve, hogy végig izgalomban tartja az olvasókat. Pedig eleinte nem szimpatizáltam Rita Millerrel. Borzasztóan taszított, hogy az spoiler, s hiába tudtam, főként a megszállottság az oka ennek, nem sikerült túltenni magam a dolgon és megfogadtam, hogy jól lepontozom majd a könyvet. Egyszerűen nem ment, hogy a hősnő helyébe képzeljem magam, pedig én akkor élvezem igazán az olvasást, ha én vagyok a főszereplő. De mégsem bírtam letenni a regényt, valami vonzott, hogy haladjak, lapozzak… Az azték mitológia mindig is érdekelt, s pár éve – mielőtt Mexikóba utaztam – jól bele is ástam magam a témába, s talán ez az oka, hogy felfigyeltem erre a történetre. Nagyon tetszett, ahogy az írónő ezt az ősi fantáziavilágot beleszőtte egy napjainkban játszódó bűnügybe. Maradtak ugyan kérdések a fejemben, itt-ott azt éreztem, hogy nem minden szál lett elvarrva, de a végére összességében azért kitisztult a kép. Egyébként a kötet felétől az ügynöknőnkkel is megbarátkoztam, s onnantól teljesen magával ragadott a sztori. Morrison Lee karaktere pedig annyira szuper lett, hogy repesve vártam azokat a részeket, ahol ő is szerepel. Szerencsére a várva várt happy end-et is megkaptam, és muszáj öt csillagra értékelnem, mert élmény volt olvasni. Úgy befészkelte magát a bőröm alá ez a fantasztikus történet, hogy hiába fogytak el a lapok, nem tudok szabadulni tőle. A róka vére kering a fejemben egész nap, s már el is döntöttem, hogy beszerzek egy saját példányt a polcomra, mert biztos, hogy később újra kézbe akarom majd venni. Mondjuk a folytatás előtt… Mert bár nekem így is lezárt, azért az utolsó oldalon Ronnie W. A. sejteti, hogy talán itt még nincs vége…

4 hozzászólás
inci81 P>!
Ronnie W. A.: A róka vére

Annyira, de annyira szerettem olvasni ezt a történetet! Sajnálom, hogy vége lett, már most hiányoznak a szereplők, pedig épp csak egy órája csuktam be a könyvet.

Misztikum, régi istenek, egy igazán magával ragadó sztori.

Hamarosan jön a bővebb véleményem is a blogomon, de fájós kézzel idő kell hozzá.

Jöjjenek akkor a gondolataim:

Amikor belevágtam Ronnie W. A.: A róka vére című történetébe, még nem sejtettem, hogy ennyire magával ragad majd, hogy ennyire csodás sztorit rejt ez a kötet.

Nagyon köszönöm az írónőnek a lehetőséget, hogy olvashattam a könyvét. Sajnálnám, ha kimaradt volna az olvasmányaimból.

Szeretem a mondákról, legendákról szóló történeteket, így A róka vére is hamar magával ragadott, hiszen ez esetben egy olyan misztikus olvasmányról van szó, amely a régi korok isteneit hozza kapcsolatba a mai modern korral.

Az azték kultúra elég kevéssé ismert számomra, így mivel innen kerültek ki a könyvben megjelenő istenek, fogalmam sem volt róla kicsodák, de ez mégsem igazán zavart. Ha van bennük igazság, ha csak fikció, amit az írónő ennek területnek a legendáiból épített fel, akkor is annyira jól kitalálta, felépítette ezt az oldalt, hogy én könnyen elhittem mindent. Egyszer sem merült fel bennem kétely, egyszer sem gondoltam azt, hogy valami nem stimmel.

A róka vére egy igazán izgalmas, fordulatokban gazdag olvasmány, amelynél egy percre sem lankad az ember figyelme, nem lehet unatkozni az már biztos.

Egy sötétebb hangulatú, magával ragadó misztikus történet, amely bővelkedik erotikában. Igen, erotikában, de ezt mégsem érezni túlzónak, hiszen egy szexistennő játszik központi szerepet a kötetben, így pedig az lenne a fura, ha nem lenne jelen annyira az erotika, mint azt az olvasók tapasztalhatják. Nem kell megijedni, mert nem torkollik esztelen hancurba az egész olvasmány, mert szépen árnyalja az érzelmeket, a vágyakat az egyes szereplők között az írónő.

Valahol lezárult ez a történet, mégis a könyv végére érve az az érzet marad az olvasóban, hogy ennek még lehet folytatása. Sőt! Az ember nagyon reméli, hogy még lesz folytatás.

Imádtam ezt a történetet az első pillanattól, ahogy pedig egyre jobban haladtam előre az olvasással, mind jobban éreztem azt, hogy egy olyan kötetet tartok a kezemben, amely egy igazán fantasztikus sztorit rejt magában. Mire a végére értem, már rajongtam érte és kíváncsivá tett az írónő további történetei iránt.

Bátran ajánlom A róka vérét a misztikus történetek kedvelőinek, azoknak, akiket nem rettent el egy durvább sztori. Olvassátok! Higgyétek el megéri!

Bővebb vélemény a blogomon:
https://konyvszenvedely.blog.hu/2021/07/17/ronnie_w_a_a…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nikolett0907 P>!

Fesd a falra az ördögöt, és megjelenik.

119. oldal

Nikolett0907 P>!

Amikor bejelentettem, hogy ma este ne várjanak haza, mert munka után szexklubba megyek, anyuból azonnal előtört az ő pici lányát féltő nőstény tigris.

(első mondat)

Gergő_Pálffy I>!

Áldozok neked, halandó, sikoltott a fejemben a hang, a sötétség hangja. Sikoltottam vele együtt, miközben leborultam a hűvös padlóra. A homlokom a csempéhez szorítottam, és öleltem a mellkasom, de a fájdalom nem csitult. A számból továbbra is ömlött valami, sűrűn és fullasztóan, benne feküdtem a tócsájában, és visszalélegeztem.

218. oldal, negyedik fejezet

Gergő_Pálffy I>!

– Nocsak, Morrison ribanca! – rikkantotta, és gúnyosan fejet hajtott.
Mindig meghatódom, ha a hírem megelőz.

363. oldal, hatodik fejezet

Estell_Ivy I>!

– Hé, te! – szólt utánam a fekete hajú colos. – Add meg a számod, felhívlak!
– Kilenc-tizenegy – vetettem vissza a vállam fölött. – Hívd csak nyugodtan! A jelszó: élményfokozó!

22. oldal

Estell_Ivy I>!

– Úgy jöttél el ma ide, hogy tudtad, ki vagyok és mit
csinálok…
– Fogalmam sincs, ki vagy, arról végképp sejtelmem sincs, mit csinálsz, azt viszont tudom, hogy seggfej vagy! – Ránéztem, majd a kormányba kapaszkodva előrehajoltam. Az arcunk közt alig maradt pár centi. Kihasználtam az alkalmat, és megcsókoltam. Meglepődve lépkedett hátra.
Na igen, az előbbi dührohamom után, ez több, mint meghökkentő.

108. oldal

Vyktoria>!

Még a gonosz, szexfüggő pasiknak is van anyukájuk.

Vyktoria>!

Nem mondhattam semmit. Az ilyen fokú bizalom ritka madár.


Hasonló könyvek címkék alapján

Erin Morgenstern: Csillagtalan Tenger
Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
Justin Cronin: A szabadulás
Rick Riordan: A vörös piramis
Stephen King: A Setét Torony – Callai farkasok
Karen Marie Moning: Keserű ébredés
Fróna Zsófia: Démonok közt
Holly Black: The Queen of Nothing – A semmi királynője
Benyák Zoltán: Az idő bolondjai