Ételek ​adventtől vízkeresztig 0 csillagozás

Töltött csuka és a többiek
Róka Ildikó – Móczár István: Ételek adventtől vízkeresztig

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „Ízőrzők” című televíziós ismeretterjesztő sorozat.

Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekben.

Az első kötetben rögtön sok hasznos, jó ötletet kínálunk Adventtől Vízkeresztig. A böjti időszak ételeitől az ünnepi pulykasülteken, egészséges halételeken és süteményeken át a szilveszteri sós perecig számos „ennivaló” érdekességet találnak a könyvben.

Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, induljon a főzőcske!

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Ízőrzők Duna International

>!
Duna International, Budapest, 2012
88 oldal · ISBN: 9789633541173

Hasonló könyvek címkék alapján

Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Lakó Elemér (szerk.): Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból
Erdélyi Z. Ágnes (szerk.): Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Kiszely András: Dobrí apetík!
Stahl Judit: A világ asztalánál
Halmos Monika – Nagy Elvira – Pelle Józsefné – Géczi Zoltán – Boda Zoltánné (szerk.): Egzotikus konyha
Toronyay Rákóczy Karolina: A magyar nemzeti szakácskönyv
Madary Orsolya (szerk.): 20 séf – 100 recept
Végh Antal: Szatmári parasztételek